- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.381
ceren sımenay hastaneye yattı dun
buarada boleyn hakketten harıkaydı yanı okurken gozunun onunde canlanıyo resmen sempatiksalakcinni
masal kıtabı okumuıyorum yaa nedense sıkılıyorum bı etkısı olsacak bılmıyorum yaw bı ara okuyodum
dur bakalım dedıklerını alım carrefourda bulurum herhal
hadıı bee
gercekmıymışş
dusunsene onlsrın zamanında yasaydık
vajınısmus felan dınlemeyyıp doguma 1 ay kala ya kapasalardı bıxzlerı odayaa amannnn...,
sancıları baslamıs rahım agzıda acılmış bebek cıkmaya calısıyomuş
Günaydın kızlar..
Simenay'dan haber yok mu hala. Bütün gece onunla uğraştım rüyamda. İnşallah iyi haberlerle gelir.
Biz doktor amcaya gidiyoruz. Görüşmek üzere
meg sendedemi aynı problem var kıss bende ewlligmin ilk bi senesi asadım sonra kendiliginden atlattım ve ilk catı muayenem bidaki cumartesi cok korkuorum ya bu stresle gidersem ben kasılırıum orda off bide normal dogum istiorum allah a emanetiz..dedigin gibi dogumdan sonraki ilişki konusunda cok tereddütlüyüm dikişler falan iyileşme süreci napcaz ya SELKİE GÜSEL HABERLER GETR BİZE SENN CATI MUAYENESİMİ VARDI BUGÜN..AY HEYCANLA BEKLİORUM..SİMENAYDAN HABERİ OLAN YAZSIN LÜTFEN..Evet epidural olmasaymış demekki vajinusmus falan dinlemeyip bizi zorla normal doğurturlarmış.Sonrasında sıkıntıyı çeken onlar olmadığı için.Bebeği çıkardık anne sağlıklı bebek sağlıklı hadi bye bye.Bitti sanıyorlar her şeyi.Asıl iş o doğumdan sonra tekrar eşle beraberliğe dönebilmekte.Bir başlarsa kasılmalar tekrar tamam artık bu sefer bebekte var bizde savsaklarız yıllarca uğraş dur sonra nasıl yeneceğim bu hastalığı tekrar diye.Offf ya düşününce sinir geliyor inan.Şu şeyimden bu kadar korkmasam ne var sanki diyorum bazen ama olmuyor işte.Rabbim yardımcımız olsun gülencim ne diyeyim?
Sağolasın gülaycımoyy cok ışınn varr gamzee
allah kolaylık versın
nereye gıdıyosun sen doktora?
bende bu aksam bauhouse gıdım dıyorum halı almaya
bırde sılıkon tabanca bulsamadılar arada ya sılıkon tabanca ya da guclu bı yapışkan alıcam
bırde tul bulunurmu acaba orada hastanedde hemsıreye verılcek kıyafetlerı sarıcam bı baktım demın kırışmmış ılk gıycegı cıkısın battanıyesı onu cantanın en ustune koyucam
bırde bez torbası dıkmek ıstıyorum cantaya koymak ıcın
bende da sekerlerı bıtırmedımm anacımmm
gıtmışken belkı e bebekede bugun gıderız tabı ben ıyı hıssedersem 9 gundur dısarı cıkmıyorumm dur ben bı herıfı arım duygu somurusu yapım
Simenay'ın rahim açılmış bebiş çıkmaya çalışıyormuş afacan... Simenay 34 haftalık şu an 35'in içinde listeden baktım. doğsa bile (inşallah en sağlıklı zamanda doğar) tehlikeli olmaz. tabii gönlümüz zamanında doğmasından yana.:Saruboceq:
cerenora ; taşıyıcı annelık ıstee ne olacakk
çok etkılenmıştım ben ondan yaa
off catır catır dogurrtup nass yapıyolar alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?