- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.421
Merhaba kızlar...Biz dr. gittik geldik...Kızım 2.550 gr 47 cm olmuş...Kilosu ve boyu haftasıyla tam uyumlu hatta 3 gün önde çıktı...Asıl güzel haber dönmez dediğim kızım dönmüş ve doğum pozisyonunu almış.Çok tatlıydı uyuyordu.Kızımın yüzünü inceledik çenesi babasına benziyor ama dr. genel olarak bana benzetti.zaten bizde bana benzetiyorduk kızımı...NST ye de girdim yavaş yavaş hareketlenmeler başlamış sancılar 45 e kadar çıkmış.Zaten 2 gündür kendimde değişiklikler hissediyorum.
doğum sonrası için genelde dr ler spirali öneriyorlar ama ben tavsiye etmem..oğlumdan sonra taktımıştım 3 ay sonra çıkarttım çünkü,hem aşırı adet gördüm hem rahime saplandı...bana hiç yaramadı....
ben jasmine kullanıyodum cnm bu hap yan etkileri en aza indirgenmiş olanıymış we hiç bir yan etkide yaşamadım ne kilo ne sinir3 lü test için haydarpaşa numune hastanesine gitmiştim ordaki hemşireler hamişleri uyarıyorlardı sakın 40 ncı günden sonra ilişkiye girmeden 41 . gun buraya aile planlama ya geleceksınız dıyorlardı yumurtalıklar calısır halde oldugu ıcın en ufak seyde hamile kalan cok kısı gelmıs ondan bahsediyorlardı bende cok tırstım ıns. sorunsuz bır sekılde atlatırız bıde kontrol hapı kılo we sınır yapıo bende uyarması ıcen kısılerden sureklı duyuyorum
netcez peki ebrucum:uhm:doğum sonrası için genelde dr ler spirali öneriyorlar ama ben tavsiye etmem..oğlumdan sonra taktımıştım 3 ay sonra çıkarttım çünkü,hem aşırı adet gördüm hem rahime saplandı...bana hiç yaramadı....
:))))))))))))))) Allah iyiliğinizi versin..doğumda saçların uçuna kadar ter içinde kalıyor insan..fön makyaj mı kalırmış....
yine oğluma bağırdım az önce..her yemek saatinde bağırmaktan onu hırpalamaktan bıktım yaaa....yemek yemiyor yememek için diretiyor...verdiğim yemeği geri çıkarmaya çalışıyor..hala küçük bebek gibi kaşığı elime alıp ben yediriyorum ç.enesini sıka sıka..bıktım artık....kendi haline bıraksam zerre yemek gelmiyor aklına...bu aralar annemde iyiceşımarttı onu..gazoz falan alıp geliyor ona marketten kırk defa söyledim anne ben içirmiyorum ona gazoz falan diye..kadın hala alıyor birde benden gizli içirmeye çalışıyor..evin dağınıklığındanda bıktım...ben topluyorum bu halimle arkamdan ev pislik oluyor ...bıktım yaaa...mutfak deseniz aradığımı bulamıyorum..annem herşeyin yerini değiştirmiş...tamam sağolsun yanımda geldi kalıyor,yardımcı oluyor ama düzenim kalmadı evde...bir an önçe şu çoçuğu doğursamda kendi işimi görmeye başlasam tam olarak...
canım işte bende ençok bu söylediklerinden korkuyorum.benim annemdede aşırı kanama yapmış mesela.birde kayma gibi bir sorun oluyormuş.
yine oğluma bağırdım az önce..her yemek saatinde bağırmaktan onu hırpalamaktan bıktım yaaa....yemek yemiyor yememek için diretiyor...verdiğim yemeği geri çıkarmaya çalışıyor..hala küçük bebek gibi kaşığı elime alıp ben yediriyorum ç.enesini sıka sıka..bıktım artık....kendi haline bıraksam zerre yemek gelmiyor aklına...bu aralar annemde iyice şımarttı onu.hiç laf dinlemiyor,çok arsızlaştı.gazoz falan alıp geliyor ona marketten kırk defa söyledim anne ben içirmiyorum ona gazoz falan diye..kadın hala alıyor birde benden gizli içirmeye çalışıyor..evin dağınıklığındanda bıktım...ben topluyorum bu halimle arkamdan ev pislik oluyor ...bıktım yaaa...mutfak deseniz aradığımı bulamıyorum..annem herşeyin yerini değiştirmiş...tamam sağolsun yanımda geldi kalıyor,yardımcı oluyor ama düzenim kalmadı evde...bir an önçe şu çoçuğu doğursamda kendi işimi görmeye başlasam tam olarak...
ay wur kıçına iki tane otursun yerine aaaa yada doğumdan sonra anaannesi onuda alsın gitsinkaydirigubbakcemile2yine oğluma bağırdım az önce..her yemek saatinde bağırmaktan onu hırpalamaktan bıktım yaaa....yemek yemiyor yememek için diretiyor...verdiğim yemeği geri çıkarmaya çalışıyor..hala küçük bebek gibi kaşığı elime alıp ben yediriyorum ç.enesini sıka sıka..bıktım artık....kendi haline bıraksam zerre yemek gelmiyor aklına...bu aralar annemde iyice şımarttı onu.hiç laf dinlemiyor,çok arsızlaştı.gazoz falan alıp geliyor ona marketten kırk defa söyledim anne ben içirmiyorum ona gazoz falan diye..kadın hala alıyor birde benden gizli içirmeye çalışıyor..evin dağınıklığındanda bıktım...ben topluyorum bu halimle arkamdan ev pislik oluyor ...bıktım yaaa...mutfak deseniz aradığımı bulamıyorum..annem herşeyin yerini değiştirmiş...tamam sağolsun yanımda geldi kalıyor,yardımcı oluyor ama düzenim kalmadı evde...bir an önçe şu çoçuğu doğursamda kendi işimi görmeye başlasam tam olarak...
