- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.561
merhaba kızlar bizde bugün hastaneye gittik, bebişim 2350 gr, yaklaşık 50 cm boyunda, gecen gittiğimde 15 martta bebeği alırız demişti, şimdi 12 mart dedi..
Benim ki 15 günde 500 gr almıştı Gülay.3 kiloyu geçkin olsalar yeter Gülay ya.Tabi en önemlisi sağlıklı olmaları...Ben artık sinemeya gitmeyi düşünmüyorum , içeride ki otur otur bir de sesten rahatsız oluyor bana filmi sindirmiyor.
36 artı 0 damı dogdu senin bebişkoha bir hafta ha 2 hafta..bakma dr bana öyle dedi ama benim oğlan36 haftalık doğdu bir sıkıntı yaşamadık...ama şimdi alerjik astımı var..ondan mı oldu bilemiyorum tabi...
maşallahh sanadaa sen kac haftalıksınmerhaba kızlar bizde bugün hastaneye gittik, bebişim 2350 gr, yaklaşık 50 cm boyunda, gecen gittiğimde 15 martta bebeği alırız demişti, şimdi 12 mart dedi..
bakalım gececeklermi nevincim görücez benim yengemde 37 haftalkık 3200 cıktı bebiş yalnız kalp atışları cok yuksek cıkmış salı tekrar gel demiş yani bu hafta dogum yaoabilir bugün 37 artı 3Benim ki 15 günde 500 gr almıştı Gülay.3 kiloyu geçkin olsalar yeter Gülay ya.Tabi en önemlisi sağlıklı olmaları...Ben artık sinemeya gitmeyi düşünmüyorum , içeride ki otur otur bir de sesten rahatsız oluyor bana filmi sindirmiyor.
bn bi uyusam 2 saat zaten rahatlicam ama zombi gibi oturuyorum burda.. akşam nasıl atlarım yatağa bilmem kocamda kaçıp gelemedi kaldım burda 12 saat yazık bana yaaa:çok üzgünüm:
36+0 olunca zaten 36 haftan bitmiş 37nin içinde oluyosun cücoş şuan zaten 36 haftanın içindeyiz ama bitrmemiz lazım işte
rakı balık yapcaklarmışşlaelaelaelaelae
yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kocamla rakı balık yapmayı össsledim:gitme: daha da uzun aylar yapamayıs heralde:gitme:
beni facebookta biri eklemiş kabul ettim koca tumbaklı bizim gibi ama acaba kimkine
hee benim o gülaycım Allah tan hasret var yoksa tanımayacaksın bizialsanaalsanasmileyaz warya bizim kız o yazgı
kızlar nasılsınız ben geldim?oğluşu gördümmmmmm!!!
3350 gr olmuş,52 cm tosuncuk..35+4 uz ama ultrasona göre 39 haftayız..2 hafta sonra tekrar gideceğim şubatın 13 ünde...bana dediki dr bir daha ki gelişinde seni hemen doğuma yollayabilirim..yani şurda çok az zamanım kaldı...:)) birde evde suyun falan gelirse 1 saat içinde hastanede olmalısın dedi...sonra çatı muzyenemi yaptı bebek daha inmemiş rahimdede açılma yok dedi...korkmayın kızlar rahat olursanız hiç açımıyor...
bu arada editör değilim artık! istifa ettim....
36 artı 0 damı dogdu senin bebişko
maşallahh sanadaa sen kac haftalıksın
bakalım gececeklermi nevincim görücez benim yengemde 37 haftalkık 3200 cıktı bebiş yalnız kalp atışları cok yuksek cıkmış salı tekrar gel demiş yani bu hafta dogum yaoabilir bugün 37 artı 3
buarda bende sinemeya gidemem artık dogururujm o seslerden zaeten allah korusun
canım maşallah bebişe uzun boylu olaçak!!
kesinlikle 3 kiloyu geçkin olsa yeter gerçekten...sağlıklı olsunlarda o daha önemli...
ama doktorlar öyle hesaplamıyor hasret 35 haftalıkım yani o hesaba göre
neyse dur zaetn benim oglan beklicek dimi ben 38 dogurucam inşallah allahımm hedefim oo yannee
benim tocam gelene kadar hazırlansammı ne hazırlancamki köfte gibi şiş dudaklarıma ne ruj koca yanaklarımane allık yaraşır ne giycemde ayrı muamma
ben dertlimiyim bilmiyorumkismile
DİLA SİMENAYDAN HABER VARMI
hee benim o gülaycım Allah tan hasret var yoksa tanımayacaksın bizialsanaalsanasmile
maşşallah tosunumuza ebrucum kocaman olmuş.iyi bari bak bu bebiş kilolu doğacak eraydaki gibi sıkıntı yaşamayacaksın.seninki haftasını tamamlarsa 4-4,5 u geçer heralde canımcım.
ya bende türk kahvesi ve sigarayı özledim....ACIKCASI HAMİLE OLMAMAK NASI BİŞEY ONU ÖZLEDİM
Bİ TARAFTAN DOGURUNCA ÜZÜLÜCE GİBİME GELİYO
BİRDE BALKONDA YAZ AKŞAMI NESCAFE SİGARA İÇMEYİ COK ÖZLEDİM sempatiksalakcinni
ewt cnm dr da öyle dedi boyu uzun olcak dedi, aslında bende, babasıda pek uzun boylu değiliz ama bize çekmicek herhalde bu arada fotoğrafını verdi aynı kayınvalideme benziyor malesef((
gülencim 32+3 ğüz
ıyyy sigara mıı ben ice tiksindim we çok anlamsız duman çekmek üflemek hiç işim olmicak inşallahACIKCASI HAMİLE OLMAMAK NASI BİŞEY ONU ÖZLEDİM
Bİ TARAFTAN DOGURUNCA ÜZÜLÜCE GİBİME GELİYO
BİRDE BALKONDA YAZ AKŞAMI NESCAFE SİGARA İÇMEYİ COK ÖZLEDİM sempatiksalakcinni
kızım dr hesabına göre işte zaten 35+0 . . .35+6 36 hafta die söleniyo gir gebelik.org a bakama doktorlar öyle hesaplamıyor hasret 35 haftalıkım yani o hesaba göre
neyse dur zaetn benim oglan beklicek dimi ben 38 dogurucam inşallah allahımm hedefim oo yannee
benim tocam gelene kadar hazırlansammı ne hazırlancamki köfte gibi şiş dudaklarıma ne ruj koca yanaklarımane allık yaraşır ne giycemde ayrı muamma
ben dertlimiyim bilmiyorumkismile
DİLA SİMENAYDAN HABER VARMI
çok beklersin canım o rakı balığı aman sende o zevkinden mi desem yoksa sağlıksız yaşamındanm ı desem biraz geri kal ne olcak maynakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?