- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.441
Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile
eşinmi dikkatli ulan öle ne olacak bee çekiyo yani tam zurnanın zırt dediği yerde:roflol: öyle olurmu hiç yaaa en güzel an o an zaten:kedi: neyse kapat konuyu fena oluyorum:1no2:
spiral taktırmayı düşünüyosun anladığım kadarıyla bak selkie ne dior ama onunda yan etkilerini yaşamış kızcaaz, bnce iğne wurulalım 3 aylık olanlardan sağlık ocakları ücretsiz wuruyormuş
aman bacım yanmışsın sen inşallah bu ona benzemesin dua ette sakin bi çocuk olur inşallah
bebekken nasıldı bu çok zırlarmıydısempatiksalakcinni yoksa sonradan mı oldu?
walla ben asabi bi insanım döwmicem die söz weremem şahsenkaydirigubbakcemile yani canım dayak yanlısı bir insan kesinlikle değilim ama kıçına patlatırım yani iki tane çok ta duramam o şekilde laftan anlamazsalmaz:
aman bacım yanmışsın sen inşallah bu ona benzemesin dua ette sakin bi çocuk olur inşallah
bebekken nasıldı bu çok zırlarmıydısempatiksalakcinni yoksa sonradan mı oldu?
walla ben asabi bi insanım döwmicem die söz weremem şahsenkaydirigubbakcemile yani canım dayak yanlısı bir insan kesinlikle değilim ama kıçına patlatırım yani iki tane çok ta duramam o şekilde laftan anlamazsalmaz:
canım gözünaydın minik kuzucuun dönmüş masallah kilosuda iyi süper..benim zilli basından beri dogum pozisyonunda yuzunu bi göremedik..son anda ters dönmese iyi..Valla demiştin hasretçim...Ben de sevindim hanfendinin döndüğüne...Senin bebişte öyle çıkar hasret zaten kilosu iyiydi kızının...İnşallah 3 kiloyu geçkin doğar tüm bebekler...Bu arada randevular haftada 1 e indi...Sezeryan olursa 3 haftamız normal doğum olursa 5 haftamız kaldı...Koçişi heyecan sardı...
çok hareketliydi yine..9 aylık yürüdü..1 buçuk yaşındayken koşuyordu her tarafa tırmanıyordu...ama konuşma 3 yaşını buldu...her derdini ağlayarak anlatıyordu konuşana kadar..uykusu güzeldi ama yemesi o zamanda yoktu..doğduğundan beri hep zorla yediriyorum..maymuna dönüyordum ona yemek yedireceğim diye.zor bir çoçuktu aslında..hala daha zor ....
inşallah diyorum bu ikinci hem iştahlı hem sakin bir çoçuk olur yoksa ben çıldırabilirim...çok korkuyorum aslında...erkek çoçukları daha bir yaramaz oluyor kız çoçuklarına göre..artı akıllarıda daha geç eriyor herşeye...
Merhaba kızlar...Biz dr. gittik geldik...Kızım 2.550 gr 47 cm olmuş...Kilosu ve boyu haftasıyla tam uyumlu hatta 3 gün önde çıktı...Asıl güzel haber dönmez dediğim kızım dönmüş ve doğum pozisyonunu almış.Çok tatlıydı uyuyordu.Kızımın yüzünü inceledik çenesi babasına benziyor ama dr. genel olarak bana benzetti.zaten bizde bana benzetiyorduk kızımı...NST ye de girdim yavaş yavaş hareketlenmeler başlamış sancılar 45 e kadar çıkmış.Zaten 2 gündür kendimde değişiklikler hissediyorum.
hayır balık,,yükselenide aslan...
eee desene ıkısıde balık burclu olacak
bu velet kovada olabilir..bende balık burcuyum...
ama hiç öyle değildim.sakin bir çoçuktum ben...
Merhaba kızlar...Biz dr. gittik geldik...Kızım 2.550 gr 47 cm olmuş...Kilosu ve boyu haftasıyla tam uyumlu hatta 3 gün önde çıktı...Asıl güzel haber dönmez dediğim kızım dönmüş ve doğum pozisyonunu almış.Çok tatlıydı uyuyordu.Kızımın yüzünü inceledik çenesi babasına benziyor ama dr. genel olarak bana benzetti.zaten bizde bana benzetiyorduk kızımı...NST ye de girdim yavaş yavaş hareketlenmeler başlamış sancılar 45 e kadar çıkmış.Zaten 2 gündür kendimde değişiklikler hissediyorum.
2 tane benim bildiğim bi laviniaebru birde ben..!!!!Ya kac tane ebru war burda
Erkek cocuklarında ters tepiyo sanırım
benimde çumartesi randevum gün geçmek bilmiyor....
benimde çumartesi randevum gün geçmek bilmiyor....
Sen hangı hastaneye gıdıosun ya bısı merak edıyorum cumartesıde doktorlar hastanede oluyor mu kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?