2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sefer hakkatten yalnızız gaffur :)
GUNAYDIN olsun
çok güzel rüyalar gördüm ancak gece uyanmalarım kesildi bu durumdan sikayetciyim ancak sabah uyandimda kaisklairma çok ağrımış oluyor ec iki hükmüm gidiyorum
bugün Ege'nin kuruyan cicilerini utulucem ve odayı tam anlamıyla yerlestiripeenklicem
birde bugün esim beni ve yengemi beşyüz vlere goturcek pjema çamaşır falan alica birde tül alicam ordan hastane cantaisna koymak için kapitonede qlmayi düşünüyorum çok yorulmazsam
kahvaltı hazirliyoruz ve boğazım ağrıyo artık petektenmi yoksa sistimi anliyamadim
simenaydan haber yokmu ya sürekli aklımda

Kıslar hamsi yedik 7.30 civarında sutlu Cikioiata yiyebilirmiyim

YAW GÜLEN 2 SAAT GEÇMİŞ ARADAN SEN SÜT DEİL BİDE SÜTLÜ ÇİKOLATAYI SORUYOSUN DELÜ ÜSTÜNE BİLE YERSİN NOLACAK YANİsırnaşık şey halında hayırlı osssun hayatımkaydirigubbakcemile2
yaw selin warya mannakmısın sen bebeklerinin maşallahı war bu soruyu ciddenmi soruyosun die şöle bi kala kaldım, ben 33+2 de 2030gr.dı we sen ikiz taşıyorsun sewinmen gerekio bencenaniknanik
olsun cnm sağlıkla gelsinde sezaryenle gelsin mühim değil, kilosuda normal diyelim ama biraz dikkat et beslenmene bu haftalarda en çokl kiloyu alacaklar malum
neden dr.u dışardan istiyosun ordan birine muayene ol çok iyi kadın doğumcuları warmış die biliorum.. ayrıca bak aksarayda mı fatihte mi ne huzur hastanesi warmış benm kocanın arkadaşının eşi doumu orda yapmış çok memnun kalmışlar we fiyatlar çok çok uygunmuş duydunmu orayı?

ay gülen brawo kız bende dün gece farkettim onu çamaşırımı deiştiriyodum kocama dedim ayy şeyim tombiş olmuş, oda anlamadı ney dedi dedim yok bişey yok:kedi:
ewet medicana 1250 normal doğum, senin hastane çok uygunmuş kız walla bedawakaydirigubbakcemile5
hasrette isyanlarda kızın başına üşüşecekler akbaba gibi üff nedir bu hamilelerin çektiği yaaa

isyanlardayım hemde ne isyanlar.. allah bi kapı açsın die dua ediorum sadece şu an için

günaydın lan
ezan okunurken karnımın ağrısı uyandırdı beni alt tarafım adet sancım war gibi ağrıyordu kalktım bi muz yedim wcye gittim sonra uyumuşum o ağrıyla şimdi bişey yok allahtan iyiyim
şok markette prima midi boy bez 80li mega paket 18tl kızlar yarın bitiyorumş kampanya ben aldım bi paket şimdi

günaydına.s.
gecmişe göz attım maşallah bebişlere zamanında sağlıkla gelsinler inşallah hepsi..
hasret sana ne oldu canım kim sıktı canını klava:
gülencim tombiş olurmuş orası korkma:) benimkinin de söylemesi ayıp rengi bilem değişti:kedi:
kızlar simenay a ne oldu? umarım kötü bişey yoktur..
ben de hazırlıkları hızlandırdım halıları yolladım yıkamaya yarın da ev temizlenecek kıyafetleri yıkadım ütüledim:)) yarında dr kontrolü:lepi:
ya ben sıkıldım beklemekten ne zaman doğacak bu sıpa? yarın dr dese bari o da bekliycez demiyo mu..
sabırsızlanıyorum artık:))

nerdesin cnm sen kaç gündür yaw:) bnmde yarın dr kontrolüm war hayatımda ki tek güzel haber bu sanırım şimdilik benim başım kayınpeder we karısıyla dertte eşim karşıda ki kaynanamın otrduğu ewi satıp burda beşiktaşta bize bir ew almak isityor, babasınada sizede aşağılardan bir ew tutarız dedi babası ne dese beğenirsin biz ew mew istemeyiz bi zaten yılın yarısı burda yarısı köydeyiz dedi yani niyeti bizle kalmak şuna bak ya istenmediğini bile bile kendini yerleştiriyo! dünde anneme demişki eşim bize bakacak falan... anlamadım ne demek istediğini niyeti şimdide onu getrmek mi kendisi zaten sığıntı gibi dükkand yatıyor öyle işte canım karman çorman oldum...
simenayda hastanedeydi cnm açılma warmış bebek gelmek istiyormuş bi gece hastanede yattı ciğer geliştirici iğne falan yapıp 2 hafta daha tutmaya çalışacaklar bebişi içerde dün çıkması gerekiordu hastaneden fakat haber alamdık henüz

Günaydın kızlar...Ben bugün mide bulantısı ve baş dönmesi ile uyandım.Bu aylarda bu bulantı ve baş dönmesi normal mi acaba?

sorma canım kac gündür deli gibiydim ben de senle aynı konu:))
aman canım sakın kocana bırakma kendin hallet bir şekilde kocalar biraz s.lak oluyorlar bu konulardakaydirigubbakcemile3 ayy sinir oldum kötükedihüso kendilerne ev bulsunlar ya da sattırmayın evi ne biliim zor mevzular bunlar..inşalah gönlünce olur ...
sen de mi görcen sıpanııııı :))az kaldı inşallah güzel haberlerle geliriz:Saruboceq:
simenay a çok üzüldüm yaa inşallah bekler bebişi sağlıkla doğar
sen şimdi iyisin değil mi? valla bizim topicin kaynanatörleri erken doğum yaptıracaklar diye korkuyorumm ..

