2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HASRET maşallah bu ne güzellik:))
ben cıktım kuaföre gittim cirlop oldum geldimm:)):kedi: bu resmi görünce de -tatlicadiarzu- böyle oldum ..
ne yapsam süslensem mi acep..moralimi bozdun şimdii:))

off ya kimse yok canım sıkılyo bi resim yükliem barisempatiksalakcinni

kocişimin gözlerde memişlerde yalnız

maasallah...
slm kızlar..bende sööle bir geçmişi okuyım dedim...simenaydan hala haber yok...selkiecim minnoşuna maasallah...snowhite da bebişi büyütmüşş haberler güzell.. b,zde dün kızımı gördük zilli ilk kez yüzünü gösterdi 2100 olmuş... ilk kez gördüm.. ve çok heyecanlandım..ilk kez bebek gibi hssetttim onu..(biraz geç mi oldu ne) ama yüz gercekten çok önemliymiş gercekten daha önce böylre hissetmemiştim...neyse hasretçim aman dikkat et kendine biraz uzan bakalım...öpücüxxxxxolumunekankayizsmile

Selam arkadaşlar, beni merak ettiğinizi biliyorum, hepinizi çok seviyorum, dualarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim, yarın foruma girip uzun uzun yazacam size, şimdi kocam kızıyo b.sayar başında olmama, dün akşam girdim tam yazacaktım, kocam kapattı pc yi, evdeyim, dinleniyorum, hafiften sancılar devam ediyor, her an yine hastaneye yatabilirim, 2 haftayı atlatırsak sezeryanla alacaklar benim yaramaz kızımı, ne varsa dışarda sanki, gelecem diye tutturdu :)) Bu arada plasenta yaşlanması da varmış bende, ilerlemez inşallah, durum değişebilir o zaman dedi doktor, bebek şu an 45 cm. ve 2300 gr. doktor haftasına göre kilosu iyi ama 2 hafta daha tutarsak ciğerleride iyice gelişir küveze girmez dedi, bakalım hayırlısı, yatacam 2 hafta boyunca, inşallah içerde biraz daha durur kızım, hepinizi öpüyorum, kocam gelmeden kaçayım, yarın onu işe gönderir göndermez burdayım...

canım benim dualarımız hep seninle güzel düşün hersey çok güzel olacak sakın üzme kendini bu zilliler hep bööle dogsunlar saglıcakla ısıracz popolarını çookkk öpüyorum seni ve minnosunu

canım cok gecmiş olsun..inşallah sabreder kızın sonra da sağlıkla kucağına alırsın :Saruboceq: dikkat et kendine tatlım rabbim yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

BEKO cum maşallah senin bebişe de...
simenay ı görünce seni atlamışımm:)) ben de gidicem yarın umarım gösterir yüzünü hep saklanıyor benim sıpa( bence de yüz cok önemli daha bi farklı oluyor insan görünce..

canım çok saol bende heyecan yaptım simenayı görünce .. canım darısı basına inşallah.. bizim zilloş da ööle sakladı simdiye kadar ilk kez bu kadar net gösterdi ultrasond un sesini sevmiyo hep yüzünü kapatıyodu kollarıyla dün uyuyo gibiydi onun için pek anlamadı.. aynı bebek gibi uyuyodu elleri yanında çokk duygulandım yaa..inşallah senin minnoşta gösterir kendini..

teşkürederim tatlım inşallah gösterirr:)) canlarım yaa doğsalar da yesek onları:))

Canım dikkat et kendine. Bence bilgisayardan da uzak dur biraz, ben ne zaman yaklaşırsam benimki çok hareketleniyor, rahatsız olduğunu düşünüyorum. Yat dinlen güzelce. Dualarım seninle...

