- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.961
34.hafta canlarım siz yazarken ben onunla konuşuyodum.2.300
kilosu zillinin...
iğne yapmışlar açılma olmuş bu gece hastanede yarın belli olacakmış ne yapacağı doktorun...
açılma ve sancılar devam etmezse yarın çıkarıcaklar ederse tedaviye başlicaklarmış hepinize selamı var.
Hayırlı cumalar diliyorum herkese... Çok kötü bir gece geçirdim, sancılandım, bebek geliyor sandım, aşağıda müthiş bir baskı vardı ve bebeğin kafasını vajinamda hissettim resmen, ayrıca makata baskı yapıyordu bebek ve ben büyük abdestimi bile tutamadım malesef( Şu an hala sancılarım var, sırtım ve belim çok ağrıyor, karnımı biri aşağı doğru çekiyor sanki, neyseki yarın doktor kontrolüm var ve ne olacaksa yarın belli olur artık, sizlere bir bakayım diye girdim, fazla kalamayacam, uzanmam lazım, gece hiç uyumadım çünkü, herkes iyidir umarım, hepinizi öpüyorum, dua edin erken doğurmak istemiyorum...
hadi bakalım akşama bekliyoruz resimleri gülayın fendi kaynanayı yendidelikafadulden benim kıyafetlerde Allah nasip ederse pazar akşamı burda olacak.delikafadulden :içelim: akşama çeker eklerim aldıklarını bak amma cok sey almış görücünüz :sm_cool:
canım ben önümüzdeki hafta falan eve çağırıyorum 8-10 kişi okuyacağız 41 yasin.iyi olur bencede.ben kacıyom anlamında evde okucam nere gdiim :) siz aranızda konuşunya istegen takılsın kolay dogum sıkıntısız dogum için yasin okuyalım 40 kişi olursak bir günde bir kişiye 40 tane okuruz
Kızlar Simenay'dan mesaj geldi, aynen yazıyorum:
Hastaneye yatırdılar, bebek gelmek istiyormuş ama 2 hafta daha içerde tutacak doktor, sancım için ve ve ciğer geliştirici iğne yaptılar, serum takılı ve nst'de kalıcam sürekli. Dua edin bebek gelmesin...
Offf elim ayağım birbirine karıştı valla, dua edelim arkadaşlar, Allah yardımcısı olsun...
34.hafta canlarım siz yazarken ben onunla konuşuyodum.2.300
kilosu zillinin...
iğne yapmışlar açılma olmuş bu gece hastanede yarın belli olacakmış ne yapacağı doktorun...
açılma ve sancılar devam etmezse yarın çıkarıcaklar ederse tedaviye başlicaklarmış hepinize selamı var.
oyladık kızlar ama yarışmayı iptal ediyolar sanırım bir iki hatun haksızlık oldu falan yazmışlar
dün yürüyuüşler yoruyor beni demişti yok dün yapmadı galiba ama önceden kova filan kaldırmıştı açılmasıdamı varmışSımenay dun temızlık mı yaptı nasıl yoruldu ya kızlar oturun kıcınızın ustune sakın kendınıze ıı bakın ya
Seyhancım 40000. mesajı sen yazmışsın
Tebrikler :))
valla yıkıyorlar ortalığı ödül falan da yok ortada neyse dertleri anlamadımkızlar ne fena bunlar yaa ..... yemişler biribirlerini sanki bi mevzu var ortada...delikafaduldendelikafadulden
annemle yedık bırbırımızı gene hayırlı olsun
Evett aklinialirimsmiletatlım hiç dikkat etmemiştim valla sen ne kadar dikkatlisin ama zemuszemus
Hayırdır, ne oldu yine..annemle yedık bırbırımızı gene hayırlı olsun
pazarlıkları getırdı balık temızlıyo gıttım aldıklarını yerlestırdım
dedım kaynanam bu aksam kıyafetlerı vercekmış
vay efendom ben memetı doldurup gondermısımdır kadını oldurecekmışım
sancın var suanda gerıldıgım an baslıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?