- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.361
Aman ihmal etme, ılık su tut duşta. Ya da yapabilirsen pamukları sıcak suya batırıp orayakoy bekle biraz. Devam ederse doktoruna söyle. Benim gözüm korktu, çok çektim bundan.
Ben her hafta giriyorum bedava. Özel hastane değil mi?
Kızlar ben bugun birşey öğrendim şok oldum ama
Bebeğin eşi dedikleri şey bebeğin dışkısıymış dışkı o eşte birikiyormuş
Hiç ben böyle olarak düşünmemiştim ya çok şaşırdım laelaelaelaelae
biz nie para werioz yaaaa
allahın delüsü nerden duydun onu ne dışkısı bebek ilk dışkıyı doğunca yapıo saftorozum bnim bebeğin eşi plesenta oluyo:mymeka:
Ya öyle dediler ama sen yalan de ne olur acayip oldum ya doktora bilem gidince sorucam kafamçokkarıştı
yok daha neler?bebek ilk dışkısını doğduğunda yapıyor beniö bildiğim plesena bebeğe giden besinleri süzüyor...ondan sonra bebeğe aktarıyor...Kızlar ben bugun birşey öğrendim şok oldum ama
Bebeğin eşi dedikleri şey bebeğin dışkısıymış dışkı o eşte birikiyormuş
Hiç ben böyle olarak düşünmemiştim ya çok şaşırdım laelaelaelaelae
Selkie, bilgiler çok güzel, teşekkür ederim paylaşımın için..
kızım mannakmısın kim söledi bunu sana gidip duyduğun kocakarı hikayelerini doktora sorupta cahil cühella olduunu düşünmesin!! elinin altında internet war dünya dewilmaz: merak ediosan yaz googlea bebeğin eşi die sana çıksın bi sürü bilgi ne gerek war doktora soruyosun, hiç takip etmiosun sen heralde gebelik.org sitelerini falan anca burda çene çalıyosun:mymeka:
yok daha neler?bebek ilk dışkısını doğduğunda yapıyor beniö bildiğim plesena bebeğe giden besinleri süzüyor...ondan sonra bebeğe aktarıyor...
olumunekankayizsmile
Bir_Nokta, eş denilen şey plasenta canım, bebek ordan besleniyor, dışkı falan değil, kim dediyse kafa buldu seninle heralde.. Bak burayı incele;
Bebek eşi (plasenta) ve kordon nedir, görevleri nelerdir ? | Sağlık bilgisi kadın hastalıkları çocuk hastalıkları diyet güzellik sağlık haberleri
seminay ben takip cetvelimi bulamıyorum ya profilimde yazmıyor kontrol panelindne baktım ordada yok körmüyüm acababilmiyorumkismile
Ne bilim canım hıc ne dıye merak etmemıstım kı duyuncada sıze sormak ıstedım.
bu kadar sınır yapıcanı tahmın etseydım ınan sormazdım.
Tesekkurler canım bilgiler icin
Tesekkurler bilgi için canım
biraz küçük yapmışsın ama olsunsempatiksalakcinnibuldum galibaa cnm teşekürler adresi kopyalamam gerekmiş:)
iyi akşamlar herkese
nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?