2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım masallah minnoşuna gözün aydın....:dance:

canım işte bende ençok bu söylediklerinden korkuyorum.benim annemdede aşırı kanama yapmış mesela.birde kayma gibi bir sorun oluyormuş.

ben jasmine kullanıyodum cnm bu hap yan etkileri en aza indirgenmiş olanıymış we hiç bir yan etkide yaşamadım ne kilo ne sinir
netcez peki ebrucum:uhm:
:))))))))))))))) Allah iyiliğinizi versin..doğumda saçların uçuna kadar ter içinde kalıyor insan..fön makyaj mı kalırmış....

ayy belki terlemeden kolayca fırtlatcezz biz ne bilion:1rolleyes::dilcikar:

Canım sınırlerın bozulmus sakın ol sakın annenıde uzme doğum yaklastıkca artık agırlasıyoruz bazen bende delı oluyorum cekyatlarımın arkalarını her hafta sılen ben sımdı2 ayı gectı ama sabredıcez uzme kendını

canım işte bende ençok bu söylediklerinden korkuyorum.benim annemdede aşırı kanama yapmış mesela.birde kayma gibi bir sorun oluyormuş.

evet işte benimkisi kayıp rahşme saplanmış...ağır falan kaldırmayaçaksın hiç..ama çoçuk olunça bu mümkün değil..bebek 5-6 aylık oluna hep kuçağında 8-10 kilo olaçak...

ebrucum hiçbirşey mi yemiyor yoksa yemek mi seçiyor???üstüne gitmeyip bıraktığında acıkmıyor mu bu çocuk hiç bişey istemiyor mu senden.annende yüzlemese iyi aslında sonra sen kzınca kötü olacaksın erayın gözünde.ama işte büyükler dinlemiyor ki.

Hasret cım ben hıc kullanmadım eşim cok dıkkatlı saolsun olmayacak dedımmı olmuyor.

Ama ben bısı taktırıyorlar ya ondan taktırıcam sanırım adı neydı unuttum sımdı :kedi:

ay wur kıçına iki tane otursun yerine aaaa yada doğumdan sonra anaannesi onuda alsın gitsinkaydirigubbakcemile2

bulursam sölerim yönteminisositososito ama ne bulcam ancak kocişle küçük oyunlara dewam ederiz başkada bişicik bulamam bena.s

Ay hasret ne acamasızsın sen kızını dowecen mı annesı onlara kıyılırmı ya bı dogsun gozunden sakınırsın ne yollaması kıyamam kötükedihüso

ya görürürüm ben seni o gün... :)))

anneme bişey dediğim yok ama bu çoçuk böyle gazoz abur çubur yiyince hiç yediremiyorum.onunl doyuruyor karnını..sonra ben uğraşıyorum onunla...sürekli hasta bir çoçuk...vüücdü zayıf...

canım hem yemek seçiyor hem iştahsız...et olursa burun kıvıra kıvıra yer..sebze falan ağzına sürmez..sabah öğle akşam bağıa bağıra yemek yediriyoum ben..kendi haline bıraksam meyve suyuyla gün geçiriyor...yemeyen çoçuk çooook zor....ne iştah açıçılar ne vitaminler arı sütleri polenler neler verdim iştahı açılsın diye yok yemiyor....

annemde bir tuhaf zaten...bize küçükken asla yapmazdı böyle...hem yüz verşip azdırıyor oğlanı.sonra ben ben kızmaya başlayınça..çoçuk işte laf dinlemiyor çok arsız oldu diyor...ben sizden ne çektim diyor...sempatiksalakcinni

slm kızlar gece uykusuzluğumu öğlen uyuyarak atmış oldum üzerimden çok güzel uyuduk oğlumla teyzeleriiopuyorumnanaktan
nasılsınız balköpüklerim tatlılarım
toprakcım maşallahh kuzucuğuna ohh dönmüş de bıdığınn nazar değmesinn
asinazcım sende güzel haberlerle gel inşallah canımcım
bu arada ne güzel sohbetler etmişsiniz Allah muhabbetinizi arttırsın

Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

ay wur kıçına iki tane otursun yerine aaaa yada doğumdan sonra anaannesi onuda alsın gitsinkaydirigubbakcemile2

zaten sabrımı taşırıyor bazen..annem gerçekten götürçek olsa götütürür 2 gün sonra arar gwlin alın diye..baş edemez çünkü oldukça hareketli bir çoçuk..erayın sabit durduğunu pek göremesin..sürekli bir yerleri oynar....

Hasret cım ben hıc kullanmadım eşim cok dıkkatlı saolsun olmayacak dedımmı olmuyor.

Ama ben bısı taktırıyorlar ya ondan taktırıcam sanırım adı neydı unuttum sımdı :kedi:

eşinmi dikkatli ulan öle ne olacak bee çekiyo yani tam zurnanın zırt dediği yerde:roflol: öyle olurmu hiç yaaa en güzel an o an zaten:kedi: neyse kapat konuyu fena oluyorum:1no2:
spiral taktırmayı düşünüyosun anladığım kadarıyla bak selkie ne dior ama onunda yan etkilerini yaşamış kızcaaz, bnce iğne wurulalım 3 aylık olanlardan sağlık ocakları ücretsiz wuruyormuş

Valla demiştin hasretçim...Ben de sevindim hanfendinin döndüğüne...Senin bebişte öyle çıkar hasret zaten kilosu iyiydi kızının...İnşallah 3 kiloyu geçkin doğar tüm bebekler...Bu arada randevular haftada 1 e indi...Sezeryan olursa 3 haftamız normal doğum olursa 5 haftamız kaldı...Koçişi heyecan sardı...

aman bacım yanmışsın sen inşallah bu ona benzemesin dua ette sakin bi çocuk olur inşallah
bebekken nasıldı bu çok zırlarmıydısempatiksalakcinni yoksa sonradan mı oldu?

Ay hasret ne acamasızsın sen kızını dowecen mı annesı onlara kıyılırmı ya bı dogsun gozunden sakınırsın ne yollaması kıyamam kötükedihüso

walla ben asabi bi insanım döwmicem die söz weremem şahsenkaydirigubbakcemile yani canım dayak yanlısı bir insan kesinlikle değilim ama kıçına patlatırım yani iki tane çok ta duramam o şekilde laftan anlamazsalmaz:

o üç aylık iğneleride komşum kullanıyor adetini kesiyormuş.yani adet düzenini bozuyormuş....hem emzirirken kullanabilirmiyiz aabacc chormonluya..aslında dr ye sormak lazım ne yapaağız diye....

Hasret yorumlarını okurken gulmekten karnım kasılıyor hey allam ya delikafaduldendelikafadulden

canım bende bılsem her halttan korkuluyor ıste arastırsan hepsinin bı sorunu oluyor o gun gelsın hayırlısı ıle bı

Bıde yengem taktırdı ılk bebeginde sezeryan da 3 ay sonra takıyolarmıs ama doktorlar sormadan takmıs 40 dan sonra we rahmı delmıs gezmıstı ıcınde 2. kez ameliyat oldu 3 sene cocuk yapmayı yasaklamıslardı rahmı yırttıgı ıcın ayyy kötükedihüso eyvahedigeldismile

ewet simdiden baslamak lazım gece bile tedbirli yatmak lazım kıyıda temiz bi takımım duruyo esofman takımım onu giymiorum acil durm için ..terleme işi cok fena yaa bizi görmeye gelicekler düşünsenize sac bas terli ıyyyyyy utandım kendimden-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…