- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.761
buarada muthıs agrım var
buarada muthıs agrım var
buarada muthıs agrım var
Selam kızlar nasılsınız gamyoncuiremsu
ben iyiyim zemuszemus
fekat kocacigim dediki simdilik sesimi cikarmiyorum sana kaydirigubbakcemile3
ne demek istediki acab bayanssulusmile
bu herkese kocccaman bir selam,çok özleik kız.emle sizleri
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden
neden kavga mı ettınız kafamçokkarıştı
Selam arkadaşlar, beni merak ettiğinizi biliyorum, hepinizi çok seviyorum, dualarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim, yarın foruma girip uzun uzun yazacam size, şimdi kocam kızıyo b.sayar başında olmama, dün akşam girdim tam yazacaktım, kocam kapattı pc yi, evdeyim, dinleniyorum, hafiften sancılar devam ediyor, her an yine hastaneye yatabilirim, 2 haftayı atlatırsak sezeryanla alacaklar benim yaramaz kızımı, ne varsa dışarda sanki, gelecem diye tutturdu :)) Bu arada plasenta yaşlanması da varmış bende, ilerlemez inşallah, durum değişebilir o zaman dedi doktor, bebek şu an 45 cm. ve 2300 gr. doktor haftasına göre kilosu iyi ama 2 hafta daha tutarsak ciğerleride iyice gelişir küveze girmez dedi, bakalım hayırlısı, yatacam 2 hafta boyunca, inşallah içerde biraz daha durur kızım, hepinizi öpüyorum, kocam gelmeden kaçayım, yarın onu işe gönderir göndermez burdayım...
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden
yoooo biz hic kavga etmeyiz ki.3 4 defa tartistik ama hic oyle ses yukselmedi hakaret edilmedi.
yaw ben sigarayi birakabilmis biri degilim malesef.onun sigarasindan bi kere ictigim icin dedi sanirim:kedi:
bu arada sigara icen var mi ?
Asinaz maşallah bebişine...Benim sana tavsiyem içtiğin su miktarını 1 litre kadar arttırman.Benim kızda 1 hafta geriden geliyordu benim de moralim çok bozuluyordu ben su miktarını arttırdım ve kzıım haftasını yakaldı ve hatta geçti.Gerçi dr. dediği gibi önemli olan bebeklerin sağlıklı olmaları....
1 kilo 55 gr mı canım kılosu
yanlış yazmışım 1555 gr kızçem minik yani:gitme:
BEKOCUM maşallah bebişe hadi görmüşün bebişi gözün aydın.simenay canım nasılsın hepimiz cokk merak ediyoruz seni tatlım
Tatlım bende 31+5 de gıttıgımde 1 471 kılo ıdı 2 hafta gerıden bnmkıde :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yanlış yazmışım 1555 gr kızçem minik yani:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?