- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.321
valla bılmemde benım dr pipisine altın asıcak galba 4.5 istiyo :1ninca:
bayılırım yürek böbrek ciğer ohhne bılım ben yenmez dıye bılıyorum yurek böbrek cıger felan sız yıyomusunuz
ciger kavurmsada pek severımm
ohh yarasınn bebısee sutt
benımkıde kıpıkr kıpır karnı doydu tabı sıpanın
bu kadın hafta sonlarını kaynanasında geçirio canım ptesi gelir yada pazar akşamıkıs nere gidionlmaz:..güsel haberler getr bisseee
merhabaa nerde kaldınn CADIARZU
neree gıdıyonn uc gunn gızz
hadı ıns guzel haberlerle gell
frambuaz ve bır nokta sızın adlarınız ney gamyoncuiremsu
ewet canım benim strese girdigim an solugu burda alıorum sagol canıımmm..bu arada bu tıckeri yaptım ama cizelgeye eklemiyo daha dogrusu hani sadece http ile baslayan linki kopyalamıo hepsini alıo içine ve kk da KABUL ETMİYO NASI EKLİYCEZ KK YA SİNİR OLDUM YAPAMADMÖCanancım, bebek emeklemeye yürümeye başlayınca kopartır onları ama o zamana kadar yapayım hevesimi alayım diyorsan güzel fikir bence, yap
Bir Nokta, hoşgeldin
Bosnacım, kolay gelsin canım, dikkat et, yorma kendini fazla.
Asinaz, güzel haberlerle gel inşallah..
Laviniaebru, takma kafana bu kadar, şimdiden strese giriyorsun, herşey olacağına varacak eninde sonunda ama doktorunla konuşsanda o devlet hastanesinden bir doktor ayarlasa sana olmuyor mu?
ıyı walla sÜper temızlıgıde yaptırıon kaynanaya benımde anam sagolsun..kaynanaya
yarın dra gitcez akşamdan onlara gitcezki arabayı alalaım sabah erkenden de dra cumartesi dönerim kaynanayıda alıp gelicez bize temizlik yapıcaklar ana oğul
şu zorlaaaaaaaaaaaa yediğim brokoli bitsin kalkıcam artık yaw
hadin görüşürüz ben yuvarlanmadan inim durağa dua edin emi bana,bizim burası tam takır bayır valla tübe tübe byeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
Perdenin yapılışını okudum da kadın bir ayda yapmış. Ben sıkılırım bir ayda. En iyisi yatmak sanırım. Çok ayran gönüllüyüm ben yahu...
ayy kıs ne ıyı gelin bak her eve lazımmmbayılırım yürek böbrek ciğer ohh
kızlar ctesi cewahire gidioruz 3 boyutlu sinema awatarı izlicez, ordanda saruhan işkembecisineeeeeeecokacimcoook gece matinesi:lepi:[/B]
ohh gez bakalımm ohh ohh
bu kadın hafta sonlarını kaynanasında geçirio canım ptesi gelir yada pazar akşamı
ohh seni tebrik ederim bacımmkaynanaya
yarın dra gitcez akşamdan onlara gitcezki arabayı alalaım sabah erkenden de dra cumartesi dönerim kaynanayıda alıp gelicez bize temizlik yapıcaklar ana oğul
bende gülayGülcan
bende hiç sevmemmşu zorlaaaaaaaaaaaa yediğim brokoli bitsin kalkıcam artık yaw
yakmadımm yakmadım ancak hala belin agrıyo bugün dogurmam dımıevi topladım geldim nabersiniz.
ASİNAZ hadi kendine iyi bak canım hadi güzel haberlerle gel.
KUJU oh ne güzel bebiş dönmüş kiloda almış hadi gözün aydın.
EDEBİYATCI222 perde güzel ama bir ay uzun boncuklu perdelerden al onlarda güzel olur.
GÜLEN çorbayı yediğine göre yakmamışın iyi hadi afiyet olsun.
HASRET maşallah kız bir giriş yapıyon pir giriş yapıyon.Hamilelikte sakatat çok önemlidir bol bol yiycekmişin özellikle kırmızı et bebişe kilo aldırıyomuş bilginize.
buarada site gene yavaşladı
frambuaz ve bır nokta sızın adlarınız ney gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?