2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PANCUBEN rabbim uzun ömürler versin hadi bidahaki seneye bebişle kutkarsınız inşallah herşey gönlünce olsun.HERKESE ıYıGECELER.

canım hoş geldin....şu ana kadar iyiydim ama ufak bir sinir harbi yasıyorum su an... neyse...tatlım nice mutlu yıllara saglıklı mutlu huzurlu olman dilegiyle inşallah kocamann öpüyorummm...............
Bende seni öpüyorum ama konu ne ise senden ve bebeğinden önemlisi yok boşver takma kafana derin derin nefes al ve yıpratma kendini

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PANCUBEN rabbim uzun ömürler versin hadi bidahaki seneye bebişle kutkarsınız inşallah herşey gönlünce olsun.HERKESE İYİGECELER.

amin amin inşallahhhhhh hepimize uzun ömürler versin iyi geceler canım sana da

Bende seni öpüyorum ama konu ne ise senden ve bebeğinden önemlisi yok boşver takma kafana derin derin nefes al ve yıpratma kendini

amin amin inşallahhhhhh hepimize uzun ömürler versin iyi geceler canım sana da

tatlım akşam simenaydan haber geldi konuştuk sükür iyiymiş asinaz sormuş kızlar okuyamadım biri simenayın durumunu özetlermi demiz bir-noktada tek tek tüm sayfalardan aramış herseyi dökmüş altında aglayan animasyon ve ben mahvoldum yazısı var bende kız bu kadar ugraşmış mahvolmuş gibi düşündüm..bu kadar emek bende sevimlilik olsun diye altına gülen animasyon alkışlayan animasyon koydum gerçektende mahvolmuşsun yazdım.. kız tutmuş nelerle suçlamış..kim bu kadar kötü kalpli olabilirde karsısındakinin bu durumuyla dalga geçebilir...daha güzel bir dille yazsa bu kadar üzülmiycem ama ilk okumada görünce benimde kan begnime sıçradı...

yanlış anlaşılma olmuş kızlar ya germeyin kendinizi boşverin... hormonlardan hormonlardan...

selam kızlar bizde kocamla cewahire gittik awatarı izlicektik 20.30da başlayıp 23.20de bitiyodu çok geç oluyo die gitmedik yarın gideriz dedik aksilik olmazsa yemek yedik oyun salonunda oyun oynadık koçtaşı falan gezdik geldik kocişim dediki ewimiz olsun sana söz weriorum kızımıza el yapımı karyla oda yaptracağım nasıl oluyosa el yapımı artıkCADIARZU olmayan ewimizle ilgili banyo nasıl olacak mutfak nasıl olacak hayaller kurduk geldik belimin ağrısından yürüyemiorum bu arada kızlar, sancılarım şimdilik geçti 3,4 saattir bişey yok şükür:Saruboceq: sabah ta kocişimle gidioruz yine doktora:lepi: ordanda uğurmumcuya gidicez ewin resimlerini çekip sahibinden coma falan koymak için bööle işte çok yazdım sorry kaçtımmkaydirigubbakcemile

kayıpedermi baksın...mafoldumben ahh öle bi peder olsada baş tacı yapsam onu nerdee kızım öyle olsa emin ol mutlu olurum bana bi parça kolaylığı olsa yokkkk.. mesela abone numaraı werio müşteri 1039 dio onu yazamıyo yada 139 die yanlış yazıyo, weya adres werecek meşrutiyet cd. elhan sko 24/3 cadede ismini anlayamıo yazmıyo erkan sk 23/4 gibi garip bişeyler çıkarıyo ortaya we işim dahada zorlaşıyo o numarayı telefondan bulup çıkarıp geri arama yapmöak zorunda kalıyorum yaa işte acınacak ahldeyiz
buarada muthıs agrım var
dewam et sen kendni bu kadar sık
yerim onun dötünü ben küçük annesinin küçük kızı, bnm kocada hastaydı 2.3 gündür götünü dönüp yatyodu bana bulaşmasın die sinir oluyodum neyseki iyileşti bu günaklinialirimsmile
yoooo biz hic kavga etmeyiz ki.3 4 defa tartistik ama hic oyle ses yukselmedi hakaret edilmedi.
yaw ben sigarayi birakabilmis biri degilim malesef.onun sigarasindan bi kere ictigim icin dedi sanirim:kedi:

