2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deniz ve yıldız neden korktun canım ne güzel ite 3 hafta sonrda 39 olmuyormusun zaten ..
buarada senin haftan dogrumu yoksa usg cıkan tarihmi mutlu gibi

yemek yiyimde simenaya yasin okucam aslında biliste yapsakya birbirimize yasn okusak dolay sıkıntısız dogum için

galiba en dogru şekilde şu nevin hepimiz yamulduk..
ne zamana gün verdi dotorunuz buarda maşallah kiloda almışş ece catı muaynesi oldunmu

gamze nası yapmış onu ipmi o anlamadım

evet canim mutlu'nun gibi benimde, normal tarihim 1mart-3mart falandı, gerileye gerileye 15-17subata kadar geldik. 3.250gr falan dogsun istiyorum, o yüzden ne kadar geç olsa o kadar sağlıklı olcak gibi geliyor bana..

selam hepinize güzel mart anneleri hepinizi öpüyoruz oğlumlaopuyorumnanaktan.bugün kayınvalidemde misafir var birazdan oraya ineceğimsempatiksalakcinni

benimde eşimle doğum tarihlerimiz aynı canım:lepi:

simenaycım canım ne oldu böyle sana.beklemeyip gitmen iyi olmuş.dualarım seninle inşaallah güzel haberlerle dönersin.

gözünaydın canım maşşallah bebeğine.

öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum kızlar,
hayrlı olsun cnm beşigin ama üzüldüm şimd neden öyle yollamışki insan yeğenine böyle bişey yaparmı, bence arayın konuşun derim.
hayırlı cumalar cnm bayadır yoktun dün aklımda sen vardın.hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
yaa bir günde keyfini çıkar evdeysen yat dinlen ne hemen temizlige başladın.klava:

kız az kalmış senin ayyy çok heyecanladım.
Kızlar ben hastaneye gidiyorum, doktor hemen gel dedi bana.. İnşallah yalancı sancı falandır, dua edin bana, çok korkuyorum..
inşallah önemli bişey deildir. dualarım seninle

DıLAAA odanız çok güzel olmuş canım güle güle kulansın minik kızın rahat huzurlu uykular uyusun inşaallah odasında.

GÜLENCıMMMM kaynanan insafa gelmiş gözün aydın şekerim:sm_cool:

dila odanız cok güzell canımm cok sade gule gule kullanınn canım

avize byapılışını nettenmi buldunz

benimde tahmini doğum tarihim 1 mart ama bebeklerin %5i 40.haftada doğarmış..
bende çok merak ediyorum acaba ne zaman doğacak

Çok iyi fikir vereliniortak
galiba en dogru şekilde şu nevin hepimiz yamulduk..
ne zamana gün verdi dotorunuz buarda maşallah kiloda almışş ece catı muaynesi oldunmu

gamze nası yapmış onu ipmi o anlamadım
İp gülaycım
Yapımı da burada var ; ...

evet canim mutlu'nun gibi benimde, normal tarihim 1mart-3mart falandı, gerileye gerileye 15-17subata kadar geldik. 3.250gr falan dogsun istiyorum, o yüzden ne kadar geç olsa o kadar sağlıklı olcak gibi geliyor bana..
hmm anladım ama senin dr da satı değil usg baz alıyor herhalde canım dur bakalım benimde önde gidiyor bana ne dicek 4 subatyta doktor canımm
dogar dogar hafatda 200 gr ortalaam alıyor bak benimde duydum böyle ecen gıttınde ne kadardı son haftalardadada cok alıyolarmış
DİLAAA odanız çok güzel olmuş canım güle güle kulansın minik kızın rahat huzurlu uykular uyusun inşaallah odasında.

GÜLENCİMMMM kaynanan insafa gelmiş gözün aydın şekerim:sm_cool:
delikafadulden :içelim: akşama çeker eklerim aldıklarını bak amma cok sey almış görücünüz :sm_cool:

Deniz ve Yıldız, gözün aydın, güzel haberler getirmişsin.
Bebeğin kilosuna takılma canım, boy kilo konusu çok değişiyor, anne babanın özelliklerine göre.
Kimseyle karşılaştırmamanı tavsiye ederim, boşuna kafası karışıyor insanın, bebeği sağlıklı, doktor da normal demiş çok şükür, gerisi önemli değil :)
Zaten ultrason ölçümlerinde +- 200 gr yanılma payı varmış hep...

Dilacım ne güzel olmuş odanız, güle güle kullansın kuzu, sağlıklı günlerde...

bilemedim ki canim, listelere bakiyorum bizden 2-3hafta geride bu kiloyu yakalayanlar var, ondan supheye düstüm. aslinda son 2 haftada 450gr almis diye sevinmistim oncesinde
bence senin sata göre bu yani cetvelin sata göre degil dimi ben 33 artı 6 2420 gr idi sen benden sanırım 3 gün büyüksün son sat ben 29 mayıs bebeğin sata göre önde gidiyor amacetvelin kadar değl sanırım

yani sende cetvele göre bakıp kilosu geride diye düşünüyorsun ama öyle degıl yani kılosu ıyı

sagol bosnacım, sizlerle paylasinca rahatladım simdi, haklisin, zaten doğunca da sütle falan toparlarlar çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…