2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu mide yanmalarından ve 24 saat ağrıyan kaburgadan sonra büyük konuşuyorum: 2. çocuğu asla YAPMAM mafoldumben

hahah bnde öyle diyırdum bir zamanlar..çoçuğu gelip ben kardeş istiyorum,benim niye lkardeşim yok diye sorgulamay başladığı zmaan send edüşünürsün yeniden...

hey allah ım akşam kocan gelince konuş....bu ne demek oluyor de?benim düğünüme bile gelmediler,şimdi benmi bakaçağım onlara,,haytta bakmam dye resti çek!yokmu başak çoçukları falan...ay ne yüzsüzlük ya,benc ekasıtlı yapıyorlar hasretciğim...

ewet maalesef cnm tek huzursuzluk kaynağım oldular zaten babasıgeldiğinden beri stres eksik deil üstümden, şimdi bide karısı gelirse çekip giderim alsın ewide dükkanıda onun olsun okuma yazma bilmeyen annesi otursun yapsın hesapları, telefonları açsın sipariş alsın yada kocacım işten çıkar oturur dükkanında hişç eywallahım yok bu saatten sonra bu akşam kesinkez konuşuyorum baban böyle dedi anneme amacın ne bilmmediğim bişeylermi tasarlıyosun dşicem we kesin kawga edicezmafoldumben:gitme:

ay war işte bi oğlu bi kızı daha war oğlu sersei dolandırıcının teki karısı terketmişti 8 aydır falan bunlar oğluyuyla karşıdaki ewde oturuyolardı şimdi oğlu karısıyla barıştı we bunlardan kurutulmak için balıkesire yerleştiler cengizde o karşıdaki ew onun olduğu için satıp ew alalım dio babası zaten sünepe gibi dükkanda yatıyo.. ben bakmicam annem demişki karında gitsin bari oğlunun yanına çocuklara bakar onlar çalışırlar demiş balıkesire yani bu p..venkte yok karım gelecekki bize bakacak demiş yani karısı buraya gelip ben doğum yapıcam falan bize bakacakmış karısını yerleştiriyo aklı sıra ay doğurucam şimdi ağrım başladı allah belalrını wersin dicem yarabbimin gücüne gitmesinmafoldumben ağlamaktan bi hal oldum kızlar çekip gidicem öyle bişey olursamafoldumben

ya eşine söyle benim bakıma ihtiyaçım yok fdiey,,hatta lafı açılırsa direjk yüzlerine söyle...bunlar yavaş yavaş kapak atıcaklar yoksa sana....

ya eşine söyle benim bakıma ihtiyaçım yok fdiey,,hatta lafı açılırsa direjk yüzlerine söyle...bunlar yavaş yavaş kapak atıcaklar yoksa sana....

bana annemin bakacağını biliyor kocam adisi.. şimdi aradı babasına ayakkabı almış bide elemana ölürmüsün öldürürümüsün bu saf yedirsin bunlara bunlarda emekli maaşalrını dolandırıcı oğullarına yollasınlar deli olucam ebru annem geldi şimdi pazara gtmişti ne oldu dio kadın dedim hiç uykusuzum gözllerim kıpkırmızı surat bembeyaz olmuş tam zombiyim:gitme:

resti çekeçeksin canım....annen sizdemi kalıyor...?annem sizde kalıyorsa sonra oda annene laf etmesin...

selam kızlar geçmişe biraz baktım da kaynana konusu açılmış yine Allah yardımcın olsun Hasretcim sen ama hadlerini bildirirsin eminim ben bugün dr a gittim kızlar herşey yolundaymış çok şükür kızım 1960 gr oğlum 1850 gr olmuş tabi bu durum canımı sıkmadı diil daha fazla bekliyordum ama dr bence gayet iyi nerdeyse 4 kilo bebek var içerde diyince e ikiz de olunca biraz inandım işte ama canım hala sıkkın tabi 32+5 de bu kilolar normalmi ki

