- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.821
Bende seni öpüyorum ama konu ne ise senden ve bebeğinden önemlisi yok boşver takma kafana derin derin nefes al ve yıpratma kendinicanım hoş geldin....şu ana kadar iyiydim ama ufak bir sinir harbi yasıyorum su an... neyse...tatlım nice mutlu yıllara saglıklı mutlu huzurlu olman dilegiyle inşallah kocamann öpüyorummm...............
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PANCUBEN rabbim uzun ömürler versin hadi bidahaki seneye bebişle kutkarsınız inşallah herşey gönlünce olsun.HERKESE İYİGECELER.
Nasıl ne
Beko bu sence oynanıcak bı durummu bence deıl ben arkadasıma gercekten uzuluyorum :Saruboceq: Allah yardımcıları olsun
Bende seni öpüyorum ama konu ne ise senden ve bebeğinden önemlisi yok boşver takma kafana derin derin nefes al ve yıpratma kendini
amin amin inşallahhhhhh hepimize uzun ömürler versin iyi geceler canım sana da
tatlım akşam simenaydan haber geldi konuştuk sükür iyiymiş asinaz sormuş kızlar okuyamadım biri simenayın durumunu özetlermi demiz bir-noktada tek tek tüm sayfalardan aramış herseyi dökmüş altında aglayan animasyon ve ben mahvoldum yazısı var bende kız bu kadar ugraşmış mahvolmuş gibi düşündüm..bu kadar emek bende sevimlilik olsun diye altına gülen animasyon alkışlayan animasyon koydum gerçektende mahvolmuşsun yazdım.. kız tutmuş nelerle suçlamış..kim bu kadar kötü kalpli olabilirde karsısındakinin bu durumuyla dalga geçebilir...daha güzel bir dille yazsa bu kadar üzülmiycem ama ilk okumada görünce benimde kan begnime sıçradı...
yanlış anlaşılma olmuş kızlar ya germeyin kendinizi boşverin... hormonlardan hormonlardan...
kayıpedermi baksın...mafoldumben ahh öle bi peder olsada baş tacı yapsam onu nerdee kızım öyle olsa emin ol mutlu olurum bana bi parça kolaylığı olsa yokkkk.. mesela abone numaraı werio müşteri 1039 dio onu yazamıyo yada 139 die yanlış yazıyo, weya adres werecek meşrutiyet cd. elhan sko 24/3 cadede ismini anlayamıo yazmıyo erkan sk 23/4 gibi garip bişeyler çıkarıyo ortaya we işim dahada zorlaşıyo o numarayı telefondan bulup çıkarıp geri arama yapmöak zorunda kalıyorum yaa işte acınacak ahldeyizSimenay çok geçmiş olsun arkadaşım , fazla yorma kendini...
Bekocum maşallah bebişine , kilosu da haftsına göre çok iyiymiş.
Hasret sen de yorma kendini zaten dr. sana erken doğum tehdidin var demişti.Çalışma artık k.peder baksın dükkana...ınşallah yarın güzel haberlerle gelirsin...
dewam et sen kendni bu kadar sıkbuarada muthıs agrım var
yerim onun dötünü ben küçük annesinin küçük kızı, bnm kocada hastaydı 2.3 gündür götünü dönüp yatyodu bana bulaşmasın die sinir oluyodum neyseki iyileşti bu günaklinialirimsmilebu herkese kocccaman bir selam,çok özleik kız.emle sizleri
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden
sigaramıakannehir yok be canım ne içmesi dükkanda yada ewde gelen diden kimse içemiyo bulunduğum ortamda.. bi kere çekiim dedim bi duman ölüyodum nefes alamadım içmeyi unuttum sanırımsositososito içmeyide düşünmüyorum hamilelikten sonrada bnce eşinin yanında içmesi çok yanlış seni nasıl o dumanda bırakır benm kocam da içerdi arada bi sırf bana kokar gece rahatsız olurum die o bile kaçıyo dumanından ağzına bil sürmüyo sağolsun zaten eskidende ewde içmezdi asla ew kokuyo dieyoooo biz hic kavga etmeyiz ki.3 4 defa tartistik ama hic oyle ses yukselmedi hakaret edilmedi.
yaw ben sigarayi birakabilmis biri degilim malesef.onun sigarasindan bi kere ictigim icin dedi sanirim:kedi:
bu arada sigara icen var mi ?
