2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay cerenora almıyım dogumdan sonrada almıyımm
sus sende unut okudunuu
ohaoldumsmile
asasını kessinler bari bayıltmıyolarsa karnından ne istiyolar anacımm
zambak nerdesin nan kac gündr dedim bu ne yapıyor yaw mutfak dolabımı sildin gene
öğlen yemepği yicez şimdi ne mi kesme siz erişte diyosunuz galba

Kİmsede telefonu yok mu ya?

hayırlı haberlerle gelin inşallah...

ya işte kaldık böle ben boşuna yırtınmıorum numaralarımızı alıp werelim birbirinize die!!

kız bu arada bebeğimin ismini ceren koyucam sanırım, ceylini araştırıyorum hala:gitme:

Hosbulduk Hijyenim:) Benim cizelgem vardi ama baktim gorunkuyo simdi bir daha yapayim bari..34+3 haftalik benim ki erkek dogukan olacak ismi insallahhh

:lepilumunekankayizsmile anlat bakalım yakalamışken o zamn bebişi kendini hangi hastanede doğurcanı nerde otrduuunu kısa özgeçmiş alalım biz öle herkesi kabul etmeyis aramıza çok kendimizi beğenirisssnaniknanik:dilcikar:

Canım hoşgeldin aramıza. kaç haftalık bebeğin cinsiyeti ne?

Gülen sen de söylediğimi unut. orası Afganistan tatlım. tüm uyuşturucuları erkeklerin hastanelerine göndermişler kadınların hastanesinde ne doktor ne ilaç. o nedenle yani..

ya işte kaldık böle ben boşuna yırtınmıorum numaralarımızı alıp werelim birbirinize die!!

kız bu arada bebeğimin ismini ceren koyucam sanırım, ceylini araştırıyorum hala:gitme:

kız hasret ceylin çok güzel bi isim anlamıda öyle doktorlar ilk bana kızın olcak dedi bizde ona göre hazırlamıştık kendimizi ve isminide ceylin yada esila koycaktım ama olmadı oğluşum olcak

AA merhaba ,
Alırız almazmıyız baksana sende kriterler tamammış almazmıyız :)
Hoşgeldin bakalım aramıza sanki senin kızın olacak ha öylemmii

bence Ceren de çok güzel bir isim ismim diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3
Ceylin'i de koyabilirsin önemli olan niyet. yalnız çocuğu arabistana falan gönderme :roflol:

Hasret sen benim numaramı aldın değilmi
öyleyse ben hasreti dogum sözcüm ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3
zambak benim yengem koyacak esila yı anlamıda gercekten copk güzel benimde bundan sonra bi oglum olursa( deniz) biz kızım olursa nil
ama muhtemelen olmuyacaktır yani şiimdlik öyle gözüküyor
sulu gidelim dedik :)
oglusunun adı ne olacak
ben doruk istemiştim anneme söyledim neyy donnuk ne be dedi aman tamam dedim sogudum isimden söylümedi bi türlü bende vazgectim hatta evimizde doruk ve bizim isimleirmizin yazdı bi tablo bile yaptırıştık

Haa tamam cerenn unuttum gitti anacımm
herif da gelmedi ya su adam evde olunca ben çok huzurlu oluyom

Bildiri ; Benim kasıgım agrımasa-belim , belim agrımasa vajinam agrıdı için yazmyorum bilem..
Allah yardımcım olsun

kız hasret ceylin çok güzel bi isim anlamıda öyle doktorlar ilk bana kızın olcak dedi bizde ona göre hazırlamıştık kendimizi ve isminide ceylin yada esila koycaktım ama olmadı oğluşum olcak
bnde çok sewdim ceylin ismini dile gelişini falan babasına uysun diye c ile istiyorum ama işte farklı yorumlar oldu isimle ilgili ceyl farsça yengeç demekmiş falan o yüzden kuşkuda kaldım biraz...
bence Ceren de çok güzel bir isim ismim diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3
Ceylin'i de koyabilirsin önemli olan niyet. yalnız çocuğu arabistana falan gönderme :roflol:

ewet ceren ismini çok beğenirdim zaten cemre, ceren bakalım artık dşünüyorum ceylinde ewet niyet önemli tabi ama çocuğum için ilerde okul hayatına falan zorluk yaşarmı die düşünmedende edemiorum kız bana bide h harfinden bi isim bulun yaw iki isim koyucam biride benim harfimden ossssuuuunbayanssulusmile

aldım anam sancı girdiğinde ara beni çığır geliooo diesempatiksalakcinni bnde sana çığıırırımdelikafadulden

34+3 erkek stop. Avrupa yakasinda oturuyorum stop. Benim de Gulay gibi k.cim basim nerem varsa agriyo stop. Benim herif son 2-3 aydir iyi ama hamilelegimin ilk uc ayi a.zima zcti surpriz bebek bizimki stop...

benim amca oglum aydın karısı nilüfer kızları oldu
aynil koydular
hasret sanada ne uydursak bi düşünim bakım

34+3 erkek stop. Avrupa yakasinda oturuyorum stop. Benim de Gulay gibi k.cim basim nerem varsa agriyo stop. Benim herif son 2-3 aydir iyi ama hamilelegimin ilk uc ayi a.zima zcti surpriz bebek bizimki stop...

kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni gülüncede karnım agrıyor stop
amma güldürdün beni stop
sendemi erkek bura erkek kaynıyo stop
benimki tüp bebek stop
herifi paspas edicem diye evde anası korkuyo stop
ben herkezin agzına sıctım stop sen dün don hıkayemi okudunmu stop

benim ismim de eşimin ismi de c ile başlıyor ben c ile isim bulamadım mecburen başak isimlere kaydık. c'lilerde kulağa en hoş geleni ceylin onu da bile bile koyamam yani. h ile başlayan,

heval var
helin var
hayat var koymak istersen.

Ay gulay ben senin tarzina bayiliyorum zatennn don olayini okumadim ama kaynananin ne kadar cadaloz oldugunu anlayacak kadar okudum biseylerr.. Vallaha cok sabirlisin senn su esyalari israrla getirmedi ya dedim ki Allah ne verdiyse su kadini karsima alsam olmusum 89 kilo ustune otursam vicik diye hamileyim diye bisi de yapamazlarrrrr kötükedihüso

ay napım benım kaynana cevrıyeden beter ıkı laf soyleswem bayılıcak sonra ugras dur amann yaa
dur ben sana don hıkayemı tekrar buraya tasıcamm

cerenora ceylini neden bıle bıle koymazsın ıyı degılmı anlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…