2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok valla gülay bulamıyorum işte ama iki isimli olsunda istiyorum.Derin guzelmiş aslında

vereliniortak aynen boyle dusunuyorum

Ya kizlar kizmayin ama ceren ve ceylin cok tikky ismi gibi geliyo bana ben bilkentte okudum orada o kadar cok gordumkii bu isimlerden ondan sogudum herallll ama sonucta sizin bilcenisss isss
tikky olsun cix olsun zaten kızım ne takcaz ayşe fatmamı koyalımkaydirigubbakcemile5 ben özellikle kibar we modern isim tarıyorum 20 yıl sonra da beğenilsin isim
berranın neye benzediği berraka daha çok benziyor o şeyyy..berrak - __rrak! ya iki r li olduğu için r zaten çok kalın bi ünsüz o yüzden çok kaba gelio bana
bide cemre çıkardın saol be 3 isim söledim üçünede farklı farklı güzel isim yorumları yaptınız hepsini koyam bari

beyza ceren koysana..
beyza da çok beyaz demek akkoyunda da beyaz geçiyor... alegori olur güzel olur...

ben de yengecim 22 haziran...

beyza olmaz b harfi yasak harfler listesinde b we d..

gorusuruzz suyosunuu
gıt karnına masaj yaptır zemuszemus gene gel beklerizz

zarıfe dusunuyom didemin yanına ne yakısır deyu

benım dr kızının adı
nil deniz

hasret ayy tövbeee hıc aklıma gelmemiştii ..

bence ceren ceylin ve cemre hepsi modern ve kıbar ısımler ama benım en cok hosuma cemre gıttı kızım olsaydı dusundum ısımler arsadındaydı

erkek ısmı hıc yok yaw

egenin günlüğüne yazmışım cinsiyet ogrenmeden once dusundum ısımler

nil
defne
derin
beren
tuana
öykü
melin
duru
dora
ela
berrak
iklim

ilkim

erkekk
ege
umut
doruk
denız
berk
arel
inanç

beyza olmaz b harfi yasak harfler listesinde b we d..

Türkçede ceylin diye bir sözcük yok hasret ne yazık ki. dünyada 3-4 dilede anlamı olan çok az sözcük var. onlar da büyük ihitmalle sözcük alışverişelrinin sonucu ya da tesadüf. koy güzelim istiyorsan. benim kızdığım insanları bu internetin saçma saçma şeyleri doğruymuş gibi sunması. kuran'da geçiyormuş. ben aratıyorum bulamıyorum. ceyl sözcüğünün girebileceği her türlü vezne sokup aradım yok. ama aç bak internete Kuran'da geçiyor. ben buna kızıyorum. yoksa tabii ki koyabilirsin senin çocuğun en doğal hakkın. yengeç de allahın yaratığı değil mi...

sende ben gibi herşeye ağlıyormusun bilmiyorumkismile

hem de nasıl...

Ya kizlar kizmayin ama ceren ve ceylin cok tikky ismi gibi geliyo bana ben bilkentte okudum orada o kadar cok gordumkii bu isimlerden ondan sogudum herallll ama sonucta sizin bilcenisss isss

aşk olsun bacım. ben tikky miyin (tikky de neyse bu arada) memur çocuğuyum. 25 yıldır ismimi gururla taşıyorum. rahmetli babam Yaşar Kemal'in İnce Memed isimli romanında görüp koymuş ismimi. yörük ismidir ceren.. sempatiksalakcinni

arkadaslar illa kuranda gecmeside sart degilki
anlamı guzel olsun diyor dinimiz.. kuranda gecipte anlamı hicte hos olmayan isimler var
hosunuza gidiyorsa anlamıda guzelse koyun :)
internette gercekten her cesit sey yazıyor kaynagının dogrulugundan emin olamıyoruzz

kızlar bısı sorucam kızım sureklı sag kaburgamın altına neresı desem dötü sanırım dayıyor oturuken zorlanıyorum cunku göğsümün altına kadar gelıyor sızde de oluyor mu yada oluyo muydu bıde bu sureklı bende carpıntı yapıor

gulencim canım soruna cevap veremeden cıkmısım:)
doguma yurt dısına gitcem (aslında orda yasıyordum ask icin evlilik icin geldim turkiyeye:))
bebiste cifte vatandas olsun diye gidiyorum.. babası doguma yakın gelmeye calıscak az bi sureligine.. boyle iste.. duana amin diyorum:) hepimiz insallah hayırlı kolay dogumlar yasarızz

vayy ne guzel benım ısmımı annem karar veremeyınce babam sokakta bagıran cocun adını vermıs bana
zaten anneme kalsaymış adım
çimen
çilek
yosun
gülfidan olacakmış :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…