2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ılk yazdıgı

Uff yaa ağlayacam şimdi, sinirlerim bozuldu, doktoru arayım en iyisi...

Kızlar ben hastaneye gidiyorum, doktor hemen gel dedi bana.. İnşallah yalancı sancı falandır, dua edin bana, çok korkuyorum..

bunlarrr

yaw kızlar simenayın olayını bulamadım geçişte bulan bilen varsa bi kopyalasın lütfen

kızlar çok saolun güzel dilekleriniz için.. inşallah s,zde güzel haberler alırsınız...
asinazcım tatlım bebeginin kilosu hakkında dr unun dedikleri çok dogru canım sakın sende kendini germe.. bak ben 21 haftamdan beri gestasyonel diabetim bende hersey gramla adetle çok dikkat etmem ragmen bazen sekerim yükseliyor buna ragmen bebişimi beslemeye calışıyorum o yüzden benim içinde bebegin aldığı her gr çok degerli benim gebeliğimin basından beri aldığım kiloyu yazsam herkez güler bana burda...ama toprakçığım yazmış sıvı çok önemli bide protein tatlım ete çok agırlık ver haftada 2 , 3 kez balık her ögünündede mutlaka et ye günde 3 bardak sütü 400 gr yogurdu mutlaka tüket bak ne güzel seker derdin yok sen asıl bu proteinlere boşa hamurla sekerle tahinle pekmezle ugraşma ... tabiki önce minnoşların saglığı ama inşallah kilolarıda iyi olsun...çokk öptmmmkaydirigubbakcemile3

sımenay makata baskı yapması ıyı bısey degıl bence cık gıt dr bekleme

dogum sancısında oluyormuş makata baskı ınmeye calıstı ıcın canım bence hıc bekleme yarın gec olabılır muhakkak gıt agrın hafıflesede gıt

Neden? Ne oluyor ki makata baskı yapınca? Korkutma beni..

ay allah yardımcın olsun bak bewnde yasadım sancı ve erken dogum tanısı erken koyulursa enggellenebılır ben sancı durdurucu ılacla duruyorum

Uff yaa ağlayacam şimdi, sinirlerim bozuldu, doktoru arayım en iyisi...

Hadi ara, bize de haber ver...
İyi haberler ver... :Saruboceq:

simenay çok geçmiş olsun ama dr. aramanda fayda var...

Kızlar ben hastaneye gidiyorum, doktor hemen gel dedi bana.. İnşallah yalancı sancı falandır, dua edin bana, çok korkuyorum..

Kabız falan değilim, magnezyum içiyorum hergün ve ishalim Gülencim.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

SİMENAY coook gecmiş olsun canımm insallah 2 haftayıda saglıkla atlatırsınız bebişinle..yat dinlen bol bol..ASİNAZ sende kızceni görmüşsün gözünaydın.doktorun cok haklı canım düzenli besleniyoruz bagısıklık sistemleri güçlü olur yavruların..

merhaba anneler ;
az zamanımız kaldı ve stresli dönemler yaşamamız normal birde erken doğum haberleri almakta öyle...
Öncelikle izne ayrıldığımdan fazla giremediğimi belirtmek isterim 1 hafta kayınvalide bizdeydi ve eve gelen giden yada bizde gittik misafirliğe cmrt günü aksamı misafirlerim vardı ve acayip derecede yoruldu öğleden sonra 1 de mutfaga girdim akşam 7.30 çıktım ve bugün bütün gün yattım dinlendim...Park yatağımızda geldi cmrt aksamı onu kurduk ve kayınvalidenin aldıklarıyla sizlere de göndereceğim resimleri ......

Bebeğimle buluşmaya az kaldı çarşamba günü kontrolümüz var.Herseyimiz iyi çok şükür miğdemle problemim yok ilacı içmeyi unutursam oluyor da.....

Bu arada BOSNAM beni aradı ama tlfnum suya düşmüştü bir türlü düzelmedi ben iyiyim merak etmeyin bütün numaralarım tlfnum hafızasında ve simkartımda kaldı ablamın tlfnu nu kullanıyorum şuanda onda da simkart koyacak yer yok....

SİNEMAYCANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN SANA ÇOK DUA ETTİM İNAN SADECE KK DEYE GİRDİM ÇIKTIM YAZAMADIM DA
BEKNUR GEÇMİŞ OLSUN SANADA RABBİM SENİ VE BEBEĞİNİ DE KORUMUŞ İYİSİNİZDİR UMARIM
ASİNAZ KIZÇEN MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ ANNEM VE BOZMA MORALİNİ SENDE SAĞLIKLI OLSUNLAR YETER SEN BESLERSİN ONU SÜTÜNLE
HİJYENİM SEN NASILSIN İYİMİSİN?
DİLAFAZLA GİRMİYORSUN ARTIK NETE ?
SEYYAL TANER VE YNUREEE EŞLER GELDİ BİZLERİ UNUTTULAR İYİSİNİZDİR UMARIM.....
HASRETKOKOŞUM EEE MANİKÜRSÜZ DE OLMAZ DEĞİL Mİ KOKOŞLUK PAZAR PAZAR KAPALI OLUR MU YAAA EVDE YAP SENDE ALALALAA..bayanssulusmilebayanssulusmile
BOSNACANIM ARADIN BENİ SAĞOL AMA DUYAMADIM SENİ AMA NUMARAN YOK BENDE ARARSAN GÖRÜŞÜRÜZ....İYİYİZ BİZ TEYZESİ

HANDEBİTMEDİ Mİ EV HALA YAAA ÖZLEDİM SENİ
SİNPAC ALDIN MI PARALARI BAK GELCEM ANKARAYA PARALARI YEMEYEEEEboshayallersmileboshayallersmileŞAKA BİR YANA İYİSİNİZDİR UMARIM EŞİNİZLE
SELKİESEN NASILSIN GÜZELİMMMM İSİME KARAR VERDİNİZ Mİ?
ZELİŞMAŞALLAH GÖBÜŞÜNE NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM SİZLERİ
BEKO SEN NASILSIN?
NİLÜFERŞAHH UZUN ZAMANDIR YOKSUN SEN NERELERDESİN İZİNE Mİ ÇIKTIN YOKSA?

HASTANEYE GİDİPTE BEBEKLERİNİ GÖRENLERE MAŞALLAH ŞİMDİDEN ZAMANIMIZ DARALIYOR ADIM ADIM BENDE BAŞLAYACAĞIM VE BENİM DOĞUM GÜNÜM BUGÜN EŞİMDE EVDE OLUCAK VE EVDEN DILARI ÇIKMAYIZ SANIRIM1 HAFTADAN BERİ O İŞ YERİNDE BENDE EVDE YORULDUM DİNLENMEK HAKKIMIZ

İLK TEBRİKTE KADINLAR KLUBUNDEN GELDİ HEPİNİZİ TANIDIĞIMA MEMNUN OLDUM İSTANBUL BULUŞMASI HEPİMİZİN AKLINDA OLSUN DA AYARLAYALIM GÖRÜŞELİM OLUR MU

SEVGİLER HERKESE VE İYİ HAFTALARRRRRRRRRRRRRRR

Pancuben, doğum günün kutlu olsun canım, sağlık ve huzurla dolu bir ömür dilerim..
umarım bir dahaki yıl ilk kutlayan bebişin olur a.s.

Beko bu sence oynanıcak bı durummu bence deıl ben arkadasıma gercekten uzuluyorum :Saruboceq: Allah yardımcıları olsun

canım sen dediğimi tamamen yanlış anlamışsın şimdi okuyunca farkettim alttaki animasyonlardan kaynaklandı asinaz biri bana özetlesin diyince sende o kadar sayfa içinde tek tek bunları ayıklaman zor olmuş alttada direk ben mahvoldumu görünce çok ugrastın yorulmuşsun diye bende öyle yadım.şimdide ben çok kırıldım nasıl önemsemediğimi ciddiye almadıgımı düşünebilirsin......

tatlım nice senelere,eşin,içindeki melepğin ve sevdiklerin ile birlikte herşey gönlünce olsun inşallah amin amin amin

Pancuben, doğum günün kutlu olsun canım, sağlık ve huzurla dolu bir ömür dilerim..
umarım bir dahaki yıl ilk kutlayan bebişin olur a.s.

TEŞEKKÜR EDİYORUM CANLARIM HEP BERABER İNŞALLAH HERSEYİN HAYIRLISI OLMASI DİLEĞİYLEEEMELEKLERİMİZİ RABBİM KORUSUN

TEŞEKKÜR EDİYORUM CANLARIM HEP BERABER İNŞALLAH HERSEYİN HAYIRLISI OLMASI DİLEĞİYLEEEMELEKLERİMİZİ RABBİM KORUSUN

canım hoş geldin....şu ana kadar iyiydim ama ufak bir sinir harbi yasıyorum su an... neyse...tatlım nice mutlu yıllara saglıklı mutlu huzurlu olman dilegiyle inşallah kocamann öpüyorummm...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…