- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.241
ozaman kendine yakın bir hastane seç bak eşinde sefere falan gidiyomuş her ihtimale karşı yakın bir hastane daha mantıklı bence.
camlica bana uzak :sm_confused:
tek basima dogurur gelirim heralde
Adama trpi atamadım zira getirdikleri karsında şoke öldüm
hiç abarmadan yazıyorum
- 2 adet tulum sapkali eldivenli
-Buyuk hastane çıkışı
-küçük hastane çıkışı
-5 tane orme Yelek
-5 tane örme patik
-2 tane örme Yelek ( çok beğendim )
-12 tane şapka renk renk
-12 tane çorap renk renk
-12 tane önlük renk renk
-12 tane ağız bezi
-yüz bezi
-örme atkı bere minicik
-atkı bere eldiven
-6 tane iç badi boy boy
-polar battaniye fermuarli
-ince polar battaniye
-penye battainye
-pazen battaniye( kendi dikti)
-kadife kalın battaniye
-esimin bebeklik battaniyesi ve yastığı( yep yeni gibi şaşırdım)
-alt değiştirme
-ici naylon cis geçirmeyen yatak koruyucu
-çarşaf takımı
-nevresim takımı(arı mayalii çok güzel)
-bebe yorganı
-alt desitirme ( bunu kendi dikti harika bisey)
-mevlitte bebek sallama seti ( gereksiz bence )
-2 tane ayakta sallama seti ( büyük bastık gibi ici hafi dolu ayağına kuyuorsunnbebegin sırtı falan acimaisn ayaklarında ve bebe yastığı pazenden )
-2 tane lif
-bornoz
-havlu takımı
oyy galba hepsi bulaşar bı isimini makineye attım
çok sevindim ya ama gözümde korktu çok şey almış annem vay anam vay dicek
simenaydanda haber yok galiba sizler nasılsınız görüşmeyeli.?
SELKİE en nefret ettiğim şey bir insanın aşağılamaktır.Saygısı olan karşındakini aşağılamaz eşinin sana sevgisi olabilir ama saygısını yitirmiş bence sen doğumdan sonra seni kaybetmenin nedemek olduğunu bir göster.Erkekler böyle hep elinin altındasın her dediği oluyo hep evde bekleyensin seni garanti avcunun içinde biliyo sen onun avcundan bir kay bakalım neoluyo.Nasıl sürünüyo?
ne ayıp oluyor kız ,,sorarım benim dr ye? hakanıda sorarım,çoçuk dr sinide?hakanı internettede arattım ben giden hastalrı var,güzel yorumlar yapılmış...selkie ayip oluo artik ama doktro hakan`i da bi sorsana:kedi:
birde oranin cocuk doktoru nasil biliyormusun ? yani yenidogan bebek icin
SELKİE ani çıktı bişeymi oldu acaba.?
merhaba mart ayının muhabbet kuşu anneleri... coşturmuşsunuz yine sayfayı.. çok ayrıntılı okuyamadım ama anafikri sezdim kaydirigubbakcemile3 yazıktır uğraşmayın şu adamlarla sonra bak giderler benimki gibi özlem manyağı olursunuz. daha da olmadı gönderin deniz harb okuluna subay yapın yallah denize. benimki de karaya çıksın :gitme:
neyse kızlar asıl haberleirme geçmek istiyorum çünkü bu erkek milletinin odunluğu çözümsüz malum...
biz bugün doktor amcamıza gittik... doktor benim bebişime "tosuncuk" dedi. sonra da kızımdan tekmeyi yedi. bu kız milletine hiçbir yaşta tosun demeyeceksin. anası gibi kilo konusunda kızım da hassas zemuszemus neyse bebişim doğum pozisyonunu almış sonunda. biş çıkartması kaldı zira kızımın bir yanakları var teyzeleri doktor bile şaşırıyor. sizde kim böyle tombul yanaklı diye sordu kaydirigubbakcemile3 inşallah çıkarabilirim zamanı gelince kızım 1800 gr. olmuş 31+5'te. boyunu söylemedi. ama bebeğin gayet normal dedi. 34. haftada nst'ye bağlanacakmışım. magnezyum yazdı. kızımın tostik suratının fotoğrafını verdi. aşık oldum sanırım o minicik ağzına :asigim:
işte böyle teyzoşlar... bebiklerin hepsi sağlıkla büyüsün normel normel çıksınlar inşallah... :Saruboceq: Allah hepsini nazarlardan korusun...
lütfetmiş sanki o kadar çene yapıo madem alacak tabiialsanaalsanasmile
yaw ebru bırak küçükyalıyı falan gel beraber sözleşelim tarihleri ayarlayalım suni sancıyla aynı günde doğuralımolumunekankayizsmileŞeniz
bn 7 aylık bi kararsızlıktan çelişkilerden sonra medicana çamlıcada karar kıldım odalarını gezdim, doğumhanesini gördüm hastabakıcılar, çalışanlar herkes çok ilgiliydi dr.danda memnun kaldım we okeyledim sonunda:lepi:
kız ne gün geleçeğine bağlı bebişin..ben dr me nerden daha çabuk ulaşabileceksem orda doğum yapaçağım..hafta içi mesai saatlerinde gelirse delta mesai saatleri dışında gelirse medicana!
senin oğlan kesin memur olur Selkie... doğuştan mesai kavramı olacak kaydirigubbakcemile3
:)))))))))))))) memur olmasın kız? dr edecem ben onu!!!! babasına çeker belki babasının masai saatleri uzun....neyse kaldırım muhendisi olmasında memur olsun.....
Aşk olsun Selkie biz ailecek memuruz alınırım bak :roflol:
unutmayalım lütfen Cumhurbaşkanı da memur :roflol:
alınma hayatım ona bakılırsa benim görümcemler amca çoçukları dayı çoçukları hepsi memur...memurların hayat şartları zor o nedenle.....
Alınır mıyım tatlım ya aşk olsun... en hayırlı meslek ne ise o olsun evlatlarımız... zaten 20 yıl sonra yavrularımız kimbilir nasıl bir hayat kavgasına atılacaklar... işsiz kalmasınlar da...
sorma canım ya,bende çok endişe ediyorum ilerde inşallah güzel bir hayatları olur
buu arada kanal d de beyaz show var 2 ufaklık çıkarmışlar oraya ,,öldüm gülmekten..ne kadar zeki çoçuklar....
işte onlardan benim sınıflara 10-15 tane lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?