- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.881
Dedimya bebek makata baskı yaparsa tehlikeli diye o iğneden kızımda bende olmuştum erken doğarsa kuveze girmesin diye ama işe yarıyo en azından biraz geçiktirir.Devamlı yatıcak iki hafta boyunca inşallah erken olmaz allah yardımcısı olsun hepimiz dua edelim arkadaşlar hamilelerin duası kabul olur.Kızlar Simenay'dan mesaj geldi, aynen yazıyorum:
Hastaneye yatırdılar, bebek gelmek istiyormuş ama 2 hafta daha içerde tutacak doktor, sancım için ve ve ciğer geliştirici iğne yaptılar, serum takılı ve nst'de kalıcam sürekli. Dua edin bebek gelmesin...
Offf elim ayağım birbirine karıştı valla, dua edelim arkadaşlar, Allah yardımcısı olsun...
Bence de şimdi bile zorlanıyoruz, hazırlıkları şimdiden yapmak en mantıklısıTamam işte, süper zamanlama...
Ancak zaten, sonra kaplumbağa gibi olcaz, eğilip kalkamıcaz :)
Ki ben şimdiden çok zorlanıyorum...
Ben hastane çantamı da hazırladım.
Orta boy bir valiz oldu...
Kusumun kalın battaniyesi, bezleri falan çok yer tuttu...
Taşısın babası, napim :)
Ben taç'tan iki tane organik nevresim takımı aldım.
Park yatağımız olduğu için ayrıca uyku seti almadım...
SİNPAC hoşgeldn şeker.Bence elinde kocaman bir merdane hayal et ve onu evire çevire patakla.yetmezse bununu ısır :))))
DİMPLEHAWK : ay kur kur bişi olmaz kötü şey geçirme aklından artık hazır olmak gerek
İyidir canım. 2 gündür iyiyim.hani size sancılarım va diyodum ya meğerse o magnezyum eksikliğindenmiş.ilaca başladım düzeldim.
İşteyim.ama durmak acı veriyor.Geçn hafta böle değildi bel ağrım mahfediyorya.3 marta kadarda çalışabilir raoru aldım.bakalım kısmet tabi.Malum 1 ay fazla çalışsam hem bbekle iznim uzar hem kocama azcıkın daha destek olurum.
Sende sancı var mı? herkesde yavaş yavaş başladı .??? ayyyyy heycan korku herşey var bea!
Valla ne deseniz haklısınız , ben dönmesini hissetmedim ya o yüzden ihtimal vermiyordum.Ama tecrübeye saygı göstermek gerekiyormuşzemuszemusherkese merhaba.
TOPRAK 28 neoldu canım ya dün baskı var ağrım var dedin bebek dönmüştür dedim bende yok şu saatten sonra dönmez dedin neoldu dönmüş işte tecrübeliyizki konuşuyok senin doğumada az kalmış bebişte iyi kilo almış gözün aydın bacım.
BİR-NOKTA yani GÜLCAN hadi hazırlığını yapta git ntsye bize habersiz bırakma güzel haberlerle gel bacım.
MUTLU03 ve SELKİENİN az kalmış doğumlarına ne heycanlı ya ikiside yarın doktora gidicek onlarda güzel haberlelle gelir inşallah.
AY DENİZ VE YILDIZ 15 ŞUBAT doğummu amanın mart bebekleri pek aceleci hem bebeğinin kilosuda gayet normal 38 haftalık bile yapsan 3200-3250 arası doğar buda yeter bacım bebek için sağlıklı olsunda gerisi hikaye kafana takma.
SEYYALTANER beşiğini kurda bizde görek güle güle kullansın kızın.
DİLA06 hamarat kadınsın vesselam çok güzel olmuş odası ya eline sağlık.
teşekkür ederim canım allah razı olsun.Devamlı havalandırın odasını kapalı kaldıkca koku siner.Valla ne deseniz haklısınız , ben dönmesini hissetmedim ya o yüzden ihtimal vermiyordum.Ama tecrübeye saygı göstermek gerekiyormuşzemuszemus
Bebek mobilyasının kokusu 3 haftada geçiyormuş kızlar...Mobilyacı öyle demişti....
Seyyalcim ben yataktan bahsediyorum, çoğu yerde öyle okumuştum, netten bir bak sen de..hımm peki o zaman kaz tüyü yorgan alsam acaba nasıl olur ? ama geçende bi prof diyorki herşeyin doğalı makul slokonize ürünler bebekerlde kanser yapıyor en iyisi yün dedi bende o yüzden annemden özlelikle yün istemiştim hatta aldırdım temizlettim bile :):):):
Oyyy nasıl heyecanlandım anlatamam eyvahedigeldismileKızlar Simenay'dan mesaj geldi, aynen yazıyorum:
Hastaneye yatırdılar, bebek gelmek istiyormuş ama 2 hafta daha içerde tutacak doktor, sancım için ve ve ciğer geliştirici iğne yaptılar, serum takılı ve nst'de kalıcam sürekli. Dua edin bebek gelmesin...
Offf elim ayağım birbirine karıştı valla, dua edelim arkadaşlar, Allah yardımcısı olsun...
ben geldim cicoşlarbayanssulusmile
sözde uyicaktım 2 saat uyudum sonra kociş geldi, kalk yemek ye, çorap giy, hırkanı düğmele, ona çorba ısıt ben onu sewmiyomuşum sewsem üzmezmişim bu soğukta çıplak yatıyomuşum offf bana sardı anlicanız.. neyse ki serwisleri atıyo şuan gider birazdan başbaşa kalabiliriiiissssempatiksalakcinni
bu arada bi topic buldum
[http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...kirklarimiz-cikmak-uzere-yasak-bitiyor-3.html
ekim anneleri 40ını doldurup yasakları yıktıkları dönemi anlatıyolar tam benlik:kedi: çok ilgimi çekti onları okuyorumŞeniz/B]
hımm peki o zaman kaz tüyü yorgan alsam acaba nasıl olur ? ama geçende bi prof diyorki herşeyin doğalı makul slokonize ürünler bebekerlde kanser yapıyor en iyisi yün dedi bende o yüzden annemden özlelikle yün istemiştim hatta aldırdım temizlettim bile :):):):
ben beşik korumasını yıkamadım korktum bozulur deyu
nevresimleri felan yıkadım
kaydirigubbakcemile Kaynanan Aldıklarını bu akşam gönderiyomuşş
Bence de şimdi bile zorlanıyoruz, hazırlıkları şimdiden yapmak en mantıklısı
Son zamanlar birşey yapamayacağız, başkasının yaptığını da beğenmeyeceğiz
Hastane çantamı da önümüzdeki haftaiçi halledicez inş.
Kalın battaniye koydun dimi ?
İnce de aldın mı?
Bir de nevresim takımları parkyatağa baya büyük geliyor ya
Baktın mı hiç ? Yorganı ikiye katlayarak mı kullanıcaz?
Dedimya bebek makata baskı yaparsa tehlikeli diye o iğneden kızımda bende olmuştum erken doğarsa kuveze girmesin diye ama işe yarıyo en azından biraz geçiktirir.Devamlı yatıcak iki hafta boyunca inşallah erken olmaz allah yardımcısı olsun hepimiz dua edelim arkadaşlar hamilelerin duası kabul olur.
ahh canım yaa simenaya çok üzüldüm şimdi dua edelim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?