HASRET maşallah bu ne güzellik:))
ben cıktım kuaföre gittim cirlop oldum geldimm:)):kedi: bu resmi görünce de -tatlicadiarzu- böyle oldum ..
ne yapsam süslensem mi acep..moralimi bozdun şimdii:))
git git ben gidemiorum, manikürcüm pazarları iznli yarın bnde gidicem ağda waktim geldi, kıskanma canım kıskanmazemuszemusbayanssulusmile çok gözel bi garıyam bensırnaşık şey
ewet yüzünü görünce insan daha farklı duygulara giriyo anlıyorum seni... bebişin kilosudsa iyi haftasına göre hadi allah daha iyi etsin, dikkat nasıl edeyim ki bu dükkan başımda olduğu sürece kongre çıktı bide başıma kocam gitti kaldım yine sözde dinlenecektim ama şimdi iniyorum walla zaten işler kesildi offff karnımın altı sızlıyo hala ters bişi yok die tahmimn ediorum inşallah yarın güzel haberlerle gelirim kızlar

oyy benim canım çok merak ettik seni numaranda yok kimsede aryamadık ta gerçi sinpac aramış meşgule atmışsın, bebişin umarım dayanır 2 hafta daha.. çok öpüyorum seni uzat bacaklarını yat kaynanan emirler yağdırcana birazda o çalışsın görelim lanet olasıcalaralsanaalsanasmile

canım sapğol..maşallah senin minnoşunada!!!1

maşallah bu ne güzellik,,yalnız enişte bey gözlerini alamamış,benimde o dikkatimi çektibayanssulusmilesırnaşık şey

canım çok şükür senden haber alabildik..seni çok merak ettik...inşallah 2 hafta daha en azıdan kalır güzel kızın...bu plesenta yaşlanması ne oluyormuş...?inşallah ilerlemez...sende yat dinlen ,yorma kendini...dualarım seninle ve minik prensesinle...

kıslar ben bugun baktımda bu laptop kullanimi gebelikde zararli mi diye.anladigim kadariyla degilmis.kablosuz modem ve cep tel zararliymis ama ben laptop konusunda huzursuzum.ne zaman acsam oglusum kipir kipir durmuyor.bilmiyorumkismile

Simenay çok geçmiş olsun arkadaşım , fazla yorma kendini...
Bekocum maşallah bebişine , kilosu da haftsına göre çok iyiymiş.
Hasret sen de yorma kendini zaten dr. sana erken doğum tehdidin var demişti.Çalışma artık k.peder baksın dükkana...ınşallah yarın güzel haberlerle gelirsin...

Son zamanların Gene morelim Bozuk oldugu an buan

eşim tutturdubugün pizza söylliyelim neyse dominos bize yakın hadi dedim tamam
pizza söyledi bişi da söyleid ne kdar tutuyomuş dedim 30 dedi
ay bi pazarlık parası dedim
neyse geldi pizza yanlış salamsız manatarsız söylemiştik var oda otur ayıkla ye dedi
o anda paketin üstüne gözüm ilişti pizza 37 bilmem kac lira
o kdar para veriyosun birde ben bunumu yicem dedim
o anda kızdım sey pizzanın yanlış gelmesi değil bana fiyatını farklı söylemesi
çünkü bu bir değil iki değil sürekli böyle
ben kızıyorum çünkü borc marc içindeyiz bişi oluyor sonra annemler para istiyorum oda kendi ailesinden istiyo artık o duruma geldimiziçin isteiyorum ekstra bişi çıksın
hattını faturalıya ceviriyo şimdi 40 dedi bana ben eminim yine o söylediğinden daha fazla
tamam belki memnun olayım diye yapıyor ama ona güvenim kalmıyor sonra psikopata baglıyorum ceplerini cüzdanlarını karıştırıyorum ve muhakkak gene bana fıyatı az söylenmiş bişey buluyorum..
hiç bir zaman ayagımızı yorganımıza göre uzatamadımız için borucn içinden kurtulamadık
çok sinir bozuk aglıyorum pizzanın yenisini getiricekler çünkü adamların agzına sıctım hırsımı onlardan aldım..
herif buraya bu olauyı yazdımıda gördü iyice bok oldu birşeyinimi eksik bırakıyorum dedi yani böyle algıladı lütfen benzer durum yasayan varsa söyleisn banada .. çözüm bulamıyorum çünkü acıkcası bana para konusunda yalan söyledi için her manada söylicekmiş gibi geliyor sürekli kontrol ediyorumve yoruldum

Gülencim canım benim üzme kendini bak zaten erken doğum riskin var...Ben sana şunu söyleyeyim hiç bir erkek mükemmel değil...Hepsinin bir arızası var...Önemli olan onları olduğu gibi kabul edip tatlılıkla yumuşatabilmek...Hadi ağlamayı kes...

Küseceğim ona
patates ve tatlıda soylemıs yemedım asla
3 dılım pızza yedım anlasın tepkımı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…