2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o kadsrmı nann bayanssulusmile sen benım kaynanın aldıklarını okuma oyleyse sositososito

canım güle güle kullansın oğlusun aferin kaynanana benim kendi annem seve seve aldı egenin kıyafetlerini bana beğendirdi herseyi o aldı annem gibisi yokkkkkkkkk .... kaynanam beşiğin içine yatak bile almamış pinti şey[/QUOTE]

Benim kaynanam bir şeyler örüyormuş güya.Burda değil istanbulda kızında kalıyor ne yaptı yapmadı bilmiyorum açıkcası.Bilmekte istemiyorum.Çok şükür var kızımın giyecek bir şeyleri.Eminim bebiş doğduktan sonra değilde kızının okulu tatile girince görmeye gelirler.O zamana nasipse kızım 3 aylık falan olur herhalde.Resimlerini isterler birde.Neyse gelmesinlerde tepeme hemen başka şey istemiyorum.Uzak dursunlar benden bir şeylerini istemiyorum...

Sağol canım sende dikkat et kendine.

Kaynanalardan bizemi gelsinn ebruu

Ege ; 3 hafta büyüküz ya abiyiz biz vereliniortak
hasret valla bilmiyom banad abizim dönemde 4-5 tane sezeryan cıkıcak gerisi normal olcak gibime geliyo

Bende öyle düşünüyorum canım.Bizde çoğunluk normal yapacak gibi geliyor.Sezeryan çok az çıkacak galiba.Hadi hayırlısı...

ne yasağı geldi allah aşkına bi yazı gönderdiler tamam işte , neden açılamsı sancısı war alsınlar o sancıyla insanları sömürüyolar bnce ya teklif ediolar istersen sezaryene alalım, yada bebek doğum kanalına girmedi bilmem ne doğum uzadı annede panikleyip sezaryene atlıyo hemen bn ocak annelerine sordum o zamn hepsine son anda bişey söylenerek sezaryene döndürülmüş 1 tane wardı normal doğum ona sordum seni kutluyorum dedim normal doğum yapmışsın.. ben dewlet hastanesinde doğurdum çünkü dedi... şimdi bu duruma ne demeli 1 normal war o da tesadüfen dewletemi rastladı yani

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq:inşallah

Benim kaynanam bir şeyler örüyormuş güya.Burda değil istanbulda kızında kalıyor ne yaptı yapmadı bilmiyorum açıkcası.Bilmekte istemiyorum.Çok şükür var kızımın giyecek bir şeyleri.Eminim bebiş doğduktan sonra değilde kızının okulu tatile girince görmeye gelirler.O zamana nasipse kızım 3 aylık falan olur herhalde.Resimlerini isterler birde.Neyse gelmesinlerde tepeme hemen başka şey istemiyorum.Uzak dursunlar benden bir şeylerini istemiyorum...[/QUOTE]

getırırler getırırlerr esyalarıı canım kızındamı kalıyor komple

Canım bu konuda haklı olabilirsin genelde devlet hastaneleri son ana kadar normal doğumdan dönmüyorlar ancak bebekte yada annede bir sorun olursa sezeryana alıyorlar.Bende doğumdan çok korkuyorum her ikisinden de.Özele gidiyorum fakat doktorum yinede çatı muayenesinden sonra karar vereceğini söylüyor.Hemen sezeryan mevzusunu açmadı açıkcası.Boyumun kısa olması biraz tedirgin ediyor onu o kadar.Üstelik bel fıtığımda var ve vajinusmus geçmişimde.Tüm bu olumsuzluklara rağmen yinede sağolsun muayenelerimde sezeryan mevzusunu açmadı.Biz sorunca boyumu söyledi sadece sebep olarak.Diğerlerini bir neden olarak görmüyor bile bence.Başka bir doktora gitsem eminim fıtığım var dememle bile hemen sezeryan der.Doktorum sağolsun yinede çatı muayenesi diye diretiyor.Hakkımızda hayırlısı olsun.Sezeryan yada normal bir şekilde Allahın izniyle doğacaklar inş.Tabii bizler bu korkudan delirmezsek o zamana kadar ....

Bende öyle düşünüyorum canım.Bizde çoğunluk normal yapacak gibi geliyor.Sezeryan çok az çıkacak galiba.Hadi hayırlısı...
aynen
allah allahhh
hasret sen normal dogurursun baya baya ıstıyosun sen yaw ben almım normal

Birde pınar tezcan vardı bugün yarın doğuracaktı.O mu ki acaba?

o kimki onuda ben tanımıyom hehehe

buarada yengem aradı hani dedim ya benimle yanı hafatda olan kiracımızın kzıı dogum yaptı ölü dogum diye
bebeği öeleli 20 gün olmuş
bebek ölünce top gibi toplanmış karnında kızda hareket ettikce oda oynadı için kız oynuyo sanmış
siz siz olun karnınıza muhakkak bakın karnınızda şişiyormu bebek dikkatli olun aman ha

getırırler getırırlerr esyalarıı canım kızındamı kalıyor komple[/QUOTE]

Evi var burada ama kayınpeder vefat edince kızının ona ihtiyacı olduğu için birde sanırım yalnız kalmamak için gitti.Evi kapattırmıyor boşa kira ödüyoruz kendini bu şekilde daha iyi hissediyordur belki.Bir evinin olduğunu düşünmek güvende hissetmesine neden oluyordur.Buraya gelmesini çok istediğimi söyleyemeyeceğim çünkü sürekli eşim ilgilenmek zorunda kalacak ve ikimizin arasında yıpranacak adamcağız.Anne yalnız kalmak istemeyecek belki korkacak geceleri eşim bize getirecek sonra böyle böyle derken bir bakacağım benim eve yerleşmiş.En iyisimi hep kalsın inş. kızında.Böyle daha huzurluyuz inan...

Bir mankendi sanırım.Gazetede okumuştum onunda kızı olacakmış.

Benimde doktorum benim vajinismus gecmişimi ve operasyon sırasnda yaşanan sıkıntıyı aynı klinikte oldundan dolayı cok bilincli herif farkındaydı ama bana ben sezryan istiyorum diyene kadar epiduralli normal yaptırırız sana diyodu ben istemiyorum ama biliyorumki sonsuza kadar vajnismus kalıcam öyle bişi olursa
ben sezeryandan korkmuyorum erken dogmasından korkuıyorum da önceden korkuyordum ancak bu risk ortaya cıkınca umrumda değil yeterki erken dogmasın yavrum ..
genel sezeryan istiyom sanırım epidurallide istemiyom gerci görmek isterim ama ben yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…