2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım yaa sabah sabah içime doğmuş demekki.Tutabildilermi acaba bebişi bende merak ettim şimdi.Mutluyuda merak ediyorum naptı diye?
Mutluda sorun yok şimdilik
Bekliyoruz hala :))
Sağol canım.Bebişler kar soğuk yağmura geliyorlar.Bereketleriyle hayırlarıyla gelirler inş. :Saruboceq:
Amiiinn inş. megcim opuyorumnanaktan
gamzee ooo tebrikk ederimm haftaa içi napcann bi sürüü hayalin vardırr eminimmturkbayragi
Ohooo olmaz mı gülaycımm olmaz mı
Pazartesi dr. kontrolümüz var, hem raporumuzu da alacağız inş.
Oradan da ikea ya gideceğiz şifonyeri buluruz inş. orada
Ee oraya gitmişken forum ist. a e-bebek' e gitmemekte olmaz :)))
Ondan sonra başlasın hazırlıklarr bayanssulusmile

Kapı süsü, duvar stickerları, mevlüt şekerleri, altın yastığının yapımı (kendim yapıcam inş.)
Kıyafetlerin yıkanması ütülenmesi
Eşyalarının yerleştirilmesi, yatağının kurulması
Hast. çantasının hazırlanmasıı
Ohooo bi sürü işş opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben sizlerden 1 hafta yine ayrıyım mafoldumben
hem benim kardeşim hem eşimin kardeşi geliyo bugün bize
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın sonra görüşürüzzz:gitme:
Kendine iyi bak seyhancım opuyorumnanaktan
simenaydan hala haber yok canım..bende merak ediyorum..
Tamam canım sağolasın
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız bu gün benim iş yerimde son günüm artık evdeyim..... Alalh nasip ederse..
kaydirigubbakcemile5 Aynen

günaydın annecikler... nam-ı diğer mart kedileri (koptum bu deyime delikafadulden )

Biz iyice alıştık geç yatıp geç kalkmaya ne olacak bilmem. dün gece de kitap okuyayım falan derken saat 2 olmuş. sabah da 10.30'da kalktım. işe giderken 5.30'da kalkmaların acısını çıkarıyorum ama bebiş olunca ne olur bilmem.

maaşallah herkes iyi galiba... doğuran falan yok herhalde daha ama ben Mutlu'yu hande'yi özellikle göremiyorum. inşallah iyidirler.

Günaydınnn mutluyu merak ettim......... Ama sanırım sorunu yok şimdilik inşallah bekelr bebeiş çok dua ettim... Evimizdeyiz şükür şimdi evi temzilemem gerek herkesi öpüyroum beşiği hala kuramdık... Akşama hallolorusa öyle çekeceğiz resmini ama çok şeker görünüyor ::):):):)

oyy cok ışınn varr gamzee
allah kolaylık versın
nereye gıdıyosun sen doktora?
bende bu aksam bauhouse gıdım dıyorum halı almaya
bırde sılıkon tabanca bulsamadılar arada ya sılıkon tabanca ya da guclu bı yapışkan alıcam
bırde tul bulunurmu acaba orada hastanedde hemsıreye verılcek kıyafetlerı sarıcam bı baktım demın kırışmmış ılk gıycegı cıkısın battanıyesı onu cantanın en ustune koyucam
bırde bez torbası dıkmek ıstıyorum cantaya koymak ıcın
bende da sekerlerı bıtırmedımm anacımmm
gıtmışken belkı e bebekede bugun gıderız tabı ben ıyı hıssedersem 9 gundur dısarı cıkmıyorumm dur ben bı herıfı arım duygu somurusu yapım

ebruu ben onu sutle yemek ıstıyom sımdı hıc zıyan etmım kuru kuru yarın yerım artıkınn

handeozf mı ?
mutlu da dun burdaydı
sımenayın numarasını bılen varsa bı arasın ya

ceren kıtap demısken ben neredeyse 3 gundur hıc okumadım ya elom gıtmıyo bugun bı ıkı kıtap alım soyle suruklesınn

:))) günaydın,ya bende merak ediyrum ikisinide..birde simenayı çok merak ediyorum,nasıl oldu acaba? hande ev taşıyordu sanırım...

sen bilirsin hayatım....

kızlar ben kaçıyorum ,çarşıya gideceğim,oğlum gezmek istiyor,ona hava aldırayım biraz,kaç gündür evin içinde çoçuk..hadi kendinize iyi bakın şimdilik...

Doğumlarımız başlamış maşallah:)
sizi takip etmek cok guzell.. azda olsa yazıyordum ne zamandır onuda yapamadım
Annem geldi sonra kayınvalidemler bizdeydi..
Şimdide yolculuguma cok az kaldıı carsamba gidiyorumm...
ucak icin raporuda aldım.. umarım iyi gecer hem yolculuk hem evimden eşimden uzak 1 ay..
dualarınızı beklerim:)

gamze özçelikmiş galba o
yurtdısdından apar topar gelıp hastaneye yattı dedıklerınde yakaladım

gülen öncelikle bebeğe masal kitabı al ben her gece okuyorum kızıma. doğunca da senin sesini duyunca sakinleşirmiş böylece. hem okuma alışlkanlığı çok önemli doğmadan kazandırılmalı delikafadulden . Çuf Çuf Masal Treni, Düt Düt masal Otobüsü çok güzel karakter gelişimi esas alınarak hazırlanmış. sürükleme diyorsan ben Boleyn serisini tek geçerim. Ya Boleyn Kızı'nı al ya da Bakire'nin Aşığı... ama dur kronolojik okusan daha iyi olur ben sana sırasını yazayım ona göre al:
1. mahkum Prenses
2. Boleyn Kızı
3. Kraliçenin Soytarısı
4. Bakirenin Aşığı
5. Boleyn Mirası
6. Öteki Kraliçe

soluksuz okudum ben şimdi kitap kalmadı okuyacak 2.ye okuyorum...

:))) günaydın,ya bende merak ediyrum ikisinide..birde simenayı çok merak ediyorum,nasıl oldu acaba? hande ev taşıyordu sanırım...

Evet ya Simenay da görünmüyor... HAnde ev taşıdıysa belki daha interneti bağlatamamıştır.

ebruu gorusuruzz bıze hemenn yazz gelıncee canımm
ıyı gezmeler sızee

Günaydın kızlar..

Simenay'dan haber yok mu hala. Bütün gece onunla uğraştım rüyamda. ınşallah iyi haberlerle gelir.

Biz doktor amcaya gidiyoruz. Görüşmek üzere

Dualarımız seninle canım. sıkma bunları düşünüp canını. bebişi kucağına alınca unutursun her şeyi..

ceren sımenay hastaneye yattı dun

buarada boleyn hakketten harıkaydı yanı okurken gozunun onunde canlanıyo resmen sempatiksalakcinni

masal kıtabı okumuıyorum yaa nedense sıkılıyorum bı etkısı olsacak bılmıyorum yaw bı ara okuyodum
dur bakalım dedıklerını alım carrefourda bulurum herhal

sayı sınırı olduğu için bunu normal istiyorum ki haklaım tükenmesin sezaryen hakkımı ikizlerde kullancam

inşallah cerenora:) onun heyecanı biraz hafifletiyor icimdeki karısıklıgı..
hepimiz icin guzel gecer insallah bu son haftalar dogum ve tabiiki sonrasııı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…