2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kılzlar tansiyonla ilgili yorumlarınızı okudumda benim 1 haftadır 130 70 140 70 cıkıyor normalde 11 üstüne cıkmazdı yediklerimlemi alakalı anlamadım baş ağrısı yapıyor pztsi randevüm var .hamileliğe göre değerleri yüksekmi?

Evet bebek büyüdükçe hareketleri sertleşiyor gerçekten eyvahedigeldismile

Simenaycım çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah yalancı sancıdır.Endişelenme sakin ol...Zeynep benim de sancılarım çıkmaya başladı NST de...Sanırım bu haftalarda normal...

dilöa bi resim koymuşssun kocamann totom kadar
ben anlıyamadım odanın neresi oldunu tablomu yaptın

buda avizesi ama ben kullanmayacağım çünkü resimde belli olmasada rengi tutmadı çok kötü bir renk oldu uğraştığımla kaldım.

canlarım dedimya daha yerleşmedi şimdilik olanlar bukadar bi yerleştirim bitmiş halini koyucam öptüm.off yaa yemek yapıcam daha karnımda acıktı iş yerinde iyiydi beaa..

ulen benim kız olsaydı ver bana bile dşcek kada rbegendim nası yaptın bunu ya
siz ne kadar hamaratsınız yaa valal bende ogluşuma yapsamya

merhaba kizlar! herkesler iyidir umarim. 2-3 gün girmedim, 250 sayfa falan konusma olmus CADIARZU

benim dün kontrolum vardı, nstye girdim. bebeğim cok hareketli çıktı, dr 1 hafta sonra yine cağırdı, tekrar nstye sokacak.. o zaman kesin doğum tarihi verecekmis(sezeryan)
boyu 45cm, kilosu 2670gr olmus, sizlerin bebislere bakiyorum da bizimki biraz zayıf mi kalmis acaba?

sonuç olarak dr beni biraz korkuttu, kasılmalarım 60-70 seviyesinde cikti, 15subattan sonra alabiliriz bebeği, oyle gozukuyor dedi

Kızlar ben hastaneye gidiyorum, doktor hemen gel dedi bana.. İnşallah yalancı sancı falandır, dua edin bana, çok korkuyorum..
Mubarek cuma saati hürmetine Allah yardımcın olsun, inşaallah herşey yolundadır
Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini
Dimple sen de mi yengeçsin canım :)
Benim sevgilim 10 yıldır benden yeterince çekti zaten, bir de oğlu benim gibi olursa şimdi, yazık valla adama :)
Baksana duygusal, hassas, duyarlı falan...
Yerim onu beeen :)
:)) Ben deeee :asigim:
Aynen canım ben de yengecim, kocacımın nazlarımızdan çekeceği var yanii bayanssulusmile
gamze benım ksyınvalıdede balık burcu dıyor oglumda benım gıbı duygusal olucak
kendısı duygusalmış oyle deyu
benım gocam yengec ben akrep
Bizde de tersi.. Ben yengecim kocam akrep aklinialirimsmile
buda avizesi ama ben kullanmayacağım çünkü resimde belli olmasada rengi tutmadı çok kötü bir renk oldu uğraştığımla kaldım.
Dilacım kötü diyorsun ama ben de çok beğendim avizeni boshayallersmile
Odanızda çok kibar, nazif olmuş iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş.
ulen benim kız olsaydı ver bana bile dşcek kada rbegendim nası yaptın bunu ya
siz ne kadar hamaratsınız yaa valal bende ogluşuma yapsamya
Ben yapmayı düşünüyorum, sen de yaparsın çok zor bişiy değil ki kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…