- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.981
canım bu aylar bas agrısını önemde yani cok siddetli agrırsa doktora git hemen tansiyonun falan yukselmesijn dikkat et..[sıze="2"]ya arkadaşlar benim sol göz kapağım şişmiş dun ağrıyordu sabahta baktım şişmiş şimdide başım ağrıyor çok fena yaaaaa acaba gözümden dolayımı :sm_confused:[/sıze]
--------------------------------------------------------------------------------
bu herkese kocccaman bir selam,çok özleik kız.emle sizleri
biz cuma günü dra gittik eşim ile,bebeğim yine bir hafta geriden gelmeye devam ediyor,155 gr dı,dr kızçen birz az kilolu doğar ama gayet sağlıklı,problem yapma bunu kendine,sen iyi beslendğini düşünüyorsan bebeğin doğunca kilosu az olabilir ama iyi beslenmedenden dolayı bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi,32 haftamızda drdaydık,bir dahaki randevuyu 35.haftaya verdi,35.haftada mst bağlanıcaz,sonra kontrolümüz yapılıcak,37.haftada tekrar gidip çatı kontrolümüz yapılıcak ve doğum şeklimiz belli olucak hayırlısı ile,bebeğimiz yine ters duruyordu ama drumuz 37.haftaya dönebilir dedi,ama 37.haftadan sonra zor ama dedi,neyse kızçemin yüzünü gördük çok şeker bişidi uyuyordum gözlerimiz kapalıydı eşim dudak ve çene yapısını bana benzetti,drumuz bugün çok asık suratlıyız dedi ben de babasına naz yapıyordur dedim...bu arada eşim üştümüş sanırım sabahtna beri doğru düzgün bişiler yemedi yatıyor sürekli terliyemedi de ona canım sıkın biraz neyse çok uzatttttttttttttım ama kolay değil 3 gündür uzağım sizlerden
BUNU DÜN YAZMIŞTIM BUGÜNDE OKUMAYANLARA GÖSTERMEK İSTEDİM
hilosçuğum kaynana nede olsa el ! boşver gitsin başında kalsa belki daha kötü olaçak senin için...benimkiler arayıp sormadılar bile..ben 2 hafta içinde doğuraçağım umurlarında değil,ama olsun herşeyin bir zamanı var çanım...onlarada sıra gelçek,o zaman ben de ona göre davranaçağım...
Kızdırmış seni bayağı.Bende kızınca öyle yaparım sinir olur bana.........
selam kızlar ben geldim nasıl herkes iyimi
ooo merak edenler varmış sağol canım
simenay iyi galiba geçen gün mesajlarını görmüştüm evdeyim yatıyorum 2 hafta daha bebeğin kalması için bekliyoruz yazmış galiba sonra sezeryan filan yapabiliriz demiş doktoru
bende ctesi gittim bebek 37 haftada 3333gr 50.50 cm oolmuş kafası 38 haftayla uyumluymuş dr bey genetik olabilir dedi galiba bana çekmiş goca kafa olacak kaydirigubbakcemile3
haftaya ctesi alttan muayene edip normal doğum yapabileceğime karar verecek hülya hanım normal doğum yapabilecekmisiniz dedi bende nasıl görünüyor dedim şu anda normal olabilir dedi ben bu hafta 100 gr zayıflamışım bebek 200 gr almış bebeğin yüzü hiç görünmüyor her gittiğimizde bacak el kol görüp geliyoruz
İYİ YA MASALLAH SEWİNDİM AMA 4 KİLO OLURSA BEBİKİN NASI NORMAL DOGURCANbilmiyorumkismilecanım iyi geçti catı muayenemi yaptı.rahat olunca fazla açımıyor.daha bebiş inmemiş aşağıya...keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok dedi dr...3350 gr olmuş 52 cm!ama 2 hafta içinde 4 kiloyu bulursa ve kendisi gelmezse suni sancı ile alalım dedi,doğumun zor olmasın dedi...
