- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.721
WALLA CNM BİLEMİCEM BENDE ne ilk zamanlar ne de şimdi hiç öle şikayetler olmadı tansiyonuna falan bi bak bnceGünaydın kızlar...Ben bugün mide bulantısı ve baş dönmesi ile uyandım.Bu aylarda bu bulantı ve baş dönmesi normal mi acaba?
ewi sattırmasak ne olacak ki o ew eşimin ewi we boş duruyor orda babası zaten dükkanda yatıyor, bizde bi ewimiz olsun istiyoruz kiralarda sürünmektense ne olacak bilmiyorum böle, eşim biliyor kaynanama karşı duyduğum nefreti o yüzden beraber oturmak gibi bi teklif sunamaz bana yani öyle umuyorum:Saruboceq:sorma canım kac gündür deli gibiydim ben de senle aynı konu:))
aman canım sakın kocana bırakma kendin hallet bir şekilde kocalar biraz s.lak oluyorlar bu konulardakaydirigubbakcemile3 ayy sinir oldum kötükedihüso kendilerne ev bulsunlar ya da sattırmayın evi ne biliim zor mevzular bunlar..inşalah gönlünce olur ...
sen de mi görcen sıpanııııı :))az kaldı inşallah güzel haberlerle geliriz:Saruboceq:
simenay a çok üzüldüm yaa inşallah bekler bebişi sağlıkla doğar
sen şimdi iyisin değil mi? valla bizim topicin kaynanatörleri erken doğum yaptıracaklar diye korkuyorumm ..
canım sana da günaydın..mide bulantısı bende de oluyor arada rahim büyüdüğü için baskı yapıyor mideye demişti dr surup verdi o iyi geliyor..ama basdönmen ve bulantın coksa dr una sor riske atma.gecmiş olsun
günaydın mart kedileri!! nasılsınız bakalım?
30 olmuş çanım toplam...1.78 boyundayım 67 kilo ile başladım...
biz evlendiğimizden bu yana göbekli benimki,birde beni beğenmiyor 110 kilo adam...birde beni beğenmiyor...
evet çanım delta baya bi uyguna geliyor bana mediçanadansa...!!sonuçta dr me güveniyorum ben...
SnowWhiteQueen, çok geçmiş olsun annene...
bi taraftan evle ilgileniyorum da:)) yeni gördüm selkie..
sinirlenme bence bu ara herşey gözüne batıyor sanırım insanın ben de öyleyim kendi anneme tel de bile kızacak sey bulabiliyorumm doğursam rahatlarım gibime geliyor..şimdi yanlızım nasıl rahatım bilsen:))
merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim....salı geldim Trabzon'a,çarşamba annem ameliyat oldu.
şimdi daha iyi maşallah doktor bir haftaya düzelir dedi..gelen gidenden fırsatım olmadı girmeye.
geçmişe bakayım dedim ama yüzlerce sayfa varbilmiyorumkismile bir göz attım her şey yolunda gibi.
inşallah herkes iyidir..cuma ben de burda devam edeciğm doktora gittim tanışmış olmak için.
nstye aldılar bir sorun yok şimdilik...cadı kızım 2400gr olmuş...yüzünü gösterdi doktor o kadar şirinki yanakları dudaklarıopuyorumnanaktan kilosu normal ne çok ne az dedi doktor haftaya tekrar gel dedi doğum şeklin son 2 hafta kala belli olur dedi...özel hastane ama doğum fiyatları bana uygun geldi...normal 500 sezaryen 650TL...sezaryenle doğum yapanların kalabileceği iki özel oda var onlar da büyüklüklerine göre 700-750...en çok 750ye geliyor yani....duruma göre birini seçeriz artık...
bu arada eşim de ailesinin yanına gittiordan da Erzurum'a dönecek...doğumda gelecek inşallah....
şimdiden çok özledim onu:gitme:
sizler nasılsınız????
WALLA CNM BİLEMİCEM BENDE ne ilk zamanlar ne de şimdi hiç öle şikayetler olmadı tansiyonuna falan bi bak bnce
ewi sattırmasak ne olacak ki o ew eşimin ewi we boş duruyor orda babası zaten dükkanda yatıyor, bizde bi ewimiz olsun istiyoruz kiralarda sürünmektense ne olacak bilmiyorum böle, eşim biliyor kaynanama karşı duyduğum nefreti o yüzden beraber oturmak gibi bi teklif sunamaz bana yani öyle umuyorum:Saruboceq:
o zamn inşallah deltada olursun cnm bide ayrı doktr parası werme, ama medicana dr dahil fiyat 1250 değilmi? dr hariçi sorsana belki o daha uygundur?
kız benm şeyimde tontiş olmuş ezan wakti ağrım falanda oldu doğurmiyim mazallaheyvahedigeldismile ama şuan bişey yok sırt ağrılarımdan başkaDogum çıktı ne ya , totomm çıktı yazıyordu orda telefon karakterleri değiştiriyor
soru ve sorunlarda bı kız o vajinaninustundeki Şişlige bendede oldu 2-3 gün sonra erken dogum yaptım demiş aman ya Dr gidince sorucam Perşembe aksam randevu var
ben de yarın öğrenicem bakalım doğum fiyatları ne olmuşş:)) en son 2000-3000 di:))zamlanınca ne oldu acep?
kızlar ya aklıma geldi de hormonların etkisi mi bilmiyorum ama benim bacaklarımda tüy kalmadı nerdeyse ..umarım hep böyle kalırlar..kaydirigubbakcemile2 sizde de değiti mi?
