- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.401
Kİmsede telefonu yok mu ya?
hayırlı haberlerle gelin inşallah...
Arkadaslar herkese merhaba..Ben neredeyse ilk gunden beri sessiz sessiz takip ediyorum burayi cunku isyerinden mesaj yazilmiyo sistem yasaklamis ama bu hafta artik dogum iznine cikiyorum dayanamadim o kadar guzel gidiyo ki burada muhabbet beni de araniza alir misiniz acaba dedim.. Ben hepinizi az cok taniyorum..Ben de sizden cok farkli degilim bende de kaynana var bende de arada sirada okuzlesen koca var var da var yani...
Arkadaslar herkese merhaba..Ben neredeyse ilk gunden beri sessiz sessiz takip ediyorum burayi cunku isyerinden mesaj yazilmiyo sistem yasaklamis ama bu hafta artik dogum iznine cikiyorum dayanamadim o kadar guzel gidiyo ki burada muhabbet beni de araniza alir misiniz acaba dedim.. Ben hepinizi az cok taniyorum..Ben de sizden cok farkli degilim bende de kaynana var bende de arada sirada okuzlesen koca var var da var yani...
ay cerenora almıyım dogumdan sonrada almıyımm
sus sende unut okudunuu
ohaoldumsmile
asasını kessinler bari bayıltmıyolarsa karnından ne istiyolar anacımm
zambak nerdesin nan kac gündr dedim bu ne yapıyor yaw mutfak dolabımı sildin gene
öğlen yemepği yicez şimdi ne mi kesme siz erişte diyosunuz galba
ya işte kaldık böle ben boşuna yırtınmıorum numaralarımızı alıp werelim birbirinize die!!
kız bu arada bebeğimin ismini ceren koyucam sanırım, ceylini araştırıyorum hala:gitme:
ya işte kaldık böle ben boşuna yırtınmıorum numaralarımızı alıp werelim birbirinize die!!
kız bu arada bebeğimin ismini ceren koyucam sanırım, ceylini araştırıyorum hala:gitme:
bnde çok sewdim ceylin ismini dile gelişini falan babasına uysun diye c ile istiyorum ama işte farklı yorumlar oldu isimle ilgili ceyl farsça yengeç demekmiş falan o yüzden kuşkuda kaldım biraz...kız hasret ceylin çok güzel bi isim anlamıda öyle doktorlar ilk bana kızın olcak dedi bizde ona göre hazırlamıştık kendimizi ve isminide ceylin yada esila koycaktım ama olmadı oğluşum olcak
bence Ceren de çok güzel bir isim ismim diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3
Ceylin'i de koyabilirsin önemli olan niyet. yalnız çocuğu arabistana falan gönderme :roflol:
Hasret sen benim numaramı aldın değilmi
öyleyse ben hasreti dogum sözcüm ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3
zambak benim yengem koyacak esila yı anlamıda gercekten copk güzel benimde bundan sonra bi oglum olursa( deniz) biz kızım olursa nil
ama muhtemelen olmuyacaktır yani şiimdlik öyle gözüküyor
sulu gidelim dedik :)
oglusunun adı ne olacak
ben doruk istemiştim anneme söyledim neyy donnuk ne be dedi aman tamam dedim sogudum isimden söylümedi bi türlü bende vazgectim hatta evimizde doruk ve bizim isimleirmizin yazdı bi tablo bile yaptırıştık
34+3 erkek stop. Avrupa yakasinda oturuyorum stop. Benim de Gulay gibi k.cim basim nerem varsa agriyo stop. Benim herif son 2-3 aydir iyi ama hamilelegimin ilk uc ayi a.zima zcti surpriz bebek bizimki stop...
bnde çok sewdim ceylin ismini dile gelişini falan babasına uysun diye c ile istiyorum ama işte farklı yorumlar oldu isimle ilgili ceyl farsça yengeç demekmiş falan o yüzden kuşkuda kaldım biraz...
ewet ceren ismini çok beğenirdim zaten cemre, ceren bakalım artık dşünüyorum ceylinde ewet niyet önemli tabi ama çocuğum için ilerde okul hayatına falan zorluk yaşarmı die düşünmedende edemiorum kız bana bide h harfinden bi isim bulun yaw iki isim koyucam biride benim harfimden ossssuuuunbayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni gülüncede karnım agrıyor stop
amma güldürdün beni stop
sendemi erkek bura erkek kaynıyo stop
benimki tüp bebek stop
herifi paspas edicem diye evde anası korkuyo stop
ben herkezin agzına sıctım stop sen dün don hıkayemi okudunmu stop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?