2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım üzülme takma kafana sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirse gelsinler benim ilk oğlum sezeryan olduğu için ikinciside mejburen sezeryan olucak...bu arada gözün aydın oğluşunuda görmüşsün...

Sağ ol canım... Sağlığı yerinde olsun diyoruz biz de.

Geçenlerde NST için gittiğimde hastaneden Prima'nın bir Cd'sini verdiler. Eşimle onu izliyoruz, çok güzel bilgiler var. Görürseniz alın siz de arkadaşlar.

Canım benım doktor dıŞarıdan gelecek. Onun herŞey dahıl verdıĞı fıyatlar bu ethıcayı seÇmemın nedenı de bu Çok fazla deĞıl mı ablam bursa da devlet hastanesınde 2 hafta Önce doĞum yaptı Çokta memnun kaldı. Offffff yaa

Beknur tedirgin oldum ya sarsildim sadece ama arasammiki Dr hareketleirse iyi maşallah Allah koruusnn ya ağrımda olmadı cAnim Allah korusun ya
Sen hafta ici ise gidiceksin dımı zaten Dr uyarırdi dımı bol bol di len oldunu canım buarada pahalı geldi ya dir baklaim eşimde Dr soyliyeuim paArlik payı var dımı diye dıyı
simenay hastaneye yattı sancısı ve aiclmais varmış

Kıslar vajinanin üst kısmı tüylu olan yer sismanlamis galba baya etli geldi bana aksam fark ettim kilo aldimdan dolayımı sizdede varmi

Beknurcum çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.Sen çok hareket etme dinlen bence gerekirse rapor al...
Edebiyatçı benim 35+0 da düzeldi bebiş , senin de düzelir. Düzelmezse de sağlık olsun bebekler sağlıklı doğsunda önemki olan bu...
Selinius benim bebik 33+0 da 2050 gr dı.Seninkilerin kilosu ikizlere göre maşallah çok iyi.Ayrıca bundan sonra daha hızlı kilo alacaklar o yüzden rahat ol...

Acaba dış dokto geldiginde hastane ne ücret alıyomuş doktorum parasından hariç
benim Dr 2.5 bıçak parası 2 hastane istiyomus medicalpark
bende da az isteyen. Bı hastane varsa onda yapalım dicem veya SSK yararlanlim dış Dr oldumda yararlanmıyoruz hastaneye edilen ücreti SSK karsilamiyo

Yani bilmiyorum ki canım..Ben sağdan soldan duyduğum okadar çok rakam vardı ki 2000 TL Yİ ORTALAMA GÖZDEN ÇIKARMIŞTIM ZATİ..

Anladım canım...Senin doktorda bıçak parası çok istemiş canım yaa benim ki dışarı gelirsem 1500 fatura keserim demişti...

canım gözün aydın..senin bebeklerin ikiz..bence ikiz için oldukça iyiler...hiçde zayıf değiller...bundan sonra daha hızlı kilo alırlar zaten.

ha iyi o zaman...bastır kocanı bu konuda...sok kafasına böyle bişeyin olamayacağını...

canım hayırlı olsun aldıkların..güle güle kullanın....

canım geçmiş olsun..aman dikkat et!

canım gözün aydın oğluşu görmüşsün...belki döner daha canım üzülme...zaten sağlıklı gelsinlerde nasıl gelirse gelsinler..

canım (fl) ölçücüsünü 7 ile çarpınca boyun u öğrenebiliyorsun...

bendede aynı durum mevcut..üstelik ordaki kemiklerim falan açıyor...:kedi:

kızlar bend ebu gün benim dr ile konuştum..normal doğum 400 ,sezeryan 700 delta hastanesinde ssk lı fiyat..benim dr nin de orda ssk ile anlaşması varmış,özeline gittiğim halde ayrı üçret almayacakmış...

medicana da normal doğum 1250 miş ssk lı fiyat ,benim dr oraya gelirse üçret alıyormuş normal doğuma

gitçem canım, bi rapor yetiştirmem lazımdı..Onu hallediyim enazında kötü olursam gelirim eve ama şuan kendimi iyi hissediyorum..
Tedirgin olma canım yaaa..ya ben napıyım bebeişim içerde nası sarsılmıştır..ama tekmelerini duyduğum sürece içim rahattt..için rahat etmicek ise ara doktoru ama sana diyeceği şu..ağrın sancın varmı diycek..ve bebekleri çok ciddi karnına tekme yemessen yada ani çarpmalar ve travmalar yaşamasan kormua altında diycek...
Öyle olmasaydı en ufak bişeyde onlara bişey olsaydı çoğu bebek yaşamazdı ki Allah onları korunaklı yerde saklıyoropuyorumnanaktan
bu arada ben hiiç dikkat etmedimki orası şişmiş mi diye zaten göremiyorum ayol sen nası gördünnnaklinialirimsmile