Kızlar bende yarın doktora gidiyorum.Akşamüstü gidicem.umarım iyi şeyler söyler.kızlar ben daha fazla tepindiğini duyuyom bebeğimin bu normal dimi.
ne iki hafta mı,az kalmış şeker ya,valla ne güsel,meleklerimiz ile tanışya ne kaldı şurda,bu arada dün de kayınvalidem bana diyorki babana sor bakalım ne zaman havuzluhana gidicez,sen dersen baban yapar senin sözünden çıkmıyor dedi kayınvalidem,ben de gelince sordum,tamam kızım maaşı alır almaz gidelim söz dedi,maaş zamanın şubatın son fatsı ama olsun demesi bile yeter,kapı süsü,sebeti vs ordan alıcam bi onlar kaldı zaten,odamız çok güsel oldu çok
ayy siz baya samimisiz galibane iki hafta mı,az kalmış şeker ya,valla ne güsel,meleklerimiz ile tanışya ne kaldı şurda,bu arada dün de kayınvalidem bana diyorki babana sor bakalım ne zaman havuzluhana gidicez,sen dersen baban yapar senin sözünden çıkmıyor dedi kayınvalidem,ben de gelince sordum,tamam kızım maaşı alır almaz gidelim söz dedi,maaş zamanın şubatın son fatsı ama olsun demesi bile yeter,kapı süsü,sebeti vs ordan alıcam bi onlar kaldı zaten,odamız çok güsel oldu çok
Allah korusun. Üç dört günden fazla kalırlarsa doğururum ben zaten sinirden. Ben görümcemle hiç konuşmuyorum. O benim evimde car car ötüyor. Sinirlerim tepemde resmen. Haftasonu kardeşim ve muhtemeln ailem gelecek. Ozaman kadar dönerler.
megıcım bu catı muyesenı duyunca cok gerılıorum bendede vajınısmus vardı ılk bı senem ewlılıgmın..kendı kendıme atlattıma ama su alttan muayeneden tırsıyoruuummevet canım senin zamanın daralıyor diye hep meraktayım anlayacağın.iyi olmanıza sevindim maaşallah kocaman yapmışsın bebişi.normal doğum yapmak istiyorsan eğer senin için herşey iyi gidiyor demektir öyleyse.haftaya çatı muayenesinin nasıl geçtiğini yaz bize olurmu?şurda 2-3 hafta sonra hepimiz patır patır dökülmeye başlarız çatı muayenesi diye.
Simenay içinde sevindim allah korusun ben doğurdu falan sandım bir ara.neyse ki duruyor minişi inş. Biraz daha durur büyüsün annesinin karnında iyice.
canım bu aylar bas agrısını önemde yani cok siddetli agrırsa doktora git hemen tansiyonun falan yukselmesijn dikkat et..
İYİ YA MASALLAH SEWİNDİM AMA 4 KİLO OLURSA BEBİKİN NASI NORMAL DOGURCANbilmiyorumkismile
Asinaz ismine karar verdinmi kızçenin :)tatlım sen ve diğer arkadaşlardan tel istiyorum ben hepinizden haberdar olmak için
eline saglıkta niye öyle yaptıın bebeeeemmmbilmiyorumkismileebru bebeğin hastanede ilk giyeceği hemşireye verilcek giysileri önce jelatine sonrada tüle sardım cam sekeri gibi kenarlarında mavi kurdela taktım fiyonk yaptım birde önüne nazar boncugu astım harika oldu yalnız metresini tülün 2.5 tl aldım
ebru bebeğin hastanede ilk giyeceği hemşireye verilcek giysileri önce jelatine sonrada tüle sardım cam sekeri gibi kenarlarında mavi kurdela taktım fiyonk yaptım birde önüne nazar boncugu astım harika oldu yalnız metresini tülün 2.5 tl aldım
Hey gıdı gunlerım hey
Ben 5 aylık hamişken camlarımı sılmıs tullerımı yıkamıs we dolaplarımı sılmıstım cöktüm o gunden sonra
Şimdi kaynanam tepeden eşim işten agrı gunde 3 4 kere kontrol edıyolar kı temizlik yapmım dıye :mymeka::mymeka:
ebrucum insallah hayırlısı olur ama belki 2.dogumunda acılma fazla olur rahat olur ..napalım mecbura kalırsak hep sezeryan olcazya benim dr de onu diyor..4 kilo doğurursun ama fazlası için zorlamayalım..eğer 2 haftaya kendi gelmezse suni ile alalım diyor...bend ekara kara düşünüyorum....hiç gerek yok,alta çok kesik atmam gerekir diyor...hem çoçukta zarar görebilir diyor..omuz çatlağı kalça çıkığıfalan olmasın diye..hiç gerek yok diyor.bende 4 kilo doğmuşum ve omzum çatlakmış,doğumda olmuş.sargıya alınmışım bir süre! bende sezerya istemiyorum hiç! bakalım hayırlısı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?