2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

offf ya canm sıkılıor
kızlar bu arada bızım bulusmamız yattı sanırım hawalar daha duzelmez sonra bebekler dogar ohaoldumsmile

ay allah'ım inşallah bekler bebiş..dua edelim kızlar simenay için...okumayı bilenler okuyun bişeyler arkadaşlar...

bu kızın sıkıntısı bitmedi zaten.bir yandan koca ve kaynana..birde dün temizlik...

BOSNA:canım umarım 3 marta kadar dayanırım ama baksana şimdi simenayı duyuca tırsttım .herşey olabilir.çok zorlamamak gerek galba haklısın zorlanırsam çıkmam iyi olacak bencede canım.

GÜLEN:bauhouse git tatlım.ben ordan çocuk halısı aldım.antibacteriel.çokda güzel.üstelik 59 tl!!!!!

SıNPAC:canım benim babam mobilyacı .Koku 2-3haftada azalır ama 1-2 ayda anca biter.birde bebek odaları ısmarla olur herzaman sana gelmeden 1 hafta önce imal edilir ve diğer mobilyalara göre koku daha taze olur.

KUSSEBFıLAL: saol tatlım ama işte biraz heycanlı telaşlı yapım var. ağar hareket ediyom.zaten hızlı olmak ne kelime kendi etrafımda dönmem 1-2 dakkamı alıyor:)))

SıMENAYua edelim kızlar.Hakkısında hayırlısı.Bebekde o da sağlıklı olsun inş.

SıNPAC:anım ben 9 ocakta gittimdi ozaman 36 cm 1300 grdı.şimdi salı gitcem doktra bakalım yazarım nekadar olmuş kuzucuğum.Şimdi 32nci haftamdayım ben.Ozaman 28 haftalıkdım öle çıkmıştı kilosu.

merhaba gülencim sancıların nasıl ağrıılar bendede oluyor 35+5 im normalmi acaba
dr normal diyo ama erken olurmu acaba diyorum çünkü kimse vaktinde doğurmuyor

benım soyle oldu belımde adet agrısı hıseettım
yattım gecmedı kaklktım sag alrt karnım ve kasıgımda bı agruı boyle saplanan bı agrı degıll ama sureklı olan bı agrı abladım zaten ters bısı oldunu dusa gırdımkı gırılmemelıymış
ksarnıma agrılar gırmeye baslayınca zaten anladım ve dr aradım oyle ıste sonra sıksık sancı gırdı bagıra cagıra gıttık hastaneye sıımdıde sancı durdurucu kullanıyoruj
arsda kasıklarım sgrıyo onlarda sancı oluyo tabı ama uzun surmuyo dr agrıyı cekıceksın ypcak bısı yok dıyo

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız kuzuları . bende bugün 6 marta kadar çalışır raporu aldım .bakalım çalısabilecekmiyim :)))

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız kuzuları . bende bugün 6 marta kadar çalışır raporu aldım .bakalım çalısabilecekmiyim :)))

canım amin senin sat'a göre doğum ne zaman 6 mart biraz geç değilmi hiç dinlenmeye fırsatın olmaz ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…