- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.341
Benimde doktorum benim vajinismus gecmişimi ve operasyon sırasnda yaşanan sıkıntıyı aynı klinikte oldundan dolayı cok bilincli herif farkındaydı ama bana ben sezryan istiyorum diyene kadar epiduralli normal yaptırırız sana diyodu ben istemiyorum ama biliyorumki sonsuza kadar vajnismus kalıcam öyle bişi olursa
ben sezeryandan korkmuyorum erken dogmasından korkuıyorum da önceden korkuyordum ancak bu risk ortaya cıkınca umrumda değil yeterki erken dogmasın yavrum ..
genel sezeryan istiyom sanırım epidurallide istemiyom gerci görmek isterim ama ben yapamam
Benimde doktorum benim vajinismus gecmişimi ve operasyon sırasnda yaşanan sıkıntıyı aynı klinikte oldundan dolayı cok bilincli herif farkındaydı ama bana ben sezryan istiyorum diyene kadar epiduralli normal yaptırırız sana diyodu ben istemiyorum ama biliyorumki sonsuza kadar vajnismus kalıcam öyle bişi olursa
ben sezeryandan korkmuyorum erken dogmasından korkuıyorum da önceden korkuyordum ancak bu risk ortaya cıkınca umrumda değil yeterki erken dogmasın yavrum ..
genel sezeryan istiyom sanırım epidurallide istemiyom gerci görmek isterim ama ben yapamam
Meg haklısın cnaımm
nasıl istiyorsan öyle olsun şekerim gelmesin aman öylezemuszemus ysee
vajinada kasların istemsiz olarak kasılmasından dolayı(cinsel birlikteliğin yaşanamaması)
ben bunu altattım ancak bazı sorunlardan dolayı iimdi anlatıp korkutmim tedavi sırasında sıkıntı yaşadım altan muayne olamıyorum şuanda kasıyorum kendimi ve ölecek gibi hissediyorum..
hayde ben azıcık evi toplım
meg fark etmemişlerasında kanaması olmuş öyle gitmişler bebek cürümüş içerde
ben ev hanımıyım kıymet , ondan almadım amaerken dogum olursa hastaneden kiralıyacağım:. yada zamanında dogarsa emmezse felan sagmak işçin dogumdan sonra alıcam imdi kestirmek guc belki cesme gibi akacak sütleer kaydirigubbakcemile2
ben ev hanımıyım kıymet , ondan almadım amaerken dogum olursa hastaneden kiralıyacağım:. yada zamanında dogarsa emmezse felan sagmak işçin dogumdan sonra alıcam imdi kestirmek guc belki cesme gibi akacak sütleer kaydirigubbakcemile2
ay yine ne oldu nerde herkes şu gülene bi soru sorduk yokoldu newin kimdi arkadaşlar tanıyan war mıııı? toprakın ismi mi newindi
günaydınn herkese arkadaşlar.iyi bir haftasonu olsun hepimiz için.
simenaydan haber yok galiba.
SELKİEM doktora gidecekmişsin hayırlı güzel haberlerle dön inşaallah canım.
Evet bebek olunca iyicene fırsat bulamayız aman meg allah korusun umarım gvajinismus olmayız off off sende normali aklıdan at sezeryanı düşün sen bi uyucan pilot bi uyancan off bebek cıkmış olacakkEvet epidural olmasaymış demekki vajinusmus falan dinlemeyip bizi zorla normal doğurturlarmış.Sonrasında sıkıntıyı çeken onlar olmadığı için.Bebeği çıkardık anne sağlıklı bebek sağlıklı hadi bye bye.Bitti sanıyorlar her şeyi.Asıl iş o doğumdan sonra tekrar eşle beraberliğe dönebilmekte.Bir başlarsa kasılmalar tekrar tamam artık bu sefer bebekte var bizde savsaklarız yıllarca uğraş dur sonra nasıl yeneceğim bu hastalığı tekrar diye.Offf ya düşününce sinir geliyor inan.Şu şeyimden bu kadar korkmasam ne var sanki diyorum bazen ama olmuyor işte.Rabbim yardımcımız olsun gülencim ne diyeyim?
Günadyınnslm kızlar hepinize güzel hafta sonları:))) yazdıklarınızı okuyorum , fakat canım annem geldi beni alm almaya onunla zaman geçirdiğimizden yazma şansım olmuyor, umarım hepiniz sağlıklısınızdır bizde 33+1 olduk , salı günü dr gideceğim uçak için raporumu alıp bebeğimin son durumunu öğreneceğim acayip merak ediyorum kaç gr aldık diye:)))
benim sabah kusmalrım hala devam ediyor görüşmek üzere.
Kiralanabiliyormuş bi arkadaşım acıbademde dogum yaptı aylıgını 80 tl kıralamışlar yani zaten sıfırda alsan medelanın 130 civarındamıymış ne aslında modellere bakıp netleştirmek lazım kiralamaktansa kendine alman da yararlı ama dogum oldunda karar verilirHastaneden kiralanabiliyo mu??? Ben de doğumdan hemen sonra süt gelmezse diye almayı düşünüyodum. Kiralanabiliyosa sorun yok..
ayy hasrett geniş aile olabilimek için haa valla senide tebrik eerim benim herif dese karıcım 6 adet cocumuz olsun ama bilyorsun sezeryanda sayı sınırı var bir zahmet hepsini normal dogurmrusunn desee ulan derim git kendin hamile kallgülencim ewet canım ama bnm bu kadar normal istenme sebebim matematiksel hesaplarımdan gelio kafama göre mantık kuruyorumCADIARZU biz kalabalık bi aile olma peşindeyiz eşimle bunu normal istiyorum yumurtalıklar daha iyi çalışır, içerdeki pislkler atılır v.s. hatta senin gibi waginismusu yaşamış biri bence normal düşünmeli teyzemdede buna benzer bi sorun warmış we doğumdan sonra cinsel hayatı tahmin edemeyeceği yönde değişmişşşşşş
annm beni we kardeşimi sezaryenle doğurdu neler çektiğini çok iyi hatırlıyorum sezaryende, we o fallofoş olmuş göbekkkkk:1no2: şimdiden bu yaşta kesilmek istemiorum ikinci hamilelğimde ikiz bebek yapmayı düşünüyorum özellkle onu sezaryen olacağım zaten, we ilerde yine bi gebelik içinde açığım yani böyle düşündüüm için zırt pırt bıçak altına yatamam o yüzden bu bitaneyi normalle aradan çıkarayım göbekti kiloydu uğraşmakta istemiorum şimdiden falan filan işte daha bi çok sebebi war kafamda mantıklı bulduğum
kız gülay newin kimdi bizden o benim akrabam sanırım benim bekarlık soyadımla aynı
inşallahh allah gönlüne göre versinnbende ilkinm normal olmasına rağmen bu sezeryan olaçak diye korkuyorum...inşallah normalle gelir bebişlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?