- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.781
BEKOCUM maşallah bebişe hadi görmüşün bebişi gözün aydın.
asinaz okadar takma kiloyu kafaya sağlıklı olsun yeter doğun ca alır kiloyu boşver canım.izim arkadaşlardan biri 35 haftalık doğum yapmıştı 2500 kg çoçuk şimdi kuzu gibi maşallah doğduktan sonra arayı kapatır merak etme.
peki geriden gelmesinin sebebi neymis ?
kötükedihüsokötükedihüso
Aferin ne sigarası yaaaaklava: klava:
Ben ılk 1 bucuk ay ıctım tabı hamıle oldugumu bılmıyodum ogrendıgımde dırek bıraktım
drumuz şöyle açıkladı:kimileri hiç dikkat etmezler bebekleri 4-4.5 kg gibi doğar kimileri de dikkat etmelerine rağmen bebekleri biraz zayıf doğar dedi,bunun da sebebi plesentanın gördüğü görevdir,sen ne kadar yersen ye plesenta çok iyi bir şekilde bbeğe besini göndermiyorsa senin yapabileceğin bişi yok dedi,bebeğe giden yoldan bahsetti,bu kadınların bir yapısıdır dedi,kimin rahim yol vsvsvs dardır kimin geniştir,ama en önemli şey bebeğin sağlıklı olması,bebeğin belki zayıf doğar ama iyi beslendğin için bağışıklık sistemi güçlü olur doğuncada kısa süre hemen alır kilosunu dedi,sonra beni inceliyerek sen zaten kilolu değilsin muhtemelen kızın sana benzicek dedi
yani birazda yapisal anladigim kadariyla
Selam arkadaşlar, beni merak ettiğinizi biliyorum, hepinizi çok seviyorum, dualarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim, yarın foruma girip uzun uzun yazacam size, şimdi kocam kızıyo b.sayar başında olmama, dün akşam girdim tam yazacaktım, kocam kapattı pc yi, evdeyim, dinleniyorum, hafiften sancılar devam ediyor, her an yine hastaneye yatabilirim, 2 haftayı atlatırsak sezeryanla alacaklar benim yaramaz kızımı, ne varsa dışarda sanki, gelecem diye tutturdu :)) Bu arada plasenta yaşlanması da varmış bende, ilerlemez inşallah, durum değişebilir o zaman dedi doktor, bebek şu an 45 cm. ve 2300 gr. doktor haftasına göre kilosu iyi ama 2 hafta daha tutarsak ciğerleride iyice gelişir küveze girmez dedi, bakalım hayırlısı, yatacam 2 hafta boyunca, inşallah içerde biraz daha durur kızım, hepinizi öpüyorum, kocam gelmeden kaçayım, yarın onu işe gönderir göndermez burdayım...
simenay kullanıcısından alıntı
Selam arkadaşlar, beni merak ettiğinizi biliyorum, hepinizi çok seviyorum, dualarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim, yarın foruma girip uzun uzun yazacam size, şimdi kocam kızıyo b.sayar başında olmama, dün akşam girdim tam yazacaktım, kocam kapattı pc yi, evdeyim, dinleniyorum, hafiften sancılar devam ediyor, her an yine hastaneye yatabilirim, 2 haftayı atlatırsak sezeryanla alacaklar benim yaramaz kızımı, ne varsa dışarda sanki, gelecem diye tutturdu :)) Bu arada plasenta yaşlanması da varmış bende, ilerlemez inşallah, durum değişebilir o zaman dedi doktor, bebek şu an 45 cm. ve 2300 gr. doktor haftasına göre kilosu iyi ama 2 hafta daha tutarsak ciğerleride iyice gelişir küveze girmez dedi, bakalım hayırlısı, yatacam 2 hafta boyunca, inşallah içerde biraz daha durur kızım, hepinizi öpüyorum, kocam gelmeden kaçayım, yarın onu işe gönderir göndermez burdayım...
bende birakmistim sonra 3 defa depresyon gecirdim:çok üzgünüm:
bi ara kendimden nefret ediyordum
Ama bebegin icin bırakman gerek ben ne annemı ne babamı nede esımı dınlemedım benm ıcın ben onemlı deıldım alıskanlıktı bırakamıyordum nasıl anne olurum ben dıyordum ama bı anda ole bı bıraktım kı artık ben ben olmaktan cıktım ben artık ben deılım cunku ben artık anneyım bebegım benı ornek alacak bebegım bana emanet rabbımın bana emanetı nasıl ben ona dumanlı bı yasam hazırlarım nasıl
Ama suan ıcıyorsan bıle emzırme donemınde daha dıkkatlı ol cunku sutten dırek bebege gecıyor :1no2: yasakkelime
selam kızlar nasılsınızz... bi geçmişe bakıp geliyorum.... çok yorgunum bebeğin ehrbişeyi tammalandı ama bende tamamlandım yani ..........
