- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.781
1-2 dk önce aradım ama açmıyor.
Ben de çok merak ediyorum...
Haber alırsam hemen yazarım size...
dila silikon tabancayı nerden aldın
yani sende cetvele göre bakıp kilosu geride diye düşünüyorsun ama öyle degıl yani kılosu ıyı
Tamam bosnacım teşekkürler1-2 dk önce aradım ama açmıyor.
Ben de çok merak ediyorum...
Haber alırsam hemen yazarım size...
sagol bosnacım, sizlerle paylasinca rahatladım simdi, haklisin, zaten doğunca da sütle falan toparlarlar çabucak
tamam canım kaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnn.......... sabah sabah gene ilk ben damladım :):):):)
ama ne yapalım sonra yoğunlukta fırsat bulamıyorum....
bebeğimin beşiği geldi.. :lepi:. ama beşik içinin kumaşını annem beğenmedi bende yatağın kalitesini beğenmedim... şimdi ne yapacağımı bilemiyroum amcamdan almıştık hatırlayanlarr vardır geri göndersem ayıp olurmu bilemedim.... sizledende sipariş isteyenelr olmuştu iyikide kesinleştirip almamışım ama dedim ben önce ben bi göreyim sizlerede resmini bi ekleyeyim ondna sonra diye dimi :):):)))
babam bugün bi konuşacak bakalım daha iyisi varmı diye ....
akşam evimize geçeceğiz malum hafta sonu ben de kurup resmini çekip sizlere gödnereceğim...
canım geçmiş olsun gece fenalaşmışsın şimdi iyisin ama sevindimtskler canm suan ııyım tabı sabaha kadar kabus carpıntı nefesım kesıldı sımdıde uyuyamıyorum
eger bu yalancı sancı ıse gercegını dusunemıyorum ohaoldumsmile
nilücüm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bebişinde dönmüştür inşallah son anda bile dönme ihtimali varmış içini ferah tut canımcımgünaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum..yarın güzel bi gün olacak benim için,.çünkiii oğluşumu görcemm.bakalım yine ters pozisyondamı,.yerini sevdi,dönmek istemiyomu yoksammmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günaydın kıslarr evdeyim yaşasın...aslında pekte iyi değil erken kaldırdı sıpam beni.
şimdide çamaşır attım makinaya bi oturmadım ha akşama kadarda oturmicam gaiba...yok yok evde olmak iyi değilmiş.
Günaydın herkese a.s.
Bu gece bir kalktım terden sırılsıklam olmuş kafam beni çok fena ateş basıyor kızlar yaa :gitme:
eşim üşüyor evde ben kısa kolluyla dolaşacağım nerdeyse o yükseltiyor ısıyı ben düşüğe alıyorum mafoldumben eskiden ısınamazdım bile şu hamilelik ne garip şey alsanaalsanasmile
Dün bir arkadaşım bendeydi doğumuna 20 gün var eğer normal olursa
Onu gördükçe fenalık geçirdim diyebilirim kız 2 dk. yerinde oturamıyor sürekli ay ayy modunda delikafadulden
Son günler biz de mi öyle olacağız acaba ? ohaoldumsmile
Benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor- midem hep yanıyor şu anti asitler olmasa halim haraptı -tatlicadiarzu-
Önümüzdeki çarşamba tam 3 haftanın üzerine miniğimi göreceğim inşallah çok özledim :asigim:
Günaydınn arkadaşlarrr a.s.
Şafak doğan güneşşşş bayanssulusmile
Hijyenim o sıcak basmalar normalde üşüyen bir yapım olmasına rağmen bende de çok oluyordu, hatta sinir olurdum.. Görümcemle eşim ayarı yükseltirdi, ben kızamık gibi olurdum, gider düşürürdüm ..
Ama bu hafta baya soğuk olduğu için bişi anlamadım :))
Hayırlı cumalar diliyorum herkese... Çok kötü bir gece geçirdim, sancılandım, bebek geliyor sandım, aşağıda müthiş bir baskı vardı ve bebeğin kafasını vajinamda hissettim resmen, ayrıca makata baskı yapıyordu bebek ve ben büyük abdestimi bile tutamadım malesef( Şu an hala sancılarım var, sırtım ve belim çok ağrıyor, karnımı biri aşağı doğru çekiyor sanki, neyseki yarın doktor kontrolüm var ve ne olacaksa yarın belli olur artık, sizlere bir bakayım diye girdim, fazla kalamayacam, uzanmam lazım, gece hiç uyumadım çünkü, herkes iyidir umarım, hepinizi öpüyorum, dua edin erken doğurmak istemiyorum...
bende 35+5 günlüğüm hafif hafif karın ağrılarım var nstdede çıktı ama artık bu aylarda olurmuş ama yinede dr 10 gün dinlen dedi ki benim ağrılarım çok değil
canımcım maşallah kuzunamerhaba kizlar! herkesler iyidir umarim. 2-3 gün girmedim, 250 sayfa falan konusma olmus CADIARZU
benim dün kontrolum vardı, nstye girdim. bebeğim cok hareketli çıktı, dr 1 hafta sonra yine cağırdı, tekrar nstye sokacak.. o zaman kesin doğum tarihi verecekmis(sezeryan)
boyu 45cm, kilosu 2670gr olmus, sizlerin bebislere bakiyorum da bizimki biraz zayıf mi kalmis acaba?
sonuç olarak dr beni biraz korkuttu, kasılmalarım 60-70 seviyesinde cikti, 15subattan sonra alabiliriz bebeği, oyle gozukuyor dedi
süt konusu da var dimi canim ya.. mesela ben sezeryan olunca vücut otomatik sütü salgılıcak mı hemen normal doğumda olduğu gibi, nası algılıcak vücut onu merak ediyorum.. boshayallersmile sorular endiseler bitcek gibi diil yerimsenibenRahatla canım rahatla, düşünmenin sonu gelmiyor.
Ben de süt konusuna taktım mesela, ya süt olmazsa, ya bebek emmezse, ya sütüm yaramazsa diye kurup duruyorum bu aralar...
Hakkımızda hayırlısı olsun...
denız; kilosu hıc onemlı degıl saglıklı olsunlarda bız onları tontiş yaparızz benıum yengemın 37 haftada 3200 valla keşke benımkıde oyle olsa amann olsunn boiverr
canlarım şimdi konuştum doktorda sıra bekliyomuş nst ye alıcaklarmış...
sesi iyi ama korkuyo tabe...inşallah bişey doğmaz şimdi bıdığı azcık daha dayansınlar yaa zilliler gelmeye başladımı ne?
sonuç alınca haber verecek bende size yazarım.
canlarım şimdi konuştum doktorda sıra bekliyomuş nst ye alıcaklarmış...
sesi iyi ama korkuyo tabe...inşallah bişey doğmaz şimdi bıdığı azcık daha dayansınlar yaa zilliler gelmeye başladımı ne?
sonuç alınca haber verecek bende size yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?