- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.221
canim masallah kizina allah nazarlardan saklasin.benimde oglanin yanaklari tombik resmen ultrasonda gorunuo
seninki subaymis anladigim kadariyla
benim subay falan degil ama denizci .1 yildan fazla zamandir.ne demisler denizcinin parasi pul karisi dul olurmus kaydirigubbakcemile3
aman gitmesin cok ozlerim ben askimiiiiiiiii
aynnenn öyle tatlım ... bir de duydum somali görevi uzamış... oy oy oy çok sinirliyim...
maaşallah tokmbiş miniklere
Uyumaya kaciyom
Evet canım.Doktorunla bir konuş o sana en iyi yolu gösterir.Bak 10dk demiyo bebek çıkıyo arkadan 10 dakka sonra anne sadece 8 saat kalkmıyosun bol bol sıvı alıyosun.Hemen bebişi emziriyosun.Diğer sezeryanda ayılamıyosun 40 -45 dk bebek ağlayıp duruyo yardım almadan bebği emziremiyosun kafan sersem gibi oluyo artı bide narkoz çıkarma sorunun oluyo.
CERENORA doğumda yanında olmıycakmı yoksa ?
MERHABA CERENORA.tez zamanda eşine kavuşursun inşallah.Oh bebişte dönmüş kilosuda süper maşallah herşey hep böyle normal gider inşallah.
bizimkiler 4 aylik kontratlarla calisiolar.sendekinde o da yoktur.allah sabir versin canim ya zor bilirim.
benimkide sefere gidermis kaydirigubbakcemile3
bende armatoru bulur parcalarmisim
sağol canım umarım hepimiz için son ana kadar her şey yolunda gider...
yok canım ya benimkinin hiç 4 ay gittiği omadı en fazla 60-70 gün. o bile çok koyuyor insana...
CERENORA doğumda yanında olmıycakmı yoksa ?
seninki bu korsan saldirilar sebebiyle guvenlik olarak gitti galiba.
60 70 gunde azmi hayatim
yaw biz ailecek deniz gemi isindeyiz galba bizim oglanda buyuyunce yolumuzdan sasmayacak.kaydirigubbakcemile3 oda kaptan olur heralde
senmiydin 8 tane doktor değiştiren arkadaş niye bukar kararsızsınnız?Doğuma kadar bir doktora gitmen lazım zira muaynesine gitmeden herhangi bir hasteneye gidip doğum yaparsan ilgilenmiyolar bile rezil oluyosun.
Canım sen ballısın valla aman nazar değmesin sınavıda kazandın ohoh şansınız hep böyle gider inşallah.yok canım doğumda burada... ama tamamen bizim şansımızdan kaynaklanıyor ( aman nazar değmesin) yoksa kesinlikle izin vermiyorlar. arkadaş erken doğum tehlikesi var diye rapor aldı adama yine izin vermediler. hatta birinin tam boğazı geçerken doğmuş bebk botla kıyıya atıvermişler adamı yola devam etmişler sempatiksalakcinni
yok canım benimki daha gitmedi de bu mesele uzarsa tehlike doğabilir eyvahedigeldismile
burda sor istersen belki giden vardır o doktora en azından fikir edinmiş olursun zaten az kalmış bence bir doktorda karar kıl.ben degistirmedim doktorumu hala ayni sadece guven sarsildi bende ve diger doktorlarinda fikirlerini almak istedim.
delta ya hastaneye bakmak icin gittim ama once muayene olman lazimmis dogum icin.bende muayene oldum.ama ne yalan soyleyeyim doktoruda begendim fakat hic tanimiyorumki bilmiyoyummmmm
lütfetmiş sanki o kadar çene yapıo madem alacak tabiialsanaalsanasmileSen yarında kaynananın bir elini öp bence kadın okadar şey almış biz bir çorap bilem görmedik bir teşekkür et sevinsin garip.
yaw ebru bırak küçükyalıyı falan gel beraber sözleşelim tarihleri ayarlayalım suni sancıyla aynı günde doğuralımolumunekankayizsmileŞenizben deltada yada medicanada yapmayı düşünüyorum doğumu canım......
bn 7 aylık bi kararsızlıktan çelişkilerden sonra medicana çamlıcada karar kıldım odalarını gezdim, doğumhanesini gördüm hastabakıcılar, çalışanlar herkes çok ilgiliydi dr.danda memnun kaldım we okeyledim sonunda:lepi:kislar sizin dogum yapacaginiz hastaneler belli mi ? bana bi akil fikir verin deli olacagim.hastane daha belli degil.kaldi 1.5 ay.sancim gelse kalakalirim herhalde oyle evde dogururum.
Canım sen ballısın valla aman nazar değmesin sınavıda kazandın ohoh şansınız hep böyle gider inşallah.
allah korusun
lütfetmiş sanki o kadar çene yapıo madem alacak tabiialsanaalsanasmile
yaw ebru bırak küçükyalıyı falan gel beraber sözleşelim tarihleri ayarlayalım suni sancıyla aynı günde doğuralımolumunekankayizsmileŞeniz
bn 7 aylık bi kararsızlıktan çelişkilerden sonra medicana çamlıcada karar kıldım odalarını gezdim, doğumhanesini gördüm hastabakıcılar, çalışanlar herkes çok ilgiliydi dr.danda memnun kaldım we okeyledim sonunda:lepi:
camlica bana uzak :sm_confused:
tek basima dogurur gelirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?