2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh herkezzler doktorlara gıdıyo akannehir
canann gıt bakalım oglun almışmı kılolarıq

Neee!! benim hiç haberim yok. geçmişi okuyamayınca ohaoldumsmile neden yattı?

işte ben Boleyn'den sonra bağımlı oldum. bir de araştırdım anlatılaan her şey gerçek aklinialirimsmile

hadıı bee
gercekmıymışş
dusunsene onlsrın zamanında yasaydık
vajınısmus felan dınlemeyyıp doguma 1 ay kala ya kapasalardı bıxzlerı odayaa amannnn...,

sancıları baslamıs rahım agzıda acılmış bebek cıkmaya calısıyomuş

düşünsene odaya güneş ışık girmesine bile izin vermiyorlar 1 ay yataktasın... doğunca da bebeği tahtaya bağlıyorlar. kundaktan beter. bir de bebeği hiç göremeden taşraya yolluyorlar sütnineye. vicdansız bunlar :bbo:

:bbo: na diyon bacım? kaç haftalıktı Simenay?

meg sendedemi aynı problem var kıss bende ewlligmin ilk bi senesi asadım sonra kendiliginden atlattım ve ilk catı muayenem bidaki cumartesi cok korkuorum ya bu stresle gidersem ben kasılırıum orda off bide normal dogum istiorum allah a emanetiz..dedigin gibi dogumdan sonraki ilişki konusunda cok tereddütlüyüm dikişler falan iyileşme süreci napcaz ya SELKİE GÜSEL HABERLER GETR BİZE SENN CATI MUAYENESİMİ VARDI BUGÜN..AY HEYCANLA BEKLİORUM..SİMENAYDAN HABERİ OLAN YAZSIN LÜTFEN..

Sağolasın gülaycım
Çapa Üniv. Hast. ne gidiyorum

Siz de çıkın biraz dışarı, değişiklik olsun sana biraz
Tülü tuhafiyelerden bulabilirsin sanırım

Merhaba güzel anneler

Simenay ne alemde acaba ? Dila da numarası vardı sanırım ama o da bugün yok keşke dün bizde alsaydık numarasını bilmiyorumkismile

Benimde kasık bölgemde ağrılar oluyor hafif hafif sempatiksalakcinni

Selkie ve Edebiyatçı iyi haberlerle gelin inşallah...

mrb annişler nasılsınız ya geçmişi okuyamadım bende 2 gündür giremiyorum eşim pc yi götürüyo işe ondan giremedim hayırdır simenaya ne oldu

Simenay'ın rahim açılmış bebiş çıkmaya çalışıyormuş afacan... Simenay 34 haftalık şu an 35'in içinde listeden baktım. doğsa bile (inşallah en sağlıklı zamanda doğar) tehlikeli olmaz. tabii gönlümüz zamanında doğmasından yana.:Saruboceq:

cerenora ; taşıyıcı annelık ıstee ne olacakk
çok etkılenmıştım ben ondan yaa
off catır catır dogurrtup nass yapıyolar alsanaalsanasmile

gelincikk nerde doguracaksın esınde gelecekmıı? hayde ıns guzel gecer yolculugunn canımm

gamze oyleemıı oradamı olacakk dogumunn canımm benım kuzenım orda tıp okuıyor her gıttınde aynı dr bulabılıyormusun
evet cok sıkıldımaradım da ısteymıs 3-4 gıbı cıkarım dedı off aman

inş dogmaz da rahım acılınca dururmu acaba bebek benım dr acıyı sancıyı cekıceksın ama acılma oldu an almak zorundayım dıyo cıddı cıddı agrılarım oluyo benımde allah korusun yemegıde yatakta yıyom ayaklarımı uzatıp yatar pozisyonda

aaaa hayırlısı olur inşallah ya 2 gün girmedim off neler olmuş ya haber alamdınız dimi annişler rabbim sen hepimizi ve bebklerimiz koru yarabbim

cerenora ; taşıyıcı annelık ıstee ne olacakk
çok etkılenmıştım ben ondan yaa
off catır catır dogurrtup nass yapıyolar alsanaalsanasmile

o zaman sen Bin mUhteşem Güneş'i okumamışsın. orada da kadını uyuşturmadan sezeryan yapıyorlardı :1shok:

Arkadaslar herkese merhaba..Ben neredeyse ilk gunden beri sessiz sessiz takip ediyorum burayi cunku isyerinden mesaj yazilmiyo sistem yasaklamis ama bu hafta artik dogum iznine cikiyorum dayanamadim o kadar guzel gidiyo ki burada muhabbet beni de araniza alir misiniz acaba dedim.. Ben hepinizi az cok taniyorum..Ben de sizden cok farkli degilim bende de kaynana var bende de arada sirada okuzlesen koca var var da var yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…