2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay sus bana kalsa 1 derdim wara topic bile açcam ama adım sapık hasrete çıkcak die susuyorum ahh bi bilsen ne kadar dertliyimmsinifsinif:

:roflol: :roflol: :roflol:

iyilik simenaycım sen nasılsın
dün baya bi kar yağdı annemlerle çıkıp yürüdüm biraz
kız hasret bildin daha doğuramadım kar mar dinlemeden yürüyüşlere bile devam ediyorum
bu arada dün arkadaşımdan haber aldım 7 yıl uğraştı hamilelik için endometriyum çıktı ameliyatlar oldu sonra 3çüzlere hamile kaldı birisi gelişmedi ikisi geçen sene ocakta doğdu şu anda 13 aşlıklar ve kız hamile olduğunu öğreniyor ama hiç mutlu olmuyor ikizlerden birisinin ayağı problemliymiş aman kızlar dikkat edelim ilk bebişleri büyütemeden hamiş kalmayalım tabi herşey nasip kısmet ama

Makyajı duymadım ama herhangi bir sorun olduğunda tırnaklardaki morarmadan anlıyorlarmış o yüzden ojeye izin vermediklerini hemşire kuzenim söyledi kızlar

mutlucum selam.çok iyi bir konuya değindin.doğumdan sonra nasıl korunacaksınız kızlar???

sizi süslüler sizi :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar...Biz dr. gittik geldik...Kızım 2.550 gr 47 cm olmuş...Kilosu ve boyu haftasıyla tam uyumlu hatta 3 gün önde çıktı...Asıl güzel haber dönmez dediğim kızım dönmüş ve doğum pozisyonunu almış.Çok tatlıydı uyuyordu.Kızımın yüzünü inceledik çenesi babasına benziyor ama dr. genel olarak bana benzetti.zaten bizde bana benzetiyorduk kızımı...NST ye de girdim yavaş yavaş hareketlenmeler başlamış sancılar 45 e kadar çıkmış.Zaten 2 gündür kendimde değişiklikler hissediyorum.

mutlucum selam.çok iyi bir konuya değindin.doğumdan sonra nasıl korunacaksınız kızlar???

bende soracaktım iyiki sordunuz ben doktora soracam bakalım eğer sprel taktır derse öyle yapmayı düşünüyorum ...

gözünaydın toprak maşallah bebişine
benim bebişin yüzü 2 aydır hiç görünmüyor dr doğum kanalına iyice yerleşmiş dedi 6 aylıkken dönmüştü zaten
kızar doğum kontrolünü drla görüşmek gerek bende olmaz diye düşünüyordum tüp bebekle hamile kalanlar bile hemen tekrar hamile kalabiliyorlar

sizi süslüler sizi :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi:

canım gözünaydın ne güzel haberler getirmişsin.maşşallah kızına.dönmüş olmasıda ayrı bir güzellik.

2 saat mi beni 20 dk tuttular gerçi nts bağlana hemşire halamın kızıydı unutmuş beni saolsun 30 dk kaldım sonra bende uyumuşum... iyi gelmişti yani
ewet cnm ya 2saat 15 dakka falan kaldım sanırım isyan ettim ağlicaktım nerdeyse kocamda dışarda beni beklemekten bi hal olmuştu garibim
2500üstü bebekler girmiyomuş die biliorum canım oda duruma göre yani solunum problemi war mı yokmu ona bakıyolar

yok zaten ben kararımı werdim 15 gün sonra falan fönlü, makyajlı, düzgün pijama yakımlarımla yatıyorum hergece tetikte olmak lazımaklinialirimsmile

gözün aydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin.... boshayallersmile

bende soracaktım iyiki sordunuz ben doktora soracam bakalım eğer sprel taktır derse öyle yapmayı düşünüyorum ...

yaaa bende çok kararsız kalıyorum bu konuda yöntem çokta hangisi daha iyi ve zararsız olacak bilmiyorum.evet en iyisi doktorla görüşmek heralde.

yaaa bende çok kararsız kalıyorum bu konuda yöntem çokta hangisi daha iyi ve zararsız olacak bilmiyorum.evet en iyisi doktorla görüşmek heralde.

doğum sonrası için genelde dr ler spirali öneriyorlar ama ben tavsiye etmem..oğlumdan sonra taktımıştım 3 ay sonra çıkarttım çünkü,hem aşırı adet gördüm hem rahime saplandı...bana hiç yaramadı....

3 lü test için haydarpaşa numune hastanesine gitmiştim ordaki hemşireler hamişleri uyarıyorlardı sakın 40 ncı günden sonra ilişkiye girmeden 41 . gun buraya aile planlama ya geleceksınız dıyorlardı yumurtalıklar calısır halde oldugu ıcın en ufak seyde hamile kalan cok kısı gelmıs ondan bahsediyorlardı bende cok tırstım ıns. sorunsuz bır sekılde atlatırız bıde kontrol hapı kılo we sınır yapıo bende uyarması ıcen kısılerden sureklı duyuyorum

:lepi:hahahayytt ben dedim dimi nan sana dönecek die bak akıllı o kız senin gibi deil döndü hemen uslu uslu maşallah kız doğursan sorunsuz gidersin hee ne güzel bee bi bende duysam şöle 2500ü geçtiğini ohh dicem maşallah kuzuna canım

40 çıkınca ewet en çok onu düşünüorum zaten mecbur duruam o zamn dikişler falan açılır kız alim allah kalırım kocaman şeyle sonra hiç bi poka yaramaz zaten girdiğim ilişkidemafoldumben o yüzdn dikkat edicem doğumdan sonraa.s:uhm:

talım dayanırmı hasret 40 gün mümkün degil o bulur bi yöntemini...sen ben kalırız ööle...kaydirigubbakcemile5

Makyajı duymadım ama herhangi bir sorun olduğunda tırnaklardaki morarmadan anlıyorlarmış o yüzden ojeye izin vermediklerini hemşire kuzenim söyledi kızlar
bak varmış adamların bir bildiği...sezeyan olunacaksa fön olur bone takıyor zaten ama normal olursa ne fön ne makyaj ne oje ..adama yedirtir sancı o ojeleridelikafaduldendelikafadulden

yine oğluma bağırdım az önce..her yemek saatinde bağırmaktan onu hırpalamaktan bıktım yaaa....yemek yemiyor yememek için diretiyor...verdiğim yemeği geri çıkarmaya çalışıyor..hala küçük bebek gibi kaşığı elime alıp ben yediriyorum ç.enesini sıka sıka..bıktım artık....kendi haline bıraksam zerre yemek gelmiyor aklına...bu aralar annemde iyice şımarttı onu.hiç laf dinlemiyor,çok arsızlaştı.gazoz falan alıp geliyor ona marketten kırk defa söyledim anne ben içirmiyorum ona gazoz falan diye..kadın hala alıyor birde benden gizli içirmeye çalışıyor..evin dağınıklığındanda bıktım...ben topluyorum bu halimle arkamdan ev pislik oluyor ...bıktım yaaa...mutfak deseniz aradığımı bulamıyorum..annem herşeyin yerini değiştirmiş...tamam sağolsun yanımda geldi kalıyor,yardımcı oluyor ama düzenim kalmadı evde...bir an önçe şu çoçuğu doğursamda kendi işimi görmeye başlasam tam olarak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…