2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnnn bugün çok mutluyum :) oğlumun beşiği geldi ben görmeden alındı ama internette beğendiğim beşiği almış kaynana sultan

Ay dur hasta olma sende sakın.Sıkı giyin...

Canım sen git uyu geç yatmışsın hem... Dinlen iyice...

kocam gelse 1 dakika durmicam emin ol:bbo:
benim kız dün geceden beri coştu walla kardeşim we kuzenlerimin bıcır bıcırlığında o da azmanlık yapıo tabi 3 çocuk sesi ewde bizimki dururmu tabi gece 3,30du hala fıkır fıkır kaynıyodu cincırımkaydirigubbakcemile2

Oy maaşallah annesi o da orda oynamış demekki eşlik etmiş ordan kuzenlerine :)

ya kızlar ben yine bunalıma girdim şubat annişlerine bi baktım 20 doğuran warsempatiksalakcinni we sadece 2 normal doğum gerisi hepsi ameliyatlıeyvahedigeldismile
ya birisi gitsin de şu ocak we şubat annelerine sorsun neden böle sezaryen oranı yüksek bütün normal die gidenler sezaryenle dönüyo çok korkuyorum yaa
ama görceksiniz ben üstün performansımla normal doğum yapıp gelicem, çünkü kendimi we wücudumu tanıyorum çıkarcam o bebeği ordan sizde görceksiniz ahanda yazdım buraya:Saruboceq:

Oooo tebrikler güle güle kullansın oğluşun inşAllah...

saol canım hepimizinki ii günlerde kullansın aldıklarımızı beşikten başka tek bir zıbın almış Allah kimseye muhtaç etmesin parasıda var yani kıyamıyo.Benim aldıklarımı görünce sok geçirdi sonuçta ne kadar ii olursan ol herkesin kendi annesi gibi yokkkkkkkkkkk :)))

ayy canımm bazen banada geliyo ama ben baya tıtek bı tıkım gece corapla uyuyom tövbe yarabbim ölsem imansız gıtcem

herkese günaydınnnnnnn bugün çok mutluyum :) oğlumun beşiği geldi ben görmeden alındı ama internette beğendiğim beşiği almış kaynana sultan
gunaydınnn
oyy bızde konuştuk ha kızdık parladık kaynanalaraa

Ay dur hasta olma sende sakın.Sıkı giyin...
ayy kız banada gelıyo galba dogum ustu
o kadsrmı nann bayanssulusmile sen benım kaynanın aldıklarını okuma oyleyse sositososito

sen ocak annelerınde kac kişi normal dogurmuş gördünmü
görmedıysen hiç görme oyleysee

buarada ekı kssım aralık annelerınde oyle lısteler okmu yaww

wallahi öyle yaptı açtım karnımı serdim ortaya annemler çocuklar yamulup yumulmasına koptular neler yaptı anlatamam yaa çok azdı çoook teyzesiii
benım annem korkuyo karnımı ellemıyo bıle ben bayılırım dıyo

günaydın kızlar ben sizlerden 1 hafta yine ayrıyım mafoldumben
hem benim kardeşim hem eşimin kardeşi geliyo bugün bize
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın sonra görüşürüzzz:gitme:

kardesler kızmıı kujuu
iş yaptırırsın :içelim:

ege bıze beşiğini göster

o kadsrmı nann bayanssulusmile sen benım kaynanın aldıklarını okuma oyleyse sositososito[/QUOTE]

canım güle güle kullansın oğlusun aferin kaynanana benim kendi annem seve seve aldı egenin kıyafetlerini bana beğendirdi herseyi o aldı annem gibisi yokkkkkkkkk .... kaynanam beşiğin içine yatak bile almamış pinti şey

laelaelaelaelae aslında bence sızwe bosuna aldı ıcıne yatagıda almamış sızı paradan cıkarıcak gene hedıye besık
zıra oda almışsınız zatenn
benım kaynanamda kendı kafasına gore aldı
soruyo begendinmi çok begendişm saolun kesenıze bereket dıyortum
oda dıyo kım ne karısır bana kendı paramla aldım dıyo kötükedihüso
ister begen ıster begenmemı demek ısstıyo
kocam cocuk gıbı hepsını elleyıp baksana buda cok guzel oda cok guzel dımıdıyıp durdu canım benım

evet bılıyrumm gule gule kullansın egenn
ne kadarlık oldunuz sız

ay bilmez olurmuyum ondan bunalıma girdim, nolcak bu böle:sinifsinif:

günaydın kızlar nassınız bakiiim?

bend ebu gün d rye gideeğim,bıdığımı göreçeğim....bakalım büyümüşmü teyzeleri...

gülay kaynana güzel döşemiş,kadına kızdık ama aferin neler yapmış...
benimki oğlumda 2 battaniye bir yün yorgan yaptırmıştı sadee.ha birde yatak örtüsü almıştı..bundada bişey yaptırmadı...

acnım geçmişl olsun dikkate et kwndine

simenaydan hala haber yok canım..bende merak ediyorum..

Bu arada işyerindeki son günüm bugün bilmiyorumkismile

hadi gözün aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…