2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım ya iyiki birbirinizin telefonunu almışınız meraktan çatlardık burda hakkında herşeyin en hayırlısı olsun

34ü doldu 35in içinde sayılıyo dr hesabına göre cnm.. zaten o önceki dr a gittiğinde nstde sancıları çıkmıştı kaynanası kocasına duwarları sildirmiş buda peşinde kowayı doldurup boşaltıyomuş sürekli öyle anlatmıştı ertesi günde sancıları wardı 50,60larda çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam

acılması varsa ıs cıddı gondermezler eve ama ona bısı soylemeyın benım drum agrıları cekıceksın rahım acıldı anda alırım rıske atmam dıyor
allahım ya kac cm acılması acaba
bebegın kılosu hıc onemlı degıl çğerlerı onemlı
temızlıkmı yapmıştı dun
kızıda korkuttum dıyıp uzuluyodum ya ama o makata baskı oldunda durulmamalı ve agrı uzun surdugunde
33 artı 6 ayrıca bugun galba

ay kzılar geçmişi okuyayım dedim..sürekli bilgisayarım donuyor..bir format istiyor sanırım artık...bir yaarmazlık yok demi?sşmenaydan haber varmı?

merhabalar arkadaşın allah yardımcısı olsun inş. erken doğurmaz am 2500 altı bebekleri kuvöze koyuyorlarmış galiba

bak iyiki doktorunu ara dedin yoksa yarını bekleyecekti..gülen senn ikinci bebikmi??ALLAH yanında olsun SıMENAY In

yok ızlar 34 oluyor oyle 35.içinr gırmış mirmiş dr erken dogumda bakmıyor ebe bana kascımcı hsftadasın dedı bebnde 34 demıstım sonradr demıs çğer ıgnesı vurun ebede demıs 34 müş hasftası dr demıs hayır 33artı0 bugun 33 te demıs ebede kızdı senın yhuzunden baga demıstı

hiç alakası yok kıloyla çiğer gelişimie baglı kuvez bırde kan sekerıne baglıymış k,ilo durumu kurtarmıyor yanı

ne gözel bi yarışmaymış ben katılsam eminim biz seçilirdik en gözel çiftzemuszemus:1closedeyes:

canım oda çok güzel güle güle kullanın inşallahh

ayy kızlar iyiki haber aldık Allah yardımcıları olsun bebişimiz iki hafta daha dayansın inşallahh

gözüm korktu şimdi iş felan yapmıycam artık valla şubat annelerinin çoğu doğurmuş bile sıra bize geldi inşallah bebişler zamanında gelir:Saruboceq:

benım ikinici degıl canım ılk ama benımde 2 hafta once sancılarım basladı hemde o zamana kadar bı sıkıntım yoktu bır anda orgu orurken gırdı agrı hatta ben sallamadım gecsınde pazara gıdım dedı ama gecmedı

ay nevın yazamadım ; cok guzelmış oda takımınız canım gule gule kullansın ece aldınız yerde yokmuydu halısı kuzulu zor bulursn ozel yapımlarda bayya pahalı
sen dogum fıyatını nere yazdın goremedım ben
buarada beşik sallanmıyomu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…