Son zamanların Gene morelim Bozuk oldugu an buan
eşim tutturdubugün pizza söylliyelim neyse dominos bize yakın hadi dedim tamam
pizza söyledi bişi da söyleid ne kdar tutuyomuş dedim 30 dedi
ay bi pazarlık parası dedim
neyse geldi pizza yanlış salamsız manatarsız söylemiştik var oda otur ayıkla ye dedi
o anda paketin üstüne gözüm ilişti pizza 37 bilmem kac lira
o kdar para veriyosun birde ben bunumu yicem dedim
o anda kızdım sey pizzanın yanlış gelmesi değil bana fiyatını farklı söylemesi
çünkü bu bir değil iki değil sürekli böyle
ben kızıyorum çünkü borc marc içindeyiz bişi oluyor sonra annemler para istiyorum oda kendi ailesinden istiyo artık o duruma geldimiziçin isteiyorum ekstra bişi çıksın
hattını faturalıya ceviriyo şimdi 40 dedi bana ben eminim yine o söylediğinden daha fazla
tamam belki memnun olayım diye yapıyor ama ona güvenim kalmıyor sonra psikopata baglıyorum ceplerini cüzdanlarını karıştırıyorum ve muhakkak gene bana fıyatı az söylenmiş bişey buluyorum..
hiç bir zaman ayagımızı yorganımıza göre uzatamadımız için borucn içinden kurtulamadık
çok sinir bozuk aglıyorum pizzanın yenisini getiricekler çünkü adamların agzına sıctım hırsımı onlardan aldım..
herif buraya bu olauyı yazdımıda gördü iyice bok oldu birşeyinimi eksik bırakıyorum dedi yani böyle algıladı lütfen benzer durum yasayan varsa söyleisn banada .. çözüm bulamıyorum çünkü acıkcası bana para konusunda yalan söyledi için her manada söylicekmiş gibi geliyor sürekli kontrol ediyorumve yoruldum
bu herkese kocccaman bir selam,çok özleik kız.emle sizleri
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden
merhaba anneler ;
az zamanımız kaldı ve stresli dönemler yaşamamız normal birde erken doğum haberleri almakta öyle...
Öncelikle izne ayrıldığımdan fazla giremediğimi belirtmek isterim 1 hafta kayınvalide bizdeydi ve eve gelen giden yada bizde gittik misafirliğe cmrt günü aksamı misafirlerim vardı ve acayip derecede yoruldu öğleden sonra 1 de mutfaga girdim akşam 7.30 çıktım ve bugün bütün gün yattım dinlendim...Park yatağımızda geldi cmrt aksamı onu kurduk ve kayınvalidenin aldıklarıyla sizlere de göndereceğim resimleri ......
Bebeğimle buluşmaya az kaldı çarşamba günü kontrolümüz var.Herseyimiz iyi çok şükür miğdemle problemim yok ilacı içmeyi unutursam oluyor da.....
Bu arada BOSNAM beni aradı ama tlfnum suya düşmüştü bir türlü düzelmedi ben iyiyim merak etmeyin bütün numaralarım tlfnum hafızasında ve simkartımda kaldı ablamın tlfnu nu kullanıyorum şuanda onda da simkart koyacak yer yok....
SİNEMAYCANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN SANA ÇOK DUA ETTİM İNAN SADECE KK DEYE GİRDİM ÇIKTIM YAZAMADIM DA
BEKNUR GEÇMİŞ OLSUN SANADA RABBİM SENİ VE BEBEĞİNİ DE KORUMUŞ İYİSİNİZDİR UMARIM
ASİNAZ KIZÇEN MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ ANNEM VE BOZMA MORALİNİ SENDE SAĞLIKLI OLSUNLAR YETER SEN BESLERSİN ONU SÜTÜNLE
HİJYENİM SEN NASILSIN İYİMİSİN?
DİLAFAZLA GİRMİYORSUN ARTIK NETE ?
SEYYAL TANER VE YNUREEE EŞLER GELDİ BİZLERİ UNUTTULAR İYİSİNİZDİR UMARIM.....
HASRETKOKOŞUM EEE MANİKÜRSÜZ DE OLMAZ DEĞİL Mİ KOKOŞLUK PAZAR PAZAR KAPALI OLUR MU YAAA EVDE YAP SENDE ALALALAA..bayanssulusmilebayanssulusmile
BOSNACANIM ARADIN BENİ SAĞOL AMA DUYAMADIM SENİ AMA NUMARAN YOK BENDE ARARSAN GÖRÜŞÜRÜZ....İYİYİZ BİZ TEYZESİ
HANDEBİTMEDİ Mİ EV HALA YAAA ÖZLEDİM SENİ
SİNPAC ALDIN MI PARALARI BAK GELCEM ANKARAYA PARALARI YEMEYEEEEboshayallersmileboshayallersmileŞAKA BİR YANA İYİSİNİZDİR UMARIM EŞİNİZLE
SELKİESEN NASILSIN GÜZELİMMMM İSİME KARAR VERDİNİZ Mİ?
