- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.701
Offf birimizin derdi bitiyor otekininki başlıyor zanimca
hasret senin içinmiyor demiş o bize bakacak diye senin yavrunmu onlara bakacakmış
ay dugunede gelmediyse sen ne diye kayannan arasında onunla konusuyorsunki ay me acayip
Buarada ev kuşları ben hamsimi yeidm ve geldim
bauhaus a gittik, krem rengi shaggy halı aldık düz 4 metre kareden az küçükmüş eve geldik serdim oldu güzel durdu ama 5 metre olsaydı da iyi olurdu ama yok artık biliyosunuz neredeyse tüm markalara baktım mavi halı yok 85 tl aldım merinosun mus neyse ya icime sindi ama koltuk ortusude diktirmistim kaynanaya krem rengi zaten dolabi krem eşyaları krem ağırlıklı
sonrada avizeciler sitesine gittik ahizeye mavi kafa almaya ama sonra duusndum onalrida cam rengi aldım artikin bu hafta ici tammalayip ütüleri odasının fotosunu koyabilirim çok sevindirin oldum tabe
17.30 çıktık 18.30 eve geldik benim herif balık pişirdi bende çamaşır astım iste böyle
Kıslar hamsi yedik 7.30 civarında sutlu Cikioiata yiyebilirmiyim
yaw selin warya mannakmısın sen bebeklerinin maşallahı war bu soruyu ciddenmi soruyosun die şöle bi kala kaldım, ben 33+2 de 2030gr.dı we sen ikiz taşıyorsun sewinmen gerekio bencenaniknanikselam kızlar geçmişe biraz baktım da kaynana konusu açılmış yine Allah yardımcın olsun Hasretcim sen ama hadlerini bildirirsin eminim ben bugün dr a gittim kızlar herşey yolundaymış çok şükür kızım 1960 gr oğlum 1850 gr olmuş tabi bu durum canımı sıkmadı diil daha fazla bekliyordum ama dr bence gayet iyi nerdeyse 4 kilo bebek var içerde diyince e ikiz de olunca biraz inandım işte ama canım hala sıkkın tabi 32+5 de bu kilolar normalmi ki
olsun cnm sağlıkla gelsinde sezaryenle gelsin mühim değil, kilosuda normal diyelim ama biraz dikkat et beslenmene bu haftalarda en çokl kiloyu alacaklar malumMerhaba kızlar. Biz de doktora gittik geldik. Üzdü bebeğim beni. Dönmemiş, muhtemelen sezeryan dedi doktorum. 38'e kadar bekleyelim dedi. Bekleyelim bakalım. 2100 gr. Ben kilosu az mı dedim tam haftasında, fazla olmasın zaten dedi. Gittiğimizde esniyordu, eller ayaklar yine yüzde ama bu kez gördük yüzünü. Dönmüş olsa daha net görürmüşüz. Böyle işte...
Simenay'dan haber var mı? Ne durumdaymış? Başka olumsuz bir durum var mı? Geçmişe bakmadım.
Gezdik geldik ama aç geldik, yemek yapıcaz şimdi babacıkla...
neden dr.u dışardan istiyosun ordan birine muayene ol çok iyi kadın doğumcuları warmış die biliorum.. ayrıca bak aksarayda mı fatihte mi ne huzur hastanesi warmış benm kocanın arkadaşının eşi doumu orda yapmış çok memnun kalmışlar we fiyatlar çok çok uygunmuş duydunmu orayı?GeÇmİŞ olsun canım. Kızlar ya benİm kafam Çok karıŞtı. Hala doĞum İÇİn hastane bulamadım. 34+4 gÜnlÜĞÜz. Ethİcaya gİdeyİm dİyordum orasıda doktor dahİl 2800 dİyo epİdural sezeryan.daha doĞum Şeklİmİz bellİ deĞİl ama o 2000 İla 2800 arası fİyatlar pahalı mı sİzce ÇoĞu kİŞİ nİsa yı Önerİyor ama Çok kararsızımm yardımm edİn. Sİz hangİ hastaneye karar verdİnİz.
