- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.901
kussebfilal canım ben haftaya gıdıcem ıns. hastaneye
Ayy cok kotu oldum kızlar sımenay kac haftalıktı bıde hıc bı sıkayetı yoktu sanırım bı anda mı bole oldu
Allah ım yardımcısı olsun ıns :Saruboceq:
ayy bismillah biri bana simenaya nolduğunu anlatsın hemen!!!!
ayy bismillah biri bana simenaya nolduğunu anlatsın hemen!!!!
simenayın tehlikesi vardı galiba ben yürüyemiyorum çok yoruluyorudm demişti dün birde onu yordular galiba o yüzden bebek aşağıya indi demek inşallah bebeği biraz daha bekler dua edelim bizlerde
bosna kussebfilal sağol metin adınıda unutmamışsınız
Dun gece sancısı olmus bıze sordu sonrada doktoru aradı we suanda hastanede
bebek gelmek ıstormus hastaneye yatmıs bende bu kadar anladım
offf rahatladım tamam doğurdu sandım beee kalbim zıp zıp zıplamaya başladı walla neyse, atlatır bu dönemi müdehale etmişler allahtanKızlar Simenay'dan mesaj geldi, aynen yazıyorum:
Hastaneye yatırdılar, bebek gelmek istiyormuş ama 2 hafta daha içerde tutacak doktor, sancım için ve ve ciğer geliştirici iğne yaptılar, serum takılı ve nst'de kalıcam sürekli. Dua edin bebek gelmesin...
Offf elim ayağım birbirine karıştı valla, dua edelim arkadaşlar, Allah yardımcısı olsun...
SİMENAYI okudum şimdi umarım erken doğurmaz ama büyük aptestimi bile tutamadım diyo iş tehlikeli daha 34 haftalık ya umarım erken doğurmaz.
ay canım benim kıyamma yaaaa inşallah güzel haberler gelir sağlıklı güzel haberler alırız... hiiii ay bebekelr geliyor mu yani ...........
Ben de açıp denicem, ama baya büyüktü hatırlıyorum..Bir tane kalın, iki tane de ince koydum ben...
Yeter herhalde...
Yaa nevresim takımlarının park yatağa büyük geldiğini aldıktan sonra öğrendim, sarsaklığım tutmuş biraz...
Haftasonu açıp bi bakıcam, nasıl kullanabiliriz diye...
Sonra onları da yıkarım artık..
offf rahatladım tamam doğurdu sandım beee kalbim zıp zıp zıplamaya başladı walla neyse, atlatır bu dönemi müdehale etmişler allahtan
yok cnm o bugün 34 haftayı bitirdi 35in içinde sayılıyo bugünden itibaren bosnayla aynı die biliorum
dİla06 kaÇ kİloydu bİr bİlgİn varmı?
Ay ya tuylerım dıkenlendı 36 haftaya kadar beklese melekler ya :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?