- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.821
teklimi olmaz zorunda yanı eftel sen yapmışsın begenmeyıp korıdora asmısın
kızlar şimdi amcamı aradım gelen eşyalar ile ilgili dedim herşeyi çok beğendim ama yatak ve beşik içi bana çok iyi gelmedi .. bana açıklaması şu oldu gödnerdiğim beşik içi en iyisi ve kabarmaz bozulmaz rengini atmaz bi sorun yaşarsan gönder yada desenini beğenmediysen gönder ama kalitesinden yana korkma dedi... yatağa gelince bebek yatakalrı öyle senin yatığın yatak gibi süngerli olmaz yarı otopediktir bi mağazaalr bidaha bak eğer gene olmazsa onuda gödner dedi şimdi akşam kuracağım hepisni ve akşam size ekleyeceğim... çok cici kıyafetlerde gödnermiş :))))))))
Aç müziği oynak birşeyler eşliğinde hafif sallanarak yavaş yavaş işe giriş :) zemuszemus
sonrada dogumhaneyee
koca totomu kaldıramıyorumki neyse artık gidiyorum bu sefer kesin işleri bitirip gelicemm
offf ya ben cok daraldım cıkıp dısarıda yurumek ıstıyorum
kar bıttı dıorum yagmur baslıyor
Cok sıkıldım ohaoldumsmile
bende 7 gundur dıdarı cıkmadım ben kuran okumaqya gıdım
canım aynen ya çok sıkıldım bende...kar başladığıdan beri hiç dışarı çıkmadım(((( soğuk birde hava.......çoçukta revde o hasta olaçak diye çıkamıyorum...oda bunaldı çok!
Kızlar bısı sorucam ben 5 subat a randevu aldım hıc nst ye gırmedım yada catı muanesı falan 5 subattada 34+6 haftalık oluyorum
Acaba gıdınce catı muanesı yapar mı doktor yoksa su gun gel mı der
Kızlar bısı sorucam ben 5 subat a randevu aldım hıc nst ye gırmedım yada catı muanesı falan 5 subattada 34+6 haftalık oluyorum
Acaba gıdınce catı muanesı yapar mı doktor yoksa su gun gel mı der
Yıne yazın kahrı cekılıyor ama kısın kı hıc bısıye benzemıyor ben yazı ozledım ılk defa bu kıs ya Çok üzgünüm çoook
slm cnm hoşgeldina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?