- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.481
kızlar bısı sorucam kızım sureklı sag kaburgamın altına neresı desem dötü sanırım dayıyor oturuken zorlanıyorum cunku göğsümün altına kadar gelıyor sızde de oluyor mu yada oluyo muydu bıde bu sureklı bende carpıntı yapıor
kızlar bısı sorucam kızım sureklı sag kaburgamın altına neresı desem dötü sanırım dayıyor oturuken zorlanıyorum cunku göğsümün altına kadar gelıyor sızde de oluyor mu yada oluyo muydu bıde bu sureklı bende carpıntı yapıor
işte bnde böyle biliyordum fakat, uydurma dediler her yazana inanmayın dediler kaldım öyle...hasret ceylin farsça ama kuranda geçen isimler adı altında geçiyo ayrıca anlamı cennete açılan kapı cennet kapısı diye geçiyo ceylinaz da arapça bunun anlamıda cennetin kapısındaki görevli melek
Ceylinaz İsminin Anlamı - İsimler Sözlüğü bu siteden bak
doğru haklısın bende hazalı düşünürken anlamından dolayı caydımDidem gözüm , gözüm gibi sevdiğim kıymetlim demekmiş.
Bizde eşimle Eylülde evlendik o yuzden olsun istedim ama herlkes bir laf soyledi.Eylül Hazan demek uzuntu demek napıcan dediler anlamı guzel olan bir isim koy dediler bende değiştirdim.
güzel bi isimdir illaki ama, bana uzak ben daha çok e, i gibi ince ünlüler olsun istiyorum.. kibar olsun istiyorum anlamı çok öenmli isminin anlamına karakterleri bürünüyormuşHasret Tuana nasıl
kız hasret biliyim beni çok swefiyon hasretimden de yaniyin kız bebişine benim ismimi ver hatice bak h ile başlıyo :))))
vayy ne guzel benım ısmımı annem karar veremeyınce babam sokakta bagıran cocun adını vermıs bana
zaten anneme kalsaymış adım
çimen
çilek
yosun
gülfidan olacakmış :tomato:
işte bnde böyle biliyordum fakat, uydurma dediler her yazana inanmayın dediler kaldım öyle...[/B
doğru haklısın bende hazalı düşünürken anlamından dolayı caydım
güzel bi isimdir illaki ama, bana uzak ben daha çok e, i gibi ince ünlüler olsun istiyorum.. kibar olsun istiyorum anlamı çok öenmli isminin anlamına karakterleri bürünüyormuş
hatçeeeeeemmmmm
herkeste war o dönmüş olan bebeklerde benim sağ kaburgam çürüdü zaten ayaklarımı kıçımı artık nereyse!Benim de ayaklarını dayıyor canım sanırım kaburgama çarpıntımda oluyor hemde çok fazla nabzım cok hızlı atıyor o anda.
vayy ne guzel benım ısmımı annem karar veremeyınce babam sokakta bagıran cocun adını vermıs bana
çimen
çilek
yosun
güzel bi isimdir illaki ama, bana uzak ben daha çok e, i gibi ince ünlüler olsun istiyorum.. kibar olsun istiyorum anlamı çok öenmli isminin anlamına karakterleri bürünüyormuş...
haklısınn tabıı iki isim sünnetmiş dediler ben zor hamıle kaldım tedavıyle o yuzden bırde ruyada hep muhammed koydumu gorduler esım annem falan bende dua etmıstım o yuzden Muhammed olacak adı ama dedıler agır gelıyomuş cocvuga ama koymak zorundayım allah ıle sart koşamam ya dedıler bı ısımde sız ekleyın ıkıncı ısmıyle cagırın dedıler oda ege oldu muhammed doruk ıstıyodum ıkısı olmuy falan dedılerarkadaslar illa kuranda gecmeside sart degilki
anlamı guzel olsun diyor dinimiz.. kuranda gecipte anlamı hicte hos olmayan isimler var
hosunuza gidiyorsa anlamıda guzelse koyun :)
internette gercekten her cesit sey yazıyor kaynagının dogrulugundan emin olamıyoruzz
yok hıc bılmıyorum anlamınıda erkeklerede koyuyorlarmış dora yahu arastırmak lazımGülay Dora ismi benimde aklımda var Didem Dora ama Doranın anlamını bulamadım bir türlü sen biliyomusun
benımmkı asada kızım legen legen kemıgımle dıs etlerını kasıyor herhalkızlar bısı sorucam kızım sureklı sag kaburgamın altına neresı desem dötü sanırım dayıyor oturuken zorlanıyorum cunku göğsümün altına kadar gelıyor sızde de oluyor mu yada oluyo muydu bıde bu sureklı bende carpıntı yapıor
hmm oyleemıı ne guzellgulencim canım soruna cevap veremeden cıkmısım:)
doguma yurt dısına gitcem (aslında orda yasıyordum ask icin evlilik icin geldim turkiyeye:))
bebiste cifte vatandas olsun diye gidiyorum.. babası doguma yakın gelmeye calıscak az bi sureligine.. boyle iste.. duana amin diyorum:) hepimiz insallah hayırlı kolay dogumlar yasarızz
çimen
çilek
yosun
yalarımmsempatiksalakcinninaniknaniksöyle aşkımın anlamıı hasretimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
benimde erkek olsa bi sürü hazır ismim wardıbenım dr kızının adı
nil deniz
hasret ayy tövbeee hıc aklıma gelmemiştii ..
