2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu başlasa da izlesek dediğim hiçbir program yok... adam gibi film de yok. tnt de beni hayal kırıklığına uğrattı. vurdulu kırdılı saçma sapan filmler hep..

canım gözün aydın maşşallah bebeklerine kilolarını dert etme bence iyi ki dahada alacaklar annesi.
canım çok çok geçmiş olsun.dikkatli ol inşaallah bir sorun çıkmaz.

canancım seninde gözünaydın maşşallah yiğit e.daha dönebilir canım dönmesede hayırlısı böyleymiş.

simenay dan yine haber yok değil mi?

masallah oglusuna

facebookda bakındım ama yok kesmedı :) dus alayım bare
yaw bende bu oglusumu anlamıyorum.bılgısayar basındayken resme kuduruo benımkı sureklı hareket halınde

kocam benle dalga gecıo.sısmanladım dıyebayanssulusmile

canım naber?

benim koçişte şişmanladım diye dalga geçiyor benle man boşver...

ben sordum dr me deltayı...kendiside 7-8 ay önce sezeryanla doğum yaptı..hakan bey yapmış doğumunu deltada..memnun kalmış...normal doğumun fiyatını tam olarak bilmesede 400 civarı dedi..ilk önce eğer oranın dr si girecekse doğuma muayene olmanı istiyorlarmış..hastanın hakkında bilgi edinmek için...sezeryan 700 müş..ssklı fiyat..dr ayrı üçret almıyormuş benimki...yoğun bakımı güzelmiş...hemşirelerle sıkıntı yaşamıyorlarmış,yapıyorlarmış göbek bakımını falan..göbek bakımı bu arada bebeğin orda kaldığı süre içinde göbeğinin ilaçlanmasıymış...sonra göbek düşene kadar kendin yapıyorsun onu evde...

medicanayı sordum normal 1250 miş ssk lı fiyatı artı benim dr nin orda ssk anlaşması olmadığı için ayrı üçret alaçakmış..bana pahalı geldi...

supersın cok cok tesekkur ederım.rahatladım resmen cok sıkıntı yapmıstım bu konuyu kendıme.ben muayene oldum Hakan Bey"e suyun fazla dedı bana.
bu arada anladıgım senın doktorunun dogumunu hakan bey yaptırmıs.dogrumu anlamısım ?

masallah oglusuna

sağol canım

evet benim dr kendiside orda doğum yapmış.zaten orda çalışıyor ya..hakan beymiş sezeryanını yapan...ama dr nin nasıl olduğunu soramadım tam olarak.sadece size kim yaptırdı orda doğumu dedim,normalmi sezeryanmı diye sordum o kadar..şimdi sorsam özellikle hakan beyi neden beni tavsiye etmiyorsun diyecek o nednele çok ayrıntıya giremedim......ama dediğim gibi benim dr yi de deneyebilirsin..oda iyidir...hakan beyi beğenmezsen...

benımkıde bı ara roberto carlos gıbı oldu bacakların dıodu.kayınvalıdem kızdı bı dahada demedı :dance:

aslında varya çok gıçıklar,keşke onlar hamile kalsa,görürdüm ben onları o zaman...benimki evlendiğimizden beri var olan önündeki 10 aylık göbeğine bakmadan bana laf söylüyor....

bu arada sen kac kg aldın.

aslında varya çok gıçıklar,keşke onlar hamile kalsa,görürdüm ben onları o zaman...benimki evlendiğimizden beri var olan önündeki 10 aylık göbeğine bakmadan bana laf söylüyor....

benımkınınde aynen oyle gobegı 10 aylık kaydirigubbakcemile3 ayrıca benle beraber kendıde psıkolojık olarak gebelık yasıyor ay cok komık benım maco kocam benle beraber hamılelık yasıo.kaydirigubbakcemile3
e tabı benle tanıstıgında 54 kg dım :teytey:
nerde 54 nerde 85

kocam kustu bana.sanane demısım oyle dıo ama hatırlamıom yaw ben selkıe ye yazıodum kı demem ole bısey kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…