ama kaşlarım aynı hız devammlaelaelaelaelae
ayy seninklerde gelecek dimi yüzsüzler allahım şimdiki aklım olsa yetim birini bulurdum ewlenmek için... ama akıl parası olsun bi daha ewlenirsem anası babası olmayan bi yetim bulacam yeter beee:roflol:yok canım gelmediler..ama gelebilme ihtimalleri var hala..
sen telefondan mı giriyorsun nete? cok pahalı olmuyormu?
kolay gelsin yazgıcım çalıştır biraz kocayı bizimki de beşiktaşın kongresine gitti demirörenle aksunun seçimimi olacakmış nehepinize selamlar güzel anneleropuyorumnanaktan.
iyi olmanızı umuyorum.biz iyiyiz çok şükür.
kocişle temizlik yapacağız birazdankaydirigubbakcemile2 bir sizlere bakayım dedim.
merhaba arkadaşlar
şimdi daha iyi maşallah doktor bir haftaya düzelir dedi..gelen gidenden fırsatım olmadı girmeye.
geçmişe bakayım dedim ama yüzlerce sayfa varbilmiyorumkismile bir göz attım her şey yolunda gibi.
inşallah herkes iyidir..cuma ben de burda devam edeciğm doktora gittim tanışmış olmak için.
nstye aldılar bir sorun yok şimdilik...cadı kızım 2400gr olmuş...yüzünü gösterdi doktor o kadar şirinki yanakları dudaklarıopuyorumnanaktan kilosu normal ne çok ne az dedi doktor haftaya tekrar gel dedi doğum şeklin son 2 hafta kala belli olur dedi...özel hastane ama doğum fiyatları bana uygun geldi...normal 500 sezaryen 650TL...sezaryenle doğum yapanların kalabileceği iki özel oda var onlar da büyüklüklerine göre 700-750...en çok 750ye geliyor yani....duruma göre birini seçeriz artık...
bu arada eşim de ailesinin yanına gittiordan da Erzurum'a dönecek...doğumda gelecek inşallah....
sizler nasılsınız????
canım geçmiş olsun öncelikle annene,maşallah kızınada kocaman olmuş,
kız benm şeyimde tontiş olmuş ezan wakti ağrım falanda oldu doğurmiyim mazallaheyvahedigeldismile ama şuan bişey yok sırt ağrılarımdan başka
ayy seninklerde gelecek dimi yüzsüzler allahım şimdiki aklım olsa yetim birini bulurdum ewlenmek için... ama akıl parası olsun bi daha ewlenirsem anası babası olmayan bi yetim bulacam yeter beee:roflol:
kolay gelsin yazgıcım çalıştır biraz kocayı bizimki de beşiktaşın kongresine gitti demirörenle aksunun seçimimi olacakmış ne
maşallah erkek fatmayakaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae büüyümüş bizde yarın gidioruz sabah bakalım 2500oldumu weletim olmadıysa çok üzülücem 15günde yarım kilo aldıramadım die kuzuma:gitme:
maşallah erkek fatmayakaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae büüyümüş bizde yarın gidioruz sabah bakalım 2500oldumu weletim olmadıysa çok üzülücem 15günde yarım kilo aldıramadım die kuzuma:gitme:[/B]
sağol canım...walla geçmişe bakarken gördüm asıl senin oğluşuna maşallah....kızımı sana gelin vereyim bizim ailenin boy ortalamsı yükselsin biraz olmaz mıkaydirigubbakcemile3benim cadı 1 hafta geriden geliyor ama sata göre olması gereken aralıklarda boyu kilosu çok şükür...sağlıklı olsunlar o bize yeter:CüvCüv:
canım sağol,seve seve alırım valla?kesin annesi gibi tatlı olur..sağlıkları yerinde olsunda hiç önemli değil gerisi...
verdim gitti o zamankaydirigubbakcemile3sen daha tatlısın canıma.s
ben gideyim arkadaşlar...en kısa zamanda tekrar görüşürüz inşallah...kendinize ve meleklerinize iyi bakınopuyorumnanaktan
bizimki hep aynı teyzem aynı babasının kopyası dio burnu yanakları çok kocama benzettiler bakalım, olsun haftada 200gr fena değil böyle alsa en az3200 falan doğuyo diymi 4 haftanmı war 5 mi?sağol canım...inşallah iyi haberlerle gelirsin.ben de bir haftada 2240tan 2500e çıkar diye bekliyordum ama 2400olmuş....bu arada benim erkek fatmanın yüzü çok değişmiş...her defasında başka bir bebek görüyorum sanki...kilo aldıkça kıza benzemeye başlamışkaydirigubbakcemile3
delikafadulden öldürdün beni :))
hasret alemsin valla:)) cok tatlısınopuyorumnanaktan
ben şimdilik kaçayrum öptümm..hepinizi
canım geçmiş olsun annene iyi olmasına sevindim.kızınada maşşallah.merhaba arkadaşlar
sizler nasılsınız????
kız benm şeyimde tontiş olmuş ezan wakti ağrım falanda oldu doğurmiyim mazallaheyvahedigeldismile ama şuan bişey yok sırt ağrılarımdan başka
kolay gelsin yazgıcım çalıştır biraz kocayı bizimki de beşiktaşın kongresine gitti demirörenle aksunun seçimimi olacakmış ne
canım geçmiş olsun annene iyi olmasına sevindim.kızınada maşşallah.
sağol canım çalıştı yoruldu bahçeye kaçtı bile.dönüncede nevresimleri değiştirecek haberi yok:jeyyar: :jeyyar:
aaa beşiktaş için gittiyse laf yok helal ona.bende koyu bir dişikartal olduğumdan.
ağzını hayıra aç delüü ne doğurması dursun biraz daha yerinde.o sırt ağrısı beni mahvediyor eskiden göğüslerim ağrıtırdı şimdi hem onlar hem göbeğimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?