- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.801
canlarım şimdi konuştum doktorda sıra bekliyomuş nst ye alıcaklarmış...
sesi iyi ama korkuyo tabe...inşallah bişey doğmaz şimdi bıdığı azcık daha dayansınlar yaa zilliler gelmeye başladımı ne?
sonuç alınca haber verecek bende size yazarım.
dilacım odan çok güzel olmuş, avizeyi neden begenmedin çok üzel duruyo..ay çok özür dilerim kızlar...
ne becerikliymişimde haberim yok resimleri ekledim 3 kap yemek yaptım canım çıktı beaa..
ocağa koydum geldim..
canlarım çok çok sağolun daha güzelleri sizin olacak eminim.
hepimiz hevesliyiz hallediyoruz işte bi şekilde.
avize konusuna gelince...
burdaki arkadaşlardan aldım yapılışını ama inanın normal bi avizeden daha fazla masraf ettim ve daha meşakkatli oldu elimde patladı...benim hatam oldu tabi tutkalın içine pembe olsun diye ahşap boyası koydum yarısını dökmüşüm iki damla olması yetermiş.
resimde pembe gibi duruyo ama yavru ağzı gibi garip bi renk oldu altına taktığım süste koyu pembe olunca berbat bir görüntü oldu ben kullanmicam annemin bir arkadaşının kızı istedi ona vericem...okadar takmışımki gece rüyamda avize gördüm düşünün.
öle işte durun yimeklerime bakıp geliyorum....
ohh bitmiş darısı diğer şafak sayanlara inşallah canım evdesin artık bol bol bebişinle ve eksiklerinle ilgilenir dinlenirsin artık
bende sadece geceleri yatarken ayaklarım yanıyor hep ayaklarım dışarıda yatıyorum bu seferde üşütücem ayaklarımı diye korkuyorum o yüzden incecik bi yatak çorabı yaptım kendime şimdi için rahat
Ohoo endişeler bitmez denizcimsüt konusu da var dimi canim ya.. mesela ben sezeryan olunca vücut otomatik sütü salgılıcak mı hemen normal doğumda olduğu gibi, nası algılıcak vücut onu merak ediyorum.. boshayallersmile sorular endiseler bitcek gibi diil yerimseniben
bende yapcamda bu avizeye olurmu öyle cingene gibi olmasın
kızlar şimdi amcamı aradım gelen eşyalar ile ilgili dedim herşeyi çok beğendim ama yatak ve beşik içi bana çok iyi gelmedi .. bana açıklaması şu oldu gödnerdiğim beşik içi en iyisi ve kabarmaz bozulmaz rengini atmaz bi sorun yaşarsan gönder yada desenini beğenmediysen gönder ama kalitesinden yana korkma dedi... yatağa gelince bebek yatakalrı öyle senin yatığın yatak gibi süngerli olmaz yarı otopediktir bi mağazaalr bidaha bak eğer gene olmazsa onuda gödner dedi şimdi akşam kuracağım hepisni ve akşam size ekleyeceğim... çok cici kıyafetlerde gödnermiş :))))))))
kızlar şimdi amcamı aradım gelen eşyalar ile ilgili dedim herşeyi çok beğendim ama yatak ve beşik içi bana çok iyi gelmedi .. bana açıklaması şu oldu gödnerdiğim beşik içi en iyisi ve kabarmaz bozulmaz rengini atmaz bi sorun yaşarsan gönder yada desenini beğenmediysen gönder ama kalitesinden yana korkma dedi... yatağa gelince bebek yatakalrı öyle senin yatığın yatak gibi süngerli olmaz yarı otopediktir bi mağazaalr bidaha bak eğer gene olmazsa onuda gödner dedi şimdi akşam kuracağım hepisni ve akşam size ekleyeceğim... çok cici kıyafetlerde gödnermiş :))))))))
hadi kendimi bi gaza getiriyim evi süpürüp tozları alıyım toparlıyım biraz guclubacismile
ya birazda bu hava yüzünden böyle oluyo çok kasvetli insanın birşey yapası gelmiyo hiç
Aç müziği oynak birşeyler eşliğinde hafif sallanarak yavaş yavaş işe giriş :) zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?