2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buarada ev dandini resmen ya
biraz ufak ufak kalkımdatoplım
egenin hastane cantasını yeniden düzenlicem ve ütü yapcam kaynanaın aldı hastaen cıkısını

Kaynanalardan bizemi gelsinn ebruu

Ege ; 3 hafta büyüküz ya abiyiz biz vereliniortak
hasret valla bilmiyom banad abizim dönemde 4-5 tane sezeryan cıkıcak gerisi normal olcak gibime geliyo

He ya ebru baya çok şey yapmış saolsun kaydirigubbakcemile3

hamile bi ünlü dün gece kanama gecirmiş kim lan o berguzarmı acaba

Benimki gecen gün kuzene cıkıcaktık ya kurana bişi oldu diyor ben esyalaırmı alım yukardan gideirm bende diyom yok canım asa ınerız burdan gidersin diyo kıyamam sana yorulursun sempatiksalakcinni
hiç sevmiyom yapmacıklıgı yahu yengemde arkadan bana kaş göz yapıyor hehe

Kaynanalardan bizemi gelsinn ebruu

Ege ; 3 hafta büyüküz ya abiyiz biz vereliniortak
hasret valla bilmiyom banad abizim dönemde 4-5 tane sezeryan cıkıcak gerisi normal olcak gibime geliyo

bu hastane politikası hüküm sürdüğü sürece bizdede 10 tane normal olur yada olmaz ben şüpheliyim doğrusun ocak annleri şubat anneleri o 40,50 sezaryen sanki sezaryeni isteyerek mi oldu çoğu normal doğum die gittiler eeee?

kanal d gösterdcekler magazinde bende mera ettim birde özge özberkte bizle hamile

ha birde cennet mahallesindeki şişko kadın vardıya tel adamla evliydi oda 7.5 aylık hamileymiş

Sütü ısıtımmı yavrumm yicem ben onu kafaya taktım rüyamdada mama gibi yiyodum galbaa
muzudamı ezim blendır üst rafta alamamcatalla ezerim onları benn

hasret bence isteyerek sezeryan yavrum sancıyla gidip acılmas olanı neden sezeryana alsınlarüstleik yasakta geldi sezeryana

mart kedileri demişken
dogumdan sınra bebe uyurkene o işi yaparkene uyanırsa ellenmiyomuş bebe öylemi

sıçak sütle yap çanım...soğuk sütte yumuşamaz

İnş. öyle olur canım normal doğumla alırsın bebişini kucağına.

Öyle valla insanın kendi annesi gibisi yok.... Sağlıcakla doğsunda giysin minişlerimiz...

Sıcak tutmak lohusalık içinde iyi ama son zamanlarda çok garip terliyorum ama ayaklarımda buz gibi oluyor.Dengesiz bir durum yaşıyorum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…