2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada gülencim çok üzüldüm o arkadaşa.Rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın.Hepimizin evladını bağışlasın inş. Neyseki anneyi zehirlemeden fark etmişler bunada şükür...

Gülencim vajnismus nasıl bir hastalık ya ben anlamadım da :kedi:

Meg haklısın cnaımm
nasıl istiyorsan öyle olsun şekerim gelmesin aman öylezemuszemus ysee

vajinada kasların istemsiz olarak kasılmasından dolayı(cinsel birlikteliğin yaşanamaması)
ben bunu altattım ancak bazı sorunlardan dolayı iimdi anlatıp korkutmim tedavi sırasında sıkıntı yaşadım altan muayne olamıyorum şuanda kasıyorum kendimi ve ölecek gibi hissediyorum..
hayde ben azıcık evi toplım

meg fark etmemişlerasında kanaması olmuş öyle gitmişler bebek cürümüş içerde

ben ev hanımıyım kıymet , ondan almadım amaerken dogum olursa hastaneden kiralıyacağım:. yada zamanında dogarsa emmezse felan sagmak işçin dogumdan sonra alıcam imdi kestirmek guc belki cesme gibi akacak sütleer kaydirigubbakcemile2

Evet epidural olmasaymış demekki vajinusmus falan dinlemeyip bizi zorla normal doğurturlarmış.Sonrasında sıkıntıyı çeken onlar olmadığı için.Bebeği çıkardık anne sağlıklı bebek sağlıklı hadi bye bye.Bitti sanıyorlar her şeyi.Asıl iş o doğumdan sonra tekrar eşle beraberliğe dönebilmekte.Bir başlarsa kasılmalar tekrar tamam artık bu sefer bebekte var bizde savsaklarız yıllarca uğraş dur sonra nasıl yeneceğim bu hastalığı tekrar diye.Offf ya düşününce sinir geliyor inan.Şu şeyimden bu kadar korkmasam ne var sanki diyorum bazen ama olmuyor işte.Rabbim yardımcımız olsun gülencim ne diyeyim?

slm kızlar hepinize güzel hafta sonları:))) yazdıklarınızı okuyorum , fakat canım annem geldi beni alm almaya onunla zaman geçirdiğimizden yazma şansım olmuyor, umarım hepiniz sağlıklısınızdır bizde 33+1 olduk , salı günü dr gideceğim uçak için raporumu alıp bebeğimin son durumunu öğreneceğim acayip merak ediyorum kaç gr aldık diye:)))
benim sabah kusmalrım hala devam ediyor görüşmek üzere.

Ah canım yaaa Rabbim herkesin yavrusunu korusun.

Bende süt pompası almadım.Hatta göğüs pedi bile almadım.O an ihtiyaç olursa hastanenin tam karşısında eczane var alınır hemen diye düşündüm ama hayırlısı bakalım...

Güzel annişler bende çıkıyorum biraz ders çalışayım bebiş gelmeden ne kadar çalışırsam kar yanıma.Hepinizi öpüyorum.
Bu arada simenay yada mutludan haber çıkarsa yazın mutlaka merak ettim onları...

Hastaneden kiralanabiliyo mu??? Ben de doğumdan hemen sonra süt gelmezse diye almayı düşünüyodum. Kiralanabiliyosa sorun yok..

gülencim ewet canım ama bnm bu kadar normal istenme sebebim matematiksel hesaplarımdan gelio kafama göre mantık kuruyorumCADIARZU biz kalabalık bi aile olma peşindeyiz eşimle bunu normal istiyorum yumurtalıklar daha iyi çalışır, içerdeki pislkler atılır v.s. hatta senin gibi waginismusu yaşamış biri bence normal düşünmeli teyzemdede buna benzer bi sorun warmış we doğumdan sonra cinsel hayatı tahmin edemeyeceği yönde değişmişşşşşş
annm beni we kardeşimi sezaryenle doğurdu neler çektiğini çok iyi hatırlıyorum sezaryende, we o fallofoş olmuş göbekkkkk:1no2: şimdiden bu yaşta kesilmek istemiorum ikinci hamilelğimde ikiz bebek yapmayı düşünüyorum özellkle onu sezaryen olacağım zaten, we ilerde yine bi gebelik içinde açığım yani böyle düşündüüm için zırt pırt bıçak altına yatamam o yüzden bu bitaneyi normalle aradan çıkarayım göbekti kiloydu uğraşmakta istemiorum şimdiden falan filan işte daha bi çok sebebi war kafamda mantıklı bulduğum

kız gülay newin kimdi bizden o benim akrabam sanırım benim bekarlık soyadımla aynı

ay yine ne oldu nerde herkes şu gülene bi soru sorduk yokoldu newin kimdi arkadaşlar tanıyan war mıııı? toprakın ismi mi newindi

günaydınn herkese arkadaşlar.iyi bir haftasonu olsun hepimiz için.
simenaydan haber yok galiba.
SELKıEM doktora gidecekmişsin hayırlı güzel haberlerle dön inşaallah canım.

ay yine ne oldu nerde herkes şu gülene bi soru sorduk yokoldu newin kimdi arkadaşlar tanıyan war mıııı? toprakın ismi mi newindi

nevin toprak arkadaşımız oluyor sanırım canım...
günaydınn herkese arkadaşlar.iyi bir haftasonu olsun hepimiz için.
simenaydan haber yok galiba.
SELKİEM doktora gidecekmişsin hayırlı güzel haberlerle dön inşaallah canım.

sağol canım andevun saat 2;30 da ...gelince yazarım haberleri...

Evet bebek olunca iyicene fırsat bulamayız aman meg allah korusun umarım gvajinismus olmayız off off sende normali aklıdan at sezeryanı düşün sen bi uyucan pilot bi uyancan off bebek cıkmış olacakk
Günadyınn
Oh valla masaşallah acaba doktoru rapor verecekmiki ucak için ızın valla iyi cesaret haa
Hastaneden kiralanabiliyo mu??? Ben de doğumdan hemen sonra süt gelmezse diye almayı düşünüyodum. Kiralanabiliyosa sorun yok..
Kiralanabiliyormuş bi arkadaşım acıbademde dogum yaptı aylıgını 80 tl kıralamışlar yani zaten sıfırda alsan medelanın 130 civarındamıymış ne aslında modellere bakıp netleştirmek lazım kiralamaktansa kendine alman da yararlı ama dogum oldunda karar verilir
ayy hasrett geniş aile olabilimek için haa valla senide tebrik eerim benim herif dese karıcım 6 adet cocumuz olsun ama bilyorsun sezeryanda sayı sınırı var bir zahmet hepsini normal dogurmrusunn desee ulan derim git kendin hamile kall
cok asık gördüm seni
ayrıca sezeryanda göbek felan o yapıyla alakalı benim yengem 32 kilo aldı 6 ay sonra normal haline döndü ne göbek ne birşey hiç bişeyi yoktu incecikti sahsen bende toparlıyacağımı düşnüüyorum zaetn dfogumdan 2 ay sonra spora başlamayı dusunuyorumm
bende ilkinm normal olmasına rağmen bu sezeryan olaçak diye korkuyorum...inşallah normalle gelir bebişlerimiz...
inşallahh allah gönlüne göre versinn
cici bebe yalan oldu akşamhamsi yicem süt içecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…