- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.601
kızlar nasılsınız ben geldim?oğluşu gördümmmmmm!!!
3350 gr olmuş,52 cm tosuncuk..35+4 uz ama ultrasona göre 39 haftayız..2 hafta sonra tekrar gideceğim şubatın 13 ünde...bana dediki dr bir daha ki gelişinde seni hemen doğuma yollayabilirim..yani şurda çok az zamanım kaldı...:)) birde evde suyun falan gelirse 1 saat içinde hastanede olmalısın dedi...sonra çatı muzyenemi yaptı bebek daha inmemiş rahimdede açılma yok dedi...korkmayın kızlar rahat olursanız hiç açımıyor...
bu arada editör değilim artık! istifa ettim....
Selammm,
Ben geldim...
Simenay'ı aradım ama cevap vermedi... Telefonunu meşgule aldı...
Ben işyerindeyim... Çalışıyoruz...
selkie gözün aydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin ....
(edebiyatcı)canan geldimi??? doktordan
ebrucum canım gözün aydın oğluşu görmüşsün maşallah senin oğlan tosuncuk ya eğer böyle kilo almya devam edderse sen normalde doğuramazsın desene ilk doğuranlardan biride sen olucaksın bende pazartesi gidicem bakalım dr ne diyecek en son gitmemde şubat sonu dedi ama ben artık daha uyuyamıyorum ağırmayan yerim yok biran önce doğurmak istiyorum...
merhaba kızlar bizde bugün hastaneye gittik, bebişim 2350 gr, yaklaşık 50 cm boyunda, gecen gittiğimde 15 martta bebeği alırız demişti, şimdi 12 mart dedi..
maaşallah bebişine uzun boylu bir bebek olacak. bana bu sefer boyunu söylemedi. ölçemedi herhalde ölçse söylerdi.
Selkie maaşallah canım bebikine o da tosuncuk olma yolunda iyice ilerlemiş. aynı ablama benziyorsun. onun da ilk bebeği 2250 doğdu. ikinci bebek minik bir tosuncuktu kaydirigubbakcemile3 inşallah sağlıkla doğurursun canım bebişini.
:))) biz ablanla ikimiz ilklerde beceriksiz çıkmışız:)))) ilkler zaten genelde zayıf oluyor...inşallah hepimiz sağlıçakla doğururuz...
ben haftaya yine gidiyormuşum dr ye...aradı şimdi sekreteri dr min öyle dedi.....
:))) ablamın doğumda zor oldu. doğursun diye 3 gün sancılı bekledi açılmayınca sezeryana aldılar. sen daha başarılısın Selkie...
hatta rahmetli babamla şöyle bir diyalog olmuştu:
- bahar sen bir daha çocuk doğurma kızım.
-neden baba?
- sen doğurmayı beceremiyorsun. :roflol:
MÜNECCİM OLACAK KARIYMIŞAM WALLA:)))) GİT TABİ CNM YAA ÇOCUK DEW BEBEK OLUYO GİTGİDE..hihoyyyt
şimdi annemle konuştum çok duygulandım
kadıncağız o haliyle bir sürü şey yapıyor bebeğim için
kayınvalidemse daha bugüne kadar bir ihtiyacın var mı diye sormadı bile çok ağrıma gidiyor çok
mafoldumben
şimdi annemle konuştum çok duygulandım
kadıncağız o haliyle bir sürü şey yapıyor bebeğim için
kayınvalidemse daha bugüne kadar bir ihtiyacın var mı diye sormadı bile çok ağrıma gidiyor çok
mafoldumben
ağlicam pınarcım ağlicam aynen benim annem baştan aşağı bebe çeyizi dizdi şerefsiz kaynanam düüğünümüze bile gelmedi... şimdi gelip hazıra konarsa çocuğuma sırnaşmaya çalışırsa onun suratına tükürmeyen hasreti cümle alem ne yapsın((
düğününüze mi gelmedi ohaoldumsmile
daha önce de söyledim en orjinal kaynanalar bizim sayfadaklava:
ondan nefret ediyorum nefret kocasındanda kendisinden de.. allahım benden we yuwamdan uzak wersin cezalarını dilerim:Saruboceq:
bi de şimdi ew satılırsaa bide bizde kalmaya gelirmiş allahım düşünemiyorum, babası buün anneme demişki o bize bakacak demiş karısı için artık sinir etmek içinmi dedi yoksa bi planlarımı war bilmem deliriyorum saatlerdir, cengizle konuşucam gelsin bu akşam bana akıl werin ölücem bu dertten aklıma gellenler başımamı gelecek yoksa allah korusun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?