2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beni facebookta biri eklemiş kabul ettim koca tumbaklı bizim gibi ama acaba kimkine

Buarada şaka maka ya
kocayla kardeş olduk
bi dogurak bi 40 çıksın bakalım ne olacak

legen kemşğimde varya suanda ayaklarımı artık elimi bilmem oraya dayaadı kendini

Benimde o kısım ağrıyııı ama anlatımına hayran kaldım gülaaayyykaydirigubbakcemile3ohaoldumsmilesırnaşık şey:roflol:

ceren ismi geçmiş muhabbetinizde,ceren olacak bizim kızın ismi inşallah. aslında ayşe ceren istiyorum ama tek isim daha iyi diye düşündük.anlamı da çok güzel,yavru ceylanopuyorumnanaktan

napcaz kız 40 önce olurmu ben onu hoşt 50 bilem yaparımq

he ya yosma olaydı daha anlamlı bncedelikafadulden:sm_cool:
kızım zevk alacak olan senin kızın.. niye başkası zevk alsın... sapık...

aman boşwer işte olmasın öyle zewkli tatlı şeyler

ben aldım bırı krem duz
bırıde masvıcert orumcek adamlı dızlerı popsundada orumcekk agı varr

hatcdee gızun aydınn dıur bende herıfı arım

aradım kocamı
canım skıldıgelmıyormusun dedım
ısım var dedı
bosver sonra devam edersın dedım
yarım bırakmak ıstemıyorum dedı
tak dıye kapadım telefonu salak 1de mesaı bıtıyor mesaı parasıda vermıyolar neden duruyoki
oysa ben gezerım dıye hayaller kurmuştum

valla bizde temmuzdan beri kankayız :)) aksam geldiğinde kanka hoşgeldin diyorum

bu arada bebek doğduğunda giydirmek için kilotlu çorap aldınızmı ? tek pijamayla üşüyorlarmış

He heee valla bizde aynı riskliydi cunku benim gebeliğim ay sağlıklı bir şekilde bir an önce dogum yapayım su lohusalıgıda atlatayım hayırlısı ile kocisimi cok ozledim

Kilotlu çorap teni daha cok narin olacagı sanırım giydiremeyiz hemen ben aldım ama 1 ay sonra fala giydiririm herhalde.Ama bir suru beyaz patikli allt almıs annem onları gıydırırım tulumun altından yoksa tek usurler anaaamm minnecık daha onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…