ZELİŞMAŞALLAH GÖBÜŞÜNE NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM SİZLERİ
BEKO SEN NASILSIN?
NİLÜFERŞAHH UZUN ZAMANDIR YOKSUN SEN NERELERDESİN İZİNE Mİ ÇIKTIN YOKSA?
HASTANEYE GİDİPTE BEBEKLERİNİ GÖRENLERE MAŞALLAH ŞİMDİDEN ZAMANIMIZ DARALIYOR ADIM ADIM BENDE BAŞLAYACAĞIM VE BENİM DOĞUM GÜNÜM BUGÜN EŞİMDE EVDE OLUCAK VE EVDEN DILARI ÇIKMAYIZ SANIRIM1 HAFTADAN BERİ O İŞ YERİNDE BENDE EVDE YORULDUM DİNLENMEK HAKKIMIZ
İLK TEBRİKTE KADINLAR KLUBUNDEN GELDİ HEPİNİZİ TANIDIĞIMA MEMNUN OLDUM İSTANBUL BULUŞMASI HEPİMİZİN AKLINDA OLSUN DA AYARLAYALIM GÖRÜŞELİM OLUR MU
SEVGİLER HERKESE VE İYİ HAFTALARRRRRRRRRRRRRRR
hala uyuyamaidm reflu çok feci hiç gecmedi ilacida almamıştım öyle böyle geçiririm diye evde süt yok olacak şey değil
Günaydın arkadaşlarım, iyi haftalar hepinize,
Bu, şirketteki son haftam ama sanırım en zor haftam olacak. Çok ağrım var, çok keyifsizim...
Geçmişe hızlıca göz atmaya çalıştım.
Pancubenim gelmiş, doğumgünüymüş, nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum eşi ve Hilal'iyle...
Asinazcım, Bekocum bebiklerinizi görmüşsünüz, sağlıklılar çok şükür, gözünüz aydın...
SnowWhiteQuenn kaç gündür aklımdaydın, gidebildin mi diye, gitmişsin, gözün aydın, anneciğine de çok geçmiş olsun...
Seyyalcim, Hijyenim, bebişlerin cicilerini almışsınız, güle güle, sağlıklı günlerde kullansınlar...
Simenay iyi haberlerini vermiş zaten çok şükür, ben de konuştum haftasonu, inşallah en az 2 hafta daha duracak aceleci İklim :)
Atladığım kimse kaldıysa kusura bakmayın lütfen, işe başlamam lazım...
Gözlerimi açamıyorum, nasıl çalışacaksam :)
canım sen çok takıyorsun herşeyi,sanırım hormonlr tavan yapmış...takma kafana,inanki hepsi aynı,,,her erkeğin bir kusuru var....gerçekten adam gibi olanı yok! bende dün akşam bi adama sarayım dedim..bu arada dün geldi yoldan,bu aralar ona gıık oluyprum ,aslında herşeye gıçık olur oldum ya..sonra dedim kızım sarma şimdi,bi şu çoçuğu doğur ondan sonra hala gıçık olmaya devam edersem sararsın...sempatiksalakcinni hormonlardanmı yoksa gerçekten hakettiği içinmi sinir oluyorum onu ayırt edemiyorum...benimkide yüzüme bakmıyor çok ilgisiz geliyor bana..aslında hep öyleydi ama bu aralar iyice batıyor...
sanırım artık hormonlardan çıldırdık...
canım gözün aydın bebişi görmüşsün...canım bence bebeğin sağlığı daha önemli,doğunca çabuçak toparlar o kendisini annesi,yeterli sağlıklı olsun...
güzelim öncelikle doğum günün kutlu olsun,,bebişi görecekmişsin güzel haberler getir inşallah..birde yorma kendii artık..son zamanlardayız,dikkat etmek lazım..cicileriniz ve park yatağınızda hayırlı olsun...
bizde bebek geleçek yakında hala isimi seçemedik..dün akşamda emirhan olsun diyordu eşim...sürekli fikir değiştiriyor..hayırlısı artık...
sende fazla özletme kendini,tamammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?