2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Simenay'dan mesaj geldi, aynen yazıyorum:

Hastaneye yatırdılar, bebek gelmek istiyormuş ama 2 hafta daha içerde tutacak doktor, sancım için ve ve ciğer geliştirici iğne yaptılar, serum takılı ve nst'de kalıcam sürekli. Dua edin bebek gelmesin...

Offf elim ayağım birbirine karıştı valla, dua edelim arkadaşlar, Allah yardımcısı olsun...

ay SELKıE oğlunla kendini anlatmışınya sanki kızımla beni anlatmışın ayani bukadarmı aynı olur çoçuklar okuyunca inanamadım ya sanki benim yaşadıklarımı anlatmışın bu çoçuklar hep böylemi ya büyünce ne yiycek bunlar merak ediyorum gerçekten.

Benim kızın oda takımı yeşil beyaz Gülaycım , bordurü de kuzulu halısı da yeşil beyaz mümkünse kuzulu olsun istiyorum.Ben de internetten araştırıyorum senin gibi ama bir karar veremedim.Aldığım oda takımı bunun İstanbul Bebe&Genç firmasının satışını yaptığı Fiyonklu Bebek ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ beyaz ve yeşillisi bir de kuzu var kulplarında felen...Ben bambu sepet değilde park yatak aldım kimileri bebek sallanamadan uyumaz diyor o yüzden doğru mu yaptım diye endişeye düştüm...

Dedimya bebek makata baskı yaparsa tehlikeli diye o iğneden kızımda bende olmuştum erken doğarsa kuveze girmesin diye ama işe yarıyo en azından biraz geçiktirir.Devamlı yatıcak iki hafta boyunca inşallah erken olmaz allah yardımcısı olsun hepimiz dua edelim arkadaşlar hamilelerin duası kabul olur.

Bence de şimdi bile zorlanıyoruz, hazırlıkları şimdiden yapmak en mantıklısı
Son zamanlar birşey yapamayacağız, başkasının yaptığını da beğenmeyeceğiz

Hastane çantamı da önümüzdeki haftaiçi halledicez inş.
Kalın battaniye koydun dimi ?
İnce de aldın mı?

Bir de nevresim takımları parkyatağa baya büyük geliyor ya
Baktın mı hiç ? Yorganı ikiye katlayarak mı kullanıcaz?

SİNPAC hoşgeldn şeker.Bence elinde kocaman bir merdane hayal et ve onu evire çevire patakla.yetmezse bununu ısır :))))
DİMPLEHAWK : ay kur kur bişi olmaz kötü şey geçirme aklından artık hazır olmak gerek
klava:klava:klava:klava:
Neyse az kaldı...
1 ay daha dayanacağım, sonra yaşasın doğum izni...

Tamamen aynı durum, 1 marta kadar çalışabilir raporum var... Hemen geçse günler de eve geçsek...
Bebek kaç gr oldu senin?

Valla ne deseniz haklısınız , ben dönmesini hissetmedim ya o yüzden ihtimal vermiyordum.Ama tecrübeye saygı göstermek gerekiyormuşzemuszemus
Bebek mobilyasının kokusu 3 haftada geçiyormuş kızlar...Mobilyacı öyle demişti....

teşekkür ederim canım allah razı olsun.Devamlı havalandırın odasını kapalı kaldıkca koku siner.

Simenay kaç haftalıktı kızlar?Üzüldüm şimdi ya inşallah bebeği en az 2 hafta daha içeride kalır...Sanırım artık yavaş yavaş dökülmeye başlayacağız kızlar...

kussebfilal canım ben haftaya gıdıcem ıns. hastaneye

Ayy cok kotu oldum kızlar sımenay kac haftalıktı bıde hıc bı sıkayetı yoktu sanırım bı anda mı bole oldu

Allah ım yardımcısı olsun ıns :Saruboceq:

ben geldim cicoşlarbayanssulusmile
sözde uyicaktım 2 saat uyudum sonra kociş geldi, kalk yemek ye, çorap giy, hırkanı düğmele, ona çorba ısıt ben onu sewmiyomuşum sewsem üzmezmişim bu soğukta çıplak yatıyomuşum offf bana sardı anlicanız.. neyse ki serwisleri atıyo şuan gider birazdan başbaşa kalabiliriiiissssempatiksalakcinni
bu arada bi topic buldum
[http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...kirklarimiz-cikmak-uzere-yasak-bitiyor-3.html
ekim anneleri 40ını doldurup yasakları yıktıkları dönemi anlatıyolar tam benlik:kedi: çok ilgimi çekti onları okuyorumŞeniz/B]

Seyyalcim ben yataktan bahsediyorum, çoğu yerde öyle okumuştum, netten bir bak sen de..
Ama sen yorgandan mı bahsediyorsun ? onu bilemiyorum :uhm:
Oyyy nasıl heyecanlandım anlatamam eyvahedigeldismile
İyi ki gitmiş
Hakkında en hayırlısı olsun, bebişine sağlıkla kavuşsun inş..

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canım biz pamuk yorgan aldık, organik...
Biraz fazla para vermek zorunda kaldık ama yün yorganın pek kullanışlı olmadığını duymuştum ben de.

ben beşik korumasını yıkamadım korktum bozulur deyu
nevresimleri felan yıkadım

kaydirigubbakcemile Kaynanan Aldıklarını bu akşam gönderiyomuşş

Hadi gözün aydın :teytey:

Bir tane kalın, iki tane de ince koydum ben...
Yeter herhalde...

Yaa nevresim takımlarının park yatağa büyük geldiğini aldıktan sonra öğrendim, sarsaklığım tutmuş biraz...
Haftasonu açıp bi bakıcam, nasıl kullanabiliriz diye...
Sonra onları da yıkarım artık..

Aminnn...

ahh canım yaa simenaya çok üzüldüm şimdi dua edelim bari.

Çok korkuyordu zaten erken doğum yapmaktan, korkusu başına geldi kızın yaa...
İnşallah durur İklimcik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…