2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ne biliyim Gülay aslında aklımda ki normal doğumdu, ama bebek ters felen derken sezeryana alıştırdım kendimi şimdi ikisi arasında kaldım...Doğum ücretlerini diğer tarafa yazdım ama çok yüksek oha oldum.İyi ki özel sağlık sigortam var yoksa yazık o paralara...Ben geçen hafta odamızı yerleştirdim park yatağı kurdum onun yatağını uyku setini yerleştirdim sadece halımızı ve perdemizi almaya gidemedik daha...

bende hala kendı cantamı hazırlamadım kucuk valıuz gıbı seyler pazarda satıyolarya onlardan aldırım annem gelsınde hazırlım artıkın buarada agresfimbellietmiyorum geldi :bbo:
Gülaycım çok hoşsun ya, çok güldürüyorsun bazen benii kaydirigubbakcemile3

Okudun mu Yasin'i
Yasin okumayı şöyle yapalım, doğuma gidileceği gün, doğuma giden arkadaşımıza okuyalım birer yasin hep beraber
Çok çokk faydası var

bende hala kendı cantamı hazırlamadım kucuk valıuz gıbı seyler pazarda satıyolarya onlardan aldırım annem gelsınde hazırlım artıkın buarada agresfimbellietmiyorum geldi :bbo:
bende hazırlamadım cantamı daha dogrusu kÜÇÜk bı valızım var gecelık sabahlık yıkadım hepsını kurumasını beklıorm ÜtÜleyÜp yerlestrcem ayyy heycanlanıyorum walla hazrlandkca

SıNPAC hoşgeldn şeker.Bence elinde kocaman bir merdane hayal et ve onu evire çevire patakla.yetmezse bununu ısır :))))
DıMPLEHAWK : ay kur kur bişi olmaz kötü şey geçirme aklından artık hazır olmak gerek

bebe newresim takımı aldınızmı kızlar uyku seti newresimlemi kaplanıcak öylemi kullanılacak uyku setini yıkayacam daha bozulurmu acaba??

bosnacım kontrolüm yarın bakalım sancı çıkacakmı geçöen hafta 100leri gördü
gülencim haftaya yapacak alttan muayenemi
simenay rahatsızlanmış herhalde inşallah hayırlı haberlerle gelir
kızlar küçük valize sığmadı benimkiler kağıt havlusundan çoraba kadar herşeyi koyunca sığmıyor

Kolaylık versin Allah :)) az kaldııı..

Simenay en son nst için bekliyordu, bir daha haber alamadık, herşey yolundadır inş

Yaa evet dimi tekstil kokusu, doğru söylüyorsun
Bahanemi buldum sempatiksalakcinni
Şifonyer için pazartesi ikes ya gideceğiz bakalım, inş. alalım gelsin, ondan sonra da kuralım yatağını hihoyyyt
demek ben çok aceleciyim ben 3 hafta önce hazırladık odamızı tek perdemiz kaldı doğum cantasınıda 7. ayımda hazırladım bence hiç de erken deil gidip gelip sevmek konusmak güzel oluyor opuyorumnanaktan
Ben daha hiiçç birini yapmadım
1 Şubat Pazartesiyi bekledim hep :lepi:

Bence de o ortamı seyretmek süper olacak :asigim:

Hilos, senden ne var ne yok?

İyidir canım. 2 gündür iyiyim.hani size sancılarım va diyodum ya meğerse o magnezyum eksikliğindenmiş.ilaca başladım düzeldim.

İşteyim.ama durmak acı veriyor.Geçn hafta böle değildi bel ağrım mahfediyorya.3 marta kadarda çalışabilir raoru aldım.bakalım kısmet tabi.Malum 1 ay fazla çalışsam hem bbekle iznim uzar hem kocama azcıkın daha destek olurum.

Sende sancı var mı? herkesde yavaş yavaş başladı .??? ayyyyy heycan korku herşey var bea!

nevin bakarımm şimdikk fiyatlara
sen nası rahat etceksen oyle yap nevın haftaya emel hanım akupunktur yapıcak felaket bel agerım var dr bel fıtıgı olabılır dedı bakalımm umarımm hafıflerr
halısını felan nerden alıcan
valla ben hafta sonu bauhouse gıdıcem kaydirigubbakcemile3 dogrumu yazdım acaba
orada buyuk halılar var kestırıyosun overlok cekıyolar oradan krem rengı alıcam dıretmenın anlsamı yok pıyasada 3 tane mavı buldum fıyatlları 700 lıra o kadar veremem perde alırkende zorlandım organze ıstemedım benım otekı odalar organze lınebnsten 2-3 yıkamada bazı yerlerde yırtık oluştu ben evlenirkende böyle cok renkli şeyler b ulamamıştım halıları zor uydurmuştuk hakketten
sen nası dusunuyosun halısı ne renk odası ecenın ben maskoda bı tane kuzulu takım gormuştum acaba omu dıye merak edıyorum kremlı hafıf sutlu kahvelı gıbıydı
yatak odama sepet alırım dıyodum aladık neyse ne yapalım cookta hevesım kalmadı dıyemıcem ama zorlamanın anlamı pek yok sanırım

herkese merhaba.
TOPRAK 28 neoldu canım ya dün baskı var ağrım var dedin bebek dönmüştür dedim bende yok şu saatten sonra dönmez dedin neoldu dönmüş işte tecrübeliyizki konuşuyok senin doğumada az kalmış bebişte iyi kilo almış gözün aydın bacım.
BıR-NOKTA yani GÜLCAN hadi hazırlığını yapta git ntsye bize habersiz bırakma güzel haberlerle gel bacım.
MUTLU03 ve SELKıENıN az kalmış doğumlarına ne heycanlı ya ikiside yarın doktora gidicek onlarda güzel haberlelle gelir inşallah.
AY DENıZ VE YILDIZ 15 ŞUBAT doğummu amanın mart bebekleri pek aceleci hem bebeğinin kilosuda gayet normal 38 haftalık bile yapsan 3200-3250 arası doğar buda yeter bacım bebek için sağlıklı olsunda gerisi hikaye kafana takma.
SEYYALTANER beşiğini kurda bizde görek güle güle kullansın kızın.
DıLA06 hamarat kadınsın vesselam çok güzel olmuş odası ya eline sağlık.

Yeni mobilya kokusu ne zaman bitecek? Bilen var mı?

Tamam işte, süper zamanlama...
Ancak zaten, sonra kaplumbağa gibi olcaz, eğilip kalkamıcaz :)
Ki ben şimdiden çok zorlanıyorum...

Ben hastane çantamı da hazırladım.
Orta boy bir valiz oldu...
Kusumun kalın battaniyesi, bezleri falan çok yer tuttu...
Taşısın babası, napim :)

Mutlucum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
Bakalım neler yapıyor Metin Bey içerde :)

bebe newresim takımı aldınızmı kızlar uyku seti newresimlemi kaplanıcak öylemi kullanılacak uyku setini yıkayacam daha bozulurmu acaba??

Ben taç'tan iki tane organik nevresim takımı aldım.
Park yatağımız olduğu için ayrıca uyku seti almadım...

Hiloşcum ben de hep aynı hesapları yaptım ama bu bel ve popo ağrısı mahvediyor beni, artık oturamıyorum.
Haftaya çıkıyorum ben, 2 hafta kaybım olacak ama şu anki bu yorgunluğum da bebeğime zarar veriyor, huysuz oluyorum çünkü :)
Allah sana kuvvet versin, dayanabilirsin inşallah...

SİNPAC hoşgeldn şeker.Bence elinde kocaman bir merdane hayal et ve onu evire çevire patakla.yetmezse bununu ısır :))))
DİMPLEHAWK : ay kur kur bişi olmaz kötü şey geçirme aklından artık hazır olmak gerek
Kurucam zaten kararımı verdim inş. bayanssulusmile
Ben 1 tane nevresim bir tane de uyku seti almıştım
İkisini de yıkıcam tabii, düşük ısı ve devirde yıkanınca bişey olmaz sanırım a.s
Off 3 mart mıı :bbo:

Canım o sana bağlı.ben nevresim geçirmicem uyku setine. öyle şık dursun normalde toplayınca falan.yıkayıp eskitme bi havalandır yeter.benim annemler herşeyi yıkadı b uyku setini yıkamadlar eski olmasın kullanmadan diye. bence o cicili bicili kalsın canım ya.üzerine örtersin bişi .ilk zamanlar zaten battaniye örtülürmüş.nevresimi on geçer istersen. yada benim gibi ayrı bi yorgan al canım.ben öle yaptım.

benim bitti 28 haftada geldi 34 haftada bitti bende bu hafta ıcı yerleştim

HıLOS endişelenme yalancı sancılardan onlar sen biraz yavaş hareket et ağır iş yapma okadar dün benimde acayip kasık ağrım oldu iki gündür içmiyodum magnezyum hemen içtim rahatladım.Kızımda hiç ağrım sızım olmamaştı son gün sezeryanla alındı zaten ama ikinciler erken olurmuş 38 i beklese yeter zaten 38 e girdimmi alıcak doktor. yoksa benim doğum normal olmuş olsa 28 mart tam 40 hafta.

hımm peki o zaman kaz tüyü yorgan alsam acaba nasıl olur ? ama geçende bi prof diyorki herşeyin doğalı makul slokonize ürünler bebekerlde kanser yapıyor en iyisi yün dedi bende o yüzden annemden özlelikle yün istemiştim hatta aldırdım temizlettim bile :):):):

ben beşik korumasını yıkamadım korktum bozulur deyu
nevresimleri felan yıkadım

kaydirigubbakcemile Kaynanan Aldıklarını bu akşam gönderiyomuşş

SıMENAYI okudum şimdi umarım erken doğurmaz ama büyük aptestimi bile tutamadım diyo iş tehlikeli daha 34 haftalık ya umarım erken doğurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…