- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.761
deniz ve yıldız neden korktun canım ne güzel ite 3 hafta sonrda 39 olmuyormusun zaten ..
buarada senin haftan dogrumu yoksa usg cıkan tarihmi mutlu gibi
yemek yiyimde simenaya yasin okucam aslında biliste yapsakya birbirimize yasn okusak dolay sıkıntısız dogum için
benimde eşimle doğum tarihlerimiz aynı canım:lepi:Anladım canım .sakıncası olabilir diyorsan doğrudur.
Canım doktorun seni nezaman sezeryan yapacak?Bende sezeryan yapıcam.Yüksektansiyon ve kilo sebebiyle normal biraz zor görünüyor.Doktor bana normal doğumbeklenen günden 1 gün yaparım dedi. bende 3-4 gün dahada evvel alamazmısınız dedim olmaz dedi vaktinde olsun dedi. eğer dediğim tarih olsa hem eşim hem ben hem bebbiş aynı gün olacaktı doğum tarihleimiz.
Hayırlı cumalar diliyorum herkese... Çok kötü bir gece geçirdim, sancılandım, bebek geliyor sandım, aşağıda müthiş bir baskı vardı ve bebeğin kafasını vajinamda hissettim resmen, ayrıca makata baskı yapıyordu bebek ve ben büyük abdestimi bile tutamadım malesef( Şu an hala sancılarım var, sırtım ve belim çok ağrıyor, karnımı biri aşağı doğru çekiyor sanki, neyseki yarın doktor kontrolüm var ve ne olacaksa yarın belli olur artık, sizlere bir bakayım diye girdim, fazla kalamayacam, uzanmam lazım, gece hiç uyumadım çünkü, herkes iyidir umarım, hepinizi öpüyorum, dua edin erken doğurmak istemiyorum...
gözünaydın canım maşşallah bebeğine.merhaba kizlar! herkesler iyidir umarim. 2-3 gün girmedim, 250 sayfa falan konusma olmus CADIARZU
benim dün kontrolum vardı, nstye girdim. bebeğim cok hareketli çıktı, dr 1 hafta sonra yine cağırdı, tekrar nstye sokacak.. o zaman kesin doğum tarihi verecekmis(sezeryan)
boyu 45cm, kilosu 2670gr olmus, sizlerin bebislere bakiyorum da bizimki biraz zayıf mi kalmis acaba?
sonuç olarak dr beni biraz korkuttu, kasılmalarım 60-70 seviyesinde cikti, 15subattan sonra alabiliriz bebeği, oyle gozukuyor dedi
hayrlı olsun cnm beşigin ama üzüldüm şimd neden öyle yollamışki insan yeğenine böyle bişey yaparmı, bence arayın konuşun derim.günaydınnnnnnnn.......... sabah sabah gene ilk ben damladım :):):):)
ama ne yapalım sonra yoğunlukta fırsat bulamıyorum....
bebeğimin beşiği geldi.. :lepi:. ama beşik içinin kumaşını annem beğenmedi bende yatağın kalitesini beğenmedim... şimdi ne yapacağımı bilemiyroum amcamdan almıştık hatırlayanlarr vardır geri göndersem ayıp olurmu bilemedim.... sizledende sipariş isteyenelr olmuştu iyikide kesinleştirip almamışım ama dedim ben önce ben bi göreyim sizlerede resmini bi ekleyeyim ondna sonra diye dimi :):):)))
babam bugün bi konuşacak bakalım daha iyisi varmı diye ....
akşam evimize geçeceğiz malum hafta sonu ben de kurup resmini çekip sizlere gödnereceğim...
hayırlı cumalar cnm bayadır yoktun dün aklımda sen vardın.hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum..yarın güzel bi gün olacak benim için,.çünkiii oğluşumu görcemm.bakalım yine ters pozisyondamı,.yerini sevdi,dönmek istemiyomu yoksammmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yaa bir günde keyfini çıkar evdeysen yat dinlen ne hemen temizlige başladın.günaydın kıslarr evdeyim yaşasın...aslında pekte iyi değil erken kaldırdı sıpam beni.
