- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.361
[inşallahh allah gönlüne göre versinn
cici bebe yalan oldu akşamhamsi yicem süt içecem
Mutluda sorun yok şimdilikAyy canım yaa sabah sabah içime doğmuş demekki.Tutabildilermi acaba bebişi bende merak ettim şimdi.Mutluyuda merak ediyorum naptı diye?
Amiiinn inş. megcim opuyorumnanaktanSağol canım.Bebişler kar soğuk yağmura geliyorlar.Bereketleriyle hayırlarıyla gelirler inş. :Saruboceq:
Ohooo olmaz mı gülaycımm olmaz mıgamzee ooo tebrikk ederimm haftaa içi napcann bi sürüü hayalin vardırr eminimmturkbayragi
Kendine iyi bak seyhancım opuyorumnanaktangünaydın kızlar ben sizlerden 1 hafta yine ayrıyım mafoldumben
hem benim kardeşim hem eşimin kardeşi geliyo bugün bize
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın sonra görüşürüzzz:gitme:
Tamam canım sağolasınsimenaydan hala haber yok canım..bende merak ediyorum..
kaydirigubbakcemile5 AynenGünaydın Arkadaşlar nasılsınız bu gün benim iş yerimde son günüm artık evdeyim..... Alalh nasip ederse..
günaydın annecikler... nam-ı diğer mart kedileri (koptum bu deyime delikafadulden )
Biz iyice alıştık geç yatıp geç kalkmaya ne olacak bilmem. dün gece de kitap okuyayım falan derken saat 2 olmuş. sabah da 10.30'da kalktım. işe giderken 5.30'da kalkmaların acısını çıkarıyorum ama bebiş olunca ne olur bilmem.
maaşallah herkes iyi galiba... doğuran falan yok herhalde daha ama ben Mutlu'yu hande'yi özellikle göremiyorum. inşallah iyidirler.
oyy cok ışınn varr gamzee
allah kolaylık versın
nereye gıdıyosun sen doktora?
bende bu aksam bauhouse gıdım dıyorum halı almaya
bırde sılıkon tabanca bulsamadılar arada ya sılıkon tabanca ya da guclu bı yapışkan alıcam
bırde tul bulunurmu acaba orada hastanedde hemsıreye verılcek kıyafetlerı sarıcam bı baktım demın kırışmmış ılk gıycegı cıkısın battanıyesı onu cantanın en ustune koyucam
bırde bez torbası dıkmek ıstıyorum cantaya koymak ıcın
bende da sekerlerı bıtırmedımm anacımmm
gıtmışken belkı e bebekede bugun gıderız tabı ben ıyı hıssedersem 9 gundur dısarı cıkmıyorumm dur ben bı herıfı arım duygu somurusu yapım
ebruu ben onu sutle yemek ıstıyom sımdı hıc zıyan etmım kuru kuru yarın yerım artıkınn
handeozf mı ?
mutlu da dun burdaydı
sımenayın numarasını bılen varsa bı arasın ya
ceren kıtap demısken ben neredeyse 3 gundur hıc okumadım ya elom gıtmıyo bugun bı ıkı kıtap alım soyle suruklesınn
:))) günaydın,ya bende merak ediyrum ikisinide..birde simenayı çok merak ediyorum,nasıl oldu acaba? hande ev taşıyordu sanırım...
Doğumlarımız başlamış maşallah:)
sizi takip etmek cok guzell.. azda olsa yazıyordum ne zamandır onuda yapamadım
Annem geldi sonra kayınvalidemler bizdeydi..
Şimdide yolculuguma cok az kaldııcarsamba gidiyorumm...
ucak icin raporuda aldım.. umarım iyi gecer hem yolculuk hem evimden eşimden uzak 1 ay..
dualarınızı beklerim:)
Günaydın kızlar..
Simenay'dan haber yok mu hala. Bütün gece onunla uğraştım rüyamda. İnşallah iyi haberlerle gelir.
Biz doktor amcaya gidiyoruz. Görüşmek üzere
Evet bebek olunca iyicene fırsat bulamayız aman meg allah korusun umarım gvajinismus olmayız off off sende normali aklıdan at sezeryanı düşün sen bi uyucan pilot bi uyancan off bebek cıkmış olacakk
Günadyınn
Oh valla masaşallah acaba doktoru rapor verecekmiki ucak için ızın valla iyi cesaret haa
Kiralanabiliyormuş bi arkadaşım acıbademde dogum yaptı aylıgını 80 tl kıralamışlar yani zaten sıfırda alsan medelanın 130 civarındamıymış ne aslında modellere bakıp netleştirmek lazım kiralamaktansa kendine alman da yararlı ama dogum oldunda karar verilir
ayy hasrett geniş aile olabilimek için haa valla senide tebrik eerim benim herif dese karıcım 6 adet cocumuz olsun ama bilyorsun sezeryanda sayı sınırı var bir zahmet hepsini normal dogurmrusunn desee ulan derim git kendin hamile kall
cok asık gördüm seni
ayrıca sezeryanda göbek felan o yapıyla alakalı benim yengem 32 kilo aldı 6 ay sonra normal haline döndü ne göbek ne birşey hiç bişeyi yoktu incecikti sahsen bende toparlıyacağımı düşnüüyorum zaetn dfogumdan 2 ay sonra spora başlamayı dusunuyorumm
inşallahh allah gönlüne göre versinn
cici bebe yalan oldu akşamhamsi yicem süt içecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?