2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan hoşbulduk tatlımm

kıss hasret bayılıyorum sana Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 bizde öyle zurnanın zırt dediği yerde duruyoruz:kedi: ama ben hap yada başka bişey kullanmak istemiyorum arada diğer şekilde yine eşim korunur valla alan razı veren razı bizimki hiç sorun etmiyo:kedi:

çok hareketliydi yine..9 aylık yürüdü..1 buçuk yaşındayken koşuyordu her tarafa tırmanıyordu...ama konuşma 3 yaşını buldu...her derdini ağlayarak anlatıyordu konuşana kadar..uykusu güzeldi ama yemesi o zamanda yoktu..doğduğundan beri hep zorla yediriyorum..maymuna dönüyordum ona yemek yedireceğim diye.zor bir çoçuktu aslında..hala daha zor ....
inşallah diyorum bu ikinci hem iştahlı hem sakin bir çoçuk olur yoksa ben çıldırabilirim...çok korkuyorum aslında...erkek çoçukları daha bir yaramaz oluyor kız çoçuklarına göre..artı akıllarıda daha geç eriyor herşeye...

farkındayım canım bazen tırsıyorum sınırlenıcen dıye laelaelaelaelae

canım gözünaydın minik kuzucuun dönmüş masallah kilosuda iyi süper..benim zilli basından beri dogum pozisyonunda yuzunu bi göremedik..son anda ters dönmese iyi..

oglunun burcu akrep mı

Maşallah kızına Toprakcım, doğum pozisyonunu da almış, gözünaydın, kendinde ne gibi değişiklikler hissettin sancı ile ilgili...?

Son düzenleme:

çanım maşallah kızına....

kocişim bütün gün bensiz uyudun gel birazda birlikde uyuyalım diyo kızlar oğlunu sevecekmiş
bitanelerim şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Sen hangı hastaneye gıdıosun ya bısı merak edıyorum cumartesıde doktorlar hastanede oluyor mu kı

umartesi olmuyorlar dr lerin çoğu hastanede..ben dr reyhan topuzun muayenehanesine gidiyorum..mediçananın alt sokağında...doğumuda küçükyalı deltada uyapmayı düşünüyorum..çünkü kendi dr m hafta içi orda çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…