- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.841
canım güle güle kullan mobilyalarınızı ve cicilerinizi..benim yatakta öyle yarı ortapedik ben yatağın üstüne bir kaç bebek yorganı serdim..yumuşak oldu....olmadı sende öyle yaparsın...yumuşak olmasını sağlayacak bişeyler serersin....
Kızlar bısı sorucam ben 5 subat a randevu aldım hıc nst ye gırmedım yada catı muanesı falan 5 subattada 34+6 haftalık oluyorum
Acaba gıdınce catı muanesı yapar mı doktor yoksa su gun gel mı der
nokta sen hazırlıklı git bence dr ye!..beklli olmaz!
gönderecen mi peki geriye.?
teşekkürler canım bizde de annem yün yatak yapacak bi tane altına eğer bakarım terlerse felan onun yerine kaz tüyü yorgan alrı serrim altına kuzucumun :):):) ama öyle dimi yatakalr sert yani o biizm bellona istikbal ortopedik yatakalr benzemiyor ?
tmm cnm bekliyorum. inşallah hoşuna giderde sorun yaşamazsın..akşam bi kurayım hepsini resimelrini de çeker sizlere gönderirim... geri göndermem herhalde desenelrinde yana bi sıkıntım yok... eğer kabarıra zaten bana yenisini vereceğini söyledi sen içini fearh tutu hiç sıkıntı yaşamayacaksın odnan yana dedi ... bi kurup görmem lazım :):): )
galiba en dogru şekilde şu nevin hepimiz yamulduk..
ne zamana gün verdi dotorunuz buarda maşallah kiloda almışş ece catı muaynesi oldunmu
gamze nası yapmış onu ipmi o anlamadım
Ayyy kızlar ne çok konuşmuşunuz bi kısmını okuyabildim kaçırdıysam sakın kızmayın.
YAĞMUR:canım 13 14 yüksek sayımaz. son zamanlar böle çıkmazı normal tatlım.
GÜLEN:14 şubat. güzel tarih. hadi hayırlısı beki senin 14 şubat benimde 15 mart olur kısmet!!!
BOSNA: Ay babanıza sabır.Su burçları çok nazlı olur.Babaya sabır canım:)
SİMENAY:Canım duam seninle.Allah yardımcın olsun.Endişelenme Allah hayırlısını versin.Neolur bii haberdar et doktordan dönünce lütfen canım.
SEMRA ÖĞRETMEN: Semracım yüksek değil tansiyonun canım korkma.endişe etme bence. ama takip et.
DİLA06: tatlım ya çok güzel resimler.Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.Benimde yarın hem bebek oda takımı geliyor hem bambu.çok heycanlıyım.sen şimdi o odadan çıkamıyorsundur dmi yaaa
sorma canım yaa gidip şapkalarını eldivenlerini seviyorum yoruldum odaya girip çıkmaktan...
seninde gözün aydın gelince hemen ekle resimlerini öptüm....
Tatlım bebekler için yün yatağı pek önermiyorlar, bu konuyu araştır istersenteşekkürler canım bizde de annem yün yatak yapacak bi tane altına eğer bakarım terlerse felan onun yerine kaz tüyü yorgan alrı serrim altına kuzucumun :):):) ama öyle dimi yatakalr sert yani o biizm bellona istikbal ortopedik yatakalr benzemiyor ?
Ya ben de önümüzdeki hafta parkyatağını kursam mı kii ya çok sabırsızlanıyorumsorma canım yaa gidip şapkalarını eldivenlerini seviyorum yoruldum odaya girip çıkmaktan...
seninde gözün aydın gelince hemen ekle resimlerini öptüm....
SİNPAC neden hiç sesin çıkmıyor tatlım iyimisin?
Tatlım bebekler için yün yatağı pek önermiyorlar, bu konuyu araştır istersen
Çok terletiyor, sıkıntı veriyormuş
Bana da teyzem yapacaktı, yaptırmadım
Ya ben de önümüzdeki hafta parkyatağını kursam mı kii ya çok sabırsızlanıyorum
Şifonyeri de gelince cicilerini yıkayıp yerleştiririm guclubacismile
Sonra gider gider bakar dururum :asigim:
Ama kocacıım çok erken diyor, ne yapsam ki
Tatlım bebekler için yün yatağı pek önermiyorlar, bu konuyu araştır istersen
Çok terletiyor, sıkıntı veriyormuş
Bana da teyzem yapacaktı, yaptırmadım
Ya ben de önümüzdeki hafta parkyatağını kursam mı kii ya çok sabırsızlanıyorum
Şifonyeri de gelince cicilerini yıkayıp yerleştiririm guclubacismile
Sonra gider gider bakar dururum :asigim:
Ama kocacıım çok erken diyor, ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?