2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım,ondanmı oluyor dersin..nasıl sıkıntı basıyor anlatamam..cumartesi dr ye gideceğim ya yine rahim açılmadıysa bekletmeye niyetim var bir hafta daha.dr bu hafta alalım derse bile ! varya bu gün hırka ve ,ince badyle gittim dr ye..ve boğuluyordum nerdeyse..hırkayı falan çıkardım sonra dayanamadım,evde zaten askılıyla falan geziyorum,,kaloriferide kapattım sabah,hala daha çok sıcak geliyor...

Bana gelince biraz sinirliyim görümcem doğum yapmıştıya şuan bebek 35 günlük zaturre etmişler.Geçen hafta gittiğimde baktım emziriyo bırakıyo bebek hala aranıyo ya kızım dedim bu bebek aç yok kusuyo karnı doyuyodur dediler.Bak dedim sarılığı geçmemiş açlıktan dinlemedi.Artı sen bu çoçuğu 8 senede bir buldum hekese mıncıklatma kucaklarına verme kalabalığa sokma evi havalandır yok dinlemedi.Pazartesi çoçuk doktorunu götürmüşler bu çoçuk aç demiş mama vermiş artı bide zatürre sen bu çoçuğu nasıl hasta ettin kimlere kucaklaktın bu daha kaç günlük geçmezse topla pılını pırtını hastaneye yatırcam demiş bi güzel çıkışmış.YA ıŞTE SAKALIMIZ YOKKı SÖZÜMÜZ GEÇSıN.

Kesinlikle bence kilosundan.Şuan benimde kulaklarımdan ateş çıkıyo.Ya benim kızımda doğumda ateşim 40 dereceye çıkmıştı.Doktorun ultrasonu eskiydi kilosu 3250 falan diyodu ama bende bir sıkıntı sorma çoçuk oldumu 3950.Ya şu kışta kıyamette kazak giymedim üstüme millet üşütürsün diyo ben yanıyorum diyorum.

ya aynen herkes bana diyorki üşütrsübn hasta olursun falan diye ama kalın giyiincede çok kötü oluyorum..böyle nefes alamıyorum...neyseki seni sezeryana almış,,ya p adar bebeği normal doğurtmaya çalışsaydı...maşşallah çok güzel doğmuş kızın...

Son düzenleme:
Son haftalarındasın artık az kaldı sıkıcaksın biraz dişini.Doktor 2 hafta sonra gel demiş arkadan aramış 1 hafta sonra gelsin demişya o benim dikkatimi çekti sen kendini hazırla bence.
ya aynen herkes bana diyorki üşütrsübn hasta olursun falan diye ama kalın giyiincede çok kötü oluyorum..böyle nefes alamıyorum...

ınşallah canım herşey istediğin gibi olur.
YA SıMENAY NEYAPTI ACABA?
HEPATıTTE BıKAÇGÜNDÜR GıRMıYO KAYNANASI GELCEKTı KIZ ıSYANLARDA GALıBA?

off kızlar bunaldım,bi yalnız kalamadım,hiç bişi anlamadım hamilelğimden.görümcem 3 ay kaldı,o 3 ay içinde kayınvalde-kayınpeder-damat geldi gitti.görümce gitti derken 3 gün yalnız kaldık eşimle annemle kardeşim geldi.teyzemler geliyo üstüne üstlük.haftaya cumartesi özgürlüğüme kavuşucam inşallah.tabi ondan sonra da doğum faslı gelsin tekrar misafirler.eyvahedigeldismile

Daha dur sen doğumda esas görcen hiç yanlız kalamıycaksın bebeğinle sevmek koklamak istiyceksin, uykusuz kalıcaksın uyumak istiyceksin ama bir rahat vermiycekler.Tam yatcan misafir gelcek onlar gidince bebek uyancak yaaa.Bunlar yine iyi günlerin.

ay aynen öyle oluyor vallahi!!! nefret etmiştim ilk günlerden.....

kızlar benim uykuyla sorunu olan kızım oyun oynıycakmış bilgisayarda bir rahat vermiyo sonra girersem görüşürz.
AY dün saat gece bir falan sürekli su istiyo babasıda yazık sürekli veriyo.ıçtiğide bir yudum sırf uyumamak için istiyo yani.En sonunda babasıda dayanamadı yani kızdı kızım yeter artık uyu dedi.Ya baba sen bilmiyomusun televizyonda doktorlar hergün bol bol su için diyolar demezmi koptuk yani.Şimdide beni öpüp duruyo ay anne yanakların çok tatlanmış diyo eh bilgisayarda oyun aççam ya bu kızlar varya çok yağcı oluyolar valla.

Kıslar hamsi yedik 7.30 civarında sutlu Cikioiata yiyebilirmiyim

maaşallah bebişlerine. bence kilo konusunu kafana takma seninkiler ikiz kiloları zaten bira z az olacak ki seninkilerin kilosu çok iyimiş. benim kızım 1 hafta küçük 1800 gr. bence seninkiler ikiz oldukları için çok normal.

canım ya çok geçmiş olsun. dikkat et kendine ... kanaman falan yoksa hiç telaş etme germe kendini..

benimki de geçen hafta dönmemişti bu hafta dönmüş. o hiç belli olmaz sıkma canını maaşallah bebişine...

kızlar canım sıkıldı televizyonda da hiçbir şey yok. Tudors vardı o da bitti... kaynatırız belki diye yanınıza geldim. HAsret kocasını boğazladı mı bu arada?

Çok sıkıcı bir akşam cidden. TV'de saçma sapan şeyler var. Biz de pc başında zaman geçiriyoruz. Sözde bugün sabahlayacağız babacıkla, çok uyuyormuşuz şikayetçi... Çok fena yemek yedik zaten ancak hazmederiz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…