- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.301
Kaynanalardan bizemi gelsinn ebruu
Ege ; 3 hafta büyüküz ya abiyiz biz vereliniortak
hasret valla bilmiyom banad abizim dönemde 4-5 tane sezeryan cıkıcak gerisi normal olcak gibime geliyo
He ya ebru baya çok şey yapmış saolsun kaydirigubbakcemile3
hamile bi ünlü dün gece kanama gecirmiş kim lan o berguzarmı acaba
Kaynanalardan bizemi gelsinn ebruu
Ege ; 3 hafta büyüküz ya abiyiz biz vereliniortak
hasret valla bilmiyom banad abizim dönemde 4-5 tane sezeryan cıkıcak gerisi normal olcak gibime geliyo
ebru cicibebe bisküvü nasıl yenir
ebru cicibebe bisküvü nasıl yenir
kanal d gösterdcekler magazinde bende mera ettim birde özge özberkte bizle hamile
ha birde cennet mahallesindeki şişko kadın vardıya tel adamla evliydi oda 7.5 aylık hamileymiş
öyle bisküvi givbide yiyebilirsin..sonra bisküvinin içine muz ve süt katıp blendırdan geçirerek mama gibi yiyebilirsin..yada sütte ezerek..ama ben en çok süütn içine bandırarak yemeyi severim...sempatiksalakcinni
kanal d gösterdcekler magazinde bende mera ettim birde özge özberkte bizle hamile
ha birde cennet mahallesindeki şişko kadın vardıya tel adamla evliydi oda 7.5 aylık hamileymiş
Sütü ısıtımmı yavrumm yicem ben onu kafaya taktım rüyamdada mama gibi yiyodum galbaa
muzudamı ezim blendır üst rafta alamamcatalla ezerim onları benn
hasret bence isteyerek sezeryan yavrum sancıyla gidip acılmas olanı neden sezeryana alsınlarüstleik yasakta geldi sezeryana
ya kızlar ben yine bunalıma girdim şubat annişlerine bi baktım 20 doğuran warsempatiksalakcinni we sadece 2 normal doğum gerisi hepsi ameliyatlıeyvahedigeldismile
ya birisi gitsin de şu ocak we şubat annelerine sorsun neden böle sezaryen oranı yüksek bütün normal die gidenler sezaryenle dönüyo çok korkuyorum yaa
ama görceksiniz ben üstün performansımla normal doğum yapıp gelicem, çünkü kendimi we wücudumu tanıyorum çıkarcam o bebeği ordan sizde görceksiniz ahanda yazdım buraya:Saruboceq:
saol canım hepimizinki ii günlerde kullansın aldıklarımızıbeşikten başka tek bir zıbın almış Allah kimseye muhtaç etmesin parasıda var yani kıyamıyo.Benim aldıklarımı görünce sok geçirdi sonuçta ne kadar ii olursan ol herkesin kendi annesi gibi yokkkkkkkkkkk :)))
wallahi öyle yaptı açtım karnımı serdim ortaya annemler çocuklar yamulup yumulmasına koptular neler yaptı anlatamam yaa çok azdı çoook teyzesiii
ayy canımm bazen banada geliyo ama ben baya tıtek bı tıkım gece corapla uyuyom tövbe yarabbim ölsem imansız gıtcem
gunaydınnn
oyy bızde konuştuk ha kızdık parladık kaynanalaraa
ayy kız banada gelıyo galba dogum ustu
o kadsrmı nann bayanssulusmile sen benım kaynanın aldıklarını okuma oyleyse sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?