- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.741
Uff yaa ağlayacam şimdi, sinirlerim bozuldu, doktoru arayım en iyisi...
Merhaba kızlar...Hiloşcum çok teşekkür ederim.Ben 35+1 im yani 36. haftanın içinde oluyormuşum.
Hijyenim ben 2-3 gündür yerimde oturamıyorum bebek sürekli hareket etmek istiyor canımı yakıyor o yüzden benim kalkmam dolaşmam ya da yatar vaziyette durmam gerekiyor.Biraz önce duruşmadaydım otur otur kızım yine sert hareketler yaptı yüzümü ekşitmişim heralde rahatsızım diye benim dosyamı önce aldılar.Kızlar anladığım kadarıyla 35. haftadan sonra kontrol bizim elimizden gidiyor , bebek hareketleri sertleşiyor.
Nilüfercim benim bebekte son 1 aydır tersti.Ben dönmez diyordum ama dün ki kontrolde döndüğü anlaşıldı.Kaldı ki ben döndüğünü anlamadım.O yüzden inşallah senin bebekte dönmüştür...
Mubarek cuma saati hürmetine Allah yardımcın olsun, inşaallah herşey yolundadırKızlar ben hastaneye gidiyorum, doktor hemen gel dedi bana.. İnşallah yalancı sancı falandır, dua edin bana, çok korkuyorum..
:)) Ben deeee :asigim:Dimple sen de mi yengeçsin canım :)
Benim sevgilim 10 yıldır benden yeterince çekti zaten, bir de oğlu benim gibi olursa şimdi, yazık valla adama :)
Baksana duygusal, hassas, duyarlı falan...
Yerim onu beeen :)
Bizde de tersi.. Ben yengecim kocam akrep aklinialirimsmilegamze benım ksyınvalıdede balık burcu dıyor oglumda benım gıbı duygusal olucak
kendısı duygusalmış oyle deyu
benım gocam yengec ben akrep
Dilacım kötü diyorsun ama ben de çok beğendim avizeni boshayallersmilebuda avizesi ama ben kullanmayacağım çünkü resimde belli olmasada rengi tutmadı çok kötü bir renk oldu uğraştığımla kaldım.
Ben yapmayı düşünüyorum, sen de yaparsın çok zor bişiy değil ki kaydirigubbakcemile5ulen benim kız olsaydı ver bana bile dşcek kada rbegendim nası yaptın bunu ya
siz ne kadar hamaratsınız yaa valal bende ogluşuma yapsamya
nevin sancın çıkış dün hissediyormuydun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?