2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teklimi olmaz zorunda yanı eftel sen yapmışsın begenmeyıp korıdora asmısın

evet cnm beyenmediyim yanı istedigim malzemeleri bulamadım, hem benim çatı katı alçak oldugu için onu takınca kafamız deyio o yüzden karidora astım,geçici olarak kaynana beceremedi demesin ama gören beyeniyo :))

canım güle güle kullan mobilyalarınızı ve cicilerinizi..benim yatakta öyle yarı ortapedik ben yatağın üstüne bir kaç bebek yorganı serdim..yumuşak oldu....olmadı sende öyle yaparsın...yumuşak olmasını sağlayacak bişeyler serersin....

bende 7 gundur dıdarı cıkmadım ben kuran okumaqya gıdım

offf ya ben cok daraldım cıkıp dısarıda yurumek ıstıyorum
kar bıttı dıorum yagmur baslıyor
Cok sıkıldım ohaoldumsmile

canım aynen ya çok sıkıldım bende...kar başladığıdan beri hiç dışarı çıkmadım (((( soğuk birde hava.......çoçukta revde o hasta olaçak diye çıkamıyorum...oda bunaldı çok!

Son düzenleme:
Kızlar bısı sorucam ben 5 subat a randevu aldım hıc nst ye gırmedım yada catı muanesı falan 5 subattada 34+6 haftalık oluyorum
Acaba gıdınce catı muanesı yapar mı doktor yoksa su gun gel mı der

canım aynen ya çok sıkıldım bende...kar başladığıdan beri hiç dışarı çıkmadım (((( soğuk birde hava.......çoçukta revde o hasta olaçak diye çıkamıyorum...oda bunaldı çok!

Yıne yazın kahrı cekılıyor ama kısın kı hıc bısıye benzemıyor ben yazı ozledım ılk defa bu kıs ya Çok üzgünüm çoook

ben kacıyom anlamında evde okucam nere gdiim :) siz aranızda konuşunya istegen takılsın kolay dogum sıkıntısız dogum için yasin okuyalım 40 kişi olursak bir günde bir kişiye 40 tane okuruz

Kızlar bısı sorucam ben 5 subat a randevu aldım hıc nst ye gırmedım yada catı muanesı falan 5 subattada 34+6 haftalık oluyorum
Acaba gıdınce catı muanesı yapar mı doktor yoksa su gun gel mı der

canım bende yarın ilk defa catı muayenesi olaçağım sanırım.söylemedi dr bişey ama ben yapar diye düşünüyorum.son gittiğimde 32 haftalıktım...şimdi 35+ 4 falan olmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…