2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım bizde de annem yün yatak yapacak bi tane altına eğer bakarım terlerse felan onun yerine kaz tüyü yorgan alrı serrim altına kuzucumun :):):) ama öyle dimi yatakalr sert yani o biizm bellona istikbal ortopedik yatakalr benzemiyor ?

Kızlar bısı sorucam ben 5 subat a randevu aldım hıc nst ye gırmedım yada catı muanesı falan 5 subattada 34+6 haftalık oluyorum
Acaba gıdınce catı muanesı yapar mı doktor yoksa su gun gel mı der

benim dün kontrolüm vardı nst ye bide renkli dooplere girdim çatı muayenesinden bahsetmedi

nokta sen hazırlıklı git bence dr ye!..beklli olmaz!

oyle yapıcaz artık.bende kalkıyorum kızlar ıslerımı yapım dun gozum fena korktu acıl bısıde hasteneye gıtsem hıc bı hazırlıgım yok barı cantamı falanda hazırlım

Görüşürüz herkese hoş sohbetler sositosositosositososito

gönderecen mi peki geriye.?

akşam bi kurayım hepsini resimelrini de çeker sizlere gönderirim... geri göndermem herhalde desenelrinde yana bi sıkıntım yok... eğer kabarıra zaten bana yenisini vereceğini söyledi sen içini fearh tutu hiç sıkıntı yaşamayacaksın odnan yana dedi ... bi kurup görmem lazım :):): )

yok bizimkilere benzemiyor yatakları sert..bende kayıvalidem ilkindeyün yorgan yaptırnmışı oğluma üstüne hiç kullanamadım,,çok kalın bebişi sarmıyordu..bende onu altına serdim bu sefer..yatak güzel oldu sende öyle yap...yün terletmez herhalde yaaa!

tmm cnm bekliyorum. inşallah hoşuna giderde sorun yaşamazsın..

galiba en dogru şekilde şu nevin hepimiz yamulduk..
ne zamana gün verdi dotorunuz buarda maşallah kiloda almışş ece catı muaynesi oldunmu

gamze nası yapmış onu ipmi o anlamadım

Gün vermedi daha Gülaycım.Diğer topiğe yazdım ya sezeryan mı normal doğum mu ona karar vermem gerekiyor önce benim.Sezeryan dersek 20-22 şubatta olacak.Çatı muayenesi haftaya yada ondan sonra ki hafta olacak...

kızlar bende kalkıyorum yemeklerimi işlerimi halledim sonrada uzanırım biraz
size bol muhabbetler, sayfalarıda fazla karalamayın sonra okuyamıyorum naniknanik

Ayyy kızlar ne çok konuşmuşunuz bi kısmını okuyabildim kaçırdıysam sakın kızmayın.

YAĞMUR:canım 13 14 yüksek sayımaz. son zamanlar böle çıkmazı normal tatlım.
GÜLEN:14 şubat. güzel tarih. hadi hayırlısı beki senin 14 şubat benimde 15 mart olur kısmet!!!
BOSNA: Ay babanıza sabır.Su burçları çok nazlı olur.Babaya sabır canım:)
SİMENAY:Canım duam seninle.Allah yardımcın olsun.Endişelenme Allah hayırlısını versin.Neolur bii haberdar et doktordan dönünce lütfen canım.
SEMRA ÖĞRETMEN: Semracım yüksek değil tansiyonun canım korkma.endişe etme bence. ama takip et.
DİLA06: tatlım ya çok güzel resimler.Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.Benimde yarın hem bebek oda takımı geliyor hem bambu.çok heycanlıyım.sen şimdi o odadan çıkamıyorsundur dmi yaaa

sorma canım yaa gidip şapkalarını eldivenlerini seviyorum yoruldum odaya girip çıkmaktan...
seninde gözün aydın gelince hemen ekle resimlerini öptüm....

sımenayı aradınmı dila??

nevınn hadıı bakalımm normalden korkmuyorsan yap gıt sezeryanda zormuş bakalım benım nası gecıcekk ..
dogum ucretlerı hakıınds bılgı aldınmı
ecenın odasını yerlestırdınmı

bende hala kendı cantamı hazırlamadım kucuk valıuz gıbı seyler pazarda satıyolarya onlardan aldırım annem gelsınde hazırlım artıkın buarada agresfimbellietmiyorum geldi :bbo:

Tatlım bebekler için yün yatağı pek önermiyorlar, bu konuyu araştır istersen
Çok terletiyor, sıkıntı veriyormuş
Bana da teyzem yapacaktı, yaptırmadım
sorma canım yaa gidip şapkalarını eldivenlerini seviyorum yoruldum odaya girip çıkmaktan...
seninde gözün aydın gelince hemen ekle resimlerini öptüm....
Ya ben de önümüzdeki hafta parkyatağını kursam mı kii ya çok sabırsızlanıyorum
Şifonyeri de gelince cicilerini yıkayıp yerleştiririm guclubacismile
Sonra gider gider bakar dururum :asigim:
Ama kocacıım çok erken diyor, ne yapsam ki

Ben yine geldim...
Şu zaman geçse de, eve izne ayrılsak...
Daha 1 ayım var:çok üzgünüm:

Bu arada işyerinde bir tiplemeyi şöyle evire çevire bir pataklasam...:mymeka::mymeka::mymeka: Bir rahatlayacağım ammma...

Çok çalıştım geldim, balıklama dalayım yine...

Simenay'dan haber yok, meraktayım...

Dimplecım, biz kurduk park yatağını...
ahşaplarda olduğu gibi, bunda da tekstilin bi kokusu vardı, havalansın istedim.
Hatta ara sıra balkona çıkartttırıyorum eşime :)
Dün de gardrobunu kurduk, şimdi de o havalanıyor.
Ciciler zaten yıkandı ütülendi, hurca konuldu, gardrobun kokusu çıkınca yerleşecek.
Ama 2 hafta var galiba aramızda, hadi sen bir hafta daha bekle bari opuyorumnanaktan

demek ben çok aceleciyim ben 3 hafta önce hazırladık odamızı tek perdemiz kaldı doğum cantasınıda 7. ayımda hazırladım bence hiç de erken deil gidip gelip sevmek konusmak güzel oluyor opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…