Saol canım...valla şuan doktor rapora gerek görmedi..eğer ağrın ve kasılmaların olursa ılık bi duş al yat dinlen geçmesse gel bakalım dedi...3 günde dinlenmiş oluoyurm zaten

Tşk.ederim Selkiecim..Allah'a emanet yaşıyoruz tüm bebeklerimizi korusun Rabbim..
Arkadaşlar ben yatıp dinleneyim..
Okuyamassam yazdıklarınızı,duyan duymayan herkese şimdiden çok tşk ederim geçmiş olsun dilekleri için..
Kendinize dikkat edin...

Edebiyatçı benim 35+0 da düzeldi bebiş , senin de düzelir. Düzelmezse de sağlık olsun bebekler sağlıklı doğsunda önemki olan bu...

canım gözün aydın oğluşu görmüşsün...belki döner daha canım üzülme...zaten sağlıklı gelsinlerde nasıl gelirse gelsinler..

Sağ olun kızlar. Hayırlısı artık. Buna da şükür demek lazım. Zaten ben normal doğumdan da çok korkuyordum ama sonrası için de sezeryan korkunç geliyor. Bakalım ne olcak.

Ben 19 yaşımda ameliyat olmuştum ve sol yumurtalığım alınmıştı. Aynı yerden yine kesecekler sanırım. Fermuar mı taktırsam bi dahaki için. :))

herkese merhaba.
MEGRYANNcanım galiba idrar yolu iltahabı oldum diyosun geçmiş olsun ayaklarını sürekli sıcak tutucaksın evin içinde bile terliğini çorabın hep ayağında olacak.Artı bol bol sıvı alıcaksın.
DıPLEHAWK VE YAĞMUR-26 ikinizinde bugün işte son günüymüş sizde bizim gibin ev kuşu oluyosunuz desene.Oh ya ev gibisi yok tadını çıkarın DıPLE gece cvp yazmadınız bana demişsin inan görmedim ya kusur bakma.
EGE43 oh beşiğiniz gelmiş kaynana süpriz yapmış güle güle kullansın bebiş.Bak yinede kaynanalarınızın değerini bilin biz iki bebektede bişey görmedik halada görücemizi sanmıyorum.

Edebiyatçı bende apandist ameliyatı olmuştum ben de sezeryan olursam ben de diktireyim fermuar)
Kızlar bir şey soracağım ıKEA da şu sallanan emzirme sandalyelerinden var mı?Varsa fiyatı ne kadar?Bilgisi olan var mı?

EDEBıYATCI222 doktordan gelmişin bebişide görmüşün gözün aydın canım dönmedi diye üzülme belki döner hem sağlılklı olsunda sezeryan olsun.Ben çok istedim normal doğum yapmak burdan denize kadar yürüş yaptım doğum temizliğimi bile kendim yaptım son gününe kadar bekledim ama kızım izin vermedi normale.Yani doğum bebeğe bağlı o nasıl isterse öyle oluyo son haftaya kadar belli olmaz.

SUYOSUNU aramıza hoşgeldin bidaha çekinme yaz derdini paylaşki derman bulasın.
BABYLOVE VE SELıNUS maşallah bebeklere haberler iyi.Selinus ikiz bebekler tek gebeliklere göre olmaz bence kiloları normal üzme tatlı canını hem nekadar kiloya takıyosunuz sağlıklı olsunlar günün de gelsinler yeter.Sen iki tane taşıyosun bizler tek bak bugün nekadr şikayet olmuş gene bel ağrısı kasık ağrısı sana allah kolaylık versin.
BEKNURCUM büyük geçmiş olsun canım ay büyük kaza atlatmışın allah korumuş verilmiş sadakan varmış dikkat et canım merdivenleri yavaş yavaş in çık.

Canım birkaç saat önce o tip koltukların üzerindeydim. Özel olarak emzirme için yoktu diye hatırlıyorum. Bak fotomu ekliyorum. Bildiğim kadarıyla döşeme renklerini de ayarlayabiliyorsun. 300 TL civarında

SELKıE maşallah kız tosuncuk olmuş bebek.Ben senin sıkıntılarını çok iyi anlıyorum şuanda son altı haftam.Kızımda kasım aralık son aylar sıkıntı gelirdi yüzüm kızarırdı yanardım.Ev dar gelirdi bana buda bebeğin kilolu olmasından kaynaklanıyo bence.Doktor tekrar aradığına göre bir hafta sonra gel diye belki seni gelicek hafta bile doğuma alabilir hazırlıklı ol bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…