- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.261
:))) bende benim oğlana bişey öğreteceğim diye evde çırlayıp duruyorum.beni hiç dinlemiyor.özendim valla...benimki herşeyi çok buluyo ama o nedenle bişeyin kıymetini bilmiyor...
kesinlikle bütün imknaları yığıyoruz önlerine sonra iş çığrından çıkıyor...
iyi geceler herkese ...
kendiniz eve bebiklere iyi bakın... opuyorumnanaktan
Günaydın Megg
ne zaman üşüttün ayol gecmiş olsun bugün yat dinlen bari kendine dikkat et
Günaydın hepinize
Megcim geçmiş olsun, bu soğuklarda kendimizi korumak baya zor zaten..
Gülaycım kayınvaldenin bohça listesini görünce gözlerim büyüdü :))
Maşaallah, hiç bişey almasan onlar bile yeterdi ilk zamanlar :))
Beklentilerimi büyüttün ayol, bakalım bizimkilerden neler gelecek
Bu arada akşam merak edip annemlerden girdim 5 dakikalığına, simenayı sordum
Biriniz cevap vermediniz gece kuşları alsanaalsanasmile
Bu arada işyerindeki son günüm bugün bilmiyorumkismile
Evet dün ağrıları oldu, bebek kasık ve makata baskı yapınca apartopar dr.a gittiSağol canım.Ben zaten geceleri çok nadiren giriyorum.Simenayıda şimdi öğrendim inan.Hastanedemi şu anda peki?
Çıkaracağım zaten inş. :lepi:Oh oh ne güzel tadını çıkar öyleyse.Eve çıkınca iyice dinlen.Bu arada Ankarada 2-3 gündür kar vardı şimdi buz olmuş yerler.Eşim yalnız başına inme aşağı diyor.Haklı valla büfeye kadar eşimle indim kaymaya başladı ayaklarım eşim tuttu hep kolumdan eve kadar çıkardı beni.Hamişler için çok tehlikeli şu aralar Ankaranın buzlu yolları...
günaydın canlarım
kocam yine sabahçı işe gitti 7.30da uyandı we ben geleneksel olarak daha uyuyamadım ondan sonra 1,2 saat sonra yine gelip beni uyutacakmış... uyutsun zaten gece 3ü geçiodu uyuduk annem we teyzemler bizde kaldı gırgır şamata teyzemin americadaki doğum hikayeleri koptuk yani şimdide bayılmak üzereyimkafamçokkarıştı
Evet dün ağrıları oldu, bebek kasık ve makata baskı yapınca apartopar dr.a gitti
Sancı ve açılma varmış, dün gece orada kalacaktı, duruma göre çıkartacaklar
2 hafta daha bebeği tutmaya çalışacaklar iğnelerle
Hayırlısı inş.
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
Çıkaracağım zaten inş. :lepi:
Evet çok dikkat et, ben de baya zorlanmıştım, birileri yardımıyla işe gidip geldim
Şimdi İst. da yağmur sayesinde hiç kar kalmadı rahatla gidip geliyorum 2 gündür
Günaydın gamze
hepsini çıkarınca kendımı bebek magazasında sandım
insan seviniyor ayol bu kadar almasada sevınırdım bırde evladına olunca dagada hosuma gıttı
cocumun eksıgı olsun ıstemmkaydirigubbakcemile3
tulumlaarı yıkadım dun sapkaları agız bezlerını felann
bu sabahta kadıfe battanıyeyı polar battanıyeyı ve kadıfe tulumları attım şimdi çıkardım sasırdım onun kadıfesını degıl gecen yıkadım zar zor kuruttum kadıfe battanıyeyı yıkamışım ıkısıdepastel tonlarda ayırt edememışım yaw
şimdi tekrar onun kadıfesıyle orme yeleklerı ve hırkalarını attım işimi cogalttı delı gıbı yaaw
bırde bugun egenın peluş oyuncaklarını yıkım diyorum kac derecede yıkanır acaba ?
Meg; anacım ne cam acması kızımm ateşlimisin ben varya camı acıp dışarı bakmıyom çok üşüyen bi tipi zatii
sende dikkat et kendine
simenayın catı muaynesiyle alakası yok canım sancıları basladı ve rahim agzı acılmış inşallah
2 hafta daha bekletırler :Saruboceq:
hastaneden cıkarırlarmı bılmıyorum belkı doguma kadar kalır
hasret günaydınn anacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?