2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne çok kaynatmışsınız yaa vallahi öglenden beri oku oku anca bu saat yazabildim... herkez iyi maasallah...
KUJU cum maasallah minnoşuna gözün aydın tatlım
ASıNAZCIM güzel haberlerle gel tatlım
KOKOŞ HASRET kız buranın mafyası gibisin maasallah herkezi geçiriyosun sıradan.. dogrucu davut ne desem ki sana harbi kızsın vesselam...
kızlar adana bile acayip soguk böyle kış olmamıştı hiç sizin oraları düşünemiyorum bile...
herkeze kocaman öpücükler...
atladıklarım kusura bakmasın lütfen oku oku kafam dagıldı resmen..
NURŞAHCIM bayıldım yaptıklarına çok güzeller ellerine saglık...

ay tickerıma bakın sona gelmişim nerdeyseeeeeee
dün kocama dedimki ne çabuk geçti yaa hiç bişey anlamadım hamilelikten, sen dio merak etme bu doğsun hemen dewam edioruz doya doya yaşa dio hamileliğini sen iste yeterkiaklinialirimsmile walla hamileliği değilde en çok hamile kalma aşamalrı için sabırsızlanıyorum ahahahahahahahasempatiksalakcinniŞenizsositososito

Herkeze Merhaba Arkadaşlar
Umarım herkez iyi.çok yoğundum geçmişi okuyamadım.Zaten birazdan çıkıcanm.
Selkie bilgiler çok güzel saol.
Kılar ben dün eve dönünce aynı sancıyı yine yaşadım.Eşim ısrar edince aradım doktoru.neler issettiğimi anlattım.o da bunlar doğuma hazırlık sancılar dedi.aslında 34ncü haftadan sora sizde erken başlamış dedi. Ben şuanda 31 +1 deyim.Magnezyum alp iç dedi. Aldım hemen içtim.akşam bebekler gibi uyudum.özlemişim uyumayı.çünü ben kalkabiliyor ne yatabiliyordum kıpırdarken etim den et kopuyordu.
Neyse şimdi iyiyim.Hatta o bana dün gece bugün çin kalk yarın bi gel göreyim dediydi.ama ben iyi hissedince gitmedim.kendiside arayıp sordu sağolsun. magnezyumiçicekmişim artık.o bana fazla ilaç vermek istemedi kilo almayım diye ama bunu içiçicez artık.
Salı günü ontrolüm var. bakalım bebikim nasıl.çok özledim onu.
Bu gece uzun olacak.çünkü kızımın ütülerini yapmayı düşünüyom bakalım.Babası yemek yapar bende ütü:))

Kızlar doğuma makyajlı sokmuyorlar mış doğrumu? A yok ben makyaj yapmadan adım atmam hele doğum hiç yapmam.Ojen varsa onu bile çıkarıyorlarmış. yok yok ben doktorua dicem makyajsız yapamam ben dicem :)))

mucxx yaladım seniaklinialirimsmilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kız yok benim üslubum bazen serte kayıyo bilmeden sanırım yoksa hepinisi çok sewiom tek tek sewmediklerime zaten yorum bile yapmıorum ben sölediklerine war öle bi iki tane:kedi:

2011 2012 2013 mart annelerine devam edersin ozaman sekerim sonrada sızlanma doktora dogumdan sonra bi kaç estra dikişle aşagıyı daraltsın diyeyerimseniben:sm_cool::sm_cool:

Canım senın gunler azalıyor ben heyecan yapıorum :kedi: bıde doktor 36 haftadan sonra dıkkat demıs ya bende onu sorucaktım ne zaman gıtcen hastaneye

aaayyyyyhh ne diosun kııııı makyajlı sokmuyolarmı daha neler bea, diyelim dışarda full makyajlı sancı geldi ne o makyajımı mı temizlicekler öncebayanssulusmile böle polemiklere gelmeyin anacım bee, yalan haberdir yalannlaelaelaelaelae

tahmin ediyorum seker.. senin tavrın bööle ben ençok dogrucu davut halini seviyorum...dilada ööle kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

Bizler iyiyiz, anlaşılan daha doğurmamışsın Mutlucum :)) Sen nasılsın?

