2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok özür dilerim kızlar...
ne becerikliymişimde haberim yok resimleri ekledim 3 kap yemek yaptım canım çıktı beaa..
ocağa koydum geldim..
canlarım çok çok sağolun daha güzelleri sizin olacak eminim.
hepimiz hevesliyiz hallediyoruz işte bi şekilde.
avize konusuna gelince...
burdaki arkadaşlardan aldım yapılışını ama inanın normal bi avizeden daha fazla masraf ettim ve daha meşakkatli oldu elimde patladı...benim hatam oldu tabi tutkalın içine pembe olsun diye ahşap boyası koydum yarısını dökmüşüm iki damla olması yetermiş.
resimde pembe gibi duruyo ama yavru ağzı gibi garip bi renk oldu altına taktığım süste koyu pembe olunca berbat bir görüntü oldu ben kullanmicam annemin bir arkadaşının kızı istedi ona vericem...okadar takmışımki gece rüyamda avize gördüm düşünün.
öle işte durun yimeklerime bakıp geliyorum....

yani sende cetvele göre bakıp kilosu geride diye düşünüyorsun ama öyle degıl yani kılosu ıyı

:kedi: anca anladım canım bunu kastettiğini, doğru söylüyorsunuz da sonuçta doğacağı kilo olacağı için insan o haftaki kiloyu yakalasin istiyor. neyse neyse takmicam çok fazla, su an gereksiz kuruntu gibi gelmeye basladı bana bile :teselli:
cok sagolun tatlı annişler..

sagol bosnacım, sizlerle paylasinca rahatladım simdi, haklisin, zaten doğunca da sütle falan toparlarlar çabucak

Rahatla canım rahatla, düşünmenin sonu gelmiyor.
Ben de süt konusuna taktım mesela, ya süt olmazsa, ya bebek emmezse, ya sütüm yaramazsa diye kurup duruyorum bu aralar...
Hakkımızda hayırlısı olsun...

Simenay mesaj atmış şimdi, hastaneye yeni varabilmişler, ben seni ararım demiş.
Allah'ın izniyle iyi haberlerini alırız inşallah...

tünaydın güzeller hayırlı cumalar olsun inşallahha.s.

canım hayırlı olsun diycem ama beyenmemişsin inşallah değiştirir ozaman amcan içine sinen birşey getirir senin istediğin gibi

tskler canm suan ııyım tabı sabaha kadar kabus carpıntı nefesım kesıldı sımdıde uyuyamıyorum

eger bu yalancı sancı ıse gercegını dusunemıyorum ohaoldumsmile
canım geçmiş olsun gece fenalaşmışsın şimdi iyisin ama sevindim

nilücüm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bebişinde dönmüştür inşallah son anda bile dönme ihtimali varmış içini ferah tut canımcım

dilacım fıstığın odası çok güzel olmuş güle güle büyüsün tontişin

değişken ağrılar hepimizde var artık herkesde farklı oluyor ama bi şekilde günümüz azaldıkca oluyor böyle çarşambaya az kalmış güzel haberler alırsın inşallah canım

ohh bitmiş darısı diğer şafak sayanlara inşallah canım evdesin artık bol bol bebişinle ve eksiklerinle ilgilenir dinlenirsin artık
bende sadece geceleri yatarken ayaklarım yanıyor hep ayaklarım dışarıda yatıyorum bu seferde üşütücem ayaklarımı diye korkuyorum o yüzden incecik bi yatak çorabı yaptım kendime şimdi için rahat

simenaycım geçmiş olsun doktor çağırmış hayırlı haberlerle dön inşallah Allah yardımcınız olsun

bende 35+5 günlüğüm hafif hafif karın ağrılarım var nstdede çıktı ama artık bu aylarda olurmuş ama yinede dr 10 gün dinlen dedi ki benim ağrılarım çok değil

slm canım sende doktordan gelmişsin herşey yolundadır inşallah bol bol dinlen ozaman

canımcım maşallah kuzuna herşey yolundaymış sevindim senin adına kilo ve boyu bende taktım dün biraz ama yapı meselesi anne ve babaya göre değişiyor sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra güzel besleriz inşallah büyütürüz bebişleri ayrıca bebişinin kilosu boyu iyi

denız; kilosu hıc onemlı degıl saglıklı olsunlarda bız onları tontiş yaparızz benıum yengemın 37 haftada 3200 valla keşke benımkıde oyle olsa amann olsunn boiverr

kızlar nasılsınız?

simenay nasılsın canım....geçmiş olsun ,,,aman sakın kalkma yat dinlen..iyi haberlerini bekiyorum

dila oda çok güzel olmuş..bence avizede çok güzel olmuş...güle güle kullanın

Rahatla canım rahatla, düşünmenin sonu gelmiyor.
Ben de süt konusuna taktım mesela, ya süt olmazsa, ya bebek emmezse, ya sütüm yaramazsa diye kurup duruyorum bu aralar...
Hakkımızda hayırlısı olsun...
süt konusu da var dimi canim ya.. mesela ben sezeryan olunca vücut otomatik sütü salgılıcak mı hemen normal doğumda olduğu gibi, nası algılıcak vücut onu merak ediyorum.. boshayallersmile sorular endiseler bitcek gibi diil yerimseniben

canlarım şimdi konuştum doktorda sıra bekliyomuş nst ye alıcaklarmış...
sesi iyi ama korkuyo tabe...inşallah bişey doğmaz şimdi bıdığı azcık daha dayansınlar yaa zilliler gelmeye başladımı ne?
sonuç alınca haber verecek bende size yazarım.

bende dün gece uyumayanlardanım maşallah oğlum sabaha kadar hiç durmadı bu bebiş ne zaman uyuyor çok merak ediyorum sürekli hareket halinde
(maşallah kuzuma şikayet etmiyorum tabii)

Tskler kuju cum opuyorumnanaktan suan ıyıyım hamd olsun

Dıla bende dıyorum acaba awızeler ne oldu bı kısı daha yapacaktı
Guzel olmus bence :lepi:

bir nokta canım geçmiş olsun...........

deniz ve yıldız canım gözün aydın bebişi görmüşsün..bence kilosu hiçde kötü değil....bu kadar takma..sağlıklı olsun yeter....

inşallah hayırlı haberler alırız azcik daha sabretsin bebişler Rabbim zamanında gelmelerini nasip etsin hepsinin:Saruboceq:

valla dilacim listemiz hızlı çıkacak, patır patır gelicekler gibi gelmeye basladı bana da! olumunekankayizsmile

bu arada odanız çok seker olmus güle güle eskitin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…