2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcısı olsun simenayın okudum yolladım eldende baska bişey gelmiyo zaten sükür bebişin haftası kılosu iyi... bu mart zillileri çok fena işimiz var cimcimelerle.. bende dün gece yatarken kafasını asagıda önümde hissediyodum ama makat mevzunu ögrenmemiz iyi oldu iiyiki fark etmişsin GÜLENCİM allah razı olsun yoksa kız evde geçiştirecekti..

dilayı oyladık kazanmışmı???

delikafadulden :içelim: akşama çeker eklerim aldıklarını bak amma cok sey almış görücünüz :sm_cool:
hadi bakalım akşama bekliyoruz resimleri gülayın fendi kaynanayı yendidelikafadulden benim kıyafetlerde Allah nasip ederse pazar akşamı burda olacak.
ben kacıyom anlamında evde okucam nere gdiim :) siz aranızda konuşunya istegen takılsın kolay dogum sıkıntısız dogum için yasin okuyalım 40 kişi olursak bir günde bir kişiye 40 tane okuruz
canım ben önümüzdeki hafta falan eve çağırıyorum 8-10 kişi okuyacağız 41 yasin.iyi olur bencede.

Allah ım simenayı ve bebeğini korusun canım benim nasıl endişelidir şimdi.inşaallah herşey yoluna girer sağlıkla zamanında kucaklar bebeğini.

dilaaa bacım oyladım.

kazabmadı savas cıktı kavga var o sasyfada
kımın oldu soylenmemesu gerekmış
bırı avatarına resmı koymuş kendını afıse eetmıs vs

Seyhancım 40000. mesajı sen yazmışsın
Tebrikler :))

tatlım hiç dikkat etmemiştim valla sen ne kadar dikkatlisin ama zemuszemus

kızlar ne fena bunlar yaa ..... yemişler biribirlerini sanki bi mevzu var ortada...delikafaduldendelikafadulden
valla yıkıyorlar ortalığı ödül falan da yok ortada neyse dertleri anlamadım

pazarlıkları getırdı balık temızlıyo gıttım aldıklarını yerlestırdım
dedım kaynanam bu aksam kıyafetlerı vercekmış
vay efendom ben memetı doldurup gondermısımdır kadını oldurecekmışım
sancın var suanda gerıldıgım an baslıyo

kıss ne oluyo böylee gerilme kapat konuyu boşver anne tamam de başka odaya geç sakinleş hadi datlımm

selam kızlar... simenayı şimdi okudum allah yardımcısı olsun şimdi namaza kalkıcam onun için dua edicem inşallah 2 hafta daha bekler bebeği artık sona yaklaştık Rabbim hepimizin bebeklerini zamanında göndersin inşallah...

ayy kıslar benim p..m acıdı bugün kocişimde nöbetci azcik uzanayım sonra yine gelirim şimdilik çok öptümopuyorumnanaktan

Canım sen hiç cevap verme, uzatma tartışmayı, gel bizimle ilgilen hadi...
Olur böyle şeyler, anneleri anlamak bazen zor oluyor...
Benim anneannem bir haftadır annemle konuşmuyor, telefonlarını bile açmıyor mesela :)
Hadi gerilme, bebeğini düşün, kapa kulaklarını gel...

ay gulcan bıkmış artık gelmekten gotmekten evde anası alta gelın arka sokakta bebn hamıle
yoksa annem olmasa goruyosunuz kaynanam kuran okumaya gekldı bı kuzene bende 1 saat oturdu oyle kukuma kusu gıbı gıttı ne bı yemek getuırım ne bı ısıbı gorım ne alıp bı ekmek getırım yokk :dilcikar:
bu aksamda memet oraya gıtcek işten gelmeden ne zaman oraya gıtse memetın surat bes karıs asık kadın bısı dıyodur
evde ben dıyom
annem dıyo basar tekmeyı gororsun neyse gıttı ben aglıyom birazdan kendıme geklırım

gülaycım sakin ol biraz.tartışmaya girme bile sen bişey yapmadın ki sonuçta.annen gergin bu dönemde heralde.üstüne gelmesi yanlış tabiki ama anne işte bişey denmiyor.sen kendini germe lütfen.

Ağlamasanaaaaaaaaaaaaaa klava: alsanaalsanasmile

ay allahım katıldığım bişeyde sorunsuz ilerlese şaşarım zati herşeyim bi olay.
ya gülen amma dert ettin boşver doğurcan millet yüzünden getirmese açıktamı kalcak bebişin...
koyver gitsin accık rahat olun ya bak simenay hastanede kızı gerdiler gerdiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…