2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Perdenin yapılışını okudum da kadın bir ayda yapmış. Ben sıkılırım bir ayda. En iyisi yatmak sanırım. Çok ayran gönüllüyüm ben yahu...

bayılırım yürek böbrek ciğer ohh

kızlar ctesi cewahire gidioruz 3 boyutlu sinema awatarı izlicez, ordanda saruhan işkembecisineeeeeeecokacimcoook gece matinesi:lepi:[/B]
kıs nere gidionlmaz:..güsel haberler getr bisseee
bu kadın hafta sonlarını kaynanasında geçirio canım ptesi gelir yada pazar akşamı

frambuaz ve bır nokta sızın adlarınız ney gamyoncuiremsu

frambuaz ve bır nokta sızın adlarınız ney gamyoncuiremsu

ewet canım benim strese girdigim an solugu burda alıorum sagol canıımmm..bu arada bu tıckeri yaptım ama cizelgeye eklemiyo daha dogrusu hani sadece http ile baslayan linki kopyalamıo hepsini alıo içine ve kk da KABUL ETMİYO NASI EKLİYCEZ KK YA SİNİR OLDUM YAPAMADMÖ

evi topladım geldim nabersiniz.
ASıNAZ hadi kendine iyi bak canım hadi güzel haberlerle gel.
KUJU oh ne güzel bebiş dönmüş kiloda almış hadi gözün aydın.
EDEBıYATCI222 perde güzel ama bir ay uzun boncuklu perdelerden al onlarda güzel olur.
GÜLEN çorbayı yediğine göre yakmamışın iyi hadi afiyet olsun.
HASRET maşallah kız bir giriş yapıyon pir giriş yapıyon.Hamilelikte sakatat çok önemlidir bol bol yiycekmişin özellikle kırmızı et bebişe kilo aldırıyomuş bilginize.

hadin görüşürüz ben yuvarlanmadan inim durağa dua edin emi bana,bizim burası tam takır bayır valla tübe tübe byeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

LAVıNıAEBRU gerçekten özel hastenelerin fiyatları çok farklı burdada aynı ama sanırım istanbul biraz daha pahalı hizmet aynı hizmet niye böyle anlamıyorum sankim kral dairesinde yatırıyolar.

Perdenin yapılışını okudum da kadın bir ayda yapmış. Ben sıkılırım bir ayda. En iyisi yatmak sanırım. Çok ayran gönüllüyüm ben yahu...

ay bende gelemem öyle alengırlı işlere
ayy kıs ne ıyı gelin bak her eve lazımmm
kaynanaya
yarın dra gitcez akşamdan onlara gitcezki arabayı alalaım sabah erkenden de dra cumartesi dönerim kaynanayıda alıp gelicez bize temizlik yapıcaklar ana oğul
ohh seni tebrik ederim bacımm
bende gülay
şu zorlaaaaaaaaaaaa yediğim brokoli bitsin kalkıcam artık yaw
bende hiç sevmemm
yakmadımm yakmadım ancak hala belin agrıyo bugün dogurmam dımı

buarada site gene yavaşladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…