2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hemen farkına varmışın suyosunu.. bütün başlıklar içinde en orjinal kaynanalarla oğulları bizim sayfada...
cadalozluk ve odunluk konusunda efsane olma yolunda ilerleyenler bile var. biz bi doğuralım soracaz onlara...

buarda kaynanam kıayfetlerı getırdı
naftalın koyuyo bennde hemen hemen hepsını yıkıcam

değil canım ya... ismin tınısı çok güzel ama ne yzık ki yengeç demek... internette saçmalamışlar bir sürü...
biraz önce hasret için h'li isim ararken bir siteye bakıyordum. hüsnügüzel türkçeymiş. bir yaşıma daha girdim ohaoldumsmile ben bu sitelere itibar etmiyorum bakıyorum fikir olsun diye bir ismi beğendiysem kendi sözlüklerimden araştırıyorum yoksa bol keseden sallamışlar yani..

Hosgeldın aramıza :içelim:

34+3 erkek stop. Avrupa yakasinda oturuyorum stop. Benim de Gulay gibi k.cim basim nerem varsa agriyo stop. Benim herif son 2-3 aydir iyi ama hamilelegimin ilk uc ayi a.zima zcti surpriz bebek bizimki stop...

:lepi:

gamyoncuiremsu

:lepi: hevali bende düşündüm nası olur küü acubaa anlamıda çok güzel arkadaş dost demek! heval...
heval ceren akkoyun
heval ceylin akkoyun:teselli:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…