- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.621
Ben bu mide yanmalarından ve 24 saat ağrıyan kaburgadan sonra büyük konuşuyorum: 2. çocuğu asla YAPMAM mafoldumben
ondan nefret ediyorum nefret kocasındanda kendisinden de.. allahım benden we yuwamdan uzak wersin cezalarını dilerim:Saruboceq:
bi de şimdi ew satılırsaa bide bizde kalmaya gelirmiş allahım düşünemiyorum, babası buün anneme demişki o bize bakacak demiş karısı için artık sinir etmek içinmi dedi yoksa bi planlarımı war bilmem deliriyorum saatlerdir, cengizle konuşucam gelsin bu akşam bana akıl werin ölücem bu dertten aklıma gellenler başımamı gelecek yoksa allah korusun:Saruboceq:
akşam al kocanı karşına konuş resti çek. kimin düğünlerine gittiyse bir zahmet onlara baktırsınlar kendilerini tövbe tövbe.. adam yolmaya yer alıyorlar ya...
benimki de burdan İstanbul'a kardeşlerinin yanına gittiydi. ayın 22 si olmadan dönecekti hala dönemedi hanfendi. eğer oğlu gelince buraya dönmeyi planlıyorsa avcunu yalar. ancak doğuma yakın gelebilir. bu halde bir de onu çekemem ya!
konuş kızım kocanla şimdiden al önlemini.. senin onların yüzüne baktığına dua etsinler. bizim huzura ihtiyacımız var bu cadalozlar yüzünden hamimileliğimiz de sinirle geçiyor ya!klava:
hahah bnde öyle diyırdum bir zamanlar..çoçuğu gelip ben kardeş istiyorum,benim niye lkardeşim yok diye sorgulamay başladığı zmaan send edüşünürsün yeniden...
hey allah ım akşam kocan gelince konuş....bu ne demek oluyor de?benim düğünüme bile gelmediler,şimdi benmi bakaçağım onlara,,haytta bakmam dye resti çek!yokmu başak çoçukları falan...ay ne yüzsüzlük ya,benc ekasıtlı yapıyorlar hasretciğim...
ay war işte bi oğlu bi kızı daha war oğlu sersei dolandırıcının teki karısı terketmişti 8 aydır falan bunlar oğluyuyla karşıdaki ewde oturuyolardı şimdi oğlu karısıyla barıştı we bunlardan kurutulmak için balıkesire yerleştiler cengizde o karşıdaki ew onun olduğu için satıp ew alalım dio babası zaten sünepe gibi dükkanda yatıyo.. ben bakmicam annem demişki karında gitsin bari oğlunun yanına çocuklara bakar onlar çalışırlar demiş balıkesire yani bu p..venkte yok karım gelecekki bize bakacak demiş yani karısı buraya gelip ben doğum yapıcam falan bize bakacakmış karısını yerleştiriyo aklı sıra ay doğurucam şimdi ağrım başladı allah belalrını wersin dicem yarabbimin gücüne gitmesinmafoldumben ağlamaktan bi hal oldum kızlar çekip gidicem öyle bişey olursamafoldumben
ya eşine söyle benim bakıma ihtiyaçım yok fdiey,,hatta lafı açılırsa direjk yüzlerine söyle...bunlar yavaş yavaş kapak atıcaklar yoksa sana....
bana annemin bakacağını biliyor kocam adisi.. şimdi aradı babasına ayakkabı almış bide elemana ölürmüsün öldürürümüsün bu saf yedirsin bunlara bunlarda emekli maaşalrını dolandırıcı oğullarına yollasınlar deli olucam ebru annem geldi şimdi pazara gtmişti ne oldu dio kadın dedim hiç uykusuzum gözllerim kıpkırmızı surat bembeyaz olmuş tam zombiyim:gitme:
resti çekeçeksin canım....annen sizdemi kalıyor...?annem sizde kalıyorsa sonra oda annene laf etmesin...
SAol canım tşk ederim..Beknur, geçmiş olsun, inşallah olumsuz bir durum olmaz arkadaşım. Dikkat et kendine..
evet ssk karşılamış hali canım bu..senin vereceğin fark yani...Hadiya baya alıyomuş normal doguma SSK karşılamış halımı bu acaba
Canım haftasonuna denk gelmesi avantaj oldu dün evden çıkmadım...bgnde muayeneye gittik...Yrnda yatıcam...Bende o an moral 0 dı zaten ama şimdi iyiyim çok şükür doktorda bgn çok rahatlattı...Seninde için rahat olsun hiçbişi olmaz...Amnios sıvısı tampon görevi görüyor..ONların başına gözüne hiç bişi olmazmış..Doktor diyorki benim bir hastam vardı trafik kazası geçirdi 3 kemiği kırıldı ama bebeği sapasağlamdı dedi...İŞte en kötü ihtimal eşi ayrılır ve erken doğum olabilirmiş..Sende korkma eşinin ayrılma belirtileri; kanama lekelenme ve sıksık olan ve dinlenme ile geçmeyen rahim kasılmaları..beknur büyük gecmis olsun evde yatıp dinleniceksin degilmi böyle kazalarda 72 saat önemliymiş diyolar
inşallah bı terslik olmuyacak çok modelin bozulmustur Allah yaridmcin olsunbende yazmak istemeidm ama bizde eve dönerken yolda çukur varmış arabayla hızlı hi skeilde oraya girdik arabanın altı çarptı ve bende çok korktum ancak hc Dr haber falan vermeidm umarım hata yaomiyorumdur bı yerimi carpmaidm ama sarsıldım sadece
Sen 37 kadar caliscaktin degilmi? Naisl yapicam şimdi
Canan olsun ya nasıl olrsa olsun yeterki sağlıklı doğsunlar canım
kaç cm imiş boyu benim Dr iki kontroldur soyelmeid bende ocm merak ediyorum
sinemayı aramış sinpac mesgule vermiş
akdimiz tek haber budogum yapmış olabilirmiki ya
bilmiyorum hiç
neyse
soru ve sorunlar kısmına konu actım lütfen bakarmisiniz
GeÇmİŞ olsun canım. Kızlar ya benİm kafam Çok karıŞtı. Hala doĞum İÇİn hastane bulamadım. 34+4 gÜnlÜĞÜz. Ethİcaya gİdeyİm dİyordum orasıda doktor dahİl 2800 dİyo epİdural sezeryan.daha doĞum Şeklİmİz bellİ deĞİl ama o 2000 İla 2800 arası fİyatlar pahalı mı sİzce ÇoĞu kİŞİ nİsa yı Önerİyor ama Çok kararsızımm yardımm edİn. Sİz hangİ hastaneye karar verdİnİz.
Merhaba kızlar. Biz de doktora gittik geldik. Üzdü bebeğim beni. Dönmemiş, muhtemelen sezeryan dedi doktorum. 38'e kadar bekleyelim dedi. Bekleyelim bakalım. 2100 gr. Ben kilosu az mı dedim tam haftasında, fazla olmasın zaten dedi. Gittiğimizde esniyordu, eller ayaklar yine yüzde ama bu kez gördük yüzünü. Dönmüş olsa daha net görürmüşüz. Böyle işte...
Simenay'dan haber var mı? Ne durumdaymış? Başka olumsuz bir durum var mı? Geçmişe bakmadım.
Gezdik geldik ama aç geldik, yemek yapıcaz şimdi babacıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?