2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnm canım 8 dr değiştiren
ilkine gittim beşiktaşta çok yaşlıydı bunakla uğraşamam dedim cam dibi gözlüklerle bana iyi rehberlik edemezdi, unutkandı
ikinci beşiktaşta bi kadındı oda muayene ederken tangamı görünce bu ne böyle sosyetik donları bi daha giyme, falan gibi bişey söyledi mal ona neyse donumdan sosyetik donuymuşşşş
üçüncüsü jinemed hospital memnundum fakat çok paracı bi hastaneydi bi kan tahlili 180 falandı we sgk ile anlaşması bitti fiyatlar uçtuuuu
dördüncü özel drdu üsküdarda o da sezaryenciydi sanki, ağzından cımbızla laf alıyoduk, suratsızdı birazda ısınamadım
beşinci hospital türk çok kalabalıktı, kadın 3 dakikada bizi postaladı sesini duymak için kulağımızı kadının ağzına dayamamız gerekiodu ilk we son gidişim oldu..
altıncı hakan topalismailoğluydu onda pek sorun yoktu da çalıştığı hastane karışıktı ultrason cihazına başka birine gönderdi falan..
yedinci hospitalium şişli idi orasını zaten tekrar anlatmak istemiorum herşey berbattı...
sekizincide şimdi medicana çamlıca son nokta... gayet memnunum
beşinci

doktora ısınamamak çok kötü bir şey..
ben İzmir'de bir doktora gitmiştim... tatildeydik kalp atışlarını duymak için gitmiştim. ultrasonun sesi çıkmıyordu. ben duyamadım. doktor atıyor dedi inanmak zorunda kaldım. sonra 7 haftalık hamileydim arı soktu aynı doktora gittim suratıma sırıtıyor cevap vermiyor gerizekalı...
ama evime geldim buradaki doktorum tek deneme mükemmel... hamile kalmadan karar vermiş araştırmıştım çünkü...

kıslarr size iyi geceler demeden yatamıyorum ben
hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın güzel güzel uyuyun tontişlerle öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan

evet blgisayarım dondu yine....

gülaycığım gelmiş cicler,hadi güle güle kullansın delikanlı,gözün aydın

2 sene önce boşanıyorduk,yalnızken böyle şeyler yapmıyor,başka şeylerden kavga ediyoruz,ne zaman onunkilerle bir araya gelsek yapıyor,evet bende saygısı olduğunu düşünmüyorum aslında,bazen sevmediğini bile düşünüyorum,ama sonra başka insanlara davranışlarına bakıyorum,sona diyorumki huyu bu....çalışanlarının burnundan getiriyor,üzülüyorum onlara,,,onlara daha ağır davranıyor...annesine bile laf söylüyor bazen..bağırıyor...biraz burnu havada benimkinin,benim kayınvalidem 7 sene sonra bulmuş eşimi,ve tek erkek biraz şımartılmış,kayınvalidem hala küçük çoçuk gibi davranır eşime,bir dediğini iki etmez..eşime evde duyulan saygı kayınpederime duyulmaz...ben onların gösterdiği ilgiyi göstermiyorum eşime,o nedenle onları daha fazla tutuyor eşim...eşimin karşısında herkes hazırolda durur ,ben durmam,beni korkutamıyor,sanırım o nedenle böyle davranıyor...aklı sıra beni ezmeye çalışıyor....yoksul bir aileden gelmiş,zor şartlarda okumuş ve şimdi olabileçeği en yüksek makamda sayılır...kendine güveni çok fazla ama ben o güveni zedeliyorum sanırım hareketlerimle....istiyorki bende onunkarşısında hazır olda durayım onun her dediğini yapayım..bana bir defasında,bir sürü insanı değiştirdim,adam ettim ama seni değiştiremedim dedi...çok dikmişim....

selkie ayip oluo artik ama doktro hakan`i da bi sorsana:kedi:
birde oranin cocuk doktoru nasil biliyormusun ? yani yenidogan bebek icin
ne ayıp oluyor kız ,,sorarım benim dr ye? hakanıda sorarım,çoçuk dr sinide?hakanı internettede arattım ben giden hastalrı var,güzel yorumlar yapılmış...
SELKİE ani çıktı bişeymi oldu acaba.?

burdayım bacım bilgisayarım dondu

canım maşallah bebebğine,tosuncuk olmuş...

kız ne gün geleçeğine bağlı bebişin..ben dr me nerden daha çabuk ulaşabileceksem orda doğum yapaçağım..hafta içi mesai saatlerinde gelirse delta mesai saatleri dışında gelirse medicana!

kız ne gün geleçeğine bağlı bebişin..ben dr me nerden daha çabuk ulaşabileceksem orda doğum yapaçağım..hafta içi mesai saatlerinde gelirse delta mesai saatleri dışında gelirse medicana!

senin oğlan kesin memur olur Selkie... doğuştan mesai kavramı olacak kaydirigubbakcemile3

:)))))))))))))) memur olmasın kız? dr edecem ben onu!!!! babasına çeker belki babasının masai saatleri uzun....neyse kaldırım muhendisi olmasında memur olsun.....

Aşk olsun Selkie biz ailecek memuruz alınırım bak :roflol:
unutmayalım lütfen Cumhurbaşkanı da memur :roflol:

Neyse kızlar bız yatıyoruz sanırım kocısım gezınıyor kavga ettık benıde cagırmıyor ben gıdım en ıısı alsanaalsanasmile Herkese ıı geceler

alınma hayatım ona bakılırsa benim görümcemler amca çoçukları dayı çoçukları hepsi memur...memurların hayat şartları zor o nedenle.....

Alınır mıyım tatlım ya aşk olsun... en hayırlı meslek ne ise o olsun evlatlarımız... zaten 20 yıl sonra yavrularımız kimbilir nasıl bir hayat kavgasına atılacaklar... işsiz kalmasınlar da...

Alınır mıyım tatlım ya aşk olsun... en hayırlı meslek ne ise o olsun evlatlarımız... zaten 20 yıl sonra yavrularımız kimbilir nasıl bir hayat kavgasına atılacaklar... işsiz kalmasınlar da...

sorma canım ya,bende çok endişe ediyorum ilerde inşallah güzel bir hayatları olur

buu arada kanal d de beyaz show var 2 ufaklık çıkarmışlar oraya ,,öldüm gülmekten..ne kadar zeki çoçuklar....

sorma canım ya,bende çok endişe ediyorum ilerde inşallah güzel bir hayatları olur

buu arada kanal d de beyaz show var 2 ufaklık çıkarmışlar oraya ,,öldüm gülmekten..ne kadar zeki çoçuklar....

işte onlardan benim sınıflara 10-15 tane lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…