bu arada sigara icen var mi ?
sigaramıakannehir yok be canım ne içmesi dükkanda yada ewde gelen diden kimse içemiyo bulunduğum ortamda.. bi kere çekiim dedim bi duman ölüyodum nefes alamadım içmeyi unuttum sanırımsositososito içmeyide düşünmüyorum hamilelikten sonrada bnce eşinin yanında içmesi çok yanlış seni nasıl o dumanda bırakır benm kocam da içerdi arada bi sırf bana kokar gece rahatsız olurum die o bile kaçıyo dumanından ağzına bil sürmüyo sağolsun zaten eskidende ewde içmezdi asla ew kokuyo die

Son düzenleme:
hala uyuyamaidm reflu çok feci hiç gecmedi ilacida almamıştım öyle böyle geçiririm diye evde süt yok olacak şey değil

Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum... a.s.

Asinaz kızçeni görmüşsün gözün aydın canım...

Pancubenciğim doğum günün kutlu olsun meleğinle; huzurlu, sağlıklı güzel bir ömür dilerim...
Bu arada ben iyiyim ben de çarşamba bebikimi göreceğim inşallah...

Gulencim şimdi uyuyorsun sanırım gece için geçmiş olsun...

Erkenden uyandırdı beni evlatcığım dün odasının halısınıda aldık..
Eksiklerimiz banyo ve bakım malzemeleri sadece...
Onları da internetten sipariş vereceğim sanırım ne marka alayım bi fikri olan var mı ?

günaydın......... bende herkese iyi bir hafta diliyorum.........

hizjyenim sanada günaydın ... meleğin halısını güle güle eskitsin.... bende tüm ihtiyaçalrını haftasonu yorucu bir tempo ile tamamladık.... bakım ürünlrini jansons baby aldım ben ama genelde nivea tavsiye ediliyor ben bimde 17,90 a inmiş görünce aldık artık kalsın dedik... ama daha şöyle bir 10 parça kaldı onarlda nerden baksan sağlam bişiler tutacak artık tık kalmadı valla :):):):)

Sağ ol canım siz de aldıklarınızı güle güle kullanın , dediğin gibi tık kalmama durumu bizde de mevcut bebeklerimiz bol rızıkla, sağlıkla gelirler inşallah önerin için teşekkür ederim

canım sen çok takıyorsun herşeyi,sanırım hormonlr tavan yapmış...takma kafana,inanki hepsi aynı,,,her erkeğin bir kusuru var....gerçekten adam gibi olanı yok! bende dün akşam bi adama sarayım dedim..bu arada dün geldi yoldan,bu aralar ona gıık oluyprum ,aslında herşeye gıçık olur oldum ya..sonra dedim kızım sarma şimdi,bi şu çoçuğu doğur ondan sonra hala gıçık olmaya devam edersem sararsın...sempatiksalakcinni hormonlardanmı yoksa gerçekten hakettiği içinmi sinir oluyorum onu ayırt edemiyorum...benimkide yüzüme bakmıyor çok ilgisiz geliyor bana..aslında hep öyleydi ama bu aralar iyice batıyor...

sanırım artık hormonlardan çıldırdık...

canım gözün aydın bebişi görmüşsün...canım bence bebeğin sağlığı daha önemli,doğunca çabuçak toparlar o kendisini annesi,yeterli sağlıklı olsun...

hala uyuyamaidm reflu çok feci hiç gecmedi ilacida almamıştım öyle böyle geçiririm diye evde süt yok olacak şey değil

güzelim öncelikle doğum günün kutlu olsun,,bebişi görecekmişsin güzel haberler getir inşallah..birde yorma kendii artık..son zamanlardayız,dikkat etmek lazım..cicileriniz ve park yatağınızda hayırlı olsun...

bizde bebek geleçek yakında hala isimi seçemedik..dün akşamda emirhan olsun diyordu eşim...sürekli fikir değiştiriyor..hayırlısı artık...

sende fazla özletme kendini,tamammı?