Günaydın kızlar...Ben bugün mide bulantısı ve baş dönmesi ile uyandım.Bu aylarda bu bulantı ve baş dönmesi normal mi acaba?

canım sana da günaydın..mide bulantısı bende de oluyor arada rahim büyüdüğü için baskı yapıyor mideye demişti dr surup verdi o iyi geliyor..ama basdönmen ve bulantın coksa dr una sor riske atma.gecmiş olsun

günaydın mart kedileri!! nasılsınız bakalım?

bu arada sen kac kg aldın.

30 olmuş çanım toplam...1.78 boyundayım 67 kilo ile başladım...

biz evlendiğimizden bu yana göbekli benimki,birde beni beğenmiyor 110 kilo adam...birde beni beğenmiyor...

ewet medicana 1250 normal doğum, senin hastane çok uygunmuş kız walla bedawakaydirigubbakcemile5

[

evet çanım delta baya bi uyguna geliyor bana mediçanadansa...!!sonuçta dr me güveniyorum ben...

Sabahtan beri Ege'nin kuruyan esyalairni ütülerin kaldırdı. Ayol bu ne dlvienlere kadar ütülerin dogum çıktı
eşimde avize değiştirdi açık renk pelus oyuncaklarida makineye attım galbia hicbisi kalmadı artikin :)
Perşembe kocam izin alçak sabahtan eminonune gidip Mevlüt için tül alım diyorum birde kapıma tül almamıştım onuda alıp odasına takip kapı susunude takım diyorum erhalde 3 haftada kirlmez degilmi
ha birde bugün dışarı çıkmışken küçük spor çantalar varya onlardan alım diyorum onada kendi eşyalarımı koyarım aslında gene is varmışbuara beni en kısan şey dolaplarının icinin dağınık olması onlarida yavaş yavaş yapmam lazım malum don çıkar mikar :)) ayy

hepatait geldimi seninkiler yavrum ? Gözün Aydın diyekmi ne diyek Allah kurtarsın falan tövbe tövbe
enim agam temizlikci zaten onda bebek bezi var onceden bentoptancidan alır size elis fiyatına veririm diyodu ancak suanda bisey demiyo onda prima 2 numara. 98. 24 tl bakıyorum piyasan pahalı bakalım da bez mez alnım diyorum teklif etmesini beklicem bakalım

Dogum çıktı ne ya , totomm çıktı yazıyordu orda telefon karakterleri değiştiriyor
soru ve sorunlarda bı kız o vajinaninustundeki Şişlige bendede oldu 2-3 gün sonra erken dogum yaptım demiş aman ya Dr gidince sorucam Perşembe aksam randevu var

ben de yarın öğrenicem bakalım doğum fiyatları ne olmuşş:)) en son 2000-3000 di:))zamlanınca ne oldu acep?
kızlar ya aklıma geldi de hormonların etkisi mi bilmiyorum ama benim bacaklarımda tüy kalmadı nerdeyse ..umarım hep böyle kalırlar..kaydirigubbakcemile2 sizde de değiti mi?
ama kaşlarım aynı hız devammlaelaelaelaelae

yok canım gelmediler..ama gelebilme ihtimalleri var hala..
sen telefondan mı giriyorsun nete? cok pahalı olmuyormu?

bi taraftan evle ilgileniyorum da:)) yeni gördüm selkie..
sinirlenme bence bu ara herşey gözüne batıyor sanırım insanın ben de öyleyim kendi anneme tel de bile kızacak sey bulabiliyorumm doğursam rahatlarım gibime geliyor..şimdi yanlızım nasıl rahatım bilsen:))

hepinize selamlar güzel anneleropuyorumnanaktan.
iyi olmanızı umuyorum.biz iyiyiz çok şükür.
kocişle temizlik yapacağız birazdankaydirigubbakcemile2 bir sizlere bakayım dedim.

merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim....salı geldim Trabzon'a,çarşamba annem ameliyat oldu.
şimdi daha iyi maşallah doktor bir haftaya düzelir dedi..gelen gidenden fırsatım olmadı girmeye.
geçmişe bakayım dedim ama yüzlerce sayfa varbilmiyorumkismile bir göz attım her şey yolunda gibi.
inşallah herkes iyidir..cuma ben de burda devam edeciğm doktora gittim tanışmış olmak için.
nstye aldılar bir sorun yok şimdilik...cadı kızım 2400gr olmuş...yüzünü gösterdi doktor o kadar şirinki yanakları dudaklarıopuyorumnanaktan kilosu normal ne çok ne az dedi doktor haftaya tekrar gel dedi doğum şeklin son 2 hafta kala belli olur dedi...özel hastane ama doğum fiyatları bana uygun geldi...normal 500 sezaryen 650TL...sezaryenle doğum yapanların kalabileceği iki özel oda var onlar da büyüklüklerine göre 700-750...en çok 750ye geliyor yani....duruma göre birini seçeriz artık...
bu arada eşim de ailesinin yanına gitti ordan da Erzurum'a dönecek...doğumda gelecek inşallah....
şimdiden çok özledim onu:gitme:
sizler nasılsınız????

canım gecmiş olsun annenea.s.en kısa zamanda toparlar umarım..
bebişine de maşallahdoğum fiyatları da uygunmuş gercekten:) sağlıklı doğum olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…