2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buarada muthıs agrım var

klava:klava:klava:klava:klava:

Sen herseyı kafana tak stres yap yok kocam kaynanamda cok oturdu yok kaynanam kıyaftelerı wermedı yok su yok bu kızım dur bı dur su cocugu bı dogur toplu katlıyam edersın senn kendıne dıkkat etmen gerek be canım takma duyma hıc bısıyı yazık ya sana kendını bebenı dusun

bu herkese kocccaman bir selam,çok özleik kız.emle sizleri
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden

yanlış yazmışım 1555 gr kızçem minik yani:gitme:

canım çok geçmiş olsun yat dinlen hiç kalkma zaten şurda 2 hafta dediğin ne hemen geçer inşallah kızını sağlıcakla alıcaksın kucağına...

1 kilo 55 gr mı canım kılosu

Asinaz maşallah bebişine...Benim sana tavsiyem içtiğin su miktarını 1 litre kadar arttırman.Benim kızda 1 hafta geriden geliyordu benim de moralim çok bozuluyordu ben su miktarını arttırdım ve kzıım haftasını yakaldı ve hatta geçti.Gerçi dr. dediği gibi önemli olan bebeklerin sağlıklı olmaları....

yoooo biz hic kavga etmeyiz ki.3 4 defa tartistik ama hic oyle ses yukselmedi hakaret edilmedi.
yaw ben sigarayi birakabilmis biri degilim malesef.onun sigarasindan bi kere ictigim icin dedi sanirim:kedi:

bu arada sigara icen var mi ?

kötükedihüsokötükedihüso

Aferin ne sigarası yaaaa klava:klava:

Ben ılk 1 bucuk ay ıctım tabı hamıle oldugumu bılmıyodum ogrendıgımde dırek bıraktım

tatlım zaten çok fazla su içmekten midem doluyor ve sürekli su geliyor ağzıma rahatsız ediyor beni,ben su hastası biriyim,ve drada söyledim 1.5 aydır çok iyi beslendiğime inanıyorum dedim,drda sen de kilolu yapılı birisi değilsin kızın yapısı sana benziyor olabilir dedi,ama yine de tabi kilosu düşük ben de biraz ülülüyorum bu duruma ama sağlıklı olması yeter

simenay canım nasılsın hepimiz cokk merak ediyoruz seni tatlım
BEKOCUM maşallah bebişe hadi görmüşün bebişi gözün aydın.

asinaz okadar takma kiloyu kafaya sağlıklı olsun yeter doğun ca alır kiloyu boşver canım.izim arkadaşlardan biri 35 haftalık doğum yapmıştı 2500 kg çoçuk şimdi kuzu gibi maşallah doğduktan sonra arayı kapatır merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…