talım dayanırmı hasret 40 gün mümkün degil o bulur bi yöntemini...sen ben kalırız ööle...kaydirigubbakcemile5
bak varmış adamların bir bildiği...sezeyan olunacaksa fön olur bone takıyor zaten ama normal olursa ne fön ne makyaj ne oje ..adama yedirtir sancı o ojeleridelikafaduldendelikafadulden
ben jasmine kullanıyodum cnm bu hap yan etkileri en aza indirgenmiş olanıymış we hiç bir yan etkide yaşamadım ne kilo ne sinir
netcez peki ebrucum:uhm:
ayy belki terlemeden kolayca fırtlatcezz biz ne bilion:1rolleyes::dilcikar:
anneme bişey dediğim yok ama bu çoçuk böyle gazoz abur çubur yiyince hiç yediremiyorum.onunl doyuruyor karnını..sonra ben uğraşıyorum onunla...sürekli hasta bir çoçuk...vüücdü zayıf...Canım sınırlerın bozulmus sakın ol sakın annenıde uzme doğum yaklastıkca artık agırlasıyoruz bazen bende delı oluyorum cekyatlarımın arkalarını her hafta sılen ben sımdı2 ayı gectı ama sabredıcez uzme kendını
ebrucum hiçbirşey mi yemiyor yoksa yemek mi seçiyor???üstüne gitmeyip bıraktığında acıkmıyor mu bu çocuk hiç bişey istemiyor mu senden.annende yüzlemese iyi aslında sonra sen kzınca kötü olacaksın erayın gözünde.ama işte büyükler dinlemiyor ki.
slm kızlar gece uykusuzluğumu öğlen uyuyarak atmış oldum üzerimden çok güzel uyuduk oğlumla teyzeleriiopuyorumnanaktan
nasılsınız balköpüklerim tatlılarım
toprakcım maşallahh kuzucuğunaohh dönmüş de bıdığınn nazar değmesinn
asinazcım sende güzel haberlerle gel inşallah canımcım
bu arada ne güzel sohbetler etmişsiniz Allah muhabbetinizi arttırsın
ay wur kıçına iki tane otursun yerine aaaa yada doğumdan sonra anaannesi onuda alsın gitsinkaydirigubbakcemile2
Hasret cım ben hıc kullanmadım eşim cok dıkkatlı saolsun olmayacak dedımmı olmuyor.
Ama ben bısı taktırıyorlar ya ondan taktırıcam sanırım adı neydı unuttum sımdı :kedi:
aman bacım yanmışsın sen inşallah bu ona benzemesin dua ette sakin bi çocuk olur inşallahzaten sabrımı taşırıyor bazen..annem gerçekten götürçek olsa götütürür 2 gün sonra arar gwlin alın diye..baş edemez çünkü oldukça hareketli bir çoçuk..erayın sabit durduğunu pek göremesin..sürekli bir yerleri oynar....
Ay hasret ne acamasızsın sen kızını dowecen mı annesı onlara kıyılırmı ya bı dogsun gozunden sakınırsın ne yollaması kıyamam kötükedihüso
eşinmi dikkatli ulan öle ne olacak bee çekiyo yani tam zurnanın zırt dediği yerde:roflol: öyle olurmu hiç yaaa en güzel an o an zaten:kedi: neyse kapat konuyu fena oluyorum:1no2:
spiral taktırmayı düşünüyosun anladığım kadarıyla bak selkie ne dior ama onunda yan etkilerini yaşamış kızcaaz, bnce iğne wurulalım 3 aylık olanlardan sağlık ocakları ücretsiz wuruyormuş
eşinmi dikkatli ulan öle ne olacak bee çekiyo yani tam zurnanın zırt dediği yerde:roflol: öyle olurmu hiç yaaa en güzel an o an zaten:kedi: neyse kapat konuyu fena oluyorum:1no2:
spiral taktırmayı düşünüyosun anladığım kadarıyla bak selkie ne dior ama onunda yan etkilerini yaşamış kızcaaz, bnce iğne wurulalım 3 aylık olanlardan sağlık ocakları ücretsiz wuruyormuş
ewet simdiden baslamak lazım gece bile tedbirli yatmak lazım kıyıda temiz bi takımım duruyo esofman takımım onu giymiorum acil durm için ..terleme işi cok fena yaa bizi görmeye gelicekler düşünsenize sac bas terli ıyyyyyy utandım kendimden-tatlicadiarzu-ewet cnm ya 2saat 15 dakka falan kaldım sanırım isyan ettim ağlicaktım nerdeyse kocamda dışarda beni beklemekten bi hal olmuştu garibim
2500üstü bebekler girmiyomuş die biliorum canım oda duruma göre yani solunum problemi war mı yokmu ona bakıyolar
yok zaten ben kararımı werdim 15 gün sonra falan fönlü, makyajlı, düzgün pijama yakımlarımla yatıyorum hergece tetikte olmak lazımaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?