su an gunde 3 4 tane iciyorum.
emzirme doneminde cok tehlikeli oldugunu biliyorum.birakmaya calisiyorum.
yoooo biz hic kavga etmeyiz ki.3 4 defa tartistik ama hic oyle ses yukselmedi hakaret edilmedi.
yaw ben sigarayi birakabilmis biri degilim malesef.onun sigarasindan bi kere ictigim icin dedi sanirim:kedi:
bu arada sigara icen var mi ?
bu herkese kocccaman bir selam,çok özleik kız.emle sizleri
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden
Son zamanların Gene morelim Bozuk oldugu an buan
eşim tutturdubugün pizza söylliyelim neyse dominos bize yakın hadi dedim tamam
pizza söyledi bişi da söyleid ne kdar tutuyomuş dedim 30 dedi
ay bi pazarlık parası dedim
neyse geldi pizza yanlış salamsız manatarsız söylemiştik var oda otur ayıkla ye dedi
o anda paketin üstüne gözüm ilişti pizza 37 bilmem kac lira
o kdar para veriyosun birde ben bunumu yicem dedim
o anda kızdım sey pizzanın yanlış gelmesi değil bana fiyatını farklı söylemesi
çünkü bu bir değil iki değil sürekli böyle
ben kızıyorum çünkü borc marc içindeyiz bişi oluyor sonra annemler para istiyorum oda kendi ailesinden istiyo artık o duruma geldimiziçin isteiyorum ekstra bişi çıksın
hattını faturalıya ceviriyo şimdi 40 dedi bana ben eminim yine o söylediğinden daha fazla
tamam belki memnun olayım diye yapıyor ama ona güvenim kalmıyor sonra psikopata baglıyorum ceplerini cüzdanlarını karıştırıyorum ve muhakkak gene bana fıyatı az söylenmiş bişey buluyorum..
hiç bir zaman ayagımızı yorganımıza göre uzatamadımız için borucn içinden kurtulamadık
çok sinir bozuk aglıyorum pizzanın yenisini getiricekler çünkü adamların agzına sıctım hırsımı onlardan aldım..
herif buraya bu olauyı yazdımıda gördü iyice bok oldu birşeyinimi eksik bırakıyorum dedi yani böyle algıladı lütfen benzer durum yasayan varsa söyleisn banada .. çözüm bulamıyorum çünkü acıkcası bana para konusunda yalan söyledi için her manada söylicekmiş gibi geliyor sürekli kontrol ediyorumve yoruldum
Küseceğim ona
patates ve tatlıda soylemıs yemedım asla
3 dılım pızza yedım anlasın tepkımı dıye
canım annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin. her şeyin yolunda olmasına sevimerhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim....salı geldim Trabzon'a,çarşamba annem ameliyat oldu.
şimdi daha iyi maşallah doktor bir haftaya düzelir dedi..gelen gidenden fırsatım olmadı girmeye.
geçmişe bakayım dedim ama yüzlerce sayfa varbilmiyorumkismile bir göz attım her şey yolunda gibi.
inşallah herkes iyidir..cuma ben de burda devam edeciğm doktora gittim tanışmış olmak için.
nstye aldılar bir sorun yok şimdilik...cadı kızım 2400gr olmuş...yüzünü gösterdi doktor o kadar şirinki yanakları dudaklarıopuyorumnanaktan kilosu normal ne çok ne az dedi doktor haftaya tekrar gel dedi doğum şeklin son 2 hafta kala belli olur dedi...özel hastane ama doğum fiyatları bana uygun geldi...normal 500 sezaryen 650TL...sezaryenle doğum yapanların kalabileceği iki özel oda var onlar da büyüklüklerine göre 700-750...en çok 750ye geliyor yani....duruma göre birini seçeriz artık...
bu arada eşim de ailesinin yanına gittiordan da Erzurum'a dönecek...doğumda gelecek inşallah....
şimdiden çok özledim onu:gitme:
sizler nasılsınız????
bende birakmistim sonra 3 defa depresyon gecirdim:çok üzgünüm:
bi ara kendimden nefret ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?