[
resti çekeçeksin canım....annen sizdemi kalıyor...?annem sizde kalıyorsa sonra oda annene laf etmesin...

yok be canım dün işte teyzmle geldiler cengiz zorla göndermedi kalın die anneme yalwarıyo kal anne hasrete bak yemek hazırlka meywe sık toparlasın kendini bekte o da o zorla kaldırıyo ki kadın gidicek birazdan

Offf birimizin derdi bitiyor otekininki başlıyor zanimca
hasret senin içinmiyor demiş o bize bakacak diye senin yavrunmu onlara bakacakmış
ay dugunede gelmediyse sen ne diye kayannan arasında onunla konusuyorsunki ay me acayip
Buarada ev kuşları ben hamsimi yeidm ve geldim
bauhaus a gittik, krem rengi shaggy halı aldık düz 4 metre kareden az küçükmüş eve geldik serdim oldu güzel durdu ama 5 metre olsaydı da iyi olurdu ama yok artık biliyosunuz neredeyse tüm markalara baktım mavi halı yok 85 tl aldım merinosun mus neyse ya icime sindi ama koltuk ortusude diktirmistim kaynanaya krem rengi zaten dolabi krem eşyaları krem ağırlıklı
sonrada avizeciler sitesine gittik ahizeye mavi kafa almaya ama sonra duusndum onalrida cam rengi aldım artikin bu hafta ici tammalayip ütüleri odasının fotosunu koyabilirim çok sevindirin oldum tabe
17.30 çıktık 18.30 eve geldik benim herif balık pişirdi bende çamaşır astım iste böyle

Bence normal kilosu benim senden bı hafta kucukken 2 kg idi senin ikiz bizimle bir olmaz ona rağmen 2 kiloya yakın biri çok ötekide 150 gr az bence sıkıntı yaocka bisi

Merhaba kızlar,
Ben küçük ama sonuçları büyük olabilecek bir kaza atlattım..
Perşembe günü işyerinden çıkmış otobüdten inmiş eve doğru yürür iken ayağım merdivene takıldı ve düştüm ...Merdivenin sivri tarafı karnımın sağ tarafına denk geldi...Ama sevindirici bir haber bebekte bişi yok sadece benim karnım morardı ve dizim ile dirseğim sıyırdı......ÇOk ama çok korktum o akşamki yaşadaıklarımı düşünmek bile istemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim..
Olay sırasında talihsizliğim kimse yanımda yoktu eşim bodrumdaydı yeni uçağa biniyodu, ailem karşıdaydı kayınvalidemlerde bizim eve baya uzaktı, hemen beni orada kıpırdatmayıp ambulans çağırdılar bende aileme haber verdim...Doktorumu aradım, hemem hastaneye git, bebeğe bişi olmaz en kötü plesentası ayrılır oda erken doğum demektir dedi...Nyse Ümraniye medicanaya gittik, bebek iyiydi çok şükür ama yat dinlen dediler dün kalkmadan dinlendim...bgn de benim doktor muayenem vardı doktor baktı çook şükür iyiydiAma sancın ve kasılmaların olursa ve hemen geçmesse beni ara hemen gel bakalım dedi....1 hafta 10 gün takip etmekte fayda var..küçük bi ihtimal bile olsa iç karın duvarı kanama yapmış olabilir ve biz onu göremiyebiliriz dedi..Allah kimsenin başına vermesin....
Gülencim bu arada hastane masraflarını öğrendim SSK normal doğuma tahmini 1750 fark alıyomuş..Kesin rakamı bilmiyomuş... hastane ile konuşçak benim için kesin rakamı ptesi salı günü sölicek bakalım

Merhaba kızlar. Biz de doktora gittik geldik. Üzdü bebeğim beni. Dönmemiş, muhtemelen sezeryan dedi doktorum. 38'e kadar bekleyelim dedi. Bekleyelim bakalım. 2100 gr. Ben kilosu az mı dedim tam haftasında, fazla olmasın zaten dedi. Gittiğimizde esniyordu, eller ayaklar yine yüzde ama bu kez gördük yüzünü. Dönmüş olsa daha net görürmüşüz. Böyle işte...

