- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.401
ay sus bana kalsa 1 derdim wara topic bile açcam ama adım sapık hasrete çıkcak die susuyorum ahh bi bilsen ne kadar dertliyimmsinifsinif:
ewet kaçıyooomafoldumben gel diorum bak doğum yapan bi kadın söledi bol yürüyüş we eşinizle ilşkiyi kesmeyin doğum kolaylaşır dedi diorum ben kadına değil doktra bakıyorum diooalsanaalsanasmile ama ben kendimi çok fit hissediorum yaaaamafoldumben
ikinci kokoşta HİLOS kızlar ...... koptum yaaa.. kız çıkınca yaparsınız en azından akıp dagılmaz yaaa... yaa zaten kasap dükkanında ki kurbanlıklar gibi yatırıyolar per perişan ameliyat masasına oje olsa ne olur olmasa ne zaten vaziyet nü... vallahi çok sekersiniz yaaazemuszemus
iyilik simenaycım sen nasılsın
dün baya bi kar yağdı annemlerle çıkıp yürüdüm biraz
kız hasret bildin daha doğuramadım kar mar dinlemeden yürüyüşlere bile devam ediyorum
bu arada dün arkadaşımdan haber aldım 7 yıl uğraştı hamilelik için endometriyum çıktı ameliyatlar oldu sonra 3çüzlere hamile kaldı birisi gelişmedi ikisi geçen sene ocakta doğdu şu anda 13 aşlıklar ve kız hamile olduğunu öğreniyor ama hiç mutlu olmuyor ikizlerden birisinin ayağı problemliymiş aman kızlar dikkat edelim ilk bebişleri büyütemeden hamiş kalmayalım tabi herşey nasip kısmet ama
canım yok yaa yoktur öyle birşey nezararı varki makyajın onlara yada doğuma.hatta ben kendi sancımla değilde suni ile doğum yaparsam birgün öncesi saçımı falan fönletsem diyorum.oğlum çıkınca güzel görsün anasını bayanssulusmile aklinialirimsmile
zaten kocası kaçmasa bu hasret doğumdan bir gece öncesine kadar yapar.hadi şimdi tamam dadoğumdan sonra 40 gün nasıl duracak acaba sempatiksalakcinni
canım yok yaa yoktur öyle birşey nezararı varki makyajın onlara yada doğuma.hatta ben kendi sancımla değilde suni ile doğum yaparsam birgün öncesi saçımı falan fönletsem diyorum.oğlum çıkınca güzel görsün anasını bayanssulusmile aklinialirimsmile
zaten kocası kaçmasa bu hasret doğumdan bir gece öncesine kadar yapar.hadi şimdi tamam dadoğumdan sonra 40 gün nasıl duracak acaba sempatiksalakcinni
mutlucum selam.çok iyi bir konuya değindin.doğumdan sonra nasıl korunacaksınız kızlar???
:kedi: :kedi:sizi süslüler sizi :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar...Biz dr. gittik geldik...Kızım 2.550 gr 47 cm olmuş...Kilosu ve boyu haftasıyla tam uyumlu hatta 3 gün önde çıktı...Asıl güzel haber dönmez dediğim kızım dönmüş ve doğum pozisyonunu almış.Çok tatlıydı uyuyordu.Kızımın yüzünü inceledik çenesi babasına benziyor ama dr. genel olarak bana benzetti.zaten bizde bana benzetiyorduk kızımı...NST ye de girdim yavaş yavaş hareketlenmeler başlamış sancılar 45 e kadar çıkmış.Zaten 2 gündür kendimde değişiklikler hissediyorum.
