- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.321
mart kedileri demişken
dogumdan sınra bebe uyurkene o işi yaparkene uyanırsa ellenmiyomuş bebe öylemi
o kadsrmı nann bayanssulusmile sen benım kaynanın aldıklarını okuma oyleyse sositososito
günaydın kızlar nassınız bakiiim?
bend ebu gün d rye gideeğim,bıdığımı göreçeğim....bakalım büyümüşmü teyzeleri...
gülay kaynana güzel döşemiş,kadına kızdık ama aferin neler yapmış...
benimki oğlumda 2 battaniye bir yün yorgan yaptırmıştı sadee.ha birde yatak örtüsü almıştı..bundada bişey yaptırmadı...
acnım geçmişl olsun dikkate et kwndine
simenaydan hala haber yok canım..bende merak ediyorum..
hadi gözün aydın...
İzlesene.com : Video - sertap erener -tulug tirpan - sen aglama
siz gelsin bu şarkı,sertapta ayrı bir güzel olmuş
mart kedileri demişken
dogumdan sınra bebe uyurkene o işi yaparkene uyanırsa ellenmiyomuş bebe öylemi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSağol canımmmmmmm............
Kaynanalardan bizemi gelsinn ebruu
Ege ; 3 hafta büyüküz ya abiyiz biz vereliniortak
hasret valla bilmiyom banad abizim dönemde 4-5 tane sezeryan cıkıcak gerisi normal olcak gibime geliyo
He ya ebru baya çok şey yapmış saolsun kaydirigubbakcemile3
hamile bi ünlü dün gece kanama gecirmiş kim lan o berguzarmı acaba
Sütü ısıtımmı yavrumm yicem ben onu kafaya taktım rüyamdada mama gibi yiyodum galbaa
muzudamı ezim blendır üst rafta alamamcatalla ezerim onları benn
hasret bence isteyerek sezeryan yavrum sancıyla gidip acılmas olanı neden sezeryana alsınlarüstleik yasakta geldi sezeryana
Sütü ısıtımmı yavrumm yicem ben onu kafaya taktım rüyamdada mama gibi yiyodum galbaa
muzudamı ezim blendır üst rafta alamamcatalla ezerim onları benn
hasret bence isteyerek sezeryan yavrum sancıyla gidip acılmas olanı neden sezeryana alsınlarüstleik yasakta geldi sezeryana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım güle güle kullansın oğlusun aferin kaynananabenim kendi annem seve seve aldı egenin kıyafetlerini bana beğendirdi herseyi o aldı annem gibisi yokkkkkkkkk .... kaynanam beşiğin içine yatak bile almamış pinti şey
ne yasağı geldi allah aşkına bi yazı gönderdiler tamam işte , neden açılamsı sancısı war alsınlar o sancıyla insanları sömürüyolar bnce ya teklif ediolar istersen sezaryene alalım, yada bebek doğum kanalına girmedi bilmem ne doğum uzadı annede panikleyip sezaryene atlıyo hemen bn ocak annelerine sordum o zamn hepsine son anda bişey söylenerek sezaryene döndürülmüş 1 tane wardı normal doğum ona sordum seni kutluyorum dedim normal doğum yapmışsın.. ben dewlet hastanesinde doğurdum çünkü dedi... şimdi bu duruma ne demeli 1 normal war o da tesadüfen dewletemi rastladı yani
aynenBende öyle düşünüyorum canım.Bizde çoğunluk normal yapacak gibi geliyor.Sezeryan çok az çıkacak galiba.Hadi hayırlısı...
allah allahhhne yasağı geldi allah aşkına bi yazı gönderdiler tamam işte , neden açılamsı sancısı war alsınlar o sancıyla insanları sömürüyolar bnce ya teklif ediolar istersen sezaryene alalım, yada bebek doğum kanalına girmedi bilmem ne doğum uzadı annede panikleyip sezaryene atlıyo hemen bn ocak annelerine sordum o zamn hepsine son anda bişey söylenerek sezaryene döndürülmüş 1 tane wardı normal doğum ona sordum seni kutluyorum dedim normal doğum yapmışsın.. ben dewlet hastanesinde doğurdum çünkü dedi... şimdi bu duruma ne demeli 1 normal war o da tesadüfen dewletemi rastladı yani
Birde pınar tezcan vardı bugün yarın doğuracaktı.O mu ki acaba?
Benim kaynanam bir şeyler örüyormuş güya.Burda değil istanbulda kızında kalıyor ne yaptı yapmadı bilmiyorum açıkcası.Bilmekte istemiyorum.Çok şükür var kızımın giyecek bir şeyleri.Eminim bebiş doğduktan sonra değilde kızının okulu tatile girince görmeye gelirler.O zamana nasipse kızım 3 aylık falan olur herhalde.Resimlerini isterler birde.Neyse gelmesinlerde tepeme hemen başka şey istemiyorum.Uzak dursunlar benden bir şeylerini istemiyorum...
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız bu gün benim iş yerimde son günüm artık evdeyim..... Alalh nasip ederse..
aynen
allah allahhh
hasret sen normal dogurursun baya baya ıstıyosun sen yaw ben almım normal
o kimki onuda ben tanımıyom hehehe
buarada yengem aradı hani dedim ya benimle yanı hafatda olan kiracımızın kzıı dogum yaptı ölü dogum diye
bebeği öeleli 20 gün olmuş
bebek ölünce top gibi toplanmış karnında kızda hareket ettikce oda oynadı için kız oynuyo sanmış
siz siz olun karnınıza muhakkak bakın karnınızda şişiyormu bebek dikkatli olun aman ha
Ohhhh ne güzel yavaş yavaş eve çekilmeler başladı.Gel keyfim gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?