- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.281
gamzee ooo tebrikk ederimm haftaa içi napcann bi sürüü hayalin vardırr eminimmturkbayragi
inşallah dün dogum yapmamıştır simenay
gamze dün görmedim canım görsem cevap verırdım
dun kıme mesaj atmıstı dılayamı bosnayamı?
buarada 3 kere hapşurdum hastalık gelmıy umarım
Canım sen git uyu geç yatmışsın hem... Dinlen iyice...
herkese günaydınnnnnnn bugün çok mutluyum :) oğlumun beşiği geldi ben görmeden alındı ama internette beğendiğim beşiği almış kaynana sultan
kocam gelse 1 dakika durmicam emin ol:bbo:
benim kız dün geceden beri coştu walla kardeşim we kuzenlerimin bıcır bıcırlığında o da azmanlık yapıo tabi 3 çocuk sesi ewde bizimki dururmu tabi gece 3,30du hala fıkır fıkır kaynıyodu cincırımkaydirigubbakcemile2
Oooo tebrikler güle güle kullansın oğluşun inşAllah...
Oy maaşallah annesi o da orda oynamış demekki eşlik etmiş ordan kuzenlerine :)
ayy canımm bazen banada geliyo ama ben baya tıtek bı tıkım gece corapla uyuyom tövbe yarabbim ölsem imansız gıtcemCanım ah şu kansızlık varya nefes alamayınca açıyorum camı pencereyi nefes almaya çalışıyorum.Sonrada burnum tutuluyor ayaklarım üşüyor.Normalde bende çok üşüyen bir tipim ama son zamanlarda açık hava isteyesim var hep...
gunaydınnnherkese günaydınnnnnnn bugün çok mutluyum :) oğlumun beşiği geldi ben görmeden alındı ama internette beğendiğim beşiği almış kaynana sultan
ayy kız banada gelıyo galba dogum ustuAy dur hasta olma sende sakın.Sıkı giyin...
o kadsrmı nann bayanssulusmile sen benım kaynanın aldıklarını okuma oyleyse sositosositosaol canım hepimizinki ii günlerde kullansın aldıklarımızıbeşikten başka tek bir zıbın almış Allah kimseye muhtaç etmesin parasıda var yani kıyamıyo.Benim aldıklarımı görünce sok geçirdi sonuçta ne kadar ii olursan ol herkesin kendi annesi gibi yokkkkkkkkkkk :)))
sen ocak annelerınde kac kişi normal dogurmuş gördünmüya kızlar ben yine bunalıma girdim şubat annişlerine bi baktım 20 doğuran warsempatiksalakcinni we sadece 2 normal doğum gerisi hepsi ameliyatlıeyvahedigeldismile
ya birisi gitsin de şu ocak we şubat annelerine sorsun neden böle sezaryen oranı yüksek bütün normal die gidenler sezaryenle dönüyo çok korkuyorum yaa
ama görceksiniz ben üstün performansımla normal doğum yapıp gelicem, çünkü kendimi we wücudumu tanıyorum çıkarcam o bebeği ordan sizde görceksiniz ahanda yazdım buraya:Saruboceq:
benım annem korkuyo karnımı ellemıyo bıle ben bayılırım dıyowallahi öyle yaptı açtım karnımı serdim ortaya annemler çocuklar yamulup yumulmasına koptular neler yaptı anlatamam yaa çok azdı çoook teyzesiii
sen ocak annelerınde kac kişi normal dogurmuş gördünmü
görmedıysen hiç görme oyleysee
buarada ekı kssım aralık annelerınde oyle lısteler okmu yaww
benım annem korkuyo karnımı ellemıyo bıle ben bayılırım dıyo
evet bılıyrumm gule gule kullansın egenn
ne kadarlık oldunuz sız
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn.....
Dün ayaklarımı üşütmüşüm böbreklerim belim sırtım ve kasıklarım çok ağrıdı.Sıcak tutunca iyi geldi ama bu seferde tuvaletten çıkamaz oldum bir damla için kasıklarım acayip sancıdı.Gaz sancımda eşlik edince zor geçti biraz ama sanırım üşütmem iyi olmadı.İdrar yollarında zaten az iltihap vardı şimdi üşütünce iyice çoğalmıştır eminim.
Günaydın hepinize
Megcim geçmiş olsun, bu soğuklarda kendimizi korumak baya zor zaten..
Gülaycım kayınvaldenin bohça listesini görünce gözlerim büyüdü :))
Maşaallah, hiç bişey almasan onlar bile yeterdi ilk zamanlar :))
Beklentilerimi büyüttün ayol, bakalım bizimkilerden neler gelecek
Bu arada akşam merak edip annemlerden girdim 5 dakikalığına, simenayı sordum
Biriniz cevap vermediniz gece kuşları alsanaalsanasmile
Bu arada işyerindeki son günüm bugün bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?