- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.541
kızlar nasılsınız ben geldim?oğluşu gördümmmmmm!!!
3350 gr olmuş,52 cm tosuncuk..35+4 uz ama ultrasona göre 39 haftayız..2 hafta sonra tekrar gideceğim şubatın 13 ünde...bana dediki dr bir daha ki gelişinde seni hemen doğuma yollayabilirim..yani şurda çok az zamanım kaldı...:)) birde evde suyun falan gelirse 1 saat içinde hastanede olmalısın dedi...sonra çatı muzyenemi yaptı bebek daha inmemiş rahimdede açılma yok dedi...korkmayın kızlar rahat olursanız hiç açımıyor...
bu arada editör değilim artık! istifa ettim....
ooo selkie tosuncuk olmuş senin oğlan maşallah
demek az kaldı haa hadi bakalım bir avazda inşallah :lepi:
Hosgeldin canım Maşallah ogluna kılosu cok iyiAllah nazarlardan korusun
niyeki subatın 13 unde beni artık haftada bir çagırıyor
bebeğin aşağı indiği nasıl belli oluyor
kızlar nasılsınız ben geldim?oğluşu gördümmmmmm!!!
3350 gr olmuş,52 cm tosuncuk..35+4 uz ama ultrasona göre 39 haftayız..2 hafta sonra tekrar gideceğim şubatın 13 ünde...bana dediki dr bir daha ki gelişinde seni hemen doğuma yollayabilirim..yani şurda çok az zamanım kaldı...:)) birde evde suyun falan gelirse 1 saat içinde hastanede olmalısın dedi...sonra çatı muzyenemi yaptı bebek daha inmemiş rahimdede açılma yok dedi...korkmayın kızlar rahat olursanız hiç açımıyor...
bu arada editör değilim artık! istifa ettim....
selkie gözün aydın canımmm süslendim püslendim tocamı bekliyom şimdide kıskandırmak gibi olmasında gezmeye gitceğiz :))))
maşallah epruuu nettin kız öyle sen ağzın hiç boş kalmıyo dakka başı tıkınıyonmu napıon e doğurup gelseydin keşke kıwama gelmiş yawrun nie bekledin sürpriz olurdu bizedekaydirigubbakcemile2
ya neden 2 hafta sonraya attı allah allah 36 haftdasın yaaa bnce sen ara haftaya git bekleme o kadar hem bakalım bi çocuk aniden 4 olursa nasıl doğurcan kız yazık şeyine:1no2:
ayy çok iyi maşallah yaa nie bu kadar hızlı gelişo kız dr bişey demiomu? ne güzel ebru yaa walla keşke doğurup gelseydin:) ne güzel olurdu
bebeğin aşağı indiği nasıl belli oluyor
oyy masallahh kız napıyon bızı ekranda oyalarjken kavurmalarımı goturuyon oradaa
ne yıyon cok soyle bızede yoksa son zamamlarda cokmu kılo alıyolar
Selkie maşallah oğluşuna ne kadar kilo almış.15 güne kadar 4 kiloyu geçersiniz heralde.Doğumu konuştunuz mu dr ile?Bir de ilk bebekler genelde zayıf oluyor sonrakiler tombik oluyor.Ablam 2,5 kilo , ben 3,5 kilo kardeşim 4 kilo doğmuşuz...
selkie gözün aydın canımmm süslendim püslendim tocamı bekliyom şimdide kıskandırmak gibi olmasında gezmeye gitceğiz :))))
haaa ohh iyi olduu otur oturdun yerdeeeulaaaaaannn iyi hatırlattın benim koca dememişmiydi ctesi akşamı awatar filmine gidek 3boyutluya ama ben hiç biyere gidemicem sanırım çünkü 3,4 saatlik uykuyla duruyorum kızlar.. bakmayın burda çene çaldığıma gittim gidicem:çok üzgünüm:
benimki gene 15 günde 400 gr aldı gecende senin ne kadar aldı nevin bu ebrudan tattikleir calalım dobi yapalım bebeleriSelkie maşallah oğluşuna ne kadar kilo almış.15 güne kadar 4 kiloyu geçersiniz heralde.Doğumu konuştunuz mu dr ile?Bir de ilk bebekler genelde zayıf oluyor sonrakiler tombik oluyor.Ablam 2,5 kilo , ben 3,5 kilo kardeşim 4 kilo doğmuşuz...
ayaklı pijema kullanışlı değil aslında ilk 3 ayda kullanabilcez çünkü boyu uzayınca cekiyo o tulumlar ayaklı oldu için1.çok fazla tulum almayın çok çabuk küçülüyor çoğunu giyemiyor..
2.bol bol çıtçıtlı bady ve ayaklı pijama alın en çok kullanılanlar bunlar
3.örme patik çok işe yarıyor..
4.en az iki penye battaniye şart
5.ilk 20 gün mutlaka pamuk ve su ile altını değiştirin ve her alt açmada pişik kremi sürün
6.kış bebeklerine bol örme veya penye,kapitone yelek
7.yaz bebeklerine pamuklu ince pijamalar
8.bol mendil ( bebek fazla kusabilir )
kopya çektim listeyi :)))
Git git bende burda sınırlı sınırlı zeytin ekmek yiyorum sen döner ye olurmuu !:a015:selkie gözün aydın canımmm süslendim püslendim tocamı bekliyom şimdide kıskandırmak gibi olmasında gezmeye gitceğiz :))))
ben anlamıyorum kafasımı poposumu sadece bası asagıdaydı anam bunlar kanala girine biz iyicene tuvaletten cıkamayız kanımcakarnın düşüyomuş cnm bariz şekilde bide mesela ben kafasını oynattığını hissediorum altta tam kanala girdiğinde kafayı oynatamıyomuş çünkü sıkışmış oluyomuş oraya.. hee bide şeyinin üstüne elini falan koyduunda orda top gibi hissediomuşsun..
ulaaaaaannn iyi hatırlattın benim koca dememişmiydi ctesi akşamı awatar filmine gidek 3boyutluya ama ben hiç biyere gidemicem sanırım çünkü 3,4 saatlik uykuyla duruyorum kızlar.. bakmayın burda çene çaldığıma gittim gidicem:çok üzgünüm:
hatce nere gidiyonuz kebabcıyamı ocak basınamı :umursamaz:
hoopaa b ende 36artı0 olunca rahatlıcam dogarsa dogsun diyodum
kız tocam yolda bekliyom gelsin bakalım nereye gitceğiz
bn bi uyusam 2 saat zaten rahatlicam ama zombi gibi oturuyorum burda.. akşam nasıl atlarım yatağa bilmem kocamda kaçıp gelemedi kaldım burda 12 saat yazık bana yaaa:çok üzgünüm:kız bişi olmaz ben hiç yatamıyorum geceleri sabaha kadar oturuyorum belki gündüz 2 saat uyuyorum ama oda yarım yamalak avatar güzel ben beğendim ve kutsal damacana 2 de güzel biraz küfür var ama güzel
36+0 olunca zaten 36 haftan bitmiş 37nin içinde oluyosun cücoş şuan zaten 36 haftanın içindeyiz ama bitrmemiz lazım iştehoopaa b ende 36artı0 olunca rahatlıcam dogarsa dogsun diyodum
hatce nere gidiyonuz kebabcıyamı ocak basınamı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?