ewet cnm ya 2saat 15 dakka falan kaldım sanırım isyan ettim ağlicaktım nerdeyse kocamda dışarda beni beklemekten bi hal olmuştu garibim2 saat mi beni 20 dk tuttular gerçi nts bağlana hemşire halamın kızıydı unutmuş beni saolsun 30 dk kaldım sonra bende uyumuşum... iyi gelmişti yani
2500üstü bebekler girmiyomuş die biliorum canım oda duruma göre yani solunum problemi war mı yokmu ona bakıyolar
Allah yardımcın olsun canım ya ınsallah zamanında dogar bıde kuvez de kalırsa ayy kıyamam ben ona ya stres yapma dun 4 ay once dogum yapan bı ark. var onunlaydık 34 haftalık 2.400 gr dogum yaptı zeynep kamılde kuweze koymamıslar demısler 2 kılo we ustu bebekler erken doğum olmuyor cok sasırdım
Arkadaşlar çok hoş olur makyajlı ya...
Hasret cim bilmem valla bana öle dediler.ama ben hiç tınlamam valla .sürüp sürüp gircem.
Bekocum sanırım beni 2nci Kokoşu ilan ettin topiğin:))) Seviyorum süsü napm.
Ben doğum öncesi ve sorası tüm fotolarımı koyucam.bak görün nası olcak :))))
Hepinizi öptüm. kociş geliyor .
Yarın devam ederizz.
Muccckkk.:teytey:
Merhaba kızlar...Biz dr. gittik geldik...Kızım 2.550 gr 47 cm olmuş...Kilosu ve boyu haftasıyla tam uyumlu hatta 3 gün önde çıktı...Asıl güzel haber dönmez dediğim kızım dönmüş ve doğum pozisyonunu almış.Çok tatlıydı uyuyordu.Kızımın yüzünü inceledik çenesi babasına benziyor ama dr. genel olarak bana benzetti.zaten bizde bana benzetiyorduk kızımı...NST ye de girdim yavaş yavaş hareketlenmeler başlamış sancılar 45 e kadar çıkmış.Zaten 2 gündür kendimde değişiklikler hissediyorum.
bende soracaktım iyiki sordunuz ben doktora soracam bakalım eğer sprel taktır derse öyle yapmayı düşünüyorum ...
gözünaydın toprak maşallah bebişine
benim bebişin yüzü 2 aydır hiç görünmüyor dr doğum kanalına iyice yerleşmiş dedi 6 aylıkken dönmüştü zaten
kızar doğum kontrolünü drla görüşmek gerek bende olmaz diye düşünüyordum tüp bebekle hamile kalanlar bile hemen tekrar hamile kalabiliyorlar
yaaa bende çok kararsız kalıyorum bu konuda yöntem çokta hangisi daha iyi ve zararsız olacak bilmiyorum.evet en iyisi doktorla görüşmek heralde.
:lepi:hahahayytt ben dedim dimi nan sana dönecek die bak akıllı o kız senin gibi deil döndü hemen uslu uslu maşallah kız doğursan sorunsuz gidersin hee ne güzel bee bi bende duysam şöle 2500ü geçtiğini ohh dicem maşallah kuzuna canımMerhaba kızlar...Biz dr. gittik geldik...Kızım 2.550 gr 47 cm olmuş...Kilosu ve boyu haftasıyla tam uyumlu hatta 3 gün önde çıktı...Asıl güzel haber dönmez dediğim kızım dönmüş ve doğum pozisyonunu almış.Çok tatlıydı uyuyordu.Kızımın yüzünü inceledik çenesi babasına benziyor ama dr. genel olarak bana benzetti.zaten bizde bana benzetiyorduk kızımı...NST ye de girdim yavaş yavaş hareketlenmeler başlamış sancılar 45 e kadar çıkmış.Zaten 2 gündür kendimde değişiklikler hissediyorum.
bak varmış adamların bir bildiği...sezeyan olunacaksa fön olur bone takıyor zaten ama normal olursa ne fön ne makyaj ne oje ..adama yedirtir sancı o ojeleridelikafaduldendelikafaduldenMakyajı duymadım ama herhangi bir sorun olduğunda tırnaklardaki morarmadan anlıyorlarmış o yüzden ojeye izin vermediklerini hemşire kuzenim söyledi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?