2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bismillah biri bana simenaya nolduğunu anlatsın hemen!!!!

simenayın tehlikesi vardı galiba ben yürüyemiyorum çok yoruluyorudm demişti dün birde onu yordular galiba o yüzden bebek aşağıya indi demek inşallah bebeği biraz daha bekler dua edelim bizlerde
bosna kussebfilal sağol metin adınıda unutmamışsınız

Sımenay dun temızlık mı yaptı nasıl yoruldu ya kızlar oturun kıcınızın ustune sakın kendınıze ıı bakın ya

offf rahatladım tamam doğurdu sandım beee kalbim zıp zıp zıplamaya başladı walla neyse, atlatır bu dönemi müdehale etmişler allahtan
SİMENAYI okudum şimdi umarım erken doğurmaz ama büyük aptestimi bile tutamadım diyo iş tehlikeli daha 34 haftalık ya umarım erken doğurmaz.

yok cnm o bugün 34 haftayı bitirdi 35in içinde sayılıyo bugünden itibaren bosnayla aynı die biliorum

Ben de açıp denicem, ama baya büyüktü hatırlıyorum..

Haftası iyiymiş kızlar, benim dr. daha önce 34 den sonra istediği zaman gelebilir bebek demişti...Ama tabi ki küvözde kalmaması için 2 hafta beklese akciğer iğnesi de etkisini gösterse çok iyi olur...

makata baskı yapmasından ışın cıddı oldu bellıydı ben sonra kendımı kotu hıssettım kızı korkuttum diye
cevap olarak yazın benım adımada hastanede kontrol altına alırlar merak etmesın ıns sancıları cogalmaz acaba kac cıkıyor sancısı

iğne etki edebilmesı ıcın 72 saat dogum olmaması gerekıyor ınsallah durur yavrusu

dİla06 kaÇ kİloydu bİr bİlgİn varmı?

34.hafta canlarım siz yazarken ben onunla konuşuyodum.2.300
kilosu zillinin...
iğne yapmışlar açılma olmuş bu gece hastanede yarın belli olacakmış ne yapacağı doktorun...
açılma ve sancılar devam etmezse yarın çıkarıcaklar ederse tedaviye başlicaklarmış hepinize selamı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…