- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.461
da herhalde kadının gozunde bıtmışımdır :kedi:
hasret ; heval ceren uyuyor bence
ama cemre cok daha guzel
kuranda gecen ısımler arasında ceylinin anlamı varr
berra ne demek gıbı ya banada dıyın merak ettım
:CüvCüv: zarıfe ,didemın yanına senın dusundugun ısım varmı benım hoşuma gıden kız ısımlerı
nil
beren
berra
berrak
derin
defne
kutsal
neydı nann erkek ısmı dusunmekten unutmuşum
samanyolu ızlıyorum kafamçokkarıştı
vereliniortak aynen boyle dusunuyorumyaww farsaçada şu demek bu demek biz arapmıyız bize ne farsçadan ceyl farsçada yengeçmiş miş türkçede ne ? o zamn herkes ismilerini hecelerine köklerine ayırsın dünyada ki tüm dillerde araştırsın hepsine uygun ortak bi isim bulup taksın ayyy hiç sewmedim bu işi ceylin koycam işte geldiler yine banaaklava:
tikky olsun cix olsun zaten kızım ne takcaz ayşe fatmamı koyalımkaydirigubbakcemile5 ben özellikle kibar we modern isim tarıyorum 20 yıl sonra da beğenilsin isimYa kizlar kizmayin ama ceren ve ceylin cok tikky ismi gibi geliyo bana ben bilkentte okudum orada o kadar cok gordumkii bu isimlerden ondan sogudum herallll ama sonucta sizin bilcenisss isss
berranın neye benzediği berraka daha çok benziyor o şeyyy..berrak - __rrak! ya iki r li olduğu için r zaten çok kalın bi ünsüz o yüzden çok kaba gelio banada herhalde kadının gozunde bıtmışımdır :kedi:
hasret ; heval ceren uyuyor bence
ama cemre cok daha guzel
kuranda gecen ısımler arasında ceylinin anlamı varr
berra ne demek gıbı ya banada dıyın merak ettım
:CüvCüv: zarıfe ,didemın yanına senın dusundugun ısım varmı benım hoşuma gıden kız ısımlerı
nil
beren
berra
berrak
derin
defne
kutsal
neydı nann erkek ısmı dusunmekten unutmuşum
samanyolu ızlıyorum kafamçokkarıştı
beyza ceren koysana..
beyza da çok beyaz demek akkoyunda da beyaz geçiyor... alegori olur güzel olur...
ben de yengecim 22 haziran...
Yok valla gülay bulamıyorum işte ama iki isimli olsunda istiyorum.Derin guzelmiş aslında
bi arkadaşım balca deren koymuştu çift isim , derin deniz de hoş olur
beyza olmaz b harfi yasak harfler listesinde b we d..
yaww farsaçada şu demek bu demek biz arapmıyız bize ne farsçadan ceyl farsçada yengeçmiş miş türkçede ne ? o zamn herkes ismilerini hecelerine köklerine ayırsın dünyada ki tüm dillerde araştırsın hepsine uygun ortak bi isim bulup taksın ayyy hiç sewmedim bu işi ceylin koycam işte geldiler yine banaaklava:
sende ben gibi herşeye ağlıyormusun bilmiyorumkismile
Ya kizlar kizmayin ama ceren ve ceylin cok tikky ismi gibi geliyo bana ben bilkentte okudum orada o kadar cok gordumkii bu isimlerden ondan sogudum herallll ama sonucta sizin bilcenisss isss
Balca dedin ya aklıma geldi Gülce ismide cok hos değilmi.
egenin günlüğüne yazmışım cinsiyet ogrenmeden once dusundum ısımler
nil
defne
derin
beren
tuana
öykü
melin
duru
dora
ela
berrak
iklim
ilkim
erkekk
ege
umut
doruk
denız
berk
arel
inanç
Türkçede ceylin diye bir sözcük yok hasret ne yazık ki. dünyada 3-4 dilede anlamı olan çok az sözcük var. onlar da büyük ihitmalle sözcük alışverişelrinin sonucu ya da tesadüf. koy güzelim istiyorsan. benim kızdığım insanları bu internetin saçma saçma şeyleri doğruymuş gibi sunması. kuran'da geçiyormuş. ben aratıyorum bulamıyorum. ceyl sözcüğünün girebileceği her türlü vezne sokup aradım yok. ama aç bak internete Kuran'da geçiyor. ben buna kızıyorum. yoksa tabii ki koyabilirsin senin çocuğun en doğal hakkın. yengeç de allahın yaratığı değil mi...
hem de nasıl...
aşk olsun bacım. ben tikky miyin (tikky de neyse bu arada) memur çocuğuyum. 25 yıldır ismimi gururla taşıyorum. rahmetli babam Yaşar Kemal'in İnce Memed isimli romanında görüp koymuş ismimi. yörük ismidir ceren.. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?