2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş ya o hesap oldu, kayınvalidemin burnu tipik bir karedenizli burnu, çene yapısıda uzun.. bizimkide fotoğrafda aynen o şekil çıkmış ama dediğin gibi inşallah gerçeği yansıtmıyodur yada değişirkaydirigubbakcemile3

aaa-aaaa nere gıtmışş yaa bı yazsaydıı keşkee
dogursa yazardu herhalde

hatce ne duruyon gıtseene

yazgıı sende az şişmemişsin haa
bilmiyorumkismile
en son doktor kontrolümde toplamda 12-13 kilo olmuştu aldığım şimdik ne durumdayım bilmiyorum.
canım 4 ü geçmesinide istemem yaa..nasıl doğururum ben onu sonra...bakalım 2 hafta sonra kaç olaçak?dr 3 800 falan olur dedi...o kadar olsun yeter bana....
ee ozaman suni sancı ile mi doğum yapacaksın ebrucum???
ben 27 beden kot gıyıyodum muhtemelen onlarıda da gıyemem
işte aynen bende 27 beden kot giyiyordum sempatiksalakcinni.

kaynanayamıı sempatiksalakcinni
benımkınıde kaynıma benzetıyolar zate bı bana benzemıyo agzına sıcım ben o kromozonların zaten :sinifsinif:

aynen yaaa...taşı taşı sonra gitsin o tarafa benzesin..yaram var zaten benim...

o dumanıda ozledım ıcıne cekipp püff yapmayıı ay baslamam dıyorum ama bılmıyomm
kızlar bısı sorucam dogumdan once sacımı boyatmak ıstıyorum

bend ebaşlamam diyorum ama genlede sigara içenler başlıyor yine..ama emzirme dönemi var,o zamanda içemeyeceğimize göre..iyice unuturuz .....
bekle kız ne kaldı zaten doğuma...

amanın bee zıkkım için..
ay ebru bu da sana benzesin bi zahmet zaten eray aynı babası..

yazıl tabi ya gerekli bnce sadece zayıflamak önemli değil wücudunda kendini toplaması gerek bu da spor olmadan pek mümkün gibi görünmüyo, kocam sağolsun harbi düşünceli bi dawranışta bulundu beklemezdim bunu walla değerlendircem haftada 1de olsa kaçıcam 1 saat gidicem bnmde annem bakar 1 saat nolcak hatta uyanmaz ile belki ben gelene kadar emzirir çıkarımsositososito
[

sanırım öyle olaçak canım...

:)) bende kayınpederimi pek sevmem..koçam kayınpederime benziyor..oğlum babasına..buda onlara benzeyecek sanırım...adamın ne sağlam kromozomları varmış...

gülencim bende aynen senin gibi en çok özlediğim kahve sigara keyfi yapmak, hamileliğim boyunca sigarayı bıraktım ama türk kahvemden asla vazgecemem hergün kahvaltıdan sonra mutlaka içiyorum.. boyaya gelince ben hamileliğimde boyattım sacımı cok sık olmamakla beraber drum boyatabilirsin demişti, bende doğumdan önce boyatıcam çünkü dipleri baya geldi..

ruyamda sıgara ıctımı goruyom bazısıı
off bırdee balkondaa amma guzell oluyy

benım o 27 beden jkotlara bacagım dıze kadar dahı gırmıyoo
ben 54 kıloyla kaldım 65 kıloda kalmak ıstıyom suanda 76 kıloyum yamnı oyleydım

bende kahveye boyayım dıyorum
dogumdan bı hadfta once dr sormam gerekk bakalım ne dııcuu

, ebru sonradan degısır belkım yaw benım abımın bebek aynı babamdı 1 aylık olana kadar sımdı aynı annesıı
ben ılk kez gecen gun turk kahvesı ıctım hıc ıcmemıstımq

hayırlısı olsun ebrucum.sağlıkla doğsunlarda nasıl doğarsa doğsunlar.

akşama eşimin arkadaşının nişanı var saçımı fönlemeye gidiyorum.

gülay aynı kiloda ve aynı kot bedeninde hamile kalmışız ben su anda 65 im 66 da bitirmek istiyorum ama zor yaw :)

esşimin ark yarın bızı oyutmaya cagırmış gıtmıcez ama onlara gıtmıştık bı 7 saat bırakmadılardı bızı belım kopmuştu

ewet ya bnde boyatmak istiyorum en son ağustosta boyattım böyle gitmek istemiom doğuma gerçi kötü durmuy ana rengin üstüne bir ton açık gölgelerim war ama boyatmam lazım haftaya inşallah kocişi kandırabilirsem tabii
kaynanayamıı sempatiksalakcinni
benımkınıde kaynıma benzetıyolar zate bı bana benzemıyo agzına sıcım ben o kromozonların zaten :sinifsinif:

allahın terbiyesiz ahlaksızıııııııııı:mymeka::dilcikar:

egenin annesi ;
bende 85 bitirsem kar dıyorum mafoldumben
hiç boğazdan kesmeye nıyetım yokmu ne

kızlar bende bıraktım hamileliğim boyunca ama bu sigara ne pis bişeymiş..aklımdan çıkmadı bir türlü......

evet ya..sanki erayı benim kocam tek başına yapmış..fotokopi....dua et kız bana benzesin....

kız bana benzesin derkennnn?? o kız benmi olıuom yoksa bide kızmı yapmayı düşünüon?:roflol: ewet ya haksızlık olur bu sana benzesin bari inşallah benzer canım

ay keşke ......

hayırlısı olsun ebrucum.sağlıkla doğsunlarda nasıl doğarsa doğsunlar.

akşama eşimin arkadaşının nişanı var saçımı fönlemeye gidiyorum.

sağlıklı gelsinlerde nasıl geirse gelsinler dediğin gibi....

kız bana benzesin derkennnn?? o kız benmi olıuom yoksa bide kızmı yapmayı düşünüon?:roflol: ewet ya haksızlık olur bu sana benzesin bari inşallah benzer canım

o kız sen oluyon bacıııım..virgül koymamışım araya!!!

Selammm,
Ben geldim...
Simenay'ı aradım ama cevap vermedi... Telefonunu meşgule aldı...
Ben işyerindeyim... Çalışıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…