şimdide çamaşır attım makinaya bi oturmadım ha akşama kadarda oturmicam gaiba...yok yok evde olmak iyi değilmiş.
kız az kalmış senin ayyy çok heyecanladım.benım doktoprum 39 artı 1 de dıyo ama bence cok gec o zamana kadar ya sancom tutar ya kanamam olur yada suyum gelır
boyle bısı yasayıp gıtmek ıstemıyorum o yuzden ben bu gıdısımmde 38 artı 3 al dıcem hiç olmazsa belırledım tarıhte gule oynaya gıdıyım ıstıyorum 22.02.2010 ıstıyorum ben
inşallah önemli bişey deildir. dualarım seninleKızlar ben hastaneye gidiyorum, doktor hemen gel dedi bana.. İnşallah yalancı sancı falandır, dua edin bana, çok korkuyorum..
Deniz ve Yıldız bebiş hiç de küçük değil bence gayet iyi hem doktorların yanılma payı olabiliyor kg tahmininde...
Çok iyi fikir vereliniortakdeniz ve yıldız neden korktun canım ne güzel ite 3 hafta sonrda 39 olmuyormusun zaten ..
buarada senin haftan dogrumu yoksa usg cıkan tarihmi mutlu gibi
yemek yiyimde simenaya yasin okucam aslında biliste yapsakya birbirimize yasn okusak dolay sıkıntısız dogum için
İp gülaycımgaliba en dogru şekilde şu nevin hepimiz yamulduk..
ne zamana gün verdi dotorunuz buarda maşallah kiloda almışş ece catı muaynesi oldunmu
gamze nası yapmış onu ipmi o anlamadım
hmm anladım ama senin dr da satı değil usg baz alıyor herhalde canım dur bakalım benimde önde gidiyor bana ne dicek 4 subatyta doktor canımmevet canim mutlu'nun gibi benimde, normal tarihim 1mart-3mart falandı, gerileye gerileye 15-17subata kadar geldik. 3.250gr falan dogsun istiyorum, o yüzden ne kadar geç olsa o kadar sağlıklı olcak gibi geliyor bana..
delikafadulden :içelim: akşama çeker eklerim aldıklarını bak amma cok sey almış görücünüz :sm_cool:DİLAAA odanız çok güzel olmuş canım güle güle kulansın minik kızın rahat huzurlu uykular uyusun inşaallah odasında.
GÜLENCİMMMM kaynanan insafa gelmiş gözün aydın şekerim:sm_cool:
bence senin sata göre bu yani cetvelin sata göre degil dimi ben 33 artı 6 2420 gr idi sen benden sanırım 3 gün büyüksün son sat ben 29 mayıs bebeğin sata göre önde gidiyor amacetvelin kadar değl sanırımbilemedim ki canim, listelere bakiyorum bizden 2-3hafta geride bu kiloyu yakalayanlar var, ondan supheye düstüm. aslinda son 2 haftada 450gr almis diye sevinmistim oncesinde
Deniz ve Yıldız, gözün aydın, güzel haberler getirmişsin.
Bebeğin kilosuna takılma canım, boy kilo konusu çok değişiyor, anne babanın özelliklerine göre.
Kimseyle karşılaştırmamanı tavsiye ederim, boşuna kafası karışıyor insanın, bebeği sağlıklı, doktor da normal demiş çok şükür, gerisi önemli değil :)
Zaten ultrason ölçümlerinde +- 200 gr yanılma payı varmış hep...
Dilacım ne güzel olmuş odanız, güle güle kullansın kuzu, sağlıklı günlerde...
evet, sat'ım 23mayıs canim, cetvel 22subat tahmini doğuma gore ayarlı..bence senin sata göre bu yani cetvelin sata göre degil dimi ben 33 artı 6 2420 gr idi sen benden sanırım 3 gün büyüksün son sat ben 29 mayıs bebeğin sata göre önde gidiyor amacetvelin kadar değl sanırım
simenay ne yaptı acaba merak ettim Allah yardımcısı olsun
kimde numarası varsa arayıp bize haber versin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?