- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.421
Ay gulay ben senin tarzina bayiliyorum zatennn don olayini okumadim ama kaynananin ne kadar cadaloz oldugunu anlayacak kadar okudum biseylerr.. Vallaha cok sabirlisin senn su esyalari israrla getirmedi ya dedim ki Allah ne verdiyse su kadini karsima alsam olmusum 89 kilo ustune otursam vicik diye hamileyim diye bisi de yapamazlarrrrr kötükedihüso
ay napım benım kaynana cevrıyeden beter ıkı laf soyleswem bayılıcak sonra ugras dur amann yaa
dur ben sana don hıkayemı tekrar buraya tasıcamm
cerenora ceylini neden bıle bıle koymazsın ıyı degılmı anlamı
buarda kaynanam kıayfetlerı getırdı
naftalın koyuyo bennde hemen hemen hepsını yıkıcam
Arkadaslar herkese merhaba..Ben neredeyse ilk gunden beri sessiz sessiz takip ediyorum burayi cunku isyerinden mesaj yazilmiyo sistem yasaklamis ama bu hafta artik dogum iznine cikiyorum dayanamadim o kadar guzel gidiyo ki burada muhabbet beni de araniza alir misiniz acaba dedim.. Ben hepinizi az cok taniyorum..Ben de sizden cok farkli degilim bende de kaynana var bende de arada sirada okuzlesen koca var var da var yani...
34+3 erkek stop. Avrupa yakasinda oturuyorum stop. Benim de Gulay gibi k.cim basim nerem varsa agriyo stop. Benim herif son 2-3 aydir iyi ama hamilelegimin ilk uc ayi a.zima zcti surpriz bebek bizimki stop...
Benım zıllımın adı da berra olacak nasıl sızce :ecrin_bebek:
Ben cok severimmm o ismii bence supperrrr ikincisi kiz olursa calabilirim:)
ben size başka bişi anlatım siz gülün
şimdi bundan 10 hafta önce felan ben enf olmuştum
akıntım geliyordu neyse tam camaşırımı değiştirirken yatak odasında bır anda içeir kaynanam girdi bende camaşırı sandıgın arasına koydum arkada bi raf kimin bii var betondan kriişmi derler ne
mutyfaga gittim sen deli git evi süpürürken sandıgıda cek
benim haberim yok yatak odasına gittim oda camaşır cıkınca tutmuş fırlaşmış kapının önüne gördm ama ne alabiliyorum ne bişi diyorum
oy deidm öl sen gülay senağlama annem geldi
anneme dediki- bende mutfaktauım cıkamıyom -tatlicadiarzu-
gulayın donu cıktı kafamçokkarıştı
benim ismim de eşimin ismi de c ile başlıyor ben c ile isim bulamadım mecburen başak isimlere kaydık. c'lilerde kulağa en hoş geleni ceylin onu da bile bile koyamam yani. h ile başlayan,
heval var
helin var
hayat var koymak istersen.
:lepi: hevali bende düşündüm nası olur küü acubaa anlamıda çok güzel arkadaş dost demek! heval...
heval ceren akkoyun
heval ceylin akkoyun:teselli:
ben size başka bişi anlatım siz gülün
şimdi bundan 10 hafta önce felan ben enf olmuştum
akıntım geliyordu neyse tam camaşırımı değiştirirken yatak odasında bır anda içeir kaynanam girdi bende camaşırı sandıgın arasına koydum arkada bi raf kimin bii var betondan kriişmi derler ne
mutyfaga gittim sen deli git evi süpürürken sandıgıda cek
benim haberim yok yatak odasına gittim oda camaşır cıkınca tutmuş fırlaşmış kapının önüne gördm ama ne alabiliyorum ne bişi diyorum
oy deidm öl sen gülay senağlama annem geldi
anneme dediki- bende mutfaktauım cıkamıyom -tatlicadiarzu-
gulayın donu cıktı kafamçokkarıştı
kız ceylin yengeç anlamına gelmiyo kuranı kerimde geçiyo cennete açılan kapı cennet kapısı
Bu arada yengec diyince aklima geldiii cok yengec burcu var burda...Ben de yengecimmmm he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?