- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.661
SELKİE maşallah kız tosuncuk olmuş bebek.Ben senin sıkıntılarını çok iyi anlıyorum şuanda son altı haftam.Kızımda kasım aralık son aylar sıkıntı gelirdi yüzüm kızarırdı yanardım.Ev dar gelirdi bana buda bebeğin kilolu olmasından kaynaklanıyo bence.Doktor tekrar aradığına göre bir hafta sonra gel diye belki seni gelicek hafta bile doğuma alabilir hazırlıklı ol bacım.
sağol canım,ondanmı oluyor dersin..nasıl sıkıntı basıyor anlatamam..cumartesi dr ye gideceğim ya yine rahim açılmadıysa bekletmeye niyetim var bir hafta daha.dr bu hafta alalım derse bile ! varya bu gün hırka ve ,ince badyle gittim dr ye..ve boğuluyordum nerdeyse..hırkayı falan çıkardım sonra dayanamadım,evde zaten askılıyla falan geziyorum,,kaloriferide kapattım sabah,hala daha çok sıcak geliyor...
Kesinlikle bence kilosundan.Şuna benimde kulaklarımdan ateş çıkıyo.Ya benim kıkzmda doğumda ateşim 40 dereceye çıkmıştı.Doktorun ultrasonu eskiydi kilosu 3250 falan diyodu ama bende bir sıkıntı sorma çoçuk oldumu 3950.Ya şu kışta kıyamette kazak giymedim üstüme millet üşütürsün diyo ben yanıyorum diyorum.
ya aynen herkes bana diyorki üşütrsübn hasta olursun falan diye ama kalın giyiincede çok kötü oluyorum..böyle nefes alamıyorum...
Son haftalarındasın artık az kaldı sıkıcaksın biraz dişini.Doktor 2 hafta sonra gel demiş arkadan aramış 1 hafta sonra gelsin demişya o benim dikkatimi çekti sen kendini hazırla bence.
Daha dur sen doğumda esas görcen hiç yanlız kalamıycaksın bebeğinle sevmek koklamak istiyceksin, uykusuz kalıcaksın uyumak istiyceksin ama bir rahat vermiycekler.Tam yatcan misafir gelcek onlar gidince bebek uyancak yaaa.Bunlar yine iyi günlerin.off kızlar bunaldım,bi yalnız kalamadım,hiç bişi anlamadım hamilelğimden.görümcem 3 ay kaldı,o 3 ay içinde kayınvalde-kayınpeder-damat geldi gitti.görümce gitti derken 3 gün yalnız kaldık eşimle annemle kardeşim geldi.teyzemler geliyo üstüne üstlük.haftaya cumartesi özgürlüğüme kavuşucam inşallah.tabi ondan sonra da doğum faslı gelsin tekrar misafirler.eyvahedigeldismile
Daha dur sen doğumda esas görcen hiç yanlız kalamıycaksın bebeğinle sevmek koklamak istiyceksin, uykusuz kalıcaksın uyumak istiyceksin ama bir rahat vermiycekler.Tam yatcan misafir gelcek onlar gidince bebek uyancak yaaa.Bunlar yine iyi günlerin.
selam kızlar geçmişe biraz baktım da kaynana konusu açılmış yine Allah yardımcın olsun Hasretcim sen ama hadlerini bildirirsin eminim ben bugün dr a gittim kızlar herşey yolundaymış çok şükür kızım 1960 gr oğlum 1850 gr olmuş tabi bu durum canımı sıkmadı diil daha fazla bekliyordum ama dr bence gayet iyi nerdeyse 4 kilo bebek var içerde diyince e ikiz de olunca biraz inandım işte ama canım hala sıkkın tabi 32+5 de bu kilolar normalmi ki
Merhaba kızlar,
Ben küçük ama sonuçları büyük olabilecek bir kaza atlattım..
Perşembe günü işyerinden çıkmış otobüdten inmiş eve doğru yürür iken ayağım merdivene takıldı ve düştüm...Merdivenin sivri tarafı karnımın sağ tarafına denk geldi...Ama sevindirici bir haber bebekte bişi yok sadece benim karnım morardı ve dizim ile dirseğim sıyırdı......ÇOk ama çok korktum o akşamki yaşadaıklarımı düşünmek bile istemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim..
Olay sırasında talihsizliğim kimse yanımda yoktu eşim bodrumdaydı yeni uçağa biniyodu, ailem karşıdaydı kayınvalidemlerde bizim eve baya uzaktı, hemen beni orada kıpırdatmayıp ambulans çağırdılar bende aileme haber verdim...Doktorumu aradım, hemem hastaneye git, bebeğe bişi olmaz en kötü plesentası ayrılır oda erken doğum demektir dedi...Nyse Ümraniye medicanaya gittik, bebek iyiydi çok şükür ama yat dinlen dediler dün kalkmadan dinlendim...bgn de benim doktor muayenem vardı doktor baktı çook şükür iyiydiAma sancın ve kasılmaların olursa ve hemen geçmesse beni ara hemen gel bakalım dedi....1 hafta 10 gün takip etmekte fayda var..küçük bi ihtimal bile olsa iç karın duvarı kanama yapmış olabilir ve biz onu göremiyebiliriz dedi..Allah kimsenin başına vermesin....
Gülencim bu arada hastane masraflarını öğrendim SSK normal doğuma tahmini 1750 fark alıyomuş..Kesin rakamı bilmiyomuş... hastane ile konuşçak benim için kesin rakamı ptesi salı günü sölicek bakalım
Merhaba kızlar. Biz de doktora gittik geldik. Üzdü bebeğim beni. Dönmemiş, muhtemelen sezeryan dedi doktorum. 38'e kadar bekleyelim dedi. Bekleyelim bakalım. 2100 gr. Ben kilosu az mı dedim tam haftasında, fazla olmasın zaten dedi. Gittiğimizde esniyordu, eller ayaklar yine yüzde ama bu kez gördük yüzünü. Dönmüş olsa daha net görürmüşüz. Böyle işte...
Simenay'dan haber var mı? Ne durumdaymış? Başka olumsuz bir durum var mı? Geçmişe bakmadım.
Gezdik geldik ama aç geldik, yemek yapıcaz şimdi babacıkla...
Kıslar hamsi yedik 7.30 civarında sutlu Cikioiata yiyebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?