2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla bizde temmuzdan beri kankayız :)) aksam geldiğinde kanka hoşgeldin diyorum

bu arada bebek doğduğunda giydirmek için kilotlu çorap aldınızmı ? tek pijamayla üşüyorlarmış
kız llah senin cızırtını wessin emi ikinci gülen vakası!!! göbüşünü incitirsin kuzunun we daha yeni kanı taze olacak dolaşması lazım sıkmaması lazım hiç bişiyin sen kilotlu çorap dion.. iç zıbın alcan duymadınmı hiç hastane çıkışının içine iç zıbın giydiriliyomuş beyaz yumuşacık kumaştan annem almış bize onu koycam çantaya
Hasretçim evet benim Nevin.Benim de dikkatimi çekti senin de soyismin madendere.Benim eşimin soyismi madendere.Siz nerelisiniz?Akraba çıkarmışız...
ewet we kimsede olan bi soyisim değildir erzincanlıyız biz çok heycanlıyıs bide senin tocan nereli ki:1rolleyes:
ceren ismi geçmiş muhabbetinizde,ceren olacak bizim kızın ismi inşallah. aslında ayşe ceren istiyorum ama tek isim daha iyi diye düşündük.anlamı da çok güzel,yavru ceylanopuyorumnanaktan
desene adaş olacaklar eğer caymazsamolumunekankayizsmile
Buarada şaka maka ya
kocayla kardeş olduk
bi dogurak bi 40 çıksın bakalım ne olacak
ah o 40 bi çıksın ona warya ona 24 saatte 48 gidicem:sm_cool:aklinialirimsmile

hee yazmıı oo tamamm

ben yenı dogdu gıbı gıydırmıcemde gobegı dustukten sora gıydırcem kilotlu corap bı denede ayılı alcam totosunda ayı kafası var

senn senn gezmege gıdıyom ddedın bak benıde zıvadan cıkardın alsanaalsanasmile

tabee cocukk ızınn verırrsee kaydirigubbakcemile3
ben artık egenın cayına bıtkısel bısıler katıp uyuturum sonraa sempatiksalakcinni

ulen cerenmı dedın sımdı hanı ceylın koyacaktınn

ben ıc zıbın almadın 4 tane altı acık pijema var onlar gıydırcem ıcıne oyy yavvyumm benım

sen bi zahmet otur oturduun yere gezcekmiş sonrada gelip zırlama kıçım başım ağrıdı die, sen bizim gibi fit mi sandın nan kendini defolu karıolumunekankayizsmile:teselli:

sen nan sen gezmeye gidiom die kıskandırdın bizi şimdide hatçe kim de ohh ne güsselmafoldumben

bana ne bana neeeee bn gitcem kafasına kafasına vurda aklı başına gelsin tocanın

Hasretçim biz denizliliyiz , tutturamadık )
Ağrılardan bahsetmişsiniz benimde alt tarafta ki kemikler çok ağrıyor bir de bebek ğögüs altına çok baskı yapıyor oturamıyorum sürekli yatmam gerekiyor...Gülay kaynanın aldığı cicileri nereye ekledin?Merak ettim

ben öle her ipte oynarımsempatiksalakcinni ay ne bilem walla ceylin, ceren ikisinden biri olcak
ikinci isim de herşey olabülür heval, helin bakcaz işte

tüü nasıda soyadı kardeşliği yapmışız beaolumunekankayizsmile ben bi tek bizde war sanırdımkafamçokkarıştı

anam 9 gundur dısarı cıkmadım dr hasftsda bı yuruyuse gıdebılırsın dedı kendıme bugune hazırladıydım ogluma halı alıcaktım gelmedı gıttı adamm odun adam 15 dk sora gene arıcamm
ben öle her ipte oynarımsempatiksalakcinni ay ne bilem walla ceylin, ceren ikisinden biri olcak
ikinci isim de herşey olabülür heval, helin bakcaz işte
cemre cemre

kızlar nasılsınız ben geldim?oğluşu gördümmmmmm!!!

3350 gr olmuş,52 cm tosuncuk..35+4 uz ama ultrasona göre 39 haftayız..2 hafta sonra tekrar gideceğim şubatın 13 ünde...bana dediki dr bir daha ki gelişinde seni hemen doğuma yollayabilirim..yani şurda çok az zamanım kaldı...:)) birde evde suyun falan gelirse 1 saat içinde hastanede olmalısın dedi...sonra çatı muzyenemi yaptı bebek daha inmemiş rahimdede açılma yok dedi...korkmayın kızlar rahat olursanız hiç açımıyor...

bu arada editör değilim artık! istifa ettim....

nevın resım eklemedım liste koydum bı yıkansın utulensın cekcem hepsınıı

hatcenınde rıskı var oda gıdıyo o kadasrda degıl yahu oldu olacak yataga baglasınlar bıxı mafoldumben

abbovv masallahh gecen gıttnde kac kıloydu en benımkı persembeye kadar 2800 olur dıyorumm oyy darısıı bızee
cok seyrek cagırmış ya haftada bı gıtmen gerek degılmı?
senı sunun surda 2 haftan varr galbbaa

Hosgeldin canım Maşallah ogluna kılosu cok iyi Allah nazarlardan korusun
niyeki subatın 13 unde beni artık haftada bir çagırıyor

:))) canım sağol...son gittiğimde 2450 gr dı,32+4 tü..3 haftada bu kadar büyümüş,,,
gerek yok dedi çok sık gelmene..bebek yukarıdaymış daha inmemiş...herşey gayet iyi olduğu için gerek yok dedi haftada bir e ,bir dahaki gelişinde seni doğuma yollayabilirim dedi,hazırlıklı ol dedi...şubat 15 i gibi geliçek benimki sanırım...darısı başına....

simenaydasn haber yok dogum yapmış olsa dıla faklan hemen gelıp yazarmıydıq

oyy masallahh kız napıyon bızı ekranda oyalarjken kavurmalarımı goturuyon oradaa

ne yıyon cok soyle bızede yoksa son zamamlarda cokmu kılo alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…