2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...Ben bugün mide bulantısı ve baş dönmesi ile uyandım.Bu aylarda bu bulantı ve baş dönmesi normal mi acaba?
WALLA CNM BİLEMİCEM BENDE ne ilk zamanlar ne de şimdi hiç öle şikayetler olmadı tansiyonuna falan bi bak bnce
ewi sattırmasak ne olacak ki o ew eşimin ewi we boş duruyor orda babası zaten dükkanda yatıyor, bizde bi ewimiz olsun istiyoruz kiralarda sürünmektense ne olacak bilmiyorum böle, eşim biliyor kaynanama karşı duyduğum nefreti o yüzden beraber oturmak gibi bi teklif sunamaz bana yani öyle umuyorum:Saruboceq:

o zamn inşallah deltada olursun cnm bide ayrı doktr parası werme, ama medicana dr dahil fiyat 1250 değilmi? dr hariçi sorsana belki o daha uygundur?

sanırım ,iyice bunalmaya başladım,,,anneme bişey dediğim yok ama içten içten sinir oluyorum herşeye!

canım geçmiş olsun öncelikle annene,maşallah kızınada kocaman olmuş,

canım dr yi dışardan getirsemde aynımış fiyat sordum onu...e bende kendi dr mi istiyorum...inşallah delta olur...hayırlısı olsun önçeliklede!

kız benm şeyimde tontiş olmuş ezan wakti ağrım falanda oldu doğurmiyim mazallaheyvahedigeldismile ama şuan bişey yok sırt ağrılarımdan başka

yok canım gelmediler..ama gelebilme ihtimalleri var hala..
sen telefondan mı giriyorsun nete? cok pahalı olmuyormu?
ayy seninklerde gelecek dimi yüzsüzler allahım şimdiki aklım olsa yetim birini bulurdum ewlenmek için... ama akıl parası olsun bi daha ewlenirsem anası babası olmayan bi yetim bulacam yeter beee:roflol:
hepinize selamlar güzel anneleropuyorumnanaktan.
iyi olmanızı umuyorum.biz iyiyiz çok şükür.
kocişle temizlik yapacağız birazdankaydirigubbakcemile2 bir sizlere bakayım dedim.
kolay gelsin yazgıcım çalıştır biraz kocayı bizimki de beşiktaşın kongresine gitti demirörenle aksunun seçimimi olacakmış ne

maşallah erkek fatmayakaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae büüyümüş bizde yarın gidioruz sabah bakalım 2500oldumu weletim olmadıysa çok üzülücem 15günde yarım kilo aldıramadım die kuzuma:gitme:

canım geçmiş olsun öncelikle annene,maşallah kızınada kocaman olmuş,

sağol canım...walla geçmişe bakarken gördüm asıl senin oğluşuna maşallah....kızımı sana gelin vereyim bizim ailenin boy ortalamsı yükselsin biraz olmaz mıkaydirigubbakcemile3benim cadı 1 hafta geriden geliyor ama sata göre olması gereken aralıklarda boyu kilosu çok şükür...sağlıklı olsunlar o bize yeter:CüvCüv:

delikafadulden öldürdün beni :))
hasret alemsin valla:)) cok tatlısınopuyorumnanaktan
ben şimdilik kaçayrum öptümm..hepinizi

maşallah erkek fatmayakaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae büüyümüş bizde yarın gidioruz sabah bakalım 2500oldumu weletim olmadıysa çok üzülücem 15günde yarım kilo aldıramadım die kuzuma:gitme:[/B]

sağol canım...inşallah iyi haberlerle gelirsin.ben de bir haftada 2240tan 2500e çıkar diye bekliyordum ama 2400olmuş....bu arada benim erkek fatmanın yüzü çok değişmiş...her defasında başka bir bebek görüyorum sanki...kilo aldıkça kıza benzemeye başlamışkaydirigubbakcemile3

canım sağol,seve seve alırım valla?kesin annesi gibi tatlı olur..sağlıkları yerinde olsunda hiç önemli değil gerisi...

bizimki hep aynı teyzem aynı babasının kopyası dio burnu yanakları çok kocama benzettiler bakalım, olsun haftada 200gr fena değil böyle alsa en az3200 falan doğuyo diymi 4 haftanmı war 5 mi?
delikafadulden öldürdün beni :))
hasret alemsin valla:)) cok tatlısınopuyorumnanaktan
ben şimdilik kaçayrum öptümm..hepinizi

bnde seni bebişimsempatiksalakcinni

heee hanifecim sen bnden bir gün fazlasın sadece 3500a yakın doğar hatta geçer belki son ay fazla alacaklar çünkü e oda en ideali zaten bizimde dr 3tn az doğmaz dedi ama 3500üde geçmez muhtemelen dedi olsun yeter 3,300 - 3400 olsun yeter bana

canım geçmiş olsun annene iyi olmasına sevindim.kızınada maşşallah.

sağol canım çalıştı yoruldu bahçeye kaçtı bile.dönüncede nevresimleri değiştirecek haberi yok:jeyyar: :jeyyar:
aaa beşiktaş için gittiyse laf yok helal ona.bende koyu bir dişikartal olduğumdan.
ağzını hayıra aç delüü ne doğurması dursun biraz daha yerinde.o sırt ağrısı beni mahvediyor eskiden göğüslerim ağrıtırdı şimdi hem onlar hem göbeğimsempatiksalakcinni

:lepi: güzeel o zamn bjk maçına yolunuz düşerse haberimiz olsun ücretsiz giriş sağlanırsempatiksalakcinni ne de gideriz ya artık bebeklerle:umursamaz:

ya bu arada benim sancılar deam edio kızlar benim gibi bi insan nerdeyse korkmaya başlayacakbilmiyorumkismile off neyse ki yarın sabah kontrolüm war ama bu sancıların normal olduğunu biliyorum da doğurana kadar hep böyle mi olacak onu bilmiorum yarına yine bi soru listesi hazırlıyayım bensempatiksalakcinni

off ya kimse yok canım sıkılyo bi resim yükliem barisempatiksalakcinni

kocişimin gözlerde memişlerde yalnız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…