- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.921
34.hafta canlarım siz yazarken ben onunla konuşuyodum.2.300
kilosu zillinin...
iğne yapmışlar açılma olmuş bu gece hastanede yarın belli olacakmış ne yapacağı doktorun...
açılma ve sancılar devam etmezse yarın çıkarıcaklar ederse tedaviye başlicaklarmış hepinize selamı var.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-resimlerimiz-hadi-secin-beyenin-oylayin.html
bende varım seçün bacular.
bak iyiki doktorunu ara dedin yoksa yarını bekleyecekti..gülen senn ikinci bebikmi??ALLAH yanında olsun SıMENAY Inacılması varsa ıs cıddı gondermezler eve ama ona bısı soylemeyın benım drum agrıları cekıceksın rahım acıldı anda alırım rıske atmam dıyor
allahım ya kac cm acılması acaba
bebegın kılosu hıc onemlı degıl çğerlerı onemlı
temızlıkmı yapmıştı dun
kızıda korkuttum dıyıp uzuluyodum ya ama o makata baskı oldunda durulmamalı ve agrı uzun surdugunde
33 artı 6 ayrıca bugun galba
Benim kızın oda takımı yeşil beyaz Gülaycım , bordurü de kuzulu halısı da yeşil beyaz mümkünse kuzulu olsun istiyorum.Ben de internetten araştırıyorum senin gibi ama bir karar veremedim.Aldığım oda takımı bunun İstanbul Bebe&Genç firmasının satışını yaptığı Fiyonklu Bebek ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ beyaz ve yeşillisi bir de kuzu var kulplarında felen...Ben bambu sepet değilde park yatak aldım kimileri bebek sallanamadan uyumaz diyor o yüzden doğru mu yaptım diye endişeye düştüm...
Kızlar Simenay'dan mesaj geldi, aynen yazıyorum:
Hastaneye yatırdılar, bebek gelmek istiyormuş ama 2 hafta daha içerde tutacak doktor, sancım için ve ve ciğer geliştirici iğne yaptılar, serum takılı ve nst'de kalıcam sürekli. Dua edin bebek gelmesin...
Offf elim ayağım birbirine karıştı valla, dua edelim arkadaşlar, Allah yardımcısı olsun...
34.hafta canlarım siz yazarken ben onunla konuşuyodum.2.300
kilosu zillinin...
iğne yapmışlar açılma olmuş bu gece hastanede yarın belli olacakmış ne yapacağı doktorun...
açılma ve sancılar devam etmezse yarın çıkarıcaklar ederse tedaviye başlicaklarmış hepinize selamı var.
ne gözel bi yarışmaymış ben katılsam eminim biz seçilirdik en gözel çiftzemuszemus:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?