Hoşgeldiniz, biz iyiyiz, sizi sormalı?
iyiyiz canım bizde gezdik geldik işte.

hasretcim alemsin yaa kaydirigubbakcemile3
ozaman sen bu ay topiclerinde devam edersin.doktor yasak koydu diye nasıl kahretmedin ki sen yaaklinialirimsmile.

Canım senın gunler azalıyor ben heyecan yapıorum :kedi: bıde doktor 36 haftadan sonra dıkkat demıs ya bende onu sorucaktım ne zaman gıtcen hastaneye

ayy sorma cnm yaa ben hele her gece diorum ki kocişe ayy gelio galiba, öyle die die çıkarcan kızımı wakti gelmeden diokaydirigubbakcemile3
pazartesi gidicem canım sabah 10,40ta yine nstye giricem umarıum yine 2saati aşkın bi süre tutmaz beni nstde girmeden sölicem doktruma lütfen 1 saatten fazla kalmak istemiorum die (pazarlık yapcam yani) bakalım sancılar falan artmışmı war mı bi değişiklik 2 hafta önce 25ten aşağılara düşmemişti 45lere fırladı bi ara görcezzzzeyvahedigeldismile

ikinci kokoşta HıLOS kızlar ...... koptum yaaa.. kız çıkınca yaparsınız en azından akıp dagılmaz yaaa... yaa zaten kasap dükkanında ki kurbanlıklar gibi yatırıyolar per perişan ameliyat masasına oje olsa ne olur olmasa ne zaten vaziyet nü... vallahi çok sekersiniz yaaazemuszemus

ozaman sen bu ay topiclerinde devam edersin.doktor yasak koydu diye nasıl kahretmedin ki sen yaaklinialirimsmile.

YAZcım kaçırmışsın sen şekerim kahretti etmezmi.. cengizi kaçıyoo artık bundan dr dediklerinden sonra yoksa bunun niyet hala aynıdelikafaduldendelikafadulden

ay sus bana kalsa 1 derdim wara topic bile açcam ama adım sapık hasrete çıkcak die susuyorum ahh bi bilsen ne kadar dertliyimmsinifsinif:

Arkadaşlar çok hoş olur makyajlı ya...
Hasret cim bilmem valla bana öle dediler.ama ben hiç tınlamam valla .sürüp sürüp gircem.

Bekocum sanırım beni 2nci Kokoşu ilan ettin topiğin:))) Seviyorum süsü napm.

Ben doğum öncesi ve sorası tüm fotolarımı koyucam.bak görün nası olcak :))))

Hepinizi öptüm. kociş geliyor .
Yarın devam ederizz.
Muccckkk.:teytey:

Allah yardımcın olsun canım ya ınsallah zamanında dogar bıde kuvez de kalırsa ayy kıyamam ben ona ya stres yapma dun 4 ay once dogum yapan bı ark. var onunlaydık 34 haftalık 2.400 gr dogum yaptı zeynep kamılde kuweze koymamıslar demısler 2 kılo we ustu bebekler erken doğum olmuyor cok sasırdım

2 saat mi beni 20 dk tuttular gerçi nts bağlana hemşire halamın kızıydı unutmuş beni saolsun 30 dk kaldım sonra bende uyumuşum... iyi gelmişti yani

Son düzenleme:
YAZcım kaçırmışsın sen şekerim kahretti etmezmi.. cengizi kaçıyoo artık bundan dr dediklerinden sonra yoksa bunun niyet hala aynıdelikafaduldendelikafadulden

ewet kaçıyooomafoldumben gel diorum bak doğum yapan bi kadın söledi bol yürüyüş we eşinizle ilşkiyi kesmeyin doğum kolaylaşır dedi diorum ben kadına değil doktra bakıyorum diooalsanaalsanasmile ama ben kendimi çok fit hissediorum yaaaamafoldumben

canım yok yaa yoktur öyle birşey nezararı varki makyajın onlara yada doğuma.hatta ben kendi sancımla değilde suni ile doğum yaparsam birgün öncesi saçımı falan fönletsem diyorum.oğlum çıkınca güzel görsün anasını bayanssulusmile aklinialirimsmile

zaten kocası kaçmasa bu hasret doğumdan bir gece öncesine kadar yapar.hadi şimdi tamam dadoğumdan sonra 40 gün nasıl duracak acaba sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…