ay gülen brawo kız bende dün gece farkettim onu çamaşırımı deiştiriyodum kocama dedim ayy şeyim tombiş olmuş, oda anlamadı ney dedi dedim yok bişey yok:kedi:Beknur tedirgin oldum ya sarsildim sadece ama arasammiki Dr hareketleirse iyi maşallah Allah koruusnn ya ağrımda olmadı cAnim Allah korusun ya
Sen hafta ici ise gidiceksin dımı zaten Dr uyarırdi dımı bol bol di len oldunu canım buarada pahalı geldi ya dir baklaim eşimde Dr soyliyeuim paArlik payı var dımı diye dıyı
simenay hastaneye yattı sancısı ve aiclmais varmış
Kıslar vajinanin üst kısmı tüylu olan yer sismanlamis galba baya etli geldi bana aksam fark ettim kilo aldimdan dolayımı sizdede varmi
ewet medicana 1250 normal doğum, senin hastane çok uygunmuş kız walla bedawakaydirigubbakcemile5kızlar bend ebu gün benim dr ile konuştum..normal doğum 400 ,sezeryan 700 delta hastanesinde ssk lı fiyat..benim dr nin de orda ssk ile anlaşması varmış,özeline gittiğim halde ayrı üçret almayacakmış...
medicana da normal doğum 1250 miş ssk lı fiyat ,benim dr oraya gelirse üçret alıyormuş normal doğuma
hasrette isyanlarda kızın başına üşüşecekler akbaba gibi üff nedir bu hamilelerin çektiği yaaa
Bu sefer hakkatten yalnızız gaffur :)
GUNAYDIN olsun
çok güzel rüyalar gördüm ancak gece uyanmalarım kesildi bu durumdan sikayetciyim ancak sabah uyandimda kaisklairma çok ağrımış oluyor ec iki hükmüm gidiyorum
bugün Ege'nin kuruyan cicilerini utulucem ve odayı tam anlamıyla yerlestiripeenklicem
birde bugün esim beni ve yengemi beşyüz vlere goturcek pjema çamaşır falan alica birde tül alicam ordan hastane cantaisna koymak için kapitonede qlmayi düşünüyorum çok yorulmazsam
kahvaltı hazirliyoruz ve boğazım ağrıyo artık petektenmi yoksa sistimi anliyamadim
simenaydan haber yokmu ya sürekli aklımda
günaydına.s.
gecmişe göz attım maşallah bebişlerezamanında sağlıkla gelsinler inşallah hepsi..
hasret sana ne oldu canım kim sıktı canınıklava:
gülencim tombiş olurmuş orası korkma:) benimkinin de söylemesi ayıp rengi bilem değişti:kedi:
kızlar simenay a ne oldu? umarım kötü bişey yoktur..
ben de hazırlıkları hızlandırdım halıları yolladım yıkamaya yarın da ev temizlenecek kıyafetleri yıkadım ütüledim:)) yarında dr kontrolü:lepi:
ya ben sıkıldım beklemekten ne zaman doğacak bu sıpa? yarın dr dese bari o da bekliycez demiyo mu..
sabırsızlanıyorum artık:))
nerdesin cnm sen kaç gündür yaw:) bnmde yarın dr kontrolüm war hayatımda ki tek güzel haber bu sanırım şimdilik benim başım kayınpeder we karısıyla dertte eşim karşıda ki kaynanamın otrduğu ewi satıp burda beşiktaşta bize bir ew almak isityor, babasınada sizede aşağılardan bir ew tutarız dedi babası ne dese beğenirsin biz ew mew istemeyiz bi zaten yılın yarısı burda yarısı köydeyiz dedi yani niyeti bizle kalmak şuna bak ya istenmediğini bile bile kendini yerleştiriyo! dünde anneme demişki eşim bize bakacak falan... anlamadım ne demek istediğini niyeti şimdide onu getrmek mi kendisi zaten sığıntı gibi dükkand yatıyor öyle işte canım karman çorman oldum...