Günaydın arkadaşlarım, iyi haftalar hepinize,

Bu, şirketteki son haftam ama sanırım en zor haftam olacak. Çok ağrım var, çok keyifsizim...

Geçmişe hızlıca göz atmaya çalıştım.
Pancubenim gelmiş, doğumgünüymüş, nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum eşi ve Hilal'iyle...
Asinazcım, Bekocum bebiklerinizi görmüşsünüz, sağlıklılar çok şükür, gözünüz aydın...
SnowWhiteQuenn kaç gündür aklımdaydın, gidebildin mi diye, gitmişsin, gözün aydın, anneciğine de çok geçmiş olsun...
Seyyalcim, Hijyenim, bebişlerin cicilerini almışsınız, güle güle, sağlıklı günlerde kullansınlar...
Simenay iyi haberlerini vermiş zaten çok şükür, ben de konuştum haftasonu, inşallah en az 2 hafta daha duracak aceleci ıklim :)

Atladığım kimse kaldıysa kusura bakmayın lütfen, işe başlamam lazım...
Gözlerimi açamıyorum, nasıl çalışacaksam :)

PENCUBENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKDAŞIM NİCE GÜZEL SENELERE VE UMARIM BURADAN KALICI DOSTLUKLARIMIZ OLUR....DAHA ÇOK YAŞALRINI KUTLARIZ...

eşim geldi ama biz hala evimzide bir oh diyemedik... önce iznimizi kar nedeni ile amcsıdna geçirmek zorunda kaldık sonra babamın aracı bozuldu biz onu lkullanıyorduk hamilelik malum eve gidip gelmek zor oluyor benim işyeri annemlerin lat katında o yüzden annemelrde kalıyoruz haftasonu geçebildik evimize oda kızımın beşiğini kurmak ve alışverişleri için koçturmaca ile geçti anlayacağınız biz hala toparlanamadık buraya işten fırsat buldukça gün içinde giriyorum ama genede eskisi gibi olmuyor çok yoğun bu aralar... ynur zaten söylemişti evlerinde internet bağlantısı olmadığı için giremeyecek o iznede ayrıldı ohh inşallah o keyişf yapabiliyordur...

canım sanada günaydın ağrılı ve keyifsiz bir hal bende de var ama kızım haklı hafta sonu onuda kendşmide çok yorudm ayakalarım hala sızlıyor... bugün hep buradayım inşalalh bol bol yazacağım herkese ... bugün başınızı tatlı belası olurum :):):): )

allah kolaylık versin canım sana....

canım hormonalr hızlı çalışıyor ondan dolayı böyle ... sakin olun bence....:):):)
bu arda u hafta sonu benim uzuzda beni çok üzdü... ben sekiz aylık halimle peşinde çarşı pazar dolaşıyorum giyinsem daralıyorum soyunsam üşüyorum böyle acayip bi haldeyim masraf olamsın diyede öyle bi dünya hamile kıyafeti almadım elimdekielri kullanıyorum uyuz şey bana utanmadan sana ne oldu böyle anlamıyorum pasaklı pasaklı dolaşmaya başladın dedi ... çok üüzldüm.... bana bişi olmadı sadece ahmileyim ve sen farkına varmıyorsun sanırım dedim

akıllıya bak yaaa kolay snıyoru hamielliği ve makyajımı yaptım üstütmüde güzel giyindim ama yürüyüşüm bile rahat değilki eskisi gibi attıra attıra gezeyim :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…