2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

simenaydanda haber yok galiba sizler nasılsınız görüşmeyeli.?
SELKıE en nefret ettiğim şey bir insanın aşağılamaktır.Saygısı olan karşındakini aşağılamaz eşinin sana sevgisi olabilir ama saygısını yitirmiş bence sen doğumdan sonra seni kaybetmenin nedemek olduğunu bir göster.Erkekler böyle hep elinin altındasın her dediği oluyo hep evde bekleyensin seni garanti avcunun içinde biliyo sen onun avcundan bir kay bakalım neoluyo.Nasıl sürünüyo?

kaydirigubbakcemile3 yuh amma almis yapmis etmis.

opuyorumnanaktan nanaklarini bile öperim
saka bı yana aradım teşekkür ettim ee anca geldi burda serdim onları dedi herhalde Nisan bohçası gibimi ne
buarada hiç biri yıkalı değil ha yikaidm demişti
hastane cantaisnj yeniden duzenlicem
sen polar fermuarli battainyeyi al diyodun dımı hastaneye

selkie ayip oluo artik ama doktro hakan`i da bi sorsana:kedi:
birde oranin cocuk doktoru nasil biliyormusun ? yani yenidogan bebek icin

Halbuki gormsutummcogunu ama vene şaşırdım bakalım annem ne dicek bu ise :)

sezeryana makyaj ve fonle girecegimi dusunemiyorum bilekaydirigubbakcemile3
ben ayilana kadar dunya aleme kufur ederim herkesde beni duyar diye cok cekiniom kaydirigubbakcemile3

sezeryana makyaj ve fonle girecegimi dusunemiyorum bilekaydirigubbakcemile3
ben ayilana kadar dunya aleme kufur ederim herkesde beni duyar diye cok cekiniom kaydirigubbakcemile3

canım cesaretin varsa ve tansiyon problemin yoksa epidural sezeryanı öneririm inan çok memnun kalırsın.

Bilgisayarı donuyo onun sık sık ama dur bakalım öyleyse gelir birazdan
kadife battaniyeyi çıkarıyorum öyleyse polar fermuarli ya da iyi olur yan cok isim. Var cokk

canım cesaretin varsa ve tansiyon problemin yoksa epidural sezeryanı öneririm inan çok memnun kalırsın.

normalde vardir cesaretim ama dogum esnasinda ne olur hicbilmiyorumki.dusunmuyorda degilim.goz ameliyatimda tek basimaydim falan ama korkarmiyim acaba? heyecanlanirsam ne olur merak ediyorum.

sen epidural sezeryan mi oldun ilk bebisinde ?

merhaba mart ayının muhabbet kuşu anneleri... coşturmuşsunuz yine sayfayı.. çok ayrıntılı okuyamadım ama anafikri sezdim kaydirigubbakcemile3 yazıktır uğraşmayın şu adamlarla sonra bak giderler benimki gibi özlem manyağı olursunuz. daha da olmadı gönderin deniz harb okuluna subay yapın yallah denize. benimki de karaya çıksın :gitme:

neyse kızlar asıl haberleirme geçmek istiyorum çünkü bu erkek milletinin odunluğu çözümsüz malum...

biz bugün doktor amcamıza gittik... doktor benim bebişime "tosuncuk" dedi. sonra da kızımdan tekmeyi yedi. bu kız milletine hiçbir yaşta tosun demeyeceksin. anası gibi kilo konusunda kızım da hassas zemuszemus neyse bebişim doğum pozisyonunu almış sonunda. biş çıkartması kaldı zira kızımın bir yanakları var teyzeleri doktor bile şaşırıyor. sizde kim böyle tombul yanaklı diye sordu kaydirigubbakcemile3 inşallah çıkarabilirim zamanı gelince kızım 1800 gr. olmuş 31+5'te. boyunu söylemedi. ama bebeğin gayet normal dedi. 34. haftada nst'ye bağlanacakmışım. magnezyum yazdı. kızımın tostik suratının fotoğrafını verdi. aşık oldum sanırım o minicik ağzına :asigim:

işte böyle teyzoşlar... bebiklerin hepsi sağlıkla büyüsün normel normel çıksınlar inşallah... :Saruboceq: Allah hepsini nazarlardan korusun...

normalde vardir cesaretim ama dogum esnasinda ne olur hicbilmiyorumki.dusunmuyorda degilim.goz ameliyatimda tek basimaydim falan ama korkarmiyim acaba? heyecanlanirsam ne olur merak ediyorum.

tek basima derken uyusturdular kestiler filan

Evet canım.Doktorunla bir konuş o sana en iyi yolu gösterir.Bak 10dk demiyo bebek çıkıyo arkadan 10 dakka sonra anne sadece 8 saat kalkmıyosun bol bol sıvı alıyosun.Hemen bebişi emziriyosun.Diğer sezeryanda ayılamıyosun 40 -45 dk bebek ağlayıp duruyo yardım almadan bebği emziremiyosun kafan sersem gibi oluyo artı bide narkoz çıkarma sorunun oluyo.

Son düzenleme:

canim masallah kizina allah nazarlardan saklasin.benimde oglanin yanaklari tombik resmen ultrasonda gorunuo
seninki subaymis anladigim kadariyla
benim subay falan degil ama denizci .1 yildan fazla zamandir.ne demisler denizcinin parasi pul karisi dul olurmus kaydirigubbakcemile3
aman gitmesin cok ozlerim ben askimiiiiiiiii

bir yildan fazla zamandir gitmio demek istemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…