simenayda hastanedeydi cnm açılma warmış bebek gelmek istiyormuş bi gece hastanede yattı ciğer geliştirici iğne falan yapıp 2 hafta daha tutmaya çalışacaklar bebişi içerde dün çıkması gerekiordu hastaneden fakat haber alamdık henüz
Günaydın kızlar...Ben bugün mide bulantısı ve baş dönmesi ile uyandım.Bu aylarda bu bulantı ve baş dönmesi normal mi acaba?
bu arada sen kac kg aldın.
benımkınınde aynen oyle gobegı 10 aylık kaydirigubbakcemile3 ayrıca benle beraber kendıde psıkolojık olarak gebelık yasıyor ay cok komık benım maco kocam benle beraber hamılelık yasıo.kaydirigubbakcemile3
e tabı benle tanıstıgında 54 kg dım :teytey:
nerde 54 nerde 85
ewet medicana 1250 normal doğum, senin hastane çok uygunmuş kız walla bedawakaydirigubbakcemile5
[
Sabahtan beri Ege'nin kuruyan esyalairni ütülerin kaldırdı. Ayol bu ne dlvienlere kadar ütülerin dogum çıktı
eşimde avize değiştirdi açık renk pelus oyuncaklarida makineye attım galbia hicbisi kalmadı artikin :)
Perşembe kocam izin alçak sabahtan eminonune gidip Mevlüt için tül alım diyorum birde kapıma tül almamıştım onuda alıp odasına takip kapı susunude takım diyorum erhalde 3 haftada kirlmez degilmi
ha birde bugün dışarı çıkmışken küçük spor çantalar varya onlardan alım diyorum onada kendi eşyalarımı koyarım aslında gene is varmışbuara beni en kısan şey dolaplarının icinin dağınık olması onlarida yavaş yavaş yapmam lazım malum don çıkar mikar :)) ayy
hepatait geldimi seninkiler yavrum ? Gözün Aydın diyekmi ne diyek Allah kurtarsın falantövbe tövbe
enim agam temizlikci zaten onda bebek bezi var onceden bentoptancidan alır size elis fiyatına veririm diyodu ancak suanda bisey demiyo onda prima 2 numara. 98. 24 tl bakıyorum piyasan pahalı bakalım da bez mez alnım diyorum teklif etmesini beklicem bakalım
merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim....salı geldim Trabzon'a,çarşamba annem ameliyat oldu.
şimdi daha iyi maşallah doktor bir haftaya düzelir dedi..gelen gidenden fırsatım olmadı girmeye.
geçmişe bakayım dedim ama yüzlerce sayfa varbilmiyorumkismile bir göz attım her şey yolunda gibi.
inşallah herkes iyidir..cuma ben de burda devam edeciğm doktora gittim tanışmış olmak için.
nstye aldılar bir sorun yok şimdilik...cadı kızım 2400gr olmuş...yüzünü gösterdi doktor o kadar şirinki yanakları dudaklarıopuyorumnanaktan kilosu normal ne çok ne az dedi doktor haftaya tekrar gel dedi doğum şeklin son 2 hafta kala belli olur dedi...özel hastane ama doğum fiyatları bana uygun geldi...normal 500 sezaryen 650TL...sezaryenle doğum yapanların kalabileceği iki özel oda var onlar da büyüklüklerine göre 700-750...en çok 750ye geliyor yani....duruma göre birini seçeriz artık...
bu arada eşim de ailesinin yanına gittiordan da Erzurum'a dönecek...doğumda gelecek inşallah....
şimdiden çok özledim onu:gitme:
sizler nasılsınız????
canım gecmiş olsun annenea.s.en kısa zamanda toparlar umarım..
bebişine de maşallahdoğum fiyatları da uygunmuş gercekten:) sağlıklı doğum olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?