Simenay'dan haber var mı? Ne durumdaymış? Başka olumsuz bir durum var mı? Geçmişe bakmadım.

Gezdik geldik ama aç geldik, yemek yapıcaz şimdi babacıkla...

beknur büyük gecmis olsun evde yatıp dinleniceksin degilmi böyle kazalarda 72 saat önemliymiş diyolar
inşallah bı terslik olmuyacak çok modelin bozulmustur Allah yaridmcin olsunbende yazmak istemeidm ama bizde eve dönerken yolda çukur varmış arabayla hızlı hi skeilde oraya girdik arabanın altı çarptı ve bende çok korktum ancak hc Dr haber falan vermeidm umarım hata yaomiyorumdur bı yerimi carpmaidm ama sarsıldım sadece
Sen 37 kadar caliscaktin degilmi? Naisl yapicam şimdi

Canan olsun ya nasıl olrsa olsun yeterki sağlıklı doğsunlar canım
kaç cm imiş boyu benim Dr iki kontroldur soyelmeid bende ocm merak ediyorum
sinemayı aramış sinpac mesgule vermiş
akdimiz tek haber budogum yapmış olabilirmiki ya
bilmiyorum hiç
neyse
soru ve sorunlar kısmına konu actım lütfen bakarmisiniz

Hadiya baya alıyomuş normal doguma SSK karşılamış halımı bu acaba

GeÇmıŞ olsun canım. Kızlar ya benım kafam Çok karıŞtı. Hala doĞum ıÇın hastane bulamadım. 34+4 gÜnlÜĞÜz. Ethıcaya gıdeyım dıyordum orasıda doktor dahıl 2800 dıyo epıdural sezeryan.daha doĞum Şeklımız bellı deĞıl ama o 2000 ıla 2800 arası fıyatlar pahalı mı sızce ÇoĞu kıŞı nısa yı Önerıyor ama Çok kararsızımm yardımm edın. Sız hangı hastaneye karar verdınız.

Beknur, geçmiş olsun, inşallah olumsuz bir durum olmaz arkadaşım. Dikkat et kendine..
SAol canım tşk ederim..
Hadiya baya alıyomuş normal doguma SSK karşılamış halımı bu acaba
evet ssk karşılamış hali canım bu..senin vereceğin fark yani...

Canım haftasonuna denk gelmesi avantaj oldu dün evden çıkmadım...bgnde muayeneye gittik...Yrnda yatıcam...Bende o an moral 0 dı zaten ama şimdi iyiyim çok şükür doktorda bgn çok rahatlattı...Seninde için rahat olsun hiçbişi olmaz...Amnios sıvısı tampon görevi görüyor..ONların başına gözüne hiç bişi olmazmış..Doktor diyorki benim bir hastam vardı trafik kazası geçirdi 3 kemiği kırıldı ama bebeği sapasağlamdı dedi...İŞte en kötü ihtimal eşi ayrılır ve erken doğum olabilirmiş..Sende korkma eşinin ayrılma belirtileri; kanama lekelenme ve sıksık olan ve dinlenme ile geçmeyen rahim kasılmaları..
BU arada geçmişe bakamadım Simenay a bişey mi olduubilmiyorumkismile

Saol canım tşk ederim...
canım bende ethichada yapıcam ssk farkı normal doğuma 1750 dediler..ama sezeryanı sormadım ben..daha ayrımtılı bilgiyi ptesi alıcam...

canım üzülme takma kafana sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirse gelsinler benim ilk oğlum sezeryan olduğu için ikinciside mejburen sezeryan olucak...bu arada gözün aydın oğluşunuda görmüşsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…