2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[sıze="2"]ya arkadaşlar benim sol göz kapağım şişmiş dun ağrıyordu sabahta baktım şişmiş şimdide başım ağrıyor çok fena yaaaaa acaba gözümden dolayımı :sm_confused:[/sıze]
canım bu aylar bas agrısını önemde yani cok siddetli agrırsa doktora git hemen tansiyonun falan yukselmesijn dikkat et..

Maaşallah minişine ne güzel şimdiden benzetmeler başlamış.Ben kızımın 4 boyutluda en son halini gördüğümde 'suratsız' demiştim.Pek güleryüzlü bir kız değil benimkisi galiba....

ne iki hafta mı,az kalmış şeker ya,valla ne güsel,meleklerimiz ile tanışya ne kaldı şurda,bu arada dün de kayınvalidem bana diyorki babana sor bakalım ne zaman havuzluhana gidicez,sen dersen baban yapar senin sözünden çıkmıyor dedi kayınvalidem,ben de gelince sordum,tamam kızım maaşı alır almaz gidelim söz dedi,maaş zamanın şubatın son fatsı ama olsun demesi bile yeter,kapı süsü,sebeti vs ordan alıcam bi onlar kaldı zaten,odamız çok güsel oldu çok

Evet canım senin zamanın daralıyor diye hep meraktayım anlayacağın.İyi olmanıza sevindim maaşallah kocaman yapmışsın bebişi.Normal doğum yapmak istiyorsan eğer senin için herşey iyi gidiyor demektir öyleyse.Haftaya çatı muayenesinin nasıl geçtiğini yaz bize olurmu?Şurda 2-3 hafta sonra hepimiz patır patır dökülmeye başlarız çatı muayenesi diye.
Simenay içinde sevindim Allah korusun ben doğurdu falan sandım bir ara.Neyse ki duruyor minişi inş. biraz daha durur büyüsün annesinin karnında iyice.

İYİ YA MASALLAH SEWİNDİM AMA 4 KİLO OLURSA BEBİKİN NASI NORMAL DOGURCANbilmiyorumkismile

Kızlar bende yarın doktora gidiyorum.Akşamüstü gidicem.umarım iyi şeyler söyler.kızlar ben daha fazla tepindiğini duyuyom bebeğimin bu normal dimi.

umarım güzelhaberlerle gelirsin canım

ya 2 hafta falan..zaman ne çabuk geçti....

jkayınpederinin düşünmesi demesi bile güzel!

ayy siz baya samimisiz galiba Ben hiç soramam öyle şeyler

Annenlerin gelmesi iyi olur.Aslında şimdiden gelselerde sindirseler iyice onları... klava:

megıcım bu catı muyesenı duyunca cok gerılıorum bendede vajınısmus vardı ılk bı senem ewlılıgmın..kendı kendıme atlattıma ama su alttan muayeneden tırsıyoruuumm

ebru bebeğin hastanede ilk giyeceği hemşireye verilcek giysileri önce jelatine sonrada tüle sardım cam sekeri gibi kenarlarında mavi kurdela taktım fiyonk yaptım birde önüne nazar boncugu astım harika oldu yalnız metresini tülün 2.5 tl aldım

canım bu aylar bas agrısını önemde yani cok siddetli agrırsa doktora git hemen tansiyonun falan yukselmesijn dikkat et..

Canım dun olcturdum 12 -7 nabzım 83 cıktı bılmıyorum ya inşallah bi sorun olmaz

Bu arada yarın istanbul da ve turkıye genelinde hava sıcaklıgı 10 derece dusucekmıs temızlıklerı yapın kızlar Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

İYİ YA MASALLAH SEWİNDİM AMA 4 KİLO OLURSA BEBİKİN NASI NORMAL DOGURCANbilmiyorumkismile

ya benim dr de onu diyor..4 kilo doğurursun ama fazlası için zorlamayalım..eğer 2 haftaya kendi gelmezse suni ile alalım diyor...bend ekara kara düşünüyorum....hiç gerek yok,alta çok kesik atmam gerekir diyor...hem çoçukta zarar görebilir diyor..omuz çatlağı kalça çıkığıfalan olmasın diye..hiç gerek yok diyor.bende 4 kilo doğmuşum ve omzum çatlakmış,doğumda olmuş.sargıya alınmışım bir süre! bende sezerya istemiyorum hiç! bakalım hayırlısı!

eline saglıkta niye öyle yaptıın bebeeeemmmbilmiyorumkismile

Zaman nasıl geçer şimdi onlarla? Ben hepsiyle bir yıldan fazla zamandır küsüm. Eşim askerdeyken çok ezdiler beni, telefonla rahatsız ettiler, eşimden boşanmamı istediler. Merhaba, nasılsından başka konuşmam. Konuşamam çünkü kişiliğim böyle. Eşim babasıyla çarşıya çıktı. Karşımda kaynana görümce oturmuş tv izliyor ben de netteyim. Nasıl geçer bu zaman nasıııll? Çok gerginim, sanırım oğlum da öyle içimde itekleyip duruyor, canımı acıtıyor.

Canım bu dediklerini ben ocak ayının başından beri 8.ayımdan beri yapıyorum.Bir iş bitiyor diğerine başlayacağım diyorum bir bakıyorum bel gitmiş sırt gitmiş doğrulamıyorum ağrılarım başlamış.1 gün dinleneyim geçer diyorum ve ertesi gün toparlanır toparlanmaz tekrar başlıyorum.Öyle işler yaptımki karnım burnumda eşim görse beni odaya kilitlerdi herhalde.Akşam eve geldiğinde işin bitmiş halini görüyordu sen bunları nasıl yaptın tek başına yapma diyorum sana bebeğede kendinede bir şey olacak diye bana ne laflar sayıyordu.Ama yok ben duramıyordumki.Halada öyle az bir iş çıksın hemen kalkıp yapmaya çalışıyorum yoksa kafam ona takılıyor günüm rezil oluyor.Neyseki kavga dövüş,ağrılı,sancılı bitti işlerim çok şükür.Aniden bir şey olur diye hep hazırlıklı olayım kafam rahat olsun istedim.Birde yapabiliyorken dahada ağırlaşmadan bitsin istedim.Eşimden isteyince savsaklıyor günlerce yada yaptığı işi beğenmiyorum arkasından birde ben temizliyorum.En iyisi onunla uğraşana kadar yapayım bitsin diyorum napayım.Böyle böyle erken doğurmayalımda Allah korusun....

ebrucum insallah hayırlısı olur ama belki 2.dogumunda acılma fazla olur rahat olur ..napalım mecbura kalırsak hep sezeryan olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…