bence ceren ceylin ve cemre hepsi modern ve kıbar ısımler ama benım en cok hosuma cemre gıttı kızım olsaydı dusundum ısımler arsadındaydı
erkek ısmı hıc yok yaw
Hasret sen hasret cengız e uysun dıye mı arıon kaydirigubbakcemile
doğru haklısın bende hazalı düşünürken anlamından dolayı caydım
ben buna çok iananıyorum yaaa..
mesela ceren: güzel gözlü ceylan yavrusu demek, benim de harbiden ten beyaz kaş, göz siyah falan annem hep bana "kaşla göz gerisi söz" der. :kedi: acayip ürkek bir insanım ceylan gibi aynı
hazal koyabilirsin ki sonbahar anlamına gelen HAZAN... HAZAL (zevk al) birleşik bir sözcük..
yalarımmsempatiksalakcinn
tocammmmm görmesinnnn anammmmm :))))
ewet kesinlikle katılıyorum benim kocamında gözler patlak rengi falan çok hoş kızım inşallah ona benzer ceren ismide kapak olur yawrucuuma
yalarımmsempatiksalakcinn
tocammmmm görmesinnnn anammmmm :))))
göstermeyiwer nan kocana!
Hazal Ceren... çok hoş.. yani hayatta her şeyden zevk alacak..
lmaz:
tamam işte o yüzden istemedim zaten zewk al!!!! kim benim kızımdan zewk alcak istemem.lmaz:
sempatiksalakcinni yosun nedir ya yosma olaydı bari demiherkeste war o dönmüş olan bebeklerde benim sağ kaburgam çürüdü zaten ayaklarımı kıçımı artık nereyse!
kaburga dediniz yer neresi yaw benim oglan hep aşalarda ynuyor yoksa gene yanmı yattı velet içimde
amaaan baban iyi yapmış walaadelikafadulden
gecmiiş olsunn bacım hecc merak etme iyi bişi değillbirnokta aynen benim oglusta poposunu sag kaburga tarafıma dayıyor surekli
hatta bazen kocaman cıkıntı oluyor karnım yamuluyor nasıl oturacagımı sasırıyorum:))
sancı nedir diye merak ediyordum dun ilk kez yasadım sanırım
birden butun karnım bir acıdı bir acıdı gozlerim yasardı bekliyorum sadece5 dk surmustur sonra ovalayarak falan gecti.. artık sanırım biraz daha anladım dogumda yasayacaklarımızı:) oyy gelsin yaa buyuk gunnnnnn
ben de geçen gün halıyı gırgırlıyordum aynı acıyı kaburgalarımda hissettim. çarpıntım da oluyor... özellikle sabah..
ay ben artık asa egilemiyom çok bacaklaırm agrıyo kireclendiler herhal tembellikten
:roflol:
Hasret şunu bir dinlesene...
Reşit Muhtar - Şu Cerenin Kaşı Gözü Sürmeli - 7458 - Online Türkü Dinle indir
c cemre işte lülülülülülüyalarımmsempatiksalakcinninaniknanik
benimde erkek olsa bi sürü hazır ismim wardı(
ulaş
azad
ali eren
emir
cem
daha wardıda aklıma gelmio
ewet cnm derdim o babasına uyacak zaten o allahın emri c yani ama olmuşken banada uysun h dedim.
göstermeyiwer nan kocana!
bak tocamı aşerdim şimdi yaaa :))) ben tocamdan saklayamam nolamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?