2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kısa zamanda gzel haberler verirsin bize....

bizim mart bebeklerimi hızlı mı çıktı açaba?banada öyle gelmeye başladı....hayırla gelsinlerde...

evde işler bana bakıyo ben işlere hiçbirşey yapmak istemiyorummm:umursamaz:
halılar süpür beni süpür beni diye dile gelecekler artık çok tembel oldum ben yaa

dilacım odan çok güzel olmuş, avizeyi neden begenmedin çok üzel duruyo..
bende yaptım ama altına koydugumuz tüylerden bulamadım ben başka bişey taktım. benim istediyim gibi olmadı bende koridora takdım..
simenaydan haber yokmu?

bende yapcamda bu avizeye olurmu öyle cingene gibi olmasın

Sağolasın seyhancımmm :1hug:
Ben de çorapla yatıyorum, gece yarısı uyanıp fırlatıyorum sıkıntıdan :))
Ohoo endişeler bitmez denizcim
Ben hiç düşünmüyorum o yüzden, tevekkül ediyorum
Kendimizi boş yere sıkıntıya sokmayalım boshayallersmile

kızlar şimdi amcamı aradım gelen eşyalar ile ilgili dedim herşeyi çok beğendim ama yatak ve beşik içi bana çok iyi gelmedi .. bana açıklaması şu oldu gödnerdiğim beşik içi en iyisi ve kabarmaz bozulmaz rengini atmaz bi sorun yaşarsan gönder yada desenini beğenmediysen gönder ama kalitesinden yana korkma dedi... yatağa gelince bebek yatakalrı öyle senin yatığın yatak gibi süngerli olmaz yarı otopediktir bi mağazaalr bidaha bak eğer gene olmazsa onuda gödner dedi şimdi akşam kuracağım hepisni ve akşam size ekleyeceğim... çok cici kıyafetlerde gödnermiş :))))))))

beşiyinde çok güzel cnm benim beyendigim ama ben vazgeçtim boyalı felan almıyacam
daha sonra çocuk odası olacağı için bu uymaz diye düşündüm..

4 lü evet
ama agız kısmı dışa bakıyo gıbı ıolucak olurmukı ya sevdım bu ılı dur benım herıfe surm yap derse yapım
ben bılmem beyım bılır kaydirigubbakcemile3

hadi kendimi bi gaza getiriyim evi süpürüp tozları alıyım toparlıyım biraz guclubacismile
ya birazda bu hava yüzünden böyle oluyo çok kasvetli insanın birşey yapası gelmiyo hiç

dilacım odan güzel oalcak tamamlandığında çünki takımını çok beğendim... güle güle kulalnsın miniğin.... avizeyi kırtılmayacağını biliyorum bende beğenmedim o o daya daha şık bişey al bence tatlım :)::):)

gönderecen mi peki geriye.?

teklimi olmaz zorunda yanı eftel sen yapmışsın begenmeyıp korıdora asmısın

canımcım amcan sana kötü mal vermez sanırım tabi yine sen kur bi bak belki fikrin değişir ama içine sinmezse gönder demiş zaten gönderirsin olmadı cicilerinide güle güle giysin bıdığınn

tekli avıze almıtım ben ya AMA esım aydınlatmaz dıye bu asılı avızenın navısını alak deyu

offf ya ben cok daraldım cıkıp dısarıda yurumek ıstıyorum
kar bıttı dıorum yagmur baslıyor
Cok sıkıldım ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…