2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum canım gözün aydın oğluşu görmüşsün maşallah senin oğlan tosuncuk ya eğer böyle kilo almya devam edderse sen normalde doğuramazsın desene ilk doğuranlardan biride sen olucaksın bende pazartesi gidicem bakalım dr ne diyecek en son gitmemde şubat sonu dedi ama ben artık daha uyuyamıyorum ağırmayan yerim yok biran önce doğurmak istiyorum...

Selammm,
Ben geldim...
Simenay'ı aradım ama cevap vermedi... Telefonunu meşgule aldı...
Ben işyerindeyim... Çalışıyoruz...

selam sinpac cım haftasonu bile izin yok haa ne kötüü...
canım simenaydan bir haber alırsan bize de bildir ne olur sabahtan beri meraktayız onun için.

selkie gözün aydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin ....
(edebiyatcı)canan geldimi??? doktordan

sagol canım..cananı göremedim bende henüz...

canım sağol,,eğer böyle kilo almaya devam ederse onu beklemicez...suni sancıyla almayı düşünüyor dr...sezeryan mecbur kalmadıkca istemiyorum ben...bende çok ağırlaştım,iyice bunamaya başladım,,hiç uyuyamıyorum..dün sabah 5 ti saate baktım hala uyumayı bekliyordum...sonra uyumuşum 9 da yine kalktım...sonra uyuyamadım yine...

merhaba kızlar bizde bugün hastaneye gittik, bebişim 2350 gr, yaklaşık 50 cm boyunda, gecen gittiğimde 15 martta bebeği alırız demişti, şimdi 12 mart dedi..

maaşallah bebişine uzun boylu bir bebek olacak. bana bu sefer boyunu söylemedi. ölçemedi herhalde ölçse söylerdi.

Selkie maaşallah canım bebikine o da tosuncuk olma yolunda iyice ilerlemiş. aynı ablama benziyorsun. onun da ilk bebeği 2250 doğdu. ikinci bebek minik bir tosuncuktu kaydirigubbakcemile3 inşallah sağlıkla doğurursun canım bebişini.

bu arada mart kedileri azdınız mı? içkiler, sigaralar havada uçuşuyor. sigara kokaraktan mı bebişleri kucağınıza alacaksınız!! duymiyim bir daha ağzınıza biber sürerim klava: bir insanın annesinin sigara içmesi çok kötü bir şey. benim annem içiyor. keşke içmeseydi derim hep mafoldumben

:))) biz ablanla ikimiz ilklerde beceriksiz çıkmışız:)))) ilkler zaten genelde zayıf oluyor...inşallah hepimiz sağlıçakla doğururuz...

:))) biz ablanla ikimiz ilklerde beceriksiz çıkmışız:)))) ilkler zaten genelde zayıf oluyor...inşallah hepimiz sağlıçakla doğururuz...

:))) ablamın doğumda zor oldu. doğursun diye 3 gün sancılı bekledi açılmayınca sezeryana aldılar. sen daha başarılısın Selkie...

hatta rahmetli babamla şöyle bir diyalog olmuştu:
- bahar sen bir daha çocuk doğurma kızım.
-neden baba?
- sen doğurmayı beceremiyorsun. :roflol:

:)) yok benim doğumum kolay oldu...

baban nur içinde yatsın..
benim rahmetli babamde bebek zayıf diye gidip eşime kızmıştı,hiç bakmamışsın sen bunlara bebek el kadar doğdu diye :))

şimdi annemle konuştum çok duygulandım
kadıncağız o haliyle bir sürü şey yapıyor bebeğim için

kayınvalidemse daha bugüne kadar bir ihtiyacın var mı diye sormadı bile çok ağrıma gidiyor çok

mafoldumben

boşver canım ya,ana gibi yar olmaz zaten..benim kaynanamda hiç araryıp sormadı..hatta beni vev bebeği merak ettiği için bile aramadı...yakında geliyor bebek kaynanamdan hala ses seda yok,,inşallah doğumdada yok olurlar böyle

ağlicam pınarcım ağlicam aynen benim annem baştan aşağı bebe çeyizi dizdi şerefsiz kaynanam düüğünümüze bile gelmedi... şimdi gelip hazıra konarsa çocuğuma sırnaşmaya çalışırsa onun suratına tükürmeyen hasreti cümle alem ne yapsın((

düğününüze mi gelmedi ohaoldumsmile

daha önce de söyledim en orjinal kaynanalar bizim sayfada klava:

düğününüze mi gelmedi ohaoldumsmile

daha önce de söyledim en orjinal kaynanalar bizim sayfada klava:

ondan nefret ediyorum nefret kocasındanda kendisinden de.. allahım benden we yuwamdan uzak wersin cezalarını dilerim:Saruboceq:
bi de şimdi ew satılırsaa bide bizde kalmaya gelirmiş allahım düşünemiyorum, babası buün anneme demişki o bize bakacak demiş karısı için artık sinir etmek içinmi dedi yoksa bi planlarımı war bilmem deliriyorum saatlerdir, cengizle konuşucam gelsin bu akşam bana akıl werin ölücem bu dertten aklıma gellenler başımamı gelecek yoksa allah korusun:Saruboceq:

akşam al kocanı karşına konuş resti çek. kimin düğünlerine gittiyse bir zahmet onlara baktırsınlar kendilerini tövbe tövbe.. adam yolmaya yer alıyorlar ya...
benimki de burdan İstanbul'a kardeşlerinin yanına gittiydi. ayın 22 si olmadan dönecekti hala dönemedi hanfendi. eğer oğlu gelince buraya dönmeyi planlıyorsa avcunu yalar. ancak doğuma yakın gelebilir. bu halde bir de onu çekemem ya!
konuş kızım kocanla şimdiden al önlemini.. senin onların yüzüne baktığına dua etsinler. bizim huzura ihtiyacımız var bu cadalozlar yüzünden hamimileliğimiz de sinirle geçiyor ya! klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…