- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.861
sımenayı aradınmı dila??
nevınn hadıı bakalımm normalden korkmuyorsan yap gıt sezeryanda zormuş bakalım benım nası gecıcekk ..
dogum ucretlerı hakıınds bılgı aldınmı
ecenın odasını yerlestırdınmı
Gülaycım çok hoşsun ya, çok güldürüyorsun bazen benii kaydirigubbakcemile3bende hala kendı cantamı hazırlamadım kucuk valıuz gıbı seyler pazarda satıyolarya onlardan aldırım annem gelsınde hazırlım artıkın buarada agresfimbellietmiyorum geldi :bbo:
bende hazırlamadım cantamı daha dogrusu kÜÇÜk bı valızım var gecelık sabahlık yıkadım hepsını kurumasını beklıorm ÜtÜleyÜp yerlestrcem ayyy heycanlanıyorum walla hazrlandkcabende hala kendı cantamı hazırlamadım kucuk valıuz gıbı seyler pazarda satıyolarya onlardan aldırım annem gelsınde hazırlım artıkın buarada agresfimbellietmiyorum geldi :bbo:
Kolaylık versin Allah :)) az kaldııı..Çok çalıştım geldim, balıklama dalayım yine...
Simenay'dan haber yok, meraktayım...
Dimplecım, biz kurduk park yatağını...
ahşaplarda olduğu gibi, bunda da tekstilin bi kokusu vardı, havalansın istedim.
Hatta ara sıra balkona çıkartttırıyorum eşime :)
Dün de gardrobunu kurduk, şimdi de o havalanıyor.
Ciciler zaten yıkandı ütülendi, hurca konuldu, gardrobun kokusu çıkınca yerleşecek.
Ama 2 hafta var galiba aramızda, hadi sen bir hafta daha bekle bari opuyorumnanaktan
Ben daha hiiçç birini yapmadımdemek ben çok aceleciyim ben 3 hafta önce hazırladık odamızı tek perdemiz kaldı doğum cantasınıda 7. ayımda hazırladım bence hiç de erken deil gidip gelip sevmek konusmak güzel oluyor opuyorumnanaktan
Hilos, senden ne var ne yok?
Çok çalıştım geldim, balıklama dalayım yine...
Simenay'dan haber yok, meraktayım...
Dimplecım, biz kurduk park yatağını...
ahşaplarda olduğu gibi, bunda da tekstilin bi kokusu vardı, havalansın istedim.
Hatta ara sıra balkona çıkartttırıyorum eşime :)
Dün de gardrobunu kurduk, şimdi de o havalanıyor.
Ciciler zaten yıkandı ütülendi, hurca konuldu, gardrobun kokusu çıkınca yerleşecek.
Ama 2 hafta var galiba aramızda, hadi sen bir hafta daha bekle bari opuyorumnanaktan
Kolaylık versin Allah :)) az kaldııı..
Simenay en son nst için bekliyordu, bir daha haber alamadık, herşey yolundadır inş
Yaa evet dimi tekstil kokusu, doğru söylüyorsun
Bahanemi buldum sempatiksalakcinni
Şifonyer için pazartesi ikes ya gideceğiz bakalım, inş. alalım gelsin, ondan sonra da kuralım yatağını hihoyyyt
Ben daha hiiçç birini yapmadım
1 Şubat Pazartesiyi bekledim hep :lepi:
Bence de o ortamı seyretmek süper olacak :asigim:
bosnacım kontrolüm yarın bakalım sancı çıkacakmı geçöen hafta 100leri gördü
gülencim haftaya yapacak alttan muayenemi
simenay rahatsızlanmış herhalde inşallah hayırlı haberlerle gelir
kızlar küçük valize sığmadı benimkiler kağıt havlusundan çoraba kadar herşeyi koyunca sığmıyor
bebe newresim takımı aldınızmı kızlar uyku seti newresimlemi kaplanıcak öylemi kullanılacak uyku setini yıkayacam daha bozulurmu acaba??
İyidir canım. 2 gündür iyiyim.hani size sancılarım va diyodum ya meğerse o magnezyum eksikliğindenmiş.ilaca başladım düzeldim.
İşteyim.ama durmak acı veriyor.Geçn hafta böle değildi bel ağrım mahfediyorya.3 marta kadarda çalışabilir raoru aldım.bakalım kısmet tabi.Malum 1 ay fazla çalışsam hem bbekle iznim uzar hem kocama azcıkın daha destek olurum.
Sende sancı var mı? herkesde yavaş yavaş başladı .??? ayyyyy heycan korku herşey var bea!
Kurucam zaten kararımı verdim inş. bayanssulusmileSİNPAC hoşgeldn şeker.Bence elinde kocaman bir merdane hayal et ve onu evire çevire patakla.yetmezse bununu ısır :))))
DİMPLEHAWK : ay kur kur bişi olmaz kötü şey geçirme aklından artık hazır olmak gerek
Ben 1 tane nevresim bir tane de uyku seti almıştımbebe newresim takımı aldınızmı kızlar uyku seti newresimlemi kaplanıcak öylemi kullanılacak uyku setini yıkayacam daha bozulurmu acaba??
Off 3 mart mıı :bbo:İyidir canım. 2 gündür iyiyim.hani size sancılarım va diyodum ya meğerse o magnezyum eksikliğindenmiş.ilaca başladım düzeldim.
İşteyim.ama durmak acı veriyor.Geçn hafta böle değildi bel ağrım mahfediyorya.3 marta kadarda çalışabilir raoru aldım.bakalım kısmet tabi.Malum 1 ay fazla çalışsam hem bbekle iznim uzar hem kocama azcıkın daha destek olurum.
Sende sancı var mı? herkesde yavaş yavaş başladı .??? ayyyyy heycan korku herşey var bea!
bebe newresim takımı aldınızmı kızlar uyku seti newresimlemi kaplanıcak öylemi kullanılacak uyku setini yıkayacam daha bozulurmu acaba??
Tatlım bebekler için yün yatağı pek önermiyorlar, bu konuyu araştır istersen
Çok terletiyor, sıkıntı veriyormuş
Bana da teyzem yapacaktı, yaptırmadım
Ya ben de önümüzdeki hafta parkyatağını kursam mı kii ya çok sabırsızlanıyorum
Şifonyeri de gelince cicilerini yıkayıp yerleştiririm guclubacismile
Sonra gider gider bakar dururum :asigim:
Ama kocacıım çok erken diyor, ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?