2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bizde bugün hastaneye gittik, bebişim 2350 gr, yaklaşık 50 cm boyunda, gecen gittiğimde 15 martta bebeği alırız demişti, şimdi 12 mart dedi..

canım maşallah bebişe uzun boylu olaçak!!

kesinlikle 3 kiloyu geçkin olsa yeter gerçekten...sağlıklı olsunlarda o daha önemli...

ha bir hafta ha 2 hafta..bakma dr bana öyle dedi ama benim oğlan36 haftalık doğdu bir sıkıntı yaşamadık...ama şimdi alerjik astımı var..ondan mı oldu bilemiyorum tabi...
36 artı 0 damı dogdu senin bebişko

merhaba kızlar bizde bugün hastaneye gittik, bebişim 2350 gr, yaklaşık 50 cm boyunda, gecen gittiğimde 15 martta bebeği alırız demişti, şimdi 12 mart dedi..
maşallahh sanadaa sen kac haftalıksın

bakalım gececeklermi nevincim görücez benim yengemde 37 haftalkık 3200 cıktı bebiş yalnız kalp atışları cok yuksek cıkmış salı tekrar gel demiş yani bu hafta dogum yaoabilir bugün 37 artı 3

buarda bende sinemeya gidemem artık dogururujm o seslerden zaeten allah korusun

çok beklersin canım o rakı balığı aman sende o zevkinden mi desem yoksa sağlıksız yaşamındanm ı desem biraz geri kal ne olcak maynakkkkk

beni facebookta biri eklemiş kabul ettim koca tumbaklı bizim gibi ama acaba kimkine

yaz warya bizim kız o yazgı
hee benim o gülaycım Allah tan hasret var yoksa tanımayacaksın bizialsanaalsanasmile

maşşallah tosunumuza ebrucum kocaman olmuş.iyi bari bak bu bebiş kilolu doğacak eraydaki gibi sıkıntı yaşamayacaksın.seninki haftasını tamamlarsa 4-4,5 u geçer heralde canımcım.

ama doktorlar öyle hesaplamıyor hasret 35 haftalıkım yani o hesaba göre
neyse dur zaetn benim oglan beklicek dimi ben 38 dogurucam inşallah allahımm hedefim oo yannee

benim tocam gelene kadar hazırlansammı ne hazırlancamki köfte gibi şiş dudaklarıma ne ruj koca yanaklarımane allık yaraşır ne giycemde ayrı muamma
ben dertlimiyim bilmiyorumkismile

DıLA SıMENAYDAN HABER VARMI

ACIKCASI HAMıLE OLMAMAK NASI BıŞEY ONU ÖZLEDıM
Bı TARAFTAN DOGURUNCA ÜZÜLÜCE GıBıME GELıYO
BıRDE BALKONDA YAZ AKŞAMI NESCAFE SıGARA ıÇMEYı COK ÖZLEDıM sempatiksalakcinni

karıcıklar bu arada kocam beni fittness center a yazdırmışzemuszemus doğumdan sonra istediğin zaman başla dedi sabahları 1 saat gidersin dedi yakında zaten çarşıda hemen, çok mutlu oldum ama yaa aşkım benim dötünü we diğer bütün organlarını yer bitiririm onunnnn, yaza forma kawuşurum inşallah tabi bızdıktan fırsat bulup kaçabilirsem 1 saatcikmafoldumben

evet canım 36+1 de geldi... :))
maşallah yengenin bebişede..ay hadi hayırlısı ..allah bir avazda kurtarsın yengeni...

canım maşallah bebişe uzun boylu olaçak!!

kesinlikle 3 kiloyu geçkin olsa yeter gerçekten...sağlıklı olsunlarda o daha önemli...

ewt cnm dr da öyle dedi boyu uzun olcak dedi, aslında bende, babasıda pek uzun boylu değiliz ama bize çekmicek herhalde bu arada fotoğrafını verdi aynı kayınvalideme benziyor malesef((
gülencim 32+3 ğüz

sezeryan olacak oda

ayy hadıı bakalım ben nezman dogurucamm

hasret bende yazılıcam aydfa 50 tl burda bızım haftadas ıkı gun 3 saat ben anneme bırakıp gıderımdfe bakalım aylık 50 tl verecek paramız olcakmı kaydirigubbakcemile3 napcan formu

sen yaza bıda hamıle kalmıcanmı

bende tüm cazibemi kaybettim yaw topuklu ayakkabılarımı dar kotlarımı özledim kimbilir ne zaman sığarım bi daha kot pantalonlarıma tabi oğlum için değiyo işte bozulan fiziğim kurban olsun ona

aaa-aaaa nere gıtmışş yaa bı yazsaydıı keşkee
dogursa yazardu herhalde

hatce ne duruyon gıtseene

yazgıı sende az şişmemişsin haa

canım 4 ü geçmesinide istemem yaa..nasıl doğururum ben onu sonra...bakalım 2 hafta sonra kaç olaçak?dr 3 800 falan olur dedi...o kadar olsun yeter bana...

ACIKCASI HAMİLE OLMAMAK NASI BİŞEY ONU ÖZLEDİM
Bİ TARAFTAN DOGURUNCA ÜZÜLÜCE GİBİME GELİYO
BİRDE BALKONDA YAZ AKŞAMI NESCAFE SİGARA İÇMEYİ COK ÖZLEDİM sempatiksalakcinni
ya bende türk kahvesi ve sigarayı özledim....

ewt cnm dr da öyle dedi boyu uzun olcak dedi, aslında bende, babasıda pek uzun boylu değiliz ama bize çekmicek herhalde bu arada fotoğrafını verdi aynı kayınvalideme benziyor malesef((
gülencim 32+3 ğüz

ay gerçektenmi?kaynanan karşında bitti yani.neys epek belli olmaz ultrasondan belki.değişik gelir..hem bebekler büyüyene kadar kaç şekle giriyor...benimkide sanki babaya benzeyecek gibi geliyor içimden....

ben 27 beden kot gıyıyodum muhtemelen onlarıda da gıyemem

ACIKCASI HAMİLE OLMAMAK NASI BİŞEY ONU ÖZLEDİM
Bİ TARAFTAN DOGURUNCA ÜZÜLÜCE GİBİME GELİYO
BİRDE BALKONDA YAZ AKŞAMI NESCAFE SİGARA İÇMEYİ COK ÖZLEDİM sempatiksalakcinni
ıyyy sigara mıı ben ice tiksindim we çok anlamsız duman çekmek üflemek hiç işim olmicak inşallah
kızım dr hesabına göre işte zaten 35+0 . . .35+6 36 hafta die söleniyo gir gebelik.org a bak
çok beklersin canım o rakı balığı aman sende o zevkinden mi desem yoksa sağlıksız yaşamındanm ı desem biraz geri kal ne olcak maynakkkkk

ne sağlıksızı beee sanki hergece 1 büyük bitiriyoz arada bi iyi oluyo kocime eşlik ediorum muhabbete dalıyoduk çıkamıyoduk şimdi o günler mazide mi kaldı yani:a015:

kaynanayamıı sempatiksalakcinni
benımkınıde kaynıma benzetıyolar zate bı bana benzemıyo agzına sıcım ben o kromozonların zaten :sinifsinif:

o dumanıda ozledım ıcıne cekipp püff yapmayıı ay baslamam dıyorum ama bılmıyomm
kızlar bısı sorucam dogumdan once sacımı boyatmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…