- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.201
Korktum demek iastedim :) oğlumu. Dolapları dolu dolu oldu ya
Adama trpi atamadım zira getirdikleri karsında şoke öldüm
hiç abarmadan yazıyorum
- 2 adet tulum sapkali eldivenli
-Buyuk hastane çıkışı
-küçük hastane çıkışı
-5 tane orme Yelek
-5 tane örme patik
-2 tane örme Yelek ( çok beğendim )
-12 tane şapka renk renk
-12 tane çorap renk renk
-12 tane önlük renk renk
-12 tane ağız bezi
-yüz bezi
-örme atkı bere minicik
-atkı bere eldiven
-6 tane iç badi boy boy
-polar battaniye fermuarli
-ince polar battaniye
-penye battainye
-pazen battaniye( kendi dikti)
-kadife kalın battaniye
-esimin bebeklik battaniyesi ve yastığı( yep yeni gibi şaşırdım)
-alt değiştirme
-ici naylon cis geçirmeyen yatak koruyucu
-çarşaf takımı
-nevresim takımı(arı mayalii çok güzel)
-bebe yorganı
-alt desitirme ( bunu kendi dikti harika bisey)
-mevlitte bebek sallama seti ( gereksiz bence )
-2 tane ayakta sallama seti ( büyük bastık gibi ici hafi dolu ayağına kuyuorsunnbebegin sırtı falan acimaisn ayaklarında ve bebe yastığı pazenden )
-2 tane lif
-bornoz
-havlu takımı
oyy galba hepsi bulaşar bı isimini makineye attım
çok sevindim ya ama gözümde korktu çok şey almış annem vay anam vay dicek
öylemi..göbek bakımı bebeğin göbeğini nasıl temizleyeceğini gösteriyorlar o...eee sende yapmazlarsa imza atmazsın....sonuçta bedava doğum yapmıyorsun orda....ya zaten bir gece kalacağım o kadar bir aksilik olmazsa inşallah...ben bi sorayım yarın dr me?sen duydukların varsa daha yaz...benim dr orda çalıyorya!
kız sizin yasaklar başınıza vurmuş valla alemsiniz ya neler konuşmuşunuz neler.Özelikle şu doğumda makyaj ve fön olayına güldüm.Siz doğumu yaparken ne makyaj kalır ne fön doğumdan sonra yaptırırsınız.Bide 6. haftadan sonra doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz korunmak için.Süte geçse bile zarasız oluyo düşük dozajlı doktor vermişti banada doğumdan sonra kontrole gidince sorarsınız.Spiral önermem bir çoğunuzun ilk bebeği zaten 5 senede bir değiştiriliyo artı zararıda oluyo artı spirallede hamile kalnda var.
Ne caliyomus be
sezeryana makyaj ve fonle girecegimi dusunemiyorum bilekaydirigubbakcemile3
ben ayilana kadar dunya aleme kufur ederim herkesde beni duyar diye cok cekiniom kaydirigubbakcemile3
canım cesaretin varsa ve tansiyon problemin yoksa epidural sezeryanı öneririm inan çok memnun kalırsın.
normalde vardir cesaretim ama dogum esnasinda ne olur hicbilmiyorumki.dusunmuyorda degilim.goz ameliyatimda tek basimaydim falan ama korkarmiyim acaba? heyecanlanirsam ne olur merak ediyorum.
sen epidural sezeryan mi oldun ilk bebisinde ?
normalde vardir cesaretim ama dogum esnasinda ne olur hicbilmiyorumki.dusunmuyorda degilim.goz ameliyatimda tek basimaydim falan ama korkarmiyim acaba? heyecanlanirsam ne olur merak ediyorum.
sen epidural sezeryan mi oldun ilk bebisinde ?
merhaba mart ayının muhabbet kuşu anneleri... coşturmuşsunuz yine sayfayı.. çok ayrıntılı okuyamadım ama anafikri sezdim kaydirigubbakcemile3 yazıktır uğraşmayın şu adamlarla sonra bak giderler benimki gibi özlem manyağı olursunuz. daha da olmadı gönderin deniz harb okuluna subay yapın yallah denize. benimki de karaya çıksın :gitme:
neyse kızlar asıl haberleirme geçmek istiyorum çünkü bu erkek milletinin odunluğu çözümsüz malum...
biz bugün doktor amcamıza gittik... doktor benim bebişime "tosuncuk" dedi. sonra da kızımdan tekmeyi yedi. bu kız milletine hiçbir yaşta tosun demeyeceksin. anası gibi kilo konusunda kızım da hassas zemuszemus neyse bebişim doğum pozisyonunu almış sonunda. biş çıkartması kaldı zira kızımın bir yanakları var teyzeleri doktor bile şaşırıyor. sizde kim böyle tombul yanaklı diye sordu kaydirigubbakcemile3 inşallah çıkarabilirim zamanı gelince kızım 1800 gr. olmuş 31+5'te. boyunu söylemedi. ama bebeğin gayet normal dedi. 34. haftada nst'ye bağlanacakmışım. magnezyum yazdı. kızımın tostik suratının fotoğrafını verdi. aşık oldum sanırım o minicik ağzına :asigim:
işte böyle teyzoşlar... bebiklerin hepsi sağlıkla büyüsün normel normel çıksınlar inşallah... :Saruboceq: Allah hepsini nazarlardan korusun...
canim masallah kizina allah nazarlardan saklasin.benimde oglanin yanaklari tombik resmen ultrasonda gorunuo
seninki subaymis anladigim kadariyla
benim subay falan degil ama denizci .1 yildan fazla zamandir.ne demisler denizcinin parasi pul karisi dul olurmus kaydirigubbakcemile3
aman gitmesin cok ozlerim ben askimiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?