2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HASRET VE HEPATıT yarın doktora gidecekmişiniz inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.ıkinizinde kaynana derdi var umarım tez zamanda çözüme kavuşturursunuz.Ayrıca hasret hanım maşallah ne bu güzellik eniştenin gözleri malum yere bakmaktan şaşı olmuş valla.
SnowWhite canım büyük geçmiş olsun annene rabbim acil şifalar versin bebişede maşallah.
SıMENAY ay seni çok merak ettik kuzum ya ay ne aceleci kızmış seninki duramamışmı durduğu yerde çoçuğun çikolatasınımı kestin yoksam.Canım uzat ayaklarını yat o sana temizlik yaptıran kaynananla kocan hizmet etsinler sana şimdi..
AY GÜLEN YAA sen herşeyi çok kafana takıyosun bence stres yapıyosun sonra yok belim yok tottom canım releks adamcağız belki seni üzmemek için herşeyi ucuz söylüyodur sana pembe yalan bunlar takama kafana.

inşallah tatlım doğduktan hemencik alırlar kilolarını ama değimizi gibi herşeyden önce sağlık uzun ömürlü ve hayırlı evlat olmaları gerisi Allahın izini ile olur inşallah

kızlar bızım kıracı 34 haftalık dogum yaptı el kadeeen bebeyi gorsenız 2 ayda tombiş oldu saglıgıı ıı olsun da gerısı sonradan olur Allah ın ıznıyle

peki geriden gelmesinin sebebi neymis ?

drumuz şöyle açıkladı:kimileri hiç dikkat etmezler bebekleri 4-4.5 kg gibi doğar kimileri de dikkat etmelerine rağmen bebekleri biraz zayıf doğar dedi,bunun da sebebi plesentanın gördüğü görevdir,sen ne kadar yersen ye plesenta çok iyi bir şekilde bbeğe besini göndermiyorsa senin yapabileceğin bişi yok dedi,bebeğe giden yoldan bahsetti,bu kadınların bir yapısıdır dedi,kimin rahim yol vsvsvs dardır kimin geniştir,ama en önemli şey bebeğin sağlıklı olması,bebeğin belki zayıf doğar ama iyi beslendğin için bağışıklık sistemi güçlü olur doğuncada kısa süre hemen alır kilosunu dedi,sonra beni inceliyerek sen zaten kilolu değilsin muhtemelen kızın sana benzicek dedi

yani birazda yapisal anladigim kadariyla

selam kızlar nasılsınızz... bi geçmişe bakıp geliyorum.... çok yorgunum bebeğin ehrbişeyi tammalandı ama bende tamamlandım yani ..........

Simenaycığım çok sevindim... Aklım hep sendeydi...

İnşallah 2 hafta daha durur prenses...
boshayallersmile

kocan tutuştu tabi : ama haklı ne olur dikkat et kendine.... seni seviyoruz kızını ve snei kcoaman öpüyoruz .... güzel haberler ile gel inşallh....

bende birakmistim sonra 3 defa depresyon gecirdim:çok üzgünüm:
bi ara kendimden nefret ediyordum

Ama bebegin icin bırakman gerek ben ne annemı ne babamı nede esımı dınlemedım benm ıcın ben onemlı deıldım alıskanlıktı bırakamıyordum nasıl anne olurum ben dıyordum ama bı anda ole bı bıraktım kı artık ben ben olmaktan cıktım ben artık ben deılım cunku ben artık anneyım bebegım benı ornek alacak bebegım bana emanet rabbımın bana emanetı nasıl ben ona dumanlı bı yasam hazırlarım nasıl
Ama suan ıcıyorsan bıle emzırme donemınde daha dıkkatlı ol cunku sutten dırek bebege gecıyor :1no2: yasakkelime

su an gunde 3 4 tane iciyorum.
emzirme doneminde cok tehlikeli oldugunu biliyorum.birakmaya calisiyorum.

su an gunde 3 4 tane iciyorum.
emzirme doneminde cok tehlikeli oldugunu biliyorum.birakmaya calisiyorum.

Herşey bizim elimizde aslında.
İnşallah bırakırsın başkası için bazen konuşmak kolay gelir ama kimse bilemez senin o zamanlar neler yaşadığını.
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq::Saruboceq:

yoooo biz hic kavga etmeyiz ki.3 4 defa tartistik ama hic oyle ses yukselmedi hakaret edilmedi.
yaw ben sigarayi birakabilmis biri degilim malesef.onun sigarasindan bi kere ictigim icin dedi sanirim:kedi:

bu arada sigara icen var mi ?

lmaz:

canım maaşallah bebişine... ben de çok kilolu olmasından korkuyorum.. 4 kilo falan doğmasın da... normal ve sağlıklı olsunlar yeter...

yavrum senin hormonlar tavan yapmış ondan alınıyorsun... belli ki seni üzmemek için yapıyor ya da yuvarlak söyleyiveriyor. ama yalan söyliyeceğine en iyisi benim kociş gibi yapsın... maddiyatla ilgili soru sorsam aşkım sen rahat ol her şey kontrolüm altında der. sen ayın on beşine kadar şu kadardan fazla harcama yeter der mesela... ben de ona hep güvenirim... zaten hesaplar elimin altında nesine güvenmicem... gelen belli giden belli...

Küseceğim ona
patates ve tatlıda soylemıs yemedım asla
3 dılım pızza yedım anlasın tepkımı dıye

gerçekten de acayip tepki vermişsin gülen... kız tepki vermesen kaç dilim yicektin :roflol:
zaten dominosun paptesi yaramaz pizzası da öyle.. hiç sevmiyorum ben.. kazıkk... ketçap bile yok öyle pizza mı yenir...

canım ya seni çok merak ettik iyi olmana çok sevindim. bu mart ayının kuzuları pek yaramaz çıktılar.. bu kışta kıyamette ne işleri var dışarda oturun sıcak yerinizde... yat dinlen, inşallah bekler minişin de...

canım annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin. her şeyin yolunda olmasına sevi
ndim maaşallah bebişine...

bende birakmistim sonra 3 defa depresyon gecirdim:çok üzgünüm:
bi ara kendimden nefret ediyordum

seni anlıyorum canım. annem de bırakma için doktora gitti. doktor psikolojisinin bırakmaya uygun olmadığını söyledi. ama çocklar çok üzülür bu duruma. benim annem de babam da içerdi sigara. babamı genç yaşında kaybettik zaten sigara yüzünden. şimdi annemin de içmesini hiç istemiyorum o içmeye gittikçe içimde bir şeyler eriyor. küçükken de keşke içmeseler derdim. sarılınca kokarlardı. biz 3 kardeş üçümüz de ağzımıza sürmeyiz